Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι «ικανοί», πού τοποθετούνται; (Για τους ανίκανους, γνωρίζουμε.)

3 Αυγούστου, 2012

Πολύ σημαντική στατιστική!

Πηγή αυτού του πίνακα που μου άρεσεν πολλά! 

32 Σχόλια leave one →
 1. Ανώνυμος permalink
  3 Αυγούστου, 2012 13:55

  Οι ‘ικανοί’ υπουργοποιούνται π.χ. Ακκελίδου, Πραξούλλα Αντωνιάδου, Χαρίλαος Σταυράκης, Κώστας Παπακώστας, Μάρκος Κυπριανού, που ν’αρκέψεις τζαι που να σταματήσεις;

  Μου αρέσει!

 2. 3 Αυγούστου, 2012 14:47

  Δεν καταλαβαίνω όλην αυτήν την αναστάτωση… Θέλουμε ή δεν θέλουμε διαφάνεια στους διορισμούς;

  Μου αρέσει!

 3. 3 Αυγούστου, 2012 14:47

  Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου
  κ. Στέφανου Στεφάνου
  3.8.2012
  ——————————
  Πολιτικές πρακτικές και διαδικασίες κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι από κάποιες πρόχειρες σημειώσεις που συνήθως τις συνοδεύουν.
  Στην περίπτωση του διορισμού των διοικητικών συμβουλίων των ημι-κρατικών Οργανισμών, ένα είναι το γεγονός. Η μεγάλη πλειοψηφία των προέδρων και των μελών των προηγούμενων Συμβουλίων επαναδιορίστηκε. Στα Διοικητικά Συμβούλια συμπεριλαμβάνονται πολίτες από ολόκληρο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα της πατρίδας μας, με βασικό κριτήριο τη διάθεση και τη δυνατότητα προσφοράς τους. Αυτό το γεγονός βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με διάφορες εικασίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό περί δήθεν ΑΚΕΛοκρατίας τις οποίες βλέπουμε και τώρα αυθαίρετα να επαναλαμβάνονται.
  Επισημαίνω πάντως ότι ακόμη και αυτές οι πρόχειρες σημειώσεις αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται να είναι «μη υποστηρικτικά» προς την κυβέρνηση επαναδιορίστηκαν, ενώ, αντίθετα, δεν διορίστηκαν άλλα που φέρονται να είναι «άκρως φιλικά». Ας μην προσπαθεί λοιπόν κανείς να βρει υπόθεση εκεί που δεν υπάρχει. Είναι πολύ πιο φρόνιμο και χρήσιμο για τη χώρα μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, να περιβάλλουμε, όλοι και όλες, με εμπιστοσύνη τους πολίτες που αναλαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό έργο για την εύρυθμη λειτουργία της Πολιτείας και γενικότερα της κοινωνίας.

  Μου αρέσει!

 4. 3 Αυγούστου, 2012 14:49

  Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

  Μου αρέσει!

 5. Ανώνυμος permalink
  3 Αυγούστου, 2012 15:16

  Οι ‘ικανοί’, αγαπητέ Στροβολιώτη, υπουργοποιούνται π.χ. η Ακκελίδου που ουπς επέταξε τα απόρρητα κατά λάθος την ώρα που εξηφοινίτσιζεν, ο Κύπρος Χρυσοστομίδης, ουπς έφηεν μας ο Κίτας, ο Χαρίλαος που ‘εμάς η κρίση εν μας τζίζει ουτε με σφαίρες’, ο Παπακώστας που ‘τα εκρηκτικά εν παίζουν με τίποτε τζαι θα τα έβαλλε στο γκαράζ του’, η Πραξούλλα ο παλιάτσος που εβάσταν τα απόρρητα ήμπα τζαι θκιαβάσει τα ο Κασσίνης, ο Μάρκος που εν είδε ούτε άκουσε τίποτε τζαι ένναι σίουρος που κόφκει το Μαρί, ο Καζαμίας (άου το πόδι μου), που ν’ αρκέψεις τζαι που να σταματήσεις.

  Μου αρέσει!

