Skip to content

Μα καλά, πόσο ηλίθιοι είναι;

Φεβρουαρίου 3, 2012

 

Όταν ένα θέμα σε ενοχλεί, είναι καλό να κάνεις τις ανάλογες ενέργειες για να το διορθώσεις.

 

Όταν η επιδιωκόμενη διόρθωση αφορά άτομο ή οργανισμό που έχεις ανάγκη, είσαι προσεκτικός, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι.

 

Όταν αυτός ο οργανισμός μάλιστα, έχει ντε φάκτο εκχωρήσει εξουσίες στο συγκεκριμένο άτομο που σε αφορούν, εσένα, τα παιδιά σου, το μέλλον σου και τον τόπο σου, είσαι διπλά προσεκτικός, και αποφεύγεις τις μεγάλες πελλάρες και τον εμπρηστικό λόγο.

 

Σε κάθε περίπτωση, κρατείς την αντίδραση σου σε χαμηλούς τόνους, γιατί άλλο η μαγκιά, άλλο η ουσία.

 

Ή, φυσικά, λειτουργείς όπως την Κυπριακή βουλή.

 

Η οποία με αστέρια τους ακραίους  Περδίκη, Βαρνάβα, Σαμψών και Συλλούρη, οι οποίοι ρυμούλκησαν με τον λαϊκισμό τους το σύνολο του κοινοβουλευτικού σώματος, εξέδωσε ένα ψήφισμα σε βάρος του Ντάουνερ.

 

Μπράβο κοπέλια!

 

Έχετε κάνει το καθήκον σας, οι ψηφοφόροι σας ευγνωμονούν! (Αλήθεια, τόσο πολύ σας φοβίζει η αμυδρή πιθανότητα για λύση;)

 

Και τώρα τι;

 

Ο Ντάουνερ θα συνεχίσει ανεπηρέαστος και αντικειμενικός τον ρόλο που του ανέθεσε ο Γενικός Γραμματέας, θα παραδώσει μια έκθεση που θα περιγράφει με ακρίβεια τα δίκαια μας, την διαχρονική, θερμότατη επιθυμία της Εκς πλευράς για λύση, η οποία δυστυχώς μένει ανεκπλήρωτη λόγω της αδιάλλακτης στάσης της άλλης πλευράς, ενώ θα γίνεται φυσικά και αναφορά στην οργανωμένη διαγαλαξιακή συνομωσία σε βάρος μας.

 

Και μετά θα ξυπνήσουμε!

 

Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ με τις ανωτέρω ασυναρτησίες, αντιγράφω την προαγγελία του θέματος από τον σημερινό Πολίτη:

 

«Με λιποταξίες, κυρίως στο στρατόπεδο του ΔΗΣΥ, αλλά και με σόου λαϊκισμού κι από βουλευτές άλλων χώρων συνοδεύτηκε η προσπάθεια της Βουλής για έκδοση ψηφίσματος.»

 

Και στις εσωτερικές σελίδες: « Ψήφισμα για γέλια και για κλάματα για τον Ντάουνερ.»

 

Στην ίδια εφημερίδα, αναφέρεται, πως ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, επέβαλε ουσιαστικά στο Τουρκικό ΡΙΚ, να στείλει στην φετινή Γιουροβίζιον ένα τραγουδιστή εβραϊκής καταγωγής για να στείλει τα ανάλογα μηνύματα στο Ισραήλ. Στο Ισραήλ, με το οποίο η Τουρκία είναι τσακωμένη εδώ και δυο περίπου χρόνια, όταν είχε γίνει το επεισόδιο με την επίθεση των Ισραηλινών σε τουρκικό πλοίο που μετέφερε βοήθεια στην Παλαιστίνη. Η Τουρκία δηλαδή έχει δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά παρ’  όλα ταύτα δεν ξεχνά πιο είναι το ευρύτερο της συμφέρον.

 

Αλλά, οι Τούρκοι είναι εχθροί έτσι;

 

Δεν κάνουν τίποτα σωστό, και δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο μπορούν να μας δώσουν μαθήματα.

