Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόσο είναι το IQ του Γιώργου Λιλλήκκα;

8 Φεβρουαρίου, 2013

 

Τα πολιτικά κείμενα των τελευταίων βδομάδων που δημοσιεύτηκαν σε αυτό το ιστολόγιο έδωσαν περισσότερη σημασία στην επιλογή που ο γράφων θεωρεί ως τη χειρότερη, παρά στην επιλογή που θα πάρει τη ψήφο μου.

 

Αυτό γιατί θεωρώ πως λίγο πολύ είναι δεδομένο το αποτέλεσμα των εκλογών, και θα εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιαδης – πιθανότατα από τον πρώτο γύρο. Ο οποίος θα πάρει τη ψήφο μου, γιατί τον θεωρώ τον πλέον αξιόπιστο υποψήφιο, παρά τις όποιες του ταλαντεύσεις που αφορούν κυρίως την σχέση με το ΔΗΚΟ.

 

Ο υποψήφιος που έχει ήδη χαρακτηριστεί σε αυτό το χώρο ως ο πλέον λαϊκιστής και επικίνδυνος, ο κ. Γιώργος Λιλλήκκας επιμένει να χτυπά συστηματικά κάτω από τη μέση, επιμένει να ρίχνει βάναυσα τον πήχη της προεκλογικής εκστρατείας, επιμένει σε «επιχειρήματα» που νομίζει συσπειρώνουν και αυξάνουν τους πιθανούς ψηφοφόρους του.

 

Τελευταίο κτύπημα ήταν το μήνυμα που πήρα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο ψες από αυτή τη διεύθυνση: relay1@unacservers.com.

 

Τίτλο είχε αυτό:

 

«ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2013»

 

Και αφού πέτυχε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, το άνοιξα και διάβασα αυτό:

 

«Η Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών δίνει την πραγματική διάσταση των προσεχών Προεδρικών Εκλογών. Θέλει να προβληματίσει για την επιλογή που θα κάνει, ή σκέφτεται να κάνει, ο καθένας και η καθεμιά από εμάς. Δείτε το βίντεο αυτό και κρίνετε από μόνοι σας:»

Μάλιστα!  Οι ποικίλοι αχυράνθρωποι εθνικιστές που μπήκαν μπροστά το 2004 για να κάνουν τις «παλλαϊκές» εκδηλώσεις σε βάρος του σχεδίου Αναν, εξαφανίστηκαν για πολλά χρόνια, εμφανίστηκαν στις εκλογές του 2008 για να στηρίξουν τον Μεγάλο Μακαρίτη, στη συνέχεια πήγαν στα σπίτια τους μαζί με τον εκλεκτό τους, δίνουν πάλι το παρόν τους για να μας εξηγήσουν πως πρέπει να ψηφίσουμε!

 

Κατ’ αρχάς πέραν του επονομαζόμενου προέδρου της κίνησης αυτής, του κ. Άντη Χριστοφορίδη, αμφιβάλλω αν υπάρχουν άλλοι που ασχολούνται. Άσε που αμφιβάλλω αν υπάρχει νομική ή έστω τυπική κατοχύρωση τους.

 

Τα λαμπρά μυαλά όμως που κάνουν τη βρώμικη προεκλογική εκστρατεία του κ, Λιλλήκκα, έκριναν πως το 2004 σηκώνει ακόμα εκμετάλλευση, και ξεχνώντας την άψογη και ταιριαστή εγγλέζικη ατάκα, “flogging a dead horse”,  έφτιαξαν και διένειμαν αυτό το βίντεο:

 

Το κρίνω χωρίς περιστροφές: το ανωτέρω βίντεο φτιάχτηκε από ανέντιμους ανθρώπους. Δεν θα αναφερθώ στα βασικά πολιτικά επιχειρήματα, ας πούμε του πόσο καλύτερα είμαστε τώρα σε σχέση με τότε, αλλά θα αναφερθώ στα επί μέρους.