 6. 3 Αυγούστου, 2012 16:15

  άφηκες τον σύντροφο σου να συνεχίσει τζαι εκ μέρους σου φαντάζομαι έτσι άρχοντα της υπεκφυγής;

  απάντα ρε κουμπάρε τζαι στήριξε τζείνα που εσύ λαλείς μιαν φορά τζαι με τον βάλεις στα πόδια

  λες
  «Ναι έχω δουλειά, άρα σήμερα έχω όντως πλεονέκτημα. Δεν έχω όμως την παραμικρή εγγύηση πως θα την έχω και σε ένα χρόνο από σήμερα.
  Άρα αν με στενοχωρεί το γεγονός πως πολύς κόσμος δεν έχει δουλειά, με εξοργίζει επίσης το γεγονός πως άλλοι, με ή χωρίς όρεξη έχουν σίγουρη εργασία βρέξει χιονίζει.»

  θέλω σε παρακαλώ να μου διευκρινήσεις για ποιο λόγο δεν έχεις την εγγύηση ότι θα έχεις δουλειά σε ένα χρόνο από σήμερα

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   3 Αυγούστου, 2012 16:57

   Ρε osr, θα είναι πολύ δύσκολο να με πείσεις πως τώρα χιονίζει έξω μέσω το μπλοκ. Άτε να με πείσεις πως βρέχει, ή ότι έβρεξε. Μην περιμένεις πως οι εμμονές σου είναι απαραίτητα και η πραγματικότητα – παρά το γεγονός πως μπορείς και να βάλεις παλτό αν θέλεις και να κυκλοφορείς κουκουλωμένος.

   Επειδή λοιπόν δε θα βγούμε πουθενά, και επειδή τις επόμενες δυο βδομάδες θα είμαι αδειούχος με τις περισσότερες μέρες να τις περνώ στη Λευκωσία, αν θέλεις να βρεθούμε για καμιά τσακρίν μπύραν για να κκουλάρεις, τζιαι να τα πούμεν που κοντά. Να πούμεν τζιαι του αντιπολιτευόμενου αν θέλεις τζιαι αν θέλει.

   Πίννουμεν KEO, Stella τζιαι EFES.

   (Αν μπορείς, έβρε καλλύττερην υπεκφυγήν τωρά 🙂 )

   Μου αρέσει!

   • 3 Αυγούστου, 2012 17:12

    Αν και αισθάνομαι ιδεολογικώς έξω φρενών με τον ΟΣΡ δηλώνω υπεύθυνα πως δύσκολα θα αντιστεκόμουν στον πειρασμό να μοιραστώ μαζί του μια ξανθιά Στέλλα ή μια Εφέσιαν καλλονήν… 😉

    Μου αρέσει!

 7. 3 Αυγούστου, 2012 17:23

  Να Φύγει Αυτός ο Χειμώνας

  Στίχοι: Δημήτρης Πουλικάκος
  Μουσική: Δημήτρης Πουλικάκος
  Πρώτη εκτέλεση: Δημήτρης Πουλικάκος

  Όπου καρδιά κι όπου ψυχή, τα έχουμ’ όλα θάψει
  και όποιος αντιστέκεται, πρέπει κι αυτός να πάψει,
  γλυκιά η αναρρίχηση, μα η ανταμοιβή της
  κόρη χωρίς αντίρκισμα, μάταια η μορφή της

  Σκοτώνουμε τον έρωτα και τη ζωή
  με τα καμώματά μας,
  και ζούμε μες τα ψέμματα
  κι εμείς και τα παιδιά μας

  Πατέρας έκανε το γιό, να μοιάσει του πατέρα
  κι όποιος γι’ αυτούς εργάζεται, δε βλέπει άσπρη μέρα,
  πρ’οσωπα χωρίς όνομα και δίχως χαρακτήρα
  που πίνουνε το αίμαι μας για ένα ποτήρι μπύρα.

  Σκοτώνουμε τον έρωτα και τη ζωή
  με τα καμώματά μας,
  και ζούμε μες τα ψέμματα
  κι εμείς και τα παιδιά μας

  Μάτια που βλέπεις μέσα τους μιζέρια, φόβο, θλίψη
  και καταθέσεις μια ζωή, μ’ επιταγές τη σήψη,
  αχ, πότε μια μέρα ο κόκορας, πριν κάνει να λαλήσει,
  να ξαναγίνουμ’ άνθρωποι και να ‘χουμε ξυπνήσει

  Σκοτώνουμε τον έρωτα και τη ζωή
  με τα καμώματά μας,
  και ζούμε μες τα ψέμματα
  κι εμείς και τα παιδιά μας
  _____________________

  Μου αρέσει!

 8. περίεργη permalink
  3 Αυγούστου, 2012 22:59

  Τις μπύρες θα τις πιείτε, αν θα τις πιείτε, αντροπαρέα μόνον, η υπάρχει χώρος και για τ0 άλλο φύλο, έστω και αν δεν πίνει μπύρες; εκτός και αν δεν το επιτρέπουν οι κυβέρνησεις :-)))

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   4 Αυγούστου, 2012 00:20

   Κοίταξε, το αντικείμενο της συνάντησης είναι να βρεθούμε ο αντιπολιτευόμενος και εγώ μπας τζιαι εμβολιάσουμε τον οσρ με δόσεις (πολλές) λογικής. Αν το αρνηθεί, αφού σε αυτή την υπεκφυγή δεν απάντησε ακόμη, ενώ τις άλλες τις σποττάρει από χίλια μίλια, τότε ο χαρακτήρας της συνάντησης αλλάζει: θα μας μεταφέρει ο Αγρινός τις εμπειρίες από την Αρμίνου!

   Και θα επιτρέπονται μόνο τα ποτά της αντιπολίτευσης. Άλλωστε η κυβέρνηση είναι πλέον μειοψηφία 🙂

   Μου αρέσει!

   • 4 Αυγούστου, 2012 19:13

    Στρόβο, τούτον το κουτσομπολιό μου το έχουν μεταφέρει αυτόπτες μάρτυρες και γράφτηκε μάλιστα και κάποτε από το Ρόιτερς αν δεν κάνω λάθος: Όταν ήταν πρόεδρος ο Κληρίδης και διαπραγματευόταν με τον Ντενκτάς το Κυπριακό, κάθε φορά που έφταναν οι συζητήσεις τους σε ζητήματα που προκαλούσαν ένταση, ο Κληρίδης συνήθιζε να διηγείται στον Ντενκτάς ένα σόκιν ανέκδοτο. Οι ΟΗΕδες που ήταν παρόντες ερυθριούσαν στο άκουσμα τέτοιων ανεκδότων αλλά η ένταση μειωνόταν.
    Το τι θέλω να πω είναι πως επειδή προβλέπω πως σε περίπτωση που συζητήσουμε θέματα που έχουν σχέση με το τι γράφουμε, η ένταση στη συνάντησή μας όχι μόνο θα είναι αναπόφευκτη αλλά και η αντιμετώπιση της θα είναι δυνατή μόνο δια της εφαρμογής της κληριδικής χαλαρωτικής μεθόδου, και μάλιστα υπό συνθήκες ζυθοποσίας, θα ήταν καλύτερα να ενημερώσουμε τις γυναίκες αναγνώστριες για τα αποτελέσματα της συνάντησης εκ των υστέρων, παραλείποντας φυσικά λεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στην υπόληψή μας ανάμεσα στα μέλη του γυναικείου φύλου… Συμφωνείς;

    Υ.Γ. ΟΣΡ, ελπίζω η σιωπή σου να οφείλεται σε απουσία. Το πιο πάνω μήνυμα έχει κι εσένα ως αποδέκτη…

    Μου αρέσει!

    • 6 Αυγούστου, 2012 18:24

     “αγαπητέ osr η ουσία δεν είναι να πείσω έναν άνθρωπο όταν αυτός ο άνθρωπος βολεύεται πάρα πολύ με το να πιστεύει και να προπαγανδίζει αυτά που λέει ότι πιστεύει”
     πάλε μιλάς γενικά τζαι αόριστα
     όπως έχω πει επανειλημμένως το βόλεμα σου εσένα έγκειται στο ότι μια χαρά σε βολεύκει τούντο σύστημα με τις σιιλιάες σου τις επιχειρήσεις σου κλπ άρα γιατί να πεις ότι κάτι εν πάει καλά, φταιν οι άλλοι που εν έτσι τζαι γιουβέτσι τζαι όι το σύστημα κλπ
     εμένα δηλαδή που θεωρείς ότι έγκειται τάχα το βόλεμα μου τζαι λαλώ τούτα που λαλώ;

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Αυγούστου, 2012 23:40

     Εγώ χρησιμοποιώ το σύστημα, όπως και εσύ, φκάλλω ότι φκάλλω, όπως τζιαι εσύ, λέω πως αν αλλάξει το σύστημα θα κάμω πάλε ότι μπορώ. Εσύ επαγγέλλεσαι μεν κάτι άλλο, απροσδιόριστο, ουτοπικό και ελκυστικό, κάτι που είναι φυσικά απόλυτα θεμιτό όσο και η δίκη μου λειτουργία εντός των κανόνων του παρόντος συστήματος, αλλά εσύ πάεις και ένα βήμα πιο κάτω: επειδή δεν έχεις τρόπο να ανεβάσεις τα δικά σου πιστεύω σε ανάλογο πρακτικό επίπεδο ούτως ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση, βολεύεσαι, πελαγοδρομείς και αοριστολογείς επικεντρωνόμενος στην αμφισβήτηση και την αναλυτική αποσύνθεση του παρόντος συστήματος ξεχνώντας να καταγράψεις την απόσταση λόγων (σου) και πρακτικής (σου)..
     Δηλαδή, όσα δεν φτάνει αλεπού…

     Λοιπόν, ο υπολογιστής κλείνει.

     Αν μπορείς να βρεθούμε την επόμενη Τρίτη – Τετάρτη, να συνεχίσουμε εκεί.
     Τελική επικοινωνία τη Δευτέρα – πρόσκληση ανοικτή!

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 01:52

     Εσένα είπαμε το βόλεμα σου είναι οι σιλιάες που φκάλεις με τις επιχειρήσεις σου κλπ και επειδή εσύ περνάς καλά βολεύεσαι λέγοντας τις παπαριές του στυλ «το σύστημα μπορεί να μην είναι τέλειο αλλά…..»και γράφεις στα @@ την δυστυχία των άλλων εκατομυρίων ανθρώπων του πλανήτη λέγοντας επίσης «ε μα έτσι ένει πάντα εννα υπάρχουν φτωχοί κλπ» αλλά όλως τυχαίως οι φτωχοί δεν είσαι εσύ αλλά πάντα κάποιοι άλλοι
     Εμένα το βόλεμα μου κατ εσένα είναι
     «επειδή δεν έχεις τρόπο να ανεβάσεις τα δικά σου πιστεύω σε ανάλογο πρακτικό επίπεδο ούτως ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση, βολεύεσαι, πελαγοδρομείς και αοριστολογείς επικεντρωνόμενος στην αμφισβήτηση και την αναλυτική αποσύνθεση του παρόντος συστήματος ξεχνώντας να καταγράψεις την απόσταση λόγων (σου) και πρακτικής (σου)..»
     Θέλω να μου πεις σε ποιο σημείο θεωρείς ότι πελαγοδρόμησα και αοριστολόγησα ούτως ώστε να το διευκρινίσω

     Επίσης σε σχέση με αυτό που λες
     «ξεχνώντας να καταγράψεις την απόσταση λόγων (σου) και πρακτικής (σου)..»
     Μπορείς να μου επεξηγήσεις σε ποιους λόγους μου αναφέρεσαι ώστε να σου απαντήσω πρακτικά σε σχέση με τους λόγους μου που θεωρείς ότι δεν κατάλαβες;

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 09:02

     Ρε ΟΣΡ, εξ όσων γνωρίζω, ο Στροβολιώτης δεν ληστεύει κανέναν για να βγάζει τις «σιλιάες» του, και δεν ξέρω αν τις βγάζει καν. Και ούτε το θεωρώ αθέμιτο να βγάζει αυτός ή κάποιος άλλος με θεμιτά μέσα «σιλιάες».
     Το ότι υπάρχει μεν φτώχεια στην Κύπρο και αλλού, είναι κάτι που δεν αμφισβητώ. Ωστόσο θα ήταν καλύτερο να διαχωρίζουμε το καθεστώς μόνιμης φτώχειας και περιστασιακής φτώχειας. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συζητήσουμε και να πάμε παρακάτω.

