Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πασχαλινές Ευχές.

12 Απριλίου, 2012

Αν ήμουν αυτοκίνητο, θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης μου να ανησυχήσει από τις μικρές βλάβες εδώ και εκεί, και να σκεφτεί να με αλλάξει, πριν να χρειαστεί άνοιγμα η μηχανή.

Ωριμάζεις, όταν χαίρεσαι περισσότερο το πρωί της Κυριακής, παρά το βράδυ του Σαββάτου.

5 Σχόλια leave one →
  1. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
    14 Απριλίου, 2012 18:48

    Εμένα αυτό το τραγούδι με εμπνέει. ΄Χωρίς εμπνευση δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια. Και αυτό το τραγούδι όταν γράφτηκε και όταν μελοποιήθηκε υπήρξε σίγουρα εμπνευση με τελικό αποδέκτη τον απλό άνθρωπο της φύσης που δημιουργεί και βαστάζει τον άνθρωπο για αιώνες τώρα. . Ερχώμαστε στο σήμερα που η φύση έχει εξασθενήσει λόγω της καταπόνησης απο τον ίδιο τον άνθρώπο . Ερχώμαστε στο σήμερα και στον ίδιο τον άνθρωπο όπου βρέχει στην πτωχογειτονειά μας και στην καρδιά μας όπου διαπιστώνεται ότι ο ντουνιάς είναι ψεύτικος και άδικος . Οι συμφορές αμέτρητες μα ποιός ξέρει ώσπου θα συνεχιστούν λόγω της κρίσης. Το δύκτι που απλώθηκε μπροστά μας θα πρέπει να φύγει και ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε τυχεροί και θα βρούμε την άκρι για το ξετύλιγμα οπότε θα παμε για πρόοδο και ευημερία. Την τύχη στα χέρια μας δηλαδή και να οδεύσουμε ακάθεκτοι. Ποιός όμως θα εμπνεύση τον λαό σήμερα??? Ποιός θα ξετυλίξη το νήμα??? Πού είναι οι ηγέτες ??? Βλέπετε στην Ελλάδα τελικά όλοι για για πάρτι τους δούλευαν. Καμιά πατρίδα όμως δεν θα χαθεί διότι υπάρχει η ελπίδα καιόταν υπάρχει ελπίδα υπάρχει μέλλον υπάρχει προοδος ,υπαρχει ΖΩΗ. Τί τα θέλεις λέει τα λεφτά .Πολύ ορθά . Χωρίς υγεία τί να τα κάνεις. Τελικά τίποτε τυχαία δεν γράφτηκε. Τελικά όμως είναι κρίμα διότι ο ελληνισμός έφτασε σε τέτοια κατάντια .Διότι περί κατάντιας πρόκειται.
    Τώρα για τον ελληνισμό νύχτωσε χωρίς φεγγάρι ολότελλα και ο κάθε έλληνας αναμένει τον απο μηχανής θεό.
    Τελικά στροβολιώτη δεν είναι τυχαία η συλλογή που έβαλες .
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.

    Μου αρέσει!

  2. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
    14 Απριλίου, 2012 19:00

    Συνεχίζοντας το πιο πάνω σχόλιο θα πώ ότι η Άνοιξη δεν έρχεται με μαραμένα λουλλούδια .Κατα συνέπεια η ανόρθωση και πρόοδος ενός λαού με βάση τα σημερινά δεδομένα θα επέλθει με νέα μυαλά διότι για το ότι έχει γίνει φέρουν ευθύνη οι παλαιοί . Σε εμάς όπως βλέπετε γίνεται ανακύκλωση ονομάτων και προσώπων. Κατα συνέπεια δεν μπορεί να υπάρξει άνοιξη.Ας το βάλουν όλοι καλά στο νού τους και ο λαός θα κάνει τις δικές του επιλογές. Οι εποχές της ανακύκλωσης θα πρέπει να τελειώσουν μίας δια παντός.Ο απλός πολίτης θα πρέπει να δόσει το μήνυμα .

    Μου αρέσει!

  3. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
    14 Απριλίου, 2012 20:50

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    Μου αρέσει!

  4. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
    14 Απριλίου, 2012 20:53

    ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    Μου αρέσει!

  5. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
    14 Απριλίου, 2012 21:04

    Οι πιο πάνω δημιουργίες καθώς και άλλες πολλες όχι μόνο τραγούδια ενέπνευσαν το λαό για αγώνα δημιουργία . Εμπεδώθηκαν αξίες ήθη και χρηστή διοίκηση σε κάποιο βαθμό. Σήμερα τί υπάρχει αγαπητοί φίλοι για να τονόσει και να εμπνεύσει το λαό , τη ναιολαία ειδικά. Τίποτε . Γιατί όμως.??? Διότι η βάση είναι σαθρωμένη. Χρειάζεται πλήρης επισκευή πλήρης αλλαγή . Χρειάζεται αλλαγή ρυθμών , αλλαγή νοοτροπίας. Φαίνεται όμως ότι η ιστορία θα επαναληφθεί. Ίδωμεν

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.