 

  1. Επαναλαμβάνουν χωρίς ντροπή ψέματα. Το ένα ψέμα αφορά και τον ίδιο τον Μεγάλο Μακαρίτη, που είχε πει την φοβερή ατάκα, πως «παρέλαβε κράτος, δεν θα παραδώσει κοινότητα». Κάτι που η στοιχειώδης μελέτη του Σχεδίου διαψεύδει.
  2. Το δεύτερο πολλάκις επαναλαμβανόμενο, μεγαλύτερο ψέμα αφορά την παροχή μέρους των υδρογονανθράκων μας στους εγγλέζους, πάλι μέσω του καταραμένου σχεδίου. Αυτό το θέμα έχει διαψευστεί τόσες πολλές φορές ακόμα και από νομικούς της απορριπτικής παράταξης, έχει διαψευστεί από την ίδια την Αγγλική κυβέρνηση, που ειλικρινά δεν μπορεί να κριθεί διαφορετικά από το ότι εκπέμπεται από απατεώνες και παλιανθρώπους.
  3. Υπάρχουν και χειρότερα: υπονοείται σαφώς πως αν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις του (ποιες δεσμεύσεις του ρε κοπέλια, μιλάτε ίσια να δούμε…), προς τους ξένους, και ο Μαλάς προφανώς  στην αφέλεια του ως χαμένη ψήφος, θα τον βοηθήσει να το κάνει αυτό!

 

Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο η όλη υπόθεση, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Λιλλήκκας προσπαθεί να ελκύσει ψηφοφόρους με αυτό τον αισχρό τρόπο.

 

Πιστεύω πως ναι, κάποιοι ψηφοφόροι έμειναν κολλημένοι στο τότε, έμειναν κολλημένοι στη λυσοφοβία τους, δεν πήραν είδηση πως ο Χριστόφιας μέσω του Τάσσου και στη συνέχεια μόνος, πρακτικά έλυσε το κυπριακό, δεν πήραν είδηση πως 10 χρόνια αργότερα ζούμε σε άλλες συνθήκες, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, και ναι, θα ψηφίσουν με γνώμονα τα γεγονότα εκείνης της χρονιάς.

 

Αλλά πόσοι είναι αυτοί;

 

Ο παρουσιαζόμενος ως ευφυέστατος, πονηρότατος και εκσυγχρονιστικότατος κύριος Λιλλήκκας δεν αντιλαμβάνεται πως όλοι αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση να τον βάλουν στο δεύτερο γύρο;

 

Δεν αντιλαμβάνεται πως τέτοιες βρώμικες ενέργειες μάλλον συσπειρώνουν τους αντιπάλους του, και στο τέλος θα βρεθεί πολύ πίσω από εκεί που ελπίζει;

 

Τελικά ανάμεσα σε όλους εμάς τους ψηφοφόρους μπορεί να υπάρχουν και κρετίνοι, του γράφοντος μη αποκλειομένου.

 

Θα ανέμενε όμως κάποιος πως, στοιχειωδώς, αυτό το χαρακτηριστικό θα απουσίαζε από την ομάδα των βασικών υποψηφίων.

 

Προφανώς αυτό δεν ισχύει.

 

Υ.Γ. Προειδοποίηση προς Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά. *Αν*, υπάρξει δεύτερος γύρος, η ψήφος μου θα λάβει σοβαρά υπόψη τις κινήσεις σας σε σχέση με  τον κύριο αυτό. Ο επόμενος πρόεδρος δεν πρέπει μόνο να πετύχει σε εκείνα που θα κάνει, πρέπει να μεριμνήσει να θάψει πολιτικά αυτούς που κάνουν σήμερα τέτοιες τις αθλιότητες.

 

35 Σχόλια leave one →
  1. strovoliotis permalink*
    8 Φεβρουαρίου, 2013 07:29

    Φυσικά, οι μαθητές του Λιλλήκκα, δεν υποστηρίζουν μόνο Λιλλήκκα:

    PERSONA NON GRATA Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!
    >>> ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – ΤΥΧΟΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    >>> Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή – ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

    Μου αρέσει!

    • xwrikos permalink
      8 Φεβρουαρίου, 2013 08:24

      Strovolioti, εσιεις τα λαθος μες τον νουν σου τουτοι ουλλοι δεν ειναι μαθητες του Λιλικα εν αποφοιτοι της σχολης λασπης του ΑΚΕΛ τζαι ο λιλικας που τζιαμε ερεξεν

      xwrikos

      Μου αρέσει!

      • strovoliotis permalink*
        8 Φεβρουαρίου, 2013 13:23

        Χωρικέ, δε θα τσακωθούμε για τούτον! Ας πούμε πως υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση 🙂

        Μου αρέσει!

  2. 8 Φεβρουαρίου, 2013 07:42

    ο νέος πρόεδρος του eurogroup ήδη έθεσε θέμα διασύνδεσης της εξόφλησης του μνημονιακού δανείου μέσω των γκαζιών

    10,3 Δις για τις τράπεζες
    1,5 δημοσιονομική λεγόμενη εξυγίανση

    και τα υπόλοιπα για εξόφληση παλαιότερων χρεών

    ποια η άποψη σου και τι πιστεύεις ότι θα κάνει ο εκλεκτός της ψόφου σου;
    και αν δεν συμφωνείς τι πιστεύεις πρέπει να κάνει ο εκλεκτός της ψόφου σου;

    Μου αρέσει!

    • 8 Φεβρουαρίου, 2013 09:40

      Συνονόματε ο Νίκαρος εν ένας συντηρητικός καπιτάλας του κερατά τζιαι θα κάμει την αντίστοιχην διαχείρισην, με την οποίαν όπως ξέρεις τζιαι πάντα στο ιδεολογικόν επίπεδον, διαφωνώ. Εγώ θα επροτιμούσα να μελετήσει σοβαρά την περίπτωσην της Ισλανδίας, να εκλαϊκεύσει τα ενδεχόμενα τζιαι τους κινδύνους κάθε σεναρίου τζιαι να τα θέσει στον κόσμον μέσω δημοψηφίσματος. Τζιαι μετά εννά ξυπνήσω.
      Κατά τα άλλα, ελπίζω ότι παρά την φαινομενικά νατοϊκήν, καπιταλιστικήν τζιαι ππαραλλίστικην σκοπιάν που θα προσεγγιστεί οποιαδήποτε «λύση του κυπριακού», ο Αναστασιάδης φαίνεται μου να έσιει καλήν αίσθησην της σημασίας του χρόνου τζιαι θέλει να ποσπάζεται χωρίς να τον σπαταλά. Τζιαι εν πιο Τσιωρστιλλίστικος (καρασυντηρητικός αλλά επολέμησεν για ούλλους) που τον Μαλάν, ο οποίος όσον τζιαι να προσπαθήσει, Βασιλείου εν γίνεται.
      Ξέρεις ότι θεωρώ την λύσην του κυπριακού τζιαι μιαν πρώτην «αντικαπιταλιστικήν νίκην» για τον κομμόροτσον που ζούμεν. Μετά (άμα φύουν 80000 στρατά) δουλεύκουμεν πιον τζιαι σε άλλα επίπεδα για ανατροπήν του συστήματος (τζιαι πάλε εννά ξυπνήσω)…

      Μου αρέσει!

      • 8 Φεβρουαρίου, 2013 11:19

        πάλε καλά που αντιλαμβάνεσαι τις ….κιες που λαλείς ρε γούφι μου
        περί αντικαπιταλιστικής ανατροπής αφού ψοφήσεις τον αναστασιάδην πχ

        φιλικά πάντα

        Μου αρέσει!

      • strovoliotis permalink*
        8 Φεβρουαρίου, 2013 13:38

        Γούφη, ναι μάλλον η λύση υπνώττει…
        Τελοσπάντων, η περίπτωση της Ισλανδίας είναι γνωστή. Είναι γνωστό επίσης πως ο βασικός λόγος της επιτυχίας του δικού της πειράματος είναι η ύπαρξη *δικού* της νομίσματος. Υπάρχει επίσης διαφορά στη δομή της οικονομίας της.
        Το βασικό όμως είναι νομίζω το νόμισμα. Ας μας πει κάποιος πως είναι δυνατό να λειτουργήσει το ισλανδικό πείραμα σε συνθήκες ευρώ.
        Απλώς δεν…
        Θα μου πεις, τότε γιατί ευρώ;
        Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση: ζυγίζεις υπέρ και κατά και αποφασίζεις. Εγώ ζυγίζω υπέρ του ευρώ.

        Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      8 Φεβρουαρίου, 2013 13:30

      ΟΣΡ,

      Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές τα ριάλια για τις τράπεζες είναι κάτω από κανονικές συνθήκες επιστρεπτέα, πιθανόν και με κέρδος για το κράτος. Τα άλλα αφορούν αποπληρωμή δανείων που κάναμε, και κάλυψη ελλείμματος, κάλυψη δηλαδή όσων εξόδων κάνουμε πάνω από τα έσοδα μας.
      Υποθέτω αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά.
      Από εκεί και πέρα, ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να κάνει τους λογαριασμούς του, να δει πόσα και πότε χρωστάμε, πόσα και πότε θα εισπράξουμε. Και να τα παντρέψει. Τα πιθανά μελλοντικά εισοδήματα από το γκάζι *όλοι* τα λογαριάζουν.
      Επειδή τέλεια καθεστώτα και τέλειοι πολιτικοί υπάρχουν μόνο στη φαντασία κάποιων, έχω την έγνοια για τη διαχείριση που θα γίνει από τον Αναστασιάδη και για τα γκάζια και για τα λοιπά. Ελπίζω μόνο πως θα τα καταφέρει καλύτερα.

      Μου αρέσει!

      • 8 Φεβρουαρίου, 2013 13:43

        Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές τα ριάλια για τις τράπεζες είναι κάτω από κανονικές συνθήκες επιστρεπτέα, πιθανόν και με κέρδος για το κράτος. »

        θέλω να μου πεις ΕΝΑ μόνο παράδειγμα που έγινε τουτη η μαλακία ψευκιά που λαλείς

        να σου πω ένα παράδειγμα που την πραγματικότητα που αγνοείς

        τζαι μάλιστα ήβρα το που τον σύντροφο σου τον σαιπρους κριτικ

        http://www.guardian.co.uk/business/2013/feb/07/ireland-deal-anglo-irish-bank-debt

        Anglo Irish Bank was the financial institution that almost bankrupted Ireland as it became the lender of choice for speculators who borrowed billions to play the global property market. When that market crashed in 2008 the bank had to be nationalised, costing the Irish taxpayer tens of billions of euros. The debt burden also included shoring up another toxic financial institution, the Irish Nationwide building society.

        δεκάδες δισεκατομύρια ευρώ η «εθνικοποίηση» της τράπεζας!!!!!

        κάτι σου θυμίζει με το 1,8 δις της λαικής ρε; τζαι τα υπόλοιπα δις που εννα δώκουμεν στους κωλοτοκογλύφους;

        «The promissory notes in Anglo Irish Bank and Irish Nationwide served as a millstone around the neck of the Irish taxpayer. This burden served to erode confidence and limit the economy’s ability to grow.

        θηλιά στον λαιμό η εθνικοποίηση λέμε αλλά ο στροβολιώτης ο νούσιμος λαλεί μας ότι εννα φκάλουμεν τζαι κέρδος

        ε κανεί ρε γμτ

        ΕΝΑ παράδειγμα πε μου ρε αν έβρεις

        εγώ ήβρα σου ήδη ένα που διαλύουν τις μαλακίες ψευκιές που λαλείς

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          8 Φεβρουαρίου, 2013 13:59

          Φίλε μου, αν θέλεις να μιλούμε, να μεν παίζεις πελλόν. Έγραψα *υπό κανονικές συνθήκες*, και το εννοώ. Περιγράφω απλώς τον μηχανισμό, τον οποίον δεν δικαιούσαι να αμφισβητείς. Τωρα αν σε Χ χρόνια καταφέρει η μια η ή άλλη ή οι δύο τράπεζες να επιστρέψουν όλα, τα μισά ή καθόλου χρήματα *δεν* γνωρίζω.
          Η λογική όμως λέει πως αν μπεις έστω και αναγκαστικά σε μια επιχείρηση με πολύ μεγάλη συμμετοχή, σε περίοδο με πολλά προβλήματα με στόχο να την επαναφέρεις στην υγιή κερδοφορία και να βγεις πάλι, ε, τότε ναι μπορεί να κάνεις και κέρδος.
          Μπορεί και να παττίσεις βεβαίως, όπως μπορεί να γίνει με όλες τις επιχειρήσεις.

          Μου αρέσει!

      • 8 Φεβρουαρίου, 2013 15:53

        Φίλε μου, αν θέλεις να μιλούμε, να μεν παίζεις πελλόν. Έγραψα *υπό κανονικές συνθήκες*, και το εννοώ. »

        όταν λαλείς κανονικές συνθήκες προφανώς εννοείς ότι εννα γίνουν τζείνα τα οποία λαλούν ότι εννα γίνουν

        μάλλον εννα εννοείς τούτα

        Eκθεση Δ.Ν.Τ.: 200% λανθασμένος ο μονόδρομος της λιτότητας (3 Ιανουαρίου 2013)
        http://osr55.wordpress.com/2013/01/24/

        «Λιτότητα: Έχουμε κάνει λάθος εφ΄ όλης της ύλης», το εβδομαδιαίο περιοδικό «Μarianne» δημοσιεύει μεγάλο αφιέρωμα στο «απίστευτο λάθος των ειδικών του ΔΝΤ», προσπαθώντας να ρίξει φως στην έκθεση του Ολιβιέ Μπλανσάρ, επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος του ΔΝΤ, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 3 Ιανουαρίου.
        Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα της «Μarianne» γίνεται συνεχής αναφορά στις συνέπειες που έχει υποστεί η Ελλάδα από την επιβολή της λιτότητας που επέβαλαν οι «ειδικοί» του ΔΝΤ και αυτό, όπως λέει, εξ αιτίας ενός λάθος στους υπολογισμούς.
        —————-
        Το λάθος αφορά σε έναν συντελεστή, γνωστό στην οικονομία με την ονομασία «πολλαπλασιαστής» (multiplicateur). Μεταξύ του 1970 και του 2007, οι ασχολούμενοι με τις προβλέψεις είχαν διαπιστώσει ότι η μείωση κατά 1% στις δημόσιες δαπάνες, ή κατά 1% επιπλέον έσοδα από τη φορολογία, οδηγούσαν, κατά μέσον όρο, σε 0,5% μείωση της ανάπτυξης στις προηγμένες χώρες. Εξ αυτού διαμόρφωσαν τον πολλαπλασιαστή 0,5 τον οποίο και χρησιμοποίησαν στις προκαταρκτικές εργασίες τους για τα προγράμματα που επιβλήθηκαν σε Ελλάδα και Πορτογαλία.
        ——————
        Κι όμως, αυτά έκαναν τα λαμπρά μυαλά του ΔΝΤ. Τώρα που η ομολογία είναι και γραπτή, απομένει να πεισθούν Κομισιόν και ΕΚΤ, χωρίς αυτό να θεωρείται άμεσα εφικτό, σημειώνουν οι συντάκτες της «Μarianne». Παρατηρούν ότι τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Βερολίνο συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η θεραπεία θα έλθει μέσα από τη θεραπεία λιτότητας και συνεχίζουν να υποτιμούν τις αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη.
        Το άρθρο καταλήγει λέγοντας ότι τέλος πάντων δεν υπάρχει έρευνα χωρίς να γίνονται λάθη, το νοητικά σοβαρό όμως, είναι η επανάληψη του λάθους. Το δε ασυγχώρητα σοβαρό, είναι η διαιώνιση του λάθους.
        Πηγές- Sources:
        ———-

        ή μάλλον εννα εννοείς τζαι τούντες «κανονιμές» προβλέψεις που τον υπουργό οικονομικών της ελλάδας

        Γ. Παπακωνσταντίνου: «Αναμένεται ανάκαμψη από τα μέσα του 2011»
        http://www.inews.gr/40/g-papakonstantinou-anamenetai-anakampsi-apo-ta-mesa-tou-2011.htm

        ——–
        ακριβώς!! ανάκαμψη!! 3 άνρθωποι αυτοκτονούν κάθε δύο μέρες 1μιση εκατομύρια άνεργοι κλπ κλπ

        το παράδειγμα της Ιρλανδίας το είπαμε πριν

        εγώ μιλώ τεκμηριωμένα με αριθμούς και στοιχειά

        αυτή είναι τεράστια διαφορά μας που εννα μου πεις ότι παίζω τζαι πελλόν εσύ ω Άρχων της Υπεκφυγής

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          9 Φεβρουαρίου, 2013 08:16

          Άσε μας ρε τεκμηριωμένε! Στην καλύτερη περίπτωση γίνεσαι μάντης κακών. Εγώ σου εξηγώ απλά και ψύχραιμα το πλάνο. Δεν έχω τρόπο να εγγυηθώ πως θα γίνει έτσι, αλλά δεν είναι κανένας παλαβός να πετάξει 10 δις – δεν αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοίο είναι τούτο το επιχείρημα; Αυτό, ανεξαρτήτως των επιτυχιών ή αποτυχιών αλλού!

          Μου αρέσει!

        • 9 Φεβρουαρίου, 2013 09:19

          αυτό με τα 10 ΔΙΣ ότι δεν είναι παλαβοί να τα πετάξουν προφανώς εννοείς ότι καλά κάμνουν τζαι θέλουν να κατάσχουν το φυσικό αέριο που βρέθηκε;

          καλά κάμνει δηλαδή ο πρόεδρος του γιουρογκρουπ που τα λαλεί τζαι εννα τα κάμει τούτα;

          Μου αρέσει!

  3. 8 Φεβρουαρίου, 2013 08:31

    Βρε Στροβ…

    Ξέρεις πως το ΑΚΕΛ καταφέρνει τζιαι μπήει αθρώπους του παντού…

    Λαλείς το Λιλλήκκαν να τους τον επάσαρεν επίτηδες… για να καταφέρει ό,τι εκατάφερε τζιαι με την προεκλογική του μακαρίτη;

    Μου αρέσει!

  4. 8 Φεβρουαρίου, 2013 09:32

    Εμέναν ακούστηκεν μου έξυπνη τζιείνη η ατάκα:

    «Εγκαστρώσετε μας με το σχέδιον Ανάν, να φέρουμεν τη Μαία Κούλπα»…..(ή κάτι τέθκοιον τέλος πάντων).

    Μου αρέσει!

  5. 8 Φεβρουαρίου, 2013 09:59

    Προσυπογράφω το Υστερόγραφο

    Μου αρέσει!

  6. Να τους χαίρεστε. permalink
    8 Φεβρουαρίου, 2013 11:20

    Ο Λιλλήκας φυσικά και είναι ανέντιμος. Αλλά ο Αναστασιάδης τί είναι; Έχει μαζευτεί γύρω του ότι πιο ανέντιμο. βρώμικο, χυδαίο και αηδιαστικό διαθέτει η αγία νήσος. Το κερασάκι στην τούρτα; Ο μουλλάς Ττομάρ.

    Μου αρέσει!

  7. Να τους χαίρεστε. permalink
    8 Φεβρουαρίου, 2013 11:26

    Και βεβαίως τους ευχαριστούμε πολύ που τσακίστηκαν να σώσουν την κατεστραμένη Κύπρο μας. Βάλτε τους σε μια σειρά όμως, μη σπρώχνει ο ένας τον άλλον, και μαλλώσουν ποιός θα τη σώσει πρώτος. Φοράνε και ακριβά τα καλτσά όλοι αυτοί, κρίμα να τα σκίσουν.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      8 Φεβρουαρίου, 2013 13:42

      Πάντως ρε φίλε, μετά τις επιδόσεις Χριστόφια, λίγα μένουν για ν καταστραφούν. Ο επόμενος θα έχει πολύ εύκολη δουλειά…

      Μου αρέσει!

  8. Να τους χαίρεστε. permalink
    8 Φεβρουαρίου, 2013 11:38

    Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

    Μου αρέσει!

  9. Να τους χαίρεστε. permalink
    8 Φεβρουαρίου, 2013 11:43

    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

    Κάτσε ρε Βάρναλη κι’ εσύ. Τί θάμα και θάμα ρε μεγάλε; Αναστασιάδη το λένε είπαμε. Νίκο Χρυσάνθου Αναστασιάδη. Είναι τόσο δύσκολο;

    Μου αρέσει!

    • 8 Φεβρουαρίου, 2013 12:26

      Μου αρέσει!

      • strovoliotis permalink*
        8 Φεβρουαρίου, 2013 13:48

        Είναι καλό να εμπλουτίζεται η θεματολογία του μπλοκ:

        Kat’s public persona, as portrayed in her publicity photos and videos, is influenced by the BDSM community and more specifically that of a dominatrix, albeit in a somewhat over-the-top, tongue-in-cheek manner. She publicly claims to be god and insists on being compared to Beethoven on occasion.

        Μου αρέσει!

    • 8 Φεβρουαρίου, 2013 13:55

      Εν σαφές ότι όποιος ψηφίσει Αναστασιάδη ΔΕΝ ελπίζει σε θαύματα τζιαι άλλες φαντασιώσεις…

      Μου αρέσει!

  10. milaz permalink
    8 Φεβρουαρίου, 2013 14:02

    Praxoulla!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      8 Φεβρουαρίου, 2013 14:18

      Εμεταλλάχτηκεν τζιαι τζιέινη! ήταν πράμα να κάμνει χαρούες με τον Ττόμην τον Ββου;;;

      Μου αρέσει!

  11. Ανώνυμος permalink
    8 Φεβρουαρίου, 2013 15:58

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ.

    Μου αρέσει!

  12. superman permalink
    9 Φεβρουαρίου, 2013 00:15

    Η αναβίωση της περιρρέουσσας ατμόσφαιρας απο τον υπερσυντηρητικό Λιλλήκα. Ο υποψήφιος των Πολ(Δρασ)ιτών. Θυμίζει πολιτικό κλίμα δεκαετίας του 60. Το καλό αν βγεί πρόεδρος ο Λιλλήκας θα πάμε πίσω 50 χρόνια, στην δεκαετία του 1960. Τότε το χρέος της Κύπρου ήταν μηδαμινό και θα ξεχρεώσουμε και θα βγούμε απο την κρίση.

    Μου αρέσει!

  13. strovoliotis permalink*
    16 Φεβρουαρίου, 2013 19:41

    Καμία πρόθεση ή και δικαιοδοσία δεν έχει, κατά δήλωσή της, η βρετανική κυβέρνηση να διεκδικήσει -ή έστω να εξετάσει το ενδεχόμενο να το πράξει- δικαιώματα επί του υποθαλάσσιου φυσικού πλούτου στα νότια των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο.
    Αυτό υπογράμμισε εκ μέρους της κυβέρνησης η Βαρόνη Warsi, ξεκαθαρίζοντας ότι και βάσει της Συνθήκης Εγκαθιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας η Βρετανία δεν δικαιούται να προβάλει τέτοιες διεκδικήσεις.
    Το ζήτημα εγέρθηκε στη βρετανική Βουλή από τον Λόρδο Kilclooney ο οποίος, απευθύνοντας ερώτημα προς την κυβέρνηση, διερωτήθηκε κατά πόσο η Βρετανία έχει λάβει υπόψη της το ενδεχόμενο πιθανών εσόδων από την εξόρυξη φυσικού αερίου ή πετρελαίου «στα κυρίαρχα ύδατα» που εκτείνονται μπροστά από τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο.
    Η γραπτή απάντηση στο (επίσης γραπτό) ερώτημα του Λόρδου ήρθε λίγες μέρες αργότερα (μόλις στις 30 Ιανουαρίου) εκ μέρους της Βαρόνης Warsi εκπροσωπώντας τη βρετανική κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε καμία αξιολόγηση πιθανών εσόδων από την εκμετάλλευση αποθεμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου από τα κυρίαρχα ύδατα των Βρετανικών Βάσεων. Η διακήρυξη της Βρετανίας το 1960 καθιστά σαφή την πρόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου να μην αξιοποιήσει τις περιοχές των κυρίαρχων Βάσεών του για σκοπούς πέραν των στρατιωτικών» είναι το σύνολο της γραπτής απάντησης της Βαρόνης Warsi.
    Σε σχέση τώρα με τα σχέδια της Τουρκίας για αποστολή του νέου ερευνητικού της πλοίου στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι αυτό αναμένεται να γίνει σε διάστημα τριών μηνών. Συγκεκριμένα, το νέο σκάφος (ονόματι «Polarcus» εξασφαλίσθηκε από νορβηγική εταιρεία έναντι 123 εκατ. δολαρίων) θα αποσταλεί στις αρχές ή τα μέσα Φεβρουαρίου στη Μαύρη Θάλασσα. Οι έρευνες εκεί θα διαρκέσουν ένα τρίμηνο και με την ολοκλήρωσή τους το πλοίο θα αποσταλεί στην Αν. Μεσόγειο. Το ενωρίτερο δηλαδή αρχές Μαΐου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν το απαιτήσουν οι ανάγκες (η δραστηριότητα δηλαδή στην κυπριακή ΑΟΖ), δεν μπορεί να γίνει επαναπρογραμματισμός.
    Πάντως, η Τουρκία έχει ήδη σε εξέλιξη ενεργειακή έρευνα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έχοντας συνάψει συνεργασία με τη «SHELL» για τους κόλπους της Μερσίνας και της Αττάλειας.
    Το νέο σκάφος της Τουρκίας αναμένεται να βαφτεί στα χρώματα της τουρκικής σημαίας (από πράσινο που είναι τώρα σε κόκκινο και άσπρο) και να μετονομαστεί (σε ειδική τελετή εντός των επόμενων ημερών παρόντος του Τ. Ερντογάν) σε «Μπαρμπαρόσα Χαϊρεντίν Πασά».

    Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    03/02/2013 – 08:38

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.