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 14:16

     πως εξηγείς το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πλούσιοι και κάποιοι φτωχοί;

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 15:13

     Πολλοί παράγοντες: πολιτικές, άνισες ευκαιρίες, άνιση κατανομή βαρών, πληροφόρηση, γνώση, καταγωγή, τύχη, ατυχία, εργασία, εισόδημα, πόλεμοι, φυσικές καταστροφές, αρρώστιες και πάει λέγοντας…

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 18:23

     ας πάρουμε τον παράγοντα «πολιτικές»
     μπορείς να το αναλύσεις και να το επεξηγήσεις; δηλαδή ποιες πολιτικές είναι υπεύθυνες για να είναι κάποιοι πλούσιοι και κάποιοι φτωχοί;

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 18:55

     Αυτές που προτείνεις εσύ

     Μου αρέσει!

    • 7 Αυγούστου, 2012 19:45

     ποιες δηλαδή; μπορείς να τις περιγράψεις;

     Μου αρέσει!

   • 6 Αυγούστου, 2012 16:16

    αγαπητέ στροβολιώτη η ουσία δεν είναι να πείσω έναν άνθρωπο όταν αυτός ο άνθρωπος βολεύεται πάρα πολύ με το να πιστεύει και να προπαγανδίζει αυτά που λέει ότι πιστεύει

    η ουσία αυτής της συζήτησης για μένα είναι η δημόσια ανταλλαγή επιχειρημάτων που πλέον αποκαλύπτουν πρώτα από όλα την όντως υπάρξη τέτοιων επιχειρημάτων τζαι κατά δεύτερον κατά πόσο υπάρχει συνέπεια σε αυτά που λέμε ή απλά υπεκφεύγουμε όταν δεν βολεύει η πραγματικότητα την πίστη μας ή απλά την προσαρμόζουμε

    τζαι το πιο σημαντικό είναι ακριβώς ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ διάλογος ακριβώς γιατί διαβάζουν πάρα πολλοί έστω και αν δεν συμμετέχουν

    ήδη εφάμεν σουβλάκια μια φορά τζαι ήπιαμεν τζαι μπύρες καθώς επίσης τζαι με τον αντιπολιτευόμενο οπότε ποττέ εν αρνούμαι τζαι την ιδιωτική συνποσία μπύρας ή κρασιού

    οπότε αναμένω ώρα τζαι τόπον

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Αυγούστου, 2012 17:31

     “αγαπητέ osr η ουσία δεν είναι να πείσω έναν άνθρωπο όταν αυτός ο άνθρωπος βολεύεται πάρα πολύ με το να πιστεύει και να προπαγανδίζει αυτά που λέει ότι πιστεύει”
     Εννοείς τι εννοώ;

     Ναι, πράγματι φαίνεται πως μας διαβάζουν, και αυτό οφείλω να πω ότι με αναγκάζει να είμαι κατά το δυνατόν σοβαρότερος και τεκμηριώτερος παρά όταν θα βγούμε για μπύρες.

     Λοιπόν αναχωρούμε αύριο για Τέρρα, και θα επιστρέψουμε Σαββατοκύριακο. Συνεπώς ας πούμε για την ερχόμενη βδομάδα, Τρίτη η Τέταρτη – αν βολεύει. Η πρόσκληση είναι ανοικτή, χρειαζόμαστε μάρτυρες!

     Μου αρέσει!

    • 6 Αυγούστου, 2012 17:42

     Είμαι ήδη μέσα… χικ

     Μου αρέσει!

 9. περίεργη permalink
  4 Αυγούστου, 2012 12:31

  Εκατάλαβα, αντροπαρέα. Πάντως κάποια φορά θα ήθελα πολλά να τα πούμεν από κοντά. Τζια με τον αντιπολιτευόμενον. τον αγρινόν, τζιαι σέναν στροβ. Καλό Σαββατοκυριάκο σε όλους. Ατε δε τζιαι τα μηναλλάγια να δουμεν, τουλάχιστον να έχουμεν νερόν να πίνουμεν με τον καφέν, να πηαίννουν τα φαρματζιαι τζιαι τα χάπια της πίεσης κάτω.-)))

  Μου αρέσει!

 10. Ανώνυμος permalink
  4 Αυγούστου, 2012 15:19

  Την κουβέντα σας εδώ μέσα τη διαβάζουν κι’ άλλοι ρε παιδιά. Γιατί ξαφνικά θέλετε να τα πείτε μόνοι σας; Μήπως θέλετε να δωροδοκήσετε τον Όσιρη; Μέχρι τώρα αυτός με πείθει πάντως. Κι’ ο αντιπολιτευόμενος στα τελευταία σχόλια του στην προηγούμενη ανάρτηση φαίνεται να έχασε τον αυτοέλεγχο του. Πιο πολύ «χαρακτήριζε» παρά επιχειρηματολογούσε και παρέπεμπε στο τάδε βιβλίο, εγώ διαλέγω Ερωτόκριτο. Ο Στροβ πιο πονηρός καθώς φαίνεται, έκανε λίγο στην άκρη να προστατευτεί. Αλλά εδώ που τα λέμε, έχει και την άνεση να αλλάζει θέμα κάθε φορά που θα τα βρεί σκούρα. Κάτι είναι κι’ αυτό.

  Μου αρέσει!

  • Ανώνυμος permalink
   7 Αυγούστου, 2012 09:36

   Epanikovlithiken to kalamarouin….Prospathei apegnosmena na speirei dihonoia gia na apotrepsei to fisikon ( epafi anthrwpwn ) kai na epivalei to arrostimeno ( anthrwpoi kollimenoi se enan ipologisti na dinoun anafora twn pistevo tous). Re file, ksereis posoi pinoun mpira kai paizoun tavli, ehontas ek diametrou diaforetikes apopseis?? Touton en to fisiko…Na klikkonesai me tous dikous sou en to arrostimeno…Dioti polles fores en tairkazoun ta hnota sou mazin tous tziai gia mian koinin ideologian, ipofereis tin malakian tous. Tziai men foasai. Den ginetai praksikopima me 2 mpires….

   Μου αρέσει!

 11. Ανώνυμος permalink
  7 Αυγούστου, 2012 13:53

  Άλλος πάλι.
  Η πρόσκληση ήταν να κόψουν τη συζήτηση εδώ και να συνεχίσουν κατ΄ ιδίαν, μην τους ακούει κανείς. Ακόμα και γυναικεία παρέα αρνηθήκανε. Τί φυσικές επαφές των ανθρώπων και πάπαρα παπάρια ρε παπάρα; Ξύνησες επειδή με πείθει ο osr; Αφού με πείθει;

  Μου αρέσει!

 12. Ανώνυμος permalink
  7 Αυγούστου, 2012 22:25

  Η πρόσκληση ήταν να τα πουν από κοντά. Να μην τους ακούει κανείς. Ακόμα και γυναικεία παρουσία αρνηθήκανε. Τι επαφές ανθρώπων που είναι φυσιολογικό και λοιπές επιστήμες μου λες ρε φίλε, κούλαρε λίγο.

  Μου αρέσει!

 13. 13 Αυγούστου, 2012 09:32

  Η κύπρος θατα καταφέρει καλύτερα από την Ελλάδα
  Εξωτερική οικονομική στήριξη ύψους 10,6- 18,4 δισ. ευρώ, επιπρόσθετα από το ρωσικό δάνειο των 2,5 δισ. ευρώ που ήδη έχει λάβει, θα χρειαστεί η Κύπρος μέχρι το 2016. Και αυτό ώστε να αποπληρωθεί το κρατικό χρέος ύψους 6,1 δισ. ευρώ και να φτάσουν τα τραπεζικά κεφάλαια το απαιτούμενο επίπεδο, καθώς και να καλυφθούν πιθανές απώλειες των δανειακών χαρτοφυλακίων λόγω της εσωτερικής (στον κατασκευαστικό τομέα) και εξωτερικής (στην Ελλάδα) έκθεσής τους.
  http://www.rodacino.gr/article.jsf?id=C7316191163BD88DBC3654FFF2E5A939&at=1
  Ειδήσεις Νέα Πόλιτική Οικονομία

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: