Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι τρεις όροι του παλαβού Αρτέμιου Σώρρα.

14 Ιανουαρίου, 2014

Ένα βίντεο ήταν και πάλι, πριν 9 μήνες, η αφορμή να γράψω για αυτό το απίστευτο φαινόμενο εθνικισμού, παλαβομάρας και μαζικής πλύσης εγκεφάλου.

Το κείμενο «Αρτέμιος Σώρρας: ένας φρενοβλαβής θα σώσει την Κύπρο» έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή στο μπλοκ μου και μάζεψε τα περισσότερα σχόλια που είχα ποτέ σε μια ανάρτηση.

Μήνες μετά με «κυνηγούσαν» φανατικοί, πελλοί και κάθε είδους φρικιά. Έλαβα και απειλές, κάποιες μπορείτε να τις διαβάσετε γιατί δεν έσβησα σχόλια, κάποιες πήρα στο email. Όλες φαιδρές, παλαβές και έξω από κάθε όριο και πλαίσιο λογικής.

Χρησιμοποιώ πολλά επίθετα για αυτή την απόλυτα παλαβή ιστορία, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να επιχειρηματολογήσει κάποιος.

Οι άνθρωποι είναι χαλασμένοι, αρρωστημένοι, και ίσως να γίνονται και επικίνδυνοι. Γιατί αν παρακολουθήσει κάποιος την επίδραση και την καλπάζουσα δίκην καρκίνου ανάπτυξη τους, είναι πολύ πιθανό να ανησυχήσει.

Δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να συμβιβαστώ με τις ασυναρτησίες και παραμύθια που λέει ο άνθρωπος, και συνεπώς εδώ και καιρό άρχισα να βλέπω διαφορετικά όσους τον πιστεύουν και τον ακολουθούν: άνθρωποι στα όρια της απελπισίας, άνθρωποι με βαριά ψυχολογικά προβλήματα, άνθρωποι με πολλές λασκαρισμένες βίδες, εθνικιστές, συνομωσιολόγοι, πιστεύοντες στα ψεκάσματα, δεν βρίσκεις ούτε ένα κανονικό – δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Και επαναλαμβάνω: η κατάσταση πιθανότατα πλησιάζει τα όρια του κινδύνου. Κάντε μια έρευνα να δείτε σε πόσες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου λειτουργούν τα καρκινικά κύτταρα αυτού του παλαβού.

Αν έχετε όρεξη, ρίξτε μια ματιά εδώ για τις απόλυτες παλαβομάρες, που εμπλέκουν και την Ελλάδα και την Κύπρο (για την οποία επέλεξα πολλά αποσπάσματα, είμαι σίγουρος πως ακόμα και ο Χριστόφιας γελά με αυτούς):

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νίκο Αναστασιάδη, είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης – Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ

Κύριε Ομήρου είστε προδότης;

ARTEMH,  ΧΩΣΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ 1 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ’  ΑΛΑΞΟΥΝ!!!  ΟΛΟΙ ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 !!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΕΙΣ !!!

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !

Ei-End Μνημοσυνη

Η Κύπρος τους!  και εδώ.

Πρόεδρος Χριστόφιας: ένας παλιάτσος στο τσίρκο του καπιταλισμού…

Όλη η επιστολή Σώρρα και της END NATIONAL DEBT στον Χριστόφια

ΟΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ… ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

END (600 Δις) Είχαν απαγάγει τον γαμπρό του Χριστόφια.

Τον τίτλο του παλαβότερου, τον διεκδικεί πάντως!

Τον τίτλο του παλαβότερου, τον διεκδικεί πάντως!

Από τότε που είχα ανεβάσει εκείνο το κείμενο λοιπόν, προσπαθώ να μένω ενημερωμένος για αυτή τη κατάσταση. Άσε που διάφοροι φίλοι, με διάφορους τρόπους με ενημέρωναν για ό,τι νέο έβγαινε, για τις νέες πελλάρες.

Κατά καιρούς είπα να γράψω αυτό και να γράψω εκείνο στη μορφή των κειμένων που συνήθως εμφανίζονται στο μπλοκ: τεκμηριωμένα, ψύχραιμα και ρεαλιστικά.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με το αρχιπαλαβό τον Σώρρα!

Δείτε το πιο κάτω βίντεο που πήρα απόψε, όπου ένας δικός του δίνει με πολλή ψυχραιμία φεστιβάλ ασυναρτησίας και μαλακίας, εκνευρίζοντας από τον Νίκο  Χατζηνικολάου μέχρι την Λιάνα Κανέλλη!

 

Θέλω αν επικεντρωθώ σε κάτι, που είναι νομίζω το κλειδί για τον απατεώνα Σώρρα:

Βάζει μόνο δυο όρους λέει για να δώσει τα 600 (!!!) δισεκατομμύρια ευρώ:

  1. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους.
  2. Να ορισθούν κάποιοι κληρωτοί αρεοπαγίτες για αν ελέγξουν τους πολιτικούς από το 1974 μέχρι σήμερα.

Είναι εμφανές γιατί τίθεται το 1: ο έλεγχος που θέλουν να γίνει δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, άρα θα λένε πως εμείς προσφέραμε τα ριάλια, αλλά δεν ικανοποίησαν τους όρους μας, άρα εκείνοι έχασαν!

Άσε που σε κάποιες περιπτώσεις κάποια αστέρια του πελλού, μολόησαν το κόζι, και είπαν πως το χρέος που θεωρούν νόμιμο είναι από μηδέν μέχρι καμιά τριανταριά δισεκατομμύρια ευρώ.

Έλα ρε, κάμνω και εγώ τον χουβαρντά άμα είναι να μην πληρώσω τίποτα!

Το 2 μπαίνει με το ίδιο σκεπτικό, άσε που πολλοί πέθαναν, άρα πάλι είναι αδύνατο να γίνει, γίνεται όμως για να δώσει και μια άλλη διάσταση: την πολιτική. Όλοι είναι σκάρτοι και διεφθαρμένοι, να τους ρίξουμε στην πυρά, και μένει μόνο ο μέγας ο «πολέμαρχος της παγκόσμιας ελευθερίας» όπως περιπαικτικά τον αποκαλούν, να σώσει τη χώρα.

Αυτό  είναι νομίζω και το πιθανότερο σενάριο, η προσδοκία πολιτικής δηλαδή καριέρας αυτού του απατεώνα, άνκαι με παλαβούς δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος τι θα προκύψει.

Κρούω όμως ξανά και τον κώδωνα του κινδύνου: έχουν γίνει πολλοί, και πιθανότατα αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνοι.

Υ.Γ. Τρεις όρους αναφέρω στην επικεφαλίδα, έτσι; Ποιος είναι ο τρίτος; Σκεφτείτε κάτι βαρύγδουπο, κάτι ανεφάρμοστο, κάτι εθνικά γαργαλιστικό, κάτι εύπεπτο σε αυτιά βασανισμένων και μπάνγκ! Το βρήκατε, είναι ακριβώς η λογική που χρησιμοποίησαν αυτοί οι άθλιοι.

25 Σχόλια leave one →
  1. Χρύσω permalink
    15 Ιανουαρίου, 2014 06:27

    Ε, ναι πράγματι ο σπασίκλας στο βίτεο εν σπουδαίος, αλλά γιατί χαλιέσαι;

    Οι πελλοί θα ξεφουσκώσουν

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      15 Ιανουαρίου, 2014 13:38

      Ναι, αλλά πότε; Και μετά που θα κάνουν πόση ζημιά; Και ξέρεις, η ζημιά έγκειται κυρίως στο γεγονός πως όσοι τους ακολουθούν μαθαίνουν στα εύκολα, και τους από μηχανής θεούς και αποποιούνται των ευθυνών τους…

      Μου αρέσει!

      • 24 Μαΐου, 2016 19:17

        Δεν ειναι τρελος ζητα λογιστικο ελεγχο χρεους και σιωξη πολιτικων απο 1974 ως τωρα,φιλτατσε οι εν Ελλαιδι συνοικουντες αυτο ζητουμε,
        Να μας ππσο ειναι τιλικα αυτο το το χρεος και γιατι οι πολιτικοι μας μας πουλησαν για 100 χρονια?

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          24 Μαΐου, 2016 20:56

          Το χρέος είναι όσα χρωστά η χώρα. Τέλος!

          Μου αρέσει!

  2. 1964andreas permalink
    15 Ιανουαρίου, 2014 09:19

    Συμφωνω. Ειναι επικινδυνοι οι ανθρωποι. Αλλα το ποιο επικινδυνο ειναι οτι παμπολοι οπαδοι αυτοι του τρελου – παλαβου, ειναι νορμαλ, κανονικοι ανθρωποι , της διπλανης πορτας. Ανθρωποι οι οποιοι με τη «δηθεν» ηρεμοι και νορμαλ συμπεριφορα τους παρασερνουν και αλλους να καθονται να τους ακουουν και να τους πιστευουν. Δυστυχως εχετε δικαιο . Αυτη η τρελλα εξαπλωνεται οπως τον καρκινο.

    Μου αρέσει!

  3. strovoliotis permalink*
    15 Ιανουαρίου, 2014 13:46

    Δυσκολεύομαι να πιστέψω Ανδρέα πως όσοι ακολουθούν τον παλαβό είναι νορμάλ άνθρωποι. Από την άλλη αν τόσοι πολλοί γύρω μας *δεν* είναι νορμάλ…..

    Μου αρέσει!

    • 24 Μαΐου, 2016 19:21

      Δεν ζηταμε τα χρηματα που λεει αν καταλαβες πουγλβθηκε η Ελ?ας για 100 χροννια ,γιτι χρεος τελικα,και ποι την πουλησαν οι πολιτκοι μας
      Τι εχεις να πεις γιαυτο ,οτι αν δεν μας αρεσει ειμαστε παλαβοι οπδοι του Σωρρα
      Συγνωμη γιτι κλαιω γραφοντας!

      Μου αρέσει!

  4. Ανώνυμος permalink
    15 Ιανουαρίου, 2014 21:20

    Μια μερα θα μας βρεις μπροστά σου

    Μου αρέσει!

  5. 25 Απριλίου, 2014 08:15

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      25 Απριλίου, 2014 10:00

      Να δεχθεί έλεγχο που να κρίνει το χρέος ως απεχθές, ε; Που να μην πρέπει να πληρωθεί ε; Και να ανακηρυχθεί ο Σώρρας σε εθνικό ήρωα χωρίς να κρατεί φράγκο,ε; Έτσι είναι οι ευεργέτες ρε;

      Μου αρέσει!

  6. 24 Μαΐου, 2016 19:12

    Ποσο παλαβο τον χαρακτηριζετε οταν ζητα λογιστικο ελεγχο χρεους ,και διωξη ρων πο?ιτικων απο το 1974 ως τωρα ,γιατι αυτο δεν ζητουμε και εμεις

    Μου αρέσει!

  7. 24 Μαΐου, 2016 19:25

    Λοιπον αυτος με την φαντασια του τελικα λεςι και την αληθεια !
    Αλοιμονομαπο!εμας τουςμμιαους;μΕλληνες γιατι οιμαλλοιμμισοι Ελληνες ειναι ραγιαδες; και η Ελλας πουληθηκε γιαμ100 ετη σε Γεεμανους,και τραπεζιτε;

    Μου αρέσει!

  8. ΕΛΛΗΝ permalink
    19 Αυγούστου, 2016 13:31

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΚΟΨΕ ΛΟΓΩ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΓΙΤΙ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ

    Μου αρέσει!

  9. strovoliotis permalink*
    29 Αυγούστου, 2016 19:44

    http://www.capital.gr/story/3150029

    Μου αρέσει!

  10. Αντιstrovoliotis permalink
    25 Φεβρουαρίου, 2017 20:12

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ …. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !! https://hellasforce.com/2017/02/25/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1/

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      26 Φεβρουαρίου, 2017 18:01

      Κοίταξε, ένα σοβαρό κράτος πρέπει να φροντίζει ακόμη και απατεώνες, ακόμη και παλαβούς

      Μου αρέσει!

Trackbacks

  1. Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα. | Στροβολιώτης
  2. Ο Σώρρας πληρώνει όλα, μα όλα σας τα χρέη! | Στροβολιώτης

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.