 

Γι’ αυτό η ιστορία καταγράφει την δική τους πορεία.

 

Και τη δική μας.

 

 

 

Advertisements
21 Σχόλια leave one →
 1. Φεβρουαρίου 3, 2012 07:14

  Δε βαριέσαι ρε Στρόβο; Τι χολοσκάς τώρα για ένα ψήφισμα που δεν αφορά, εσένα ή εμένα αλλά έναν αυστραλό πράκτορα των αγγλοαμερικάνων, τον οποίο εκπαίδευσε σίγουρα ο Κόφι Ανάν στο σχέδιό του πριν του αναθέσουν τη θέση;

  Εμείς πήραμε το δάνειο το ρωσικό, έχουμε τα γκάζια μας, και όπως μας έχει υποδείξει πολλάκις ο Αποφασιστικός αλλά δεν του δώσαμε τη δέουσα σημασία, θα έλθουν όλοι να μας παρακαλούν και το χρήμα θα ρέει άφθονο.

  Και για τούτο εισηγούμαι όπως η βουλή τάχιστα προωθήσει ανάλογα ψηφίσματα και για τους Μούντις, τους Στάνδαρδ & Πουρς και τους Φιτς.

  Έτσι για να κιστίσουν οι πεζεβέγκηδες!

  Μου αρέσει!

  • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΣ permalink
   Φεβρουαρίου 3, 2012 21:39

   Αγαπητέ Αντιπολιτευόμενε άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Μη συγχίζουμε τα πράγματα. Το ότι οι οίκοι αξιολόγησης μας έχουν βάλει στο στόχο είναι γεγονός.Το ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αυτή τη στιγμή έχει τεράστια προοπτική ανεξαρτήτως των αξιολογήεων είναι πάλι γεγονός. Τώρα γιατί μπλέκετε τα ψηφίσματα της Κυπριακής βου΄λής για τον Ντάουνερ με αυτά τα πράγματα δεν το καταλαβαίνω και λέω καμία σχέση δεν έχουν. Απλά οι πολυσυζητημένοι γνωστοί βουλευτές αποφάσισαν και πάλι να αναδείξουν τους εαυτούς τους .Εγώ δεν θα τους ακολουθήσω σε αυτή την παγίδα. Οι άνθρωποι απλά νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν .Προβλημα τους φυσικά διότι τον ευατό τους εκθέτουν . Βγήκε πρόσφατα ο βουλευτής Πάφου και αποκάλυψε σύμφωνα με δημοσίευμα τα απόρρητα πρακτικά της βουλής για το Μαρί και ότι φταίει και η αστυνομία .Καλά εφόσον ενημερώθηκε και η επιτροπή άμυνας για αυτά τα θέματα προ πολ΄λού και κατα τον Πρόεδρο της τίποτα δεν γνώριζαν τί έχουν να πούν τώρα για την αποκάλυψη αυτών των απορρήτων πρακτικών???Και πάλι δεν γνώριζαν ???Απλά φίλοι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί τους και κακώς τους δίδεται σημασία.Τίποτε αλλό προς το παρόν δεν θα πώ για το θέμα.Αναφορικά με το άφθονο χρήμα που θα ρέει αγαπητέ αντιπολιτευόμενε το επαναλαμβάνω και επιμένω .Θα ρέει και θα το δείτε. Βλέπετε ο θεός μας αγαπά.Θα ρέει όμως εάν ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία αδειοδότησης των οικοπέδων της ΑΟΖ. Διαφορετικά την πατίσαμε. Είμαι αισιόδοξος .Αναφορικά με τους οίκους αξιολόγησης σας ενημερώνω ότι η κατηγορία σκουπίδια στην οποία μας έχουν κατατάξει δεν επιτρέπει σε ευρωπαικές και αμαρικανικές εταιρείες να προβούν σε επενδύσεις. Θέλουν να μας καθηλώσουν.Δεν πειράζει θα επενδύσουν οι ρώσσοι , οι ισραηλίτες ,οι κινέζοι που μα ςέχουν και εμπιστοσύνη.Μας φτάνουν και με το παραπάνω και το επαναλαμβάνω .ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΡΕΕΙ ΑΚΟΠΟ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

   Μου αρέσει!

   • Φεβρουαρίου 3, 2012 22:12

    Αποφασιστικέ, πρέπει να ξέρεις πως αυτά που λες έχουν πολλή βάση. Ήδη η Νοβλε πούλησε πριν μερικούς μήνες μερίδιο 30% στο μπλοκ 12 στις ισραηλινές εταιρείες Αβνερ και Δελεκ. Είμαι βέβαιος πως ένα 30% θα το πουλήσει στους Ρώσους, ένα 30% στους Κινέζους και το υπόλοιπο θα το πουλήσει στην κοινοπραξία ΑΠΕΠ Κινύρας Πέγειας – Ερμής Αραδίππου.

    Διαφωνώ όμως σε ένα σημείο. Λες πως το χρήμα «θα ρέει άφθονο». Λόγω της εμπιστοσύνης που μας έχουν οι Ρωσο-κινέζοι, ήδη εξασφάλισα πριν μερικές ώρες ένα δάνειο σε καταπληκτικούς όρους από κάτι ρωσο-κινέζους και έκτοτε ρέει το χρήμα άφθονο….

    Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    Φεβρουαρίου 3, 2012 22:13

    Αποφασιστικέ μου, δεν μπορεί να μας αγαπά κάτι (θεός) που δεν υπάρχει.

    Στην κατηγορία σκουπίδια εντάσσεσαι όταν αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας πως είσαι απόλυτα αχάπαρος στα οικονομικά..

    Μου αρέσει!

    • Φεβρουαρίου 3, 2012 22:32

     Μα τι λες τώρα Στροβολιώτη; Υπάρχει καλύτερη απόδειξη για το ότι υπάρχει θεός από το ότι το χρήμα θα ρέει άφθονο;

     Άτε, πήγαινε τώρα να βρεις κανένα δυο κουβάδες για να το μαζεύεις όταν θα ρέει και μέσα στο σπίτι σου…

     Μου αρέσει!

    • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΣ permalink
     Φεβρουαρίου 3, 2012 23:36

     Στροβολιώτη με όλο το σεβασμό μήν είσαι τόσο σίγουρος διότι εγώ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
     Στην κατηγορία σκουπίδια ήδη αποδείκτηκε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ποιόί θα έπρεπε να είναι. Αυτοί αγαπητέ που έκαναν όλες αυτές τις καταχρήσεις τόσα χρόνια. Δεν υποστηρίζω ότι εμείς καταλάβουμε απο οικονομικά.Εξάλλου το ξαναείπα.Ενόσο είμασταν μόνοι μας σκίζαμε κυριολεκτικώς.Απο το 2004 που μπήκαμε στην Ευρώπη και μετά με το ρυθμό που πάμε θα τα φάνε όλα.Γιατί??? Γιατί συμφωνώ σε αυτό μαζί σου ότι είναι αχάπαροι.Είναι καλοί μόνο για τα κλειστά κυκλώματα.Τώρα που ανοιξαν οι πύλες και μπήκαν και ΜΑΝΕΣ στο παιχνίδι τα χάσανε ΌΛΑ .Ειδικά οι ειδικοί των τραπεζών. Καλά να παθουμε.Το λυπηρό είναι ότι αυτοί όλοι καλά την έχουνε.Ο φτωχός όμως ο κοσμάκης??? Αναξαρτήτως όμως των δεδομένων επιμένω.Θα ρέει άφθονο χρήμα εάν διαχειριστούμε σωστά κάποια πράγματα .Θα δούμε.

     Μου αρέσει!

    • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΣ permalink
     Φεβρουαρίου 3, 2012 23:46

     όσο για το σχόλιο σου αντιπολυτευόμενε καλό μεν αλλά δεν τσιμπά διότι απλά δεν πιάνει.Αυτό που λέω και υποστηρίζω είναι απολυτα ορθό διότι στηρίζεται σε συγκεκριμένα δεδομένα και γεγονότα αναμφισβήτητα . Το θεωρείς απίθανο.όσο και εάν σου φαίνεται απίθανο θα ρέει και στο δικό σου σπίτι . Για ότι υπαρχει και δεν υπάρχει είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί αλλά και να τεκμειριωθεί . Η ισχυρή απόδειξη είναι η δύναμη που διακατέχει το ανθρώπινο είδος να μεγαλουργεί και να διατηρεί ανεξάντλητες πηγές γνώσης και δυνάμεις που υποκαθιστούν οποιαδήποτε αμφιβολία και σκέψη για το αντίθετο.

     Μου αρέσει!

    • Φεβρουαρίου 4, 2012 07:23

     Μα τι λες Αποφασιστικέ μου; Υπάρχει κανένας που σε αμφισβητεί εκτός από τον Στροβολιώτη που είναι ειδική περίπτωση και τέρας δυσπιστίας;

     Εδώ όλη η γειτονιά μου κάνει αντιπλημμυρικά έργα. Εκτός από δύο κουβάδες στο σπίτι μου για να μαζεύω το χρήμα όταν θα ρέει άφθονο και να το αδειάζω από το παράθυρο, έχω πάρει και φουσκωτή βάρκα για παν ενδεχόμενο.

     Βλέπεις, είμαι κι εγώ απόλυτα σίγουρος πως αυτά τα δεδομένα και τα γεγονότα είναι πραγματικά αδιαμφισβήτητα…

     Μου αρέσει!

 2. Φεβρουαρίου 3, 2012 08:31

  Εγώ πάλε που τα θωρώ τούτα ως «θετικά σημάθκια»; Ξέρω, ξέρω…

  Μου αρέσει!

 3. Φεβρουαρίου 3, 2012 10:03

  Μιλάμε για τόνους βλακείας και λαϊκισμού. Τελικά ποιοι ψήφισαν υπερ της μομφής από τον Συναγερμό και ποιοι όχι;

  Μου αρέσει!

 4. ιων σκεπτικός permalink
  Φεβρουαρίου 3, 2012 11:57

  Κοπέλια δεν έχουμεν σωτηρία. Η στετέ μου ελάλεν ότι άμαν κατεβεί ο ποταμός οι ττενεκκέες πάσιν ομπρός ομπρός τζιαι κατσιαρίζουν. Χα τζιαι μείς τωρά. Ποιός τον έχασεν (τον νουν) τζιαι να τον έβρουν τούτοι;

  Επάθαμεν σαν τον κάττον που έγλειφεν την γλώσσαν του πάνω στο ρινίν τζιαι άρεσκεν του η γεύση. Αμμα εν εκαταλάβαινεν ότι εν το γαίμαν του που έπιννεν.

  Μου αρέσει!

 5. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΣ permalink
  Φεβρουαρίου 3, 2012 21:48

  ΄Διερωτάται κανείς πόσο χαμηλά πέσαμε .Να συζητά η Κυπριακή Βουλή θέμα Ντάουνερ.Και το ποιο παράδοξο ποιό είναι παρακαλώ.??? Ενώ ζητούσαν στο Εθνικό Συμβούλιο απο τον Πρόεδρο να ζητήσει παραπομπή του Ντάουνερ η ίδια η βουλή δεν κατέληξε στο ζήτημα αυτό Γιατί κύριοι βουλευτές ???Άλλα ζητάμε απο τον Πρόεδρο και όταν έρθει η ώρα να αποφασίσετε εσείς αποφασίζετε διαφορετικά απο αυτό που απαιτο’ύσατε???
  Με λίγα λόγια δεν έπρεπε να συζητηθεί τέτοιο θέμα στη βουλή και αποδεικνύεται καθημερινώς πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είναι κάποιοι.Ντρέπομαι πραγματικά.όχι διότι συζητήθηκε δημοσίως τέτοιο θέμα.Αλλά διότι η βουλή έφτασε μέχρι του σημείου να ασχολείται με τέτοια θέματα.Με προβληματίζει πραγματικΆ.

  Μου αρέσει!

  • Φεβρουαρίου 3, 2012 22:23

   Αποφασιστικέ, και μένα με προβληματίζει το που φτάσαμε με τον Ντάουνερ και το γεγονός πως συζητάμε για εκείνον τη στιγμή που θα έπρεπε να κάθετε στο εδώλιο του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να αποφασίσει ατυό για τη μοίρα του με συνοπτικές διαδικασίες. Η συζήτηση στη βουλή πράγματι κατέδειξε πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είναι κάποιοι μια και με την ομοφωνία τους οι βουλευτές κατέπνιξαν την αντίθετη άποψη ενώ δεν θα έπρεπε να ασχολούνται με τέτοια ευτελή θέματα.

   Μου αρέσει!

 6. Χαμάλης permalink
  Φεβρουαρίου 4, 2012 14:52

  Σπασμωδικές κινήσεις ορισμένων περιθωριακών της βουλής με μηδαμινή λαϊκή αποδοχή, οι οποίοι υποπτεύουνται τες εξελίξεις τζιαί κρούζουν τα ρούχα τους.
  Άντρος Κυπριανού τζιαί Νίκος Αναστασιάδης ηύραν τα τζι’ εκάμαν τζιαί ττόκκαν.
  Στην διεθνή διάσκεψιν σκόπιμα θα μείνουν πίσω έναν ή δύο τελευταία okay που τον Έρογλου τζιαί την Τουρκικήν πλευράν. Θα κρεμμαστούμεν ούλοι που το στόμαν τους. Το ίδιον υποτίθεται θα κάμει τζιαί ο διεθνής παράγοντας. Το σχέδιον ήταν, τούτον ή τούτα τα okay να δοθούν μετά την έναρξιν της Κυπριακής προεδρίας της Ε.Ε. τζιαί να πάμεν σε δημοψηφίσματα. Με πρότασιν όμως του Αναστασιάδη που αποδέκτηκεν ήδη ο ΓΓ του ΟΗΕ τζιαί ο Ερτογάν, οι θκυό αρχηγοί του ΑΚΕΛ τζιαί του ΔΗΣΥ εσυμφωνήσαν να τροχιοδρομήσουν τζιαί να προετοιμάσουν την παράκαμψιν των δημοψηφισμάτων ως περιττά μιας τζιαί τα δύο κόμματα έχουν την πλειοψηφίαν, τζιαί να πάμεν κατ’ ευθείαν σε υπογραφές της λύσης τζιαί ανακήρυξιν της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Κύπρου σε φαντασμαγορικήν τελετήν παρόντων των Ευρωπαίων ηγετών, του ΓΓ του ΟΗΕ κλπ του Ερτογάν κλπ, τζιαί μεσούσης της Κυπριακής προεδρίας της Ε.Ε. Η Ελλάδα είναι ήδη ενήμερη τζιαί θετική. Ο Αγγλοαμερικανικός παράγοντας είναι ενθουσιασμένος τζιαί η Αγγλία θα παραχωρήσει μέρος των βάσεων της στο νέο κράτος για οικιστικήν αξιοποίησιν.

  Μου αρέσει!

 7. Ελενα permalink
  Φεβρουαρίου 4, 2012 22:26

  Σβήστου την! Σβήστου την! Εν η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζίν του! Τζιαι είπεν με νουσιμο τρόπο αυτά που θέλει να πει.
  Να μου επιτρέψεις όμως να «στολίσω»εγώ τους βουλευτές. Εκτός από ηλίθιοι φανερώνουν και τις δημοκρατικές καταβολές τους. Την ανοχή και τον σεβασμό στον ρόλο και τις απόψεις των άλλων.Προσωπικά , θεωρώ εξαιρετικά επικινδυνο κάποιον σοσιαλιστή ( ιμίσιη μου) τον οποίον αποκαλώ SS! ΦΑΣΙΣΤΕΣ έπρεπε να τους λένε. Και δεν ντράπηκαν να τα βάλουν και με αυτούς που η συνείδησή τους επεικράτησε της βλακείας των υπολοίπων. Όσο για το περιθωριακοι….σαν να μεν συμφωνώ. τέλος πάντων…
  Χαμάλη, μακάρι ο πρόεδρος να πάρει το μήνυμα της σύμπνοιας και να πάρει και τον τόπο μπροστά αυτή την φορά χωρίς…τσιμεντώματα! Αρκετά επήξαμεν !

  Μου αρέσει!

 8. Χαμάλης permalink
  Φεβρουαρίου 5, 2012 13:36

  Χαμάλη, μακάρι ο πρόεδρος να πάρει το μήνυμα της σύμπνοιας και να πάρει και τον τόπο μπροστά αυτή την φορά χωρίς…τσιμεντώματα! Αρκετά επήξαμεν !

  Χα;
  Μα ποιόν εν το μήνυμαν της σύμπνοιας τζιαί πόθεν προέρχεται;

  Μου αρέσει!

  • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΣ permalink
   Φεβρουαρίου 5, 2012 16:22

   Το ερώτημα απευθύνεται αλλού αλλά θα επέμβω. Το μήνυμα θα πρέπει να το πάρουν όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Το μήνυμα της σύμνοιας είναι η εθνική ομοψυχία και τα μουσκουρούθκια να τα παραιτήσουν όλοι διότι τους πήραμε πρέφα. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο , ο ένας θεωρεί ότι είναι καλύτερος απο τον άλλο , το τί κάνει ή/και προτείνει ο άλλος δεν είναι καλό και γενικά όλοι ρίχνουν στάχτι για να δικαιολόγήσουν τα αδικαιολόγητα και να αποκτήσουν δήθεν πλεονέκτημα για τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες. Τόσο στενόμυαλοι είναι που δεν αντιλαμβάνονται ότι με την κεφαλή που κουλλιαντίρίζουν πιθανό να μην έχουμε επόμενες εκλογές. Εδώ τα πράγματα είναι πεντακάθαρα. Φέρνω για παράδειγμα την απόφαση της ΑΗΚ για την επιβολή προστίμου σε περίπτωση καθιστέρησης πληρωμής του λογαριασμού. όλα τα κόμματα γνωρίζουν σε τί δυνή κατάσταση ευρίσκεται η ΑΗΚ. και ότι εάν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα όλα θα τιναχτούν στον αέρα.Απο την άλλη είναι γνωστή η δυνή κατασταση στην οποία έχει περιέλθει ο κόσμος.Αντιληπτό τί πρέπει να γίνει δηλαδή να το κλείσουμε διότι αποφάσιασαν κάποιοι να λαικίζουν με αυτό τον τρόπο.???ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.ΤΕΛΕΙΑ .ΦΤΑΝΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ. Για αυτά όμως που θα έπρεπε να φωνάζετε που αυΞάνουν το κόστος του ρεύματος δεν κάνετε τίποτε .Γιατί άραγε??? Για παράδειγμα ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.???Αυτο και εάν είναι σκάνδαλο.Το γνωρίζετε κύριοι βουλευτές . Τί κανετε??? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..Να ξέρετε όμως ότι φτάνει η ώρα και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα απο την Ελλάδα και ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.
   ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΜΑΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.

   Μου αρέσει!

 9. Ανώνυμος permalink
  Φεβρουαρίου 10, 2012 16:35

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΝΟΠΑΜΠΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΚΕΡΤΗΔΕΣ.ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΑΣ Τ/Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

  Μου αρέσει!

 10. anonymos permalink
  Φεβρουαρίου 10, 2012 16:40

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΝΟΠΑΜΠΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΚΕΡΤΗΔΕΣ.Ο ΙΣΚΕΝΤΕΡ ΝΤΑΟΥΝΕΡ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΟΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΟΘΟΜΑΝΙΚΗΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: