Skip to content

Ο φρενοβλαβής απατεώνας Αρτέμιος Σώρρας 5 μήνες πριν από την αποκαθήλωση, παραληρεί.

Μαρτίου 11, 2014

 Όπως είχα υποσχεθεί πριν από ένα μήνα, κάθε 9η μηνός μέχρι την 9η Αυγούστου θα ανεβάζω ένα άρθρο για τον φρενοβλαβή, ανισόρροπο απατεώνα Αρτέμιο Σώρρα.(*)

Είπα να προχωρήσω σε αυτή την ενέργεια ως μέρος της μάχης (γιατί ο πόλεμος δε θα κερδηθεί ποτέ), εναντίον των παλαβών. Παλαβών παντός είδους, στην κατηγορία των οποίων ο Αρτέμιος Σώρρας είναι αναμφισβήτητος πρωταθλητής.

Ένας άλλος παλαβός της παρέας λοιπόν, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης  είχε δηλώσει στο πιο κάτω βίντεο πως τα ομόλογα που υποτίθεται κατέχει ο Σώρρας λήγουν την 9η Αυγούστου του 2014. Και επειδή όταν ένα ομόλογο λήξει τότε πληρώνεται (και αν δεν πληρωθεί, τότε κηρύσσει πτώχευση ο εκδότης, δηλαδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ), θεωρώ πως μετά από εκείνη την ημερομηνία ο Σώρρας και η παρέα του δε θα μπορούν να επικαλούνται χαζές δικαιολογίες: θα έχουν τα ριάλια στη διάθεση τους, και θα μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν… Θα μπορούν να σώσουν την Ελλάδα την Κύπρο και όποια άλλη χώρα επιθυμούν.

Φυσικά, αυτό το βίντεο είναι ξεπερασμένο. Όπως βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία (απολογούμαι για την ποιότητα, προφανώς κάποιος έβγαλε τη φωτογραφία στα κρυφά), η ημερομηνία είναι τελικά η 1η του Αυγούστου του 2014. Κάπου δεν πάνε καλά με τα μηδενικά στο πιστοποιητικό αυτό, αλλά δεν πειράζει! Η ουσία είναι πως ο Σώρρας θα έχει τον επόμενο Αύγουστο διαθέσιμα όλα τα ριάλια, άρα οι μαγκιές τερματίζονται οριστικά και τελεσίδικα τότε.

Τα δις, με αποδείξεις!

Τα δις, με αποδείξεις!

Πολλοί με ρωτούν γιατί ασχολούμαι με ένα τέτοιο παρανοϊκό φαινόμενο: ο λόγος είναι απλός:  έχω μείνει άναυδος για το γεγονός πως μια τόσο εξόφθαλμα παλαβή και παρανοϊκή υπόθεση τραβά τόσο την προσοχή πολλών (απελπισμένων) Ελλήνων – στην Κύπρο νομίζω οι ανάλογοι παλαβοί είναι πολύ λιγότεροι.  Να τολμήσω να γράψω επίσης πως μια παλαβομάρα τέτοιων κολοσσιαίων διαστάσεων, αξίζει να καταγραφεί.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλα ζητήματα, πολιτικά: ο ίδιος ο λόγος του Σώρρα, τα δημοσιεύματα μεγάλου μέρους των οπαδών του, η ιδεολογία (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) που βγαίνει από εκεί μέσα, βρίσκεται στο απώτατο άκρο του εθνικισμού και του εξτρεμισμού παντός είδους.  Αφορά φυσικά κυρίως την άκρα δεξιά, και τους ακραιφνείς και άρρωστους εθνικιστές. Από την άλλη όμως βλέπω πως ανάλογες ιδέες εμφανίζονται με περιορισμένη συχνότητα και σε περιθωριακές καταστάσεις της αριστεράς.  Η αντισυστημική και απαξιωτική συμπεριφορά του Σώρρα, ακούγεται πολύ ελκυστική φρασεολογία στα αυτιά αφελών αριστερών, που αναζητούν επιχειρήματα σε βάρος του συστήματος ή των δεξιών πολιτικών. Με αυτό τα σκεπτικό νοιώθω πως η παλαβομάρα του Σώρρα απλώνεται, δημιουργείται μια όσμωση στα δυο άκρα του πολιτικού φάσματος, και ναι, ψιλοανησυχώ.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω άλλο ένα βίντεο. Είναι ο ίδιος ο Σώρρας μαζί με μια συνεργάτιδα του που μόνο διακοσμητικό ρόλο παίζει, σε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. (Η παρουσίαση φαίνεται να έχει κοπεί. Από ό,τι κατάφερα να πληροφορηθώ είτε τον έκοψε το κανάλι (κάτι απόλυτα κατανοητό), άνκαι άλλες πληροφορίες λένε πως η πεντάωρη (!) συνέντευξη θα μεταδοθεί σε συνέχειες!) Αν το ψάξετε λίγο θα σας φύγει το κεφάλι από τις πόσες παρουσίες έχουν σε ένα σωρό ΜΜΕ στην Ελλάδα.  Δεν συζητώ για τον Σώρρα και τους δικούς τους, αλλά πόσοι παλαβοί δημοσιογράφοι ρε παιδί μου; Πόση ώρα μπορεί να ακούει κάποιος ένα παραλήρημα χωρίς να αντιδρά;

Λοιπόν τι λέει ο «Πολέμαρχος της παγκόσμιας Ελευθερίας» στο πιο πάνω βίντεο;

Κατ΄ αρχάς παραληρεί. Ναι, παραληρεί, και η αναμετάδοση θα μπορούσε να τερματιστεί εδώ.

Και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Ο άνθρωπος από τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως είναι  αρκόπελλος, έχει έντονες εμμονές, αναβαθμίζει τον παραλογισμό σε θεωρίες, πετάσσει ένα σωρό στρεβλωμένα, παραποιημένα η απλώς ψεύτικα γεγονότα, αρνείται πεισματικά να απαντήσει επί της ουσίας των προτάσεων του, παρά τις μικρές προσπάθειες του αδαούς δημοσιογράφου, βγάζει ένα απελπισμένο εθνικισμό, ρατσισμό, αντισημιτισμό, με τρόπο που θα ‘λεγα πως θα έπρεπε επιτέλους να κινήσει την περιέργεια της δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο, άνκαι είναι ενδιαφέρον να δείτε και γραπτώς κάποια από τα παλαβά πράγματα που λέει αυτός ο άνθρωπος:

Εκπροσωπεί λοιπόν την «Ένωση Ελλήνων» και απευθύνεται σε αυτούς ως «συνέλληνες».

1.Γεννήθηκα από το πουθενά, άνκαι στην παγκόσμια σκηνή με ξέρουν πολλοί.

2. Είμαι αυτός που πρέπει, την ώρα που πρέπει όταν πρέπει και με ό,τι πρέπει. (Ειλικρινά, μετά από αυτό χρειάζεται να συνεχίσει κάποιος;)

3. Δε μας εξηγούν ποτέ ποιες είναι αυτές οι αγορές. Εγώ θα βάλω ονοματεπώνυμα στις αγορές, στους τραπεζίτες, στους πολιτικούς. Θέλουμε να ξέρουμε και ονοματεπώνυμα του αντίπαλου δέους,  αυτούς στους οποίους χρωστά η Ελλάδα.  (Το υπονοούμενο είναι πως πίσω από όλα είναι οι Rothschilds, οι Εβραίοι και οι Μασόνοι – οι οποίοι σε παρελθόντα χρόνο μας κατάκλεψαν και συνεπώς θα τους την κάτσουμε και δε θα πάρουν μια!).

4. Έχω πολλές εταιρείες με τις οποίες θα μπορούσα να εμφανιστώ. (Ναι;  Ποιές, που είναι γραμμένες, και τι κάνουν; Που είναι οι λογαριασμοί τους;)

5. Αγγλία- ΗΠΑ- Γερμανία είναι εταιρείες.

6. Το DNA μου είναι από καταβολής ελληνικό. (Χμμμ, πας στοίχημα;)

7. Η Γερμανία χρωστά 11.5 τρις. (Δε ξέρω σε ποιο νόμισμα, πάντως σε ευρώ είναι περίπου 3)

8. Τι μας έδωσαν τι μας πήραν τι μας έκλεψαν όλοι αυτοί. (Άλλη μια φορά η περιρρέουσα λογική είναι σαφής: θέλει να οδηγήσει τα πράγματα στο σημείο που θα πει πως δεν πληρώνουμε γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα Συνεπώς δε θα χρειαστεί να εμφανίσει τα δις που δεν έχει.)

9.Το μνημόνιο το υπέγραψε ο μη εκλελεγμένος Προβόπουλος, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας η οποία (surprise, surprise!) ιδρύθηκε ως παράρτημα των … Rothschilds!

10. Για να υπάρχει απατεώνας, πρέπει να υπάρχει απάτη. (Όχι απαραίτητα, η παλαβομάρα δεν είναι ποινικό αδίκημα.)

11. Έλληνας: δεν κατασκευάστηκε στη γη, δεν προέρχεται από τον Homo Sapiens, δεν προερχόμαστε από τους ινδοευρωπαίους, που είναι χαζαρομογγόλοι που κάποτε ονομάζονται Ασκενάζι – από το όνομα των οποίων βγαίνει το …ΝΑΖΙ! ( Η άγνοια του παλαβού! Εδώ μάθετε για τους Ασκενάζι, και εδώ για τους ΝΑΖΙ).

12. Ο ελληνισμός είναι παντού, σε όλο τον πλανήτη. Η Γραμμική γραφή Α&Β των Μάγια είναι ΔΙΚΙΑ μου! (Ναι ρε, λέει *δικιά* του! Εδώ μάθετε για τη Γραμμική γραφή.)

13. Η γλώσσα μας είναι μαθηματική, είναι από το Θεό δε γεννήθηκε στη γη όπως όλες τις άλλες, οι οποίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από …διάλεκτοι των ελληνικών!

14. Μας είπαν τα ζωντόβολα, τα ζώα να θάψουμε το παρελθόν μας και να γίνουμε Ευρωπαίοι, μόνο δεν μας είπαν πως να γράψουμε το Ε! (Το πιάσατε το αστείο, ε; Ευρωπαίοι ή ευρω – πέη;)

15. Για το θέμα μίλησαν και βουλευτές στη βουλή ΜΟΥ. (Ναι, ρε, λέει πάλι στη βουλή *του*!!!)

16. Μετά τον Καποδίστρια κανείς κυβερνήτης δεν ήταν έλληνας. Όλοι χαφιέδες, ρουφιάνοι, και βεβαίως εβραίοι ήταν. (Πάλι αναφορά για τους Ασκενάζι που είναι … ΝΑΖΙ και φυσικά και κομμουνιστές!)

17. Η απλότητα έχει πάρα πολλή πολυπλοκότητα!

18. Στο Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζουν τα μαθήματα για τα παιδιά μας … εβραίοι! Είναι όλοι τους ζαβόπαίδα!

19. Το αλφάβητό μας έχει …27 γράμματα! Όλος ο πλανήτης μιλούσε κάποτε ελληνικά!

20. Ο Τσίπρας είναι και αυτός εβραιόπαιδο χαζαράκος.

21. Κάτι λέει για το αίμα των προγόνων, και πως είναι εκπρόσωπός του…

22. Εβραίοι στουρνάρια, δεν έχετε γλώσσα.

Απολογούμαι αν μετέφερα κάτι λανθασμένα. Δύσκολο να κρατήσει κάποιος ψυχραιμία κάτω από τέτοια επίθεση στη νοημοσύνη του.

Δύσκολο και να προσπαθήσει κάποιος για νόημα στα πιο πάνω. Υπάρχουν όμως 2 ζητήματα:

 1. Ο Σώρρας φυσικά και δεν έχει τα λεφτά. Περιπαίζει  τον κόσμο. Με τον τρόπο που το βάζει όμως, θέτει το βάρος στην άλλη πλευρά: αποδείξετε μας ποιοι είστε, και δικαιολογήστε τις απαιτήσεις σας για να δούμε αν είναι νόμιμες, για να δούμε αν θα σας πληρώσουμε. Εννοείται πως κανείς δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί να κάνει κάτι τέτοιο, εννοείται πως με την «επιχειρηματολογία» που στήνει ο παλαβός, κανένα κομμάτι του χρέους δε θα είναι νόμιμο, άρα ο Σώρρας θα έχει να λέει, εγώ ήθελα να τα δώσω, αλλά δεν  συνεργάστηκε κανείς!
 2. Το άλλο αφορά την πολιτική εμπλοκή του απατεώνος. Ήδη στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, κατεβαίνουν συνδυασμοί παλαβών που υποτίθεται εκπροσωπούν τον Σώρρα. Τα στοιχεία μέχρι στιγμής αφορούν 2-3 περιπτώσεις, θα επανέλθω σε αυτό σε άλλη ανάρτηση.

(*) Το κείμενο αυτό ετοιμάζεται εδώ και λίγες μέρες. Ανεβαίνει σήμερα που δεν είναι η 9η του μηνός, γιατί αυτό δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Το βεβαρυμένο μου πρόγραμμα δεν μου επέτρεψε.

Τελευταία ενημέρωση:

Μας πλησιάζουν!

Μας πλησιάζουν!

Advertisements
74 Σχόλια leave one →
 1. Μαρτίου 11, 2014 08:02

  Go Strov!!! 🙂

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 12, 2014 07:37

   Εννοείς στην εκδήλωση της 15ης; 🙂

   Μου αρέσει!

   • Μαΐου 24, 2016 19:31

    Απευθυνομαι σε εσενα γιατι δημοσιευσες το αρθρο αυτο ,αλλα το διαβασα και εχω να ζου πω απο που λεει οτι ηρθε ,οτι λει γιατους Ελληνες ειναι περα για περα αληθεια ,αρ δεν ειναι τρελος, τωρα για τα χρηματαπου λεει δεν μπορω να ξερω ,ουτε με ενδιαφερουν!

    Μου αρέσει!

 2. Tooulis permalink
  Μαρτίου 11, 2014 16:12

  Σε οποιανδηποτε πολιτισμένη χώρα, αυτός ο γάρος θα ήταν ή στη φυλακή ή στο φρενοκομειο.

  Μου αρέσει!

 3. Μαρτίου 11, 2014 17:59

  Η απάντηση μας προς τον Αρτέμη Σώρρα
  o- Χειροπιαστά και πρακτικά βήματα που θα μπορούσε να εφαρμόσει το Κεφάλαιο, το Κράτος, μια οποιαδήποτε άλλη «Τρίτη Δύναμη», ή μια αυτόνομη λαϊκή επαναστατική δύναμις για να σωθεί ο τόπος
  http://cyprus.indymedia.org/node/4900

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 12, 2014 07:39

   Αγαπητέ Πέτρο, ας μείνουμε στο γεγονός πως συμφωνούμε περί της παλαβομάρας του Σώρρα:)

   Μου αρέσει!

  • Ανώνυμος permalink
   Απρίλιος 4, 2014 16:32

   εδώ δε μπήκε ο Μπαλτάκος… αυτός σας πειράζει;;; τουλάχιστον μιλάει για την ελληνική ιστορία… με αυτά που είπε ο Μπαλτάκος σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε πέσει η κυβέρνηση…τι μου λέτε τώρα;;;

   Μου αρέσει!

 4. Ανώνυμος permalink
  Μαρτίου 11, 2014 23:09

  Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φτήμμαν κόλλημαν ο Αναστασιάδης. Απλά δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες και αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα.
  Αυτός δεσμεύεται να σώσει την Ελλάδα με λεφτά που δεν έχει και ο Νίκαρος δεσμευόταν να μη δεκτεί κούρεμα ενώ το είχε ο ίδιος προ πολλού προτείνει (Ιούνης 2012). Πρόκειται για δύο ανθρώπους για τους οποίους η μόνη επιστήμη που μπορεί να τους αναλάβει είναι η ψυχιατρική.
  Άσε που τώρα του Νικουθκιού μας άρεσεν του κι’ ο Πανίκος Δημητριάδης, και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του, και τον φόρτωσε κανίσσια και τον κατευόδωσε να πάει στο καλό. Μα τί διάολο ρε γαμώτο. Που ζούμε ρε γαμώτο; Μήπως κοιμόμαστε και βλέπουμε όνειρο;

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 12, 2014 07:40

   Εγώ πιστεύω πως δεν τα πιστεύεις αυτά. Είπες να κάνεις μια προσπάθεια για χιούμορ – παντελώς αποτυχημένη.

   Μου αρέσει!

 5. Μαρτίου 11, 2014 23:32

  Ίσως δεν αντελήφθηκες ότι έγινε ολόκληρη δίκη για το θέμα.
  Βλέπε: http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

  Το ένα πολύ απλό και μοναδικό πράγμα που μένει να γίνει είναι να μας απαντήσει με μια γραπτή ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών.
  Αυτό ζητά και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης
  http://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/13/chaikalis/

  Είναι εξόφθαλμο ότι είσαι αναρμόδιο άτομο να κρίνεις την πρόταση Σώρρα και γι’ αυτό άφησε τους αρμόδιους να απαντήσουν.
  Ένα και μοναδικό είναι το ζητούμενο εδώ. Γιατί δεν δίνει ένα πόρισμα της έρευνας/εξέτασης των προτάσεων Αρτέμη Σώρρα το Υπ. Οικονομικών;
  Δεν μας απαντούν οι αρμόδιοι και κατάφεραν να μας διχάσουν με απόψεις και υποθέσεις. Μόνο όταν ενωθούμε και απαιτήσουμε διαφάνεια θα βρούμε τους πραγματικούς απατεώνες.

  ΥΓ
  Στην πιο πάνω πρόσκληση ενημέρωσης έχεις αφαιρέσει στοιχεία με τα οποία ο κάθε ενεργός και ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να πληροφορηθεί σοβαρά για το θέμα.
  http://www.endcyprusdebt.com/energoipolites/flyer/web-1/

  Μην χαλκεύεις/παραποιείς στοιχεία και μην αποκρύπτεις πληροφορίες. Αυτά είναι τεχνικές χειραγώγησης των καθεστωτικών μέσων μαζικής εξαπάτησης και δίνεις το δικαίωμα στον κάθε καλόπιστο παρατηρητή να υποψιαστεί ότι, ο ζήλος που έχεις επιδείξει ενάντια στον Αρτέμη Σώρρα στοχεύει στην εξουδετέρωση της πρότασης του.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 12, 2014 07:48

   Είμαι απόλυτα αρμόδιο πρόσωπο να ξεχωρίσω τους παλαβούς από τους νούσιμους. Ο Σώρρας ειναι ψεύτης και ανισόρροπος. Δεν επιτρέπεται να αφήνονται άτομα να τριγυρίζουν τα κανάλια και να λένε τόσα εξωφρενικά, υβριστικά και πιθανότατα ποινικά κολάσιμα πράγματα.

   Κανένα υπουργείο δεν έχει υποχρέωση να ασχοληθεί με τον οποιοδήποτε ασόβαρο τύπο. Αν κάποιος κρατά λεφτά και θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει χωρίς την άδεια και την παρέμβαση οποιουδήποτε. Αυτό το ξέρουν και τα νήπια, συνεπώς φτάνουν τα κόλπα, οι όροι και οι δικαιολογίες!

   Έχεις άδικο, δεν προσπαθώ να εξουδετερώσω την πρόταση του Σώρρα. Τον Σώρρα προσπαθώ να εξουδετερώσω, ως κορυφαίο παράδειγμα παλαβομάρας!

   Μου αρέσει!

   • Μαρτίου 16, 2014 03:17

    Stravolioti η Ασχετος τελειως εισαι η εκτελεις εντολες πουλημενων. Γι αυτο που διατινεσαι οτι προσπαθεις να κανεις (δεν προσπαθώ να εξουδετερώσω την πρόταση του Σώρρα. Τον Σώρρα προσπαθώ να εξουδετερώσω, ως κορυφαίο παράδειγμα παλαβομάρας!) ο Σωρρας εχει παει κατηγορουμενος σε δικη και εχει δικαιωθει. Αν τωρα εσυ θεωρεις εαυτον υπερανω νομων και δικαστων τοτε ο παλαβος εισαι εισαι εσυ και κανενας αλλος.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 10:10

     Ο Σώρρας ειναι και παλαβός, και απατεώνας, αλλά κυρίως φρενοβλαβής, δηλαδή ψυχικά άρρωστος. Για ποιο πράγμα έχει στ’ αλήθεια δικαιωθεί; Για το γεγονός ότι κατέχει τα ομόλογα του Wozny; Μα αυτά τα κατέχει. Απλώς έχουν αξία €0.00.

     Μου αρέσει!

 6. Ανώνυμος permalink
  Μαρτίου 12, 2014 00:34

  «φρενοβλαβή, ανισόρροπο απατεώνα Αρτέμιο Σώρρα»

  Ελπίζω να σου τραβήξει καμιά μήνυση να δω τι θα κάνεις.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 12, 2014 07:49

   Δηλαδή θα αμφισβητήσει κάποιο από αυτά τα τρία; Μα, θα αρνείται τον εαυτό του!

   Μου αρέσει!

   • Μαρτίου 13, 2014 02:13

    Αν ποτέ σου τραβήξει καμιά μήνυση ενημέρωσε με για να πέσει το γέλιο της αρκούδας. Όταν ο άνθρωπος λέει ότι πούλησε τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στη NASA και του έδωσαν 3 τρις, αλλά δεν είχαν να τον πληρώσουν και τον παρακάλεσε ο Obama να περιμένει 5 χρόνια, τότε είναι α) ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, β) ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ, γ) ΦΡΕΝΟΒΑΒΗΣ.

    Το χειρότερο για τους υποστηρικτές του απένταρου δεν είναι οι χαρακτηρισμοί που κάνεις. Είναι το έγγραφο που έβγαλες. Πρώτα από όλα δες ότι η σφραγίδα λέει Federal Stock Transfer and Custody Agent Inc ενώ κάτω από τον τίτλο η ονομασία της εταιρεία είναι Federal Transfer & Custody Agents Inc. To «stock» δεν υπάρχει, στη σφραγίδα λέει «agent» και στον τίτλο «agents». Η εταιρεία φυσικά δεν υπάρχει… Ούτε μια σωστή κομπίνα δεν μπορούν να κάνουν.

    Το δεύτερο θα το αναλύσω σε άρθρο αυτές τις μέρες 🙂

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 13, 2014 12:56

     Αγαπητέ φίλε χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε σε αυτό τον καλό αγώνα σε βάρος των παλαβών και της υποτίμησης (αν όχι προσβολής) της νοημοσύνης μας:)

     Νομίζω το «φαινόμενο» Σώρρας θα καταρρεύσει πριν βρει χρόνο να υλοποιήσει τυχόν αγωγές. Και από την άλλη νοιώθω πως αν ο δικαστής διαβάσει, ακούσει και δει όσα διαβάσαμε, ακούσαμε και είδαμε εμείς, ε, μάλλον θα με αθωώσει.

     Γιατί να ξέρεις, χαρακτηρισμούς δε θέλω να χρησιμοποιώ. Αλλά αυτή δεν ειναι περίπτωση όπως τις άλλες! Ειναι περίπτωση που *απαιτεί* χρήση χαρακτηρισμών 🙂

     Μου αρέσει!

 7. Μαρτίου 12, 2014 01:52

  Ρε Στροβολιώτη, γιατί κάθεσαι ρε φίλε και ασχολείσαι με αυτόν τον ηλίθιο; Η γύμνια του είναι τόσο εξόφθαλμη που δεν χρειάζεται πολλή επιχειρηματολογία να την αντικρούσεις. Απλώς είναι εξίσου ηλίθιοι εκείνοι που τον πιστεύουν και δεν έχουν π.χ. διερωτηθεί πως γίνεται ο κατ’ ισχυρισμόν κάτοχος μιας τέτοιας αμύθητης περιουσίας που μπορεί εν μέρει αν όχι εξ ολοκλήρου να εκποιηθεί στη δευτερογενή αγορά σε μια καλή τιμή, να καταδέχεται να μιλά σε κόσμο π.χ. στα πιο απάχικα καταγώγια που λειτουργούν στην Κύπρο όπως το ξενοδοχείο Πεύκος στη Λεμεσό;

  Μου αρέσει!

 8. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 12, 2014 07:53

  Λοιπόν, έχουμε άλλα δυο μέρη της συνέντευξης, δεν έχω το χρόνο για σχόλια προς το παρόν:

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 17, 2014 07:51

   Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης έχει να κάνει με την «Τράπεζα της Ανατολής (ΤτΑ)» – η οποία συγχωνεύτηκε σε κάποιο στάδιο με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.
   Είχα γράψει όσα γνώριζα τότε εδώ:

   https://strovoliotis.wordpress.com/2012/07/18/%CE%B7-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

   Λοιπόν, πολλές δεκαετίες αργότερα ο Σώρρας γνωρίζει τους … κρυφούς ισολογισμούς εκείνη της τράπεζας.
   «Τα ζώα οι αλεμάνιοι (Γερμανοί), έκαναν άλλη τράπεζα με τα λεφτά της ΤτΑ, με αυτή χρηματοδότησαν όλες τις δικές τους τράπεζες, και με αυτά τα λεφτά πολέμησαν οι Ναζί την Ελλάδα!»
   «Όλη η Τουρκία είναι περιουσία των Ελλήνων.»
   Εννοείται πως σε όλα αυτά είναι μπλεγμένοι οι απανταχού παρόντες … Rothschilds!
   Ο Σώρρας λοιπόν επιμένει πως κατέχει 40 μετοχές της ΤτΑ, οι οποίες, λέει, έχει πάνω από δέκα εκτιμήσεις, που τις αποτιμούν στα ……670 δις ευρώ η κάθε μια.

   Να σημειωθεί πως ακόμα και αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, ο κ. Σώρρας θα δυσκολευτεί να πάρει τα ριάλια του. Η σημερινή *συνολική* κεφαλαιοποίηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας είναι περίπου 9 δις.

   Μου αρέσει!

 9. Μαρτίου 12, 2014 10:27

  στροβολιώτη, η μάχη είναι απο χέρι χαμένη γιατί εν εμείς που είμαστε παλαβοί πρώτα και μετά έρκουνται οι αρχι-παλαβοί να μας στραβώσουν τέλλια που φιλευσπλαχνία διότι έχουμεν τους ανάγκη..

  Μου αρέσει!

 10. strahd permalink
  Μαρτίου 13, 2014 17:12

  Ότι ακριβώς έκανε ο Anthony Diamond, ο καταδικασμένος απατεώνας για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας ως ο πρόεδρος της Montreal Bank και υπεύθυνος της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος του Καναδά και βεβαίωσε ενόρκως ότι τα λεφτά υπάρχουν!!!

  Αυτό το στοιχείο δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ώστε ο εισαγγελέας να ασκήσει έφεση στην υπόθεση και να ησυχάσουμε μια και καλή από αυτούς του τύπους?

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 13, 2014 19:41

   Πράγματι, νομίζω ειναι ώρα να κλείσει το μαγαζί, και αυτό πρέπει να το αναλάβει η ελληνική δικαιοσύνη.

   Μου αρέσει!

   • Μαρτίου 16, 2014 11:58

    Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Για οσα ισχυριζεστε για τον Σωρρα, ο Υπουργος υγειας κυριος Αδωνης Γεωργιαδης τον πηγε στο δικαστηριο. Το δηκαστηριο απεφανθει οτι ο Σωρρας δεν ειναι απατεωνας. Τωρα το να τα αναμασατε εσεις εμενα δεν μου λεει τιποτα. Το μονο που μου λεει ειναι οτι δεν σεβεστε τους θεσμους, και μου προκαλει απορια για πιο λογο το κανετε. Νομιζω ειναι πολυ λογικη η απορια μου και αν βγεις παλι να μου απαντησεις οτι οΣωρρας ειναι παλαβος και φρενοβλαβης θα με επιβεβαιωσεις. Αυτο που θα πρεπε να ψαξεις ειναι… γιατι ο υπουργος δεν παραβρεθηκε στο δικαστηριο και γιατι μετα την αποφαση δεν ασκησε εφεση. Εφοσων οπως ισχυριζεστε εχουμε να κανουμε με εναν απατεωνα, καποιοι πρεπει να προστατεψουν εμας τους απλους πολιτες. Γιατι το θεμα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. Αν δεν ηταν δεν νομιζω οτι θα καιγοσασταν τοσο να προβαλετε το αντιθετο. Να απευθυνθειτε λοιπον σε αυτους που το αφηνουν να αιωρειται. Εχω διακιωμα προσωπικης αποψης για το θεμα οπως και συ επισεις το ιδιο. Ετσι ομως δεν βγαζουμε ακρη. Θα επιμεινω ομως γιατι εγω βασιζομαι και σε μια αποφαση δικαστηριου ενω εσυ στα λογια και μονο. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και αν εχεις δικιο σου υποσχομαι οτι θα σε παραδεχτω.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 15:00

     Το δικαστήριο απεφάνθη πως ο Σώρρας κατέχει ομόλογα. Δεν είπε πόσο αξίζουν (αν αξίζουν). Αν βρεθείς και εσύ ενώπιον δικαστηρίου, πάλι η απόφαση θα είναι η ίδια: ναι, το κεφάλι σου περιέχει μυαλό, άλλο θέμα το πόσο αξίζει.

     Ναι, θεωρώ παράξενο που δεν πήγε ο υπουργός στο δικαστήριο. Εκτός από το ότι είπε «χέστηκα για το Σώρρα», δε βρίσκω άλλη δικαιολογία.
     Η προστασία του πολίτη έχει να κάνει με το λόγο του Σώρρα: καμιά πολιτισμένη χώρα δε δέχεται να κυκλοφορεί στα ράδια και στις τηλεοράσεις ένας άνθρωπος με τόσο παρανοϊκό ρατσιστικό και αντισημιτικό λόγο. (Αν εσύ πιστεύεις πως ο Σώρρας έχει τα δις, δεν παθαίνεις ζημιά πάντως – άρα αυτό δεν είναι καθόλου σοβαρό!).

     Μολών Λαβέ, ε; Για να δούμε:
     Ο Σώρρας απέκτησε τα δις πουλώντας τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στη ΝΑΣΑ, ή χρησιμοποιώντας (ή ακόμη και αγοράζοντας) τα ομόλογα του τρελού αμερικάνου δικηγόρου;
     Ξανά, για να εμπεδώσεις:

     Ο Σώρρας απέκτησε τα δις πουλώντας τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στη ΝΑΣΑ, ή χρησιμοποιώντας (ή ακόμη και αγοράζοντας) τα ομόλογα του τρελού αμερικάνου δικηγόρου;

     Μου αρέσει!

 11. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 13, 2014 19:40

  Έλεος! Συνεχίζεται η συνέντευξη! Οποιος παρακολουθήσει και κάνει περίληψη θα κεραστεί μια πίττα σουβλάκια!

  Μου αρέσει!

  • Μαρτίου 16, 2014 12:09

   Θα με ενδιεφερε να δωσεις επιχειρηματα και οχι σουβλακια. Σουβλακια παω και παιρνω και μονος μου. Αν θες σου φερνω και σενα.

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    Μαρτίου 16, 2014 15:02

    Επιχειρήματα δε δίνω εγώ! Δίνει ο Σώρρας, και πολλά από αυτά μπορείς να θαυμάσεις στην κυρίως ανάρτηση! (Και ψωμί για τον εισαγγελέα φυσικά!)

    Ελπίζω να μπορέσω να παρακολουθήσω και τα άλλα μέρη της «συνέντευξης» πριν κατέβη!

    Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 15:40

     (Αν εσύ πιστεύεις πως ο Σώρρας έχει τα δις, δεν παθαίνεις ζημιά πάντως – άρα αυτό δεν είναι καθόλου σοβαρό!). Ε τοτε φιλε μου ουτε ο δικος σου λογος πανω στο συγκεκριμενο θεμα ειναι σοβαρος, αφου καταπιανεσαι με τοση μανια με κατι που δεν ειναι σοβαρο οπως λες. Σταματαω εδω τη συζητηση. Επιχειρηματα δεν δινεις… αποδειξεις δεν εχεις…. ξεκινας αρθρα για καθολου σοβαρους λογους…. παω να φαω κανα σουβλακι. Τελικα ειναι η καλιτερη ιδεα που εχεις δωσει. Καλο πασχα! και του χρονου χαρουμενοι.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 15:52

     Μανία, ναι έχω μανία! Αντανακλαστικής φύσεως λόγω του παραλογισμού και της παλαβομάρας που βλέπω απέναντι μου, και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν δυνατή! Φυσικά, η μανία μου ειναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δικαιολογείται!

     Α, και για να μη ξεχνιόμαστε – αφού φαίνεται πως δε συμφέρει αυτό το θέμα:

     «Ο Σώρρας απέκτησε τα δις πουλώντας τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στη ΝΑΣΑ, ή χρησιμοποιώντας (ή ακόμη και αγοράζοντας) τα ομόλογα του τρελού αμερικάνου δικηγόρου;

     Εχουμε απάντηση εδώ;

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 17:44

     Οχι. Απαντηση σε αυτο δεν εχω και ουτε πιστευω σε τετοιες τρελες απαντησεις. Οπως σοβαρη απαντηση γιατι ενα ολοκληρο κρατος δεν μπορει να χωσει μεσα εναν απατεωνα δεν εχεις ουτε εσυ. Δεν μπορεις να λες οτι ο Αδωνης χεστηκε για το Σωρρα γιατι ειναι σαν να λες ο Αδωνης χεστηκε για 3 εκατομυρια Ελληνες που εχουν βαλει την υπογραφη τους υπερ του Σωρρα. Στα 4 καιγεσαι. Δεν ειναι αστειο.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 17:50

     Φίλε μου, αν δεν έχεις απάντηση, τότε δεν υπαρχουν τα λεφτά. Και αν δεν υπαρχουν τα λεφτά, η «ιδέα» Σώρρας δεν έπρεπε να υπαρχει, σωστά;

     Δε νομίζω να μαζεύτηκαν 3 εκ υπογραφές! Αν αυτό όμως αποδειχτεί, δεσμεύομαι να κλείσω την ίδια στιγμή αυτό το μαγαζί και να μεταναστεύσω στους αντίποδες!

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 17:59

     Παραλογισμος και παλαβομαρα αν το θες ετσι υπαρχει και απο την αλλη μερια. Αν εισουν αντικειμενικος θα το ειχες διακρινει και θα το σχολιαζες. Και τοτε δεν θα μπορουσε να σου πει κανενας τιποτα. Γιατι… ναι οντως! ο κοσμος αναρωτιεται που βρηκε ο Σωρρας τοση περιουσια αλλα απο την αλλη δεν τον αμφισβητει επισημα κανενας! Εμενα αυτο μου λεει οτι ο Αδωνης δεν χεστηκε για το Σωρρα αλλα μαλλον χεστηκε πανω του.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 18:03

     Αν θέλεις (και αν μπορείς) διάλογο, απάντησε στο προηγούμενο μου σχόλιο.

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 18:12

     Οι πληροφοριες μου ειναι για πανω απο 3 εκ. Οσο για το αν υπαρχουν τα λεφτα οτι ξερεις ξερω. Αλλα μη μου πεις οτι εσυ ξερεις… Δεν θα σε πιστεψω 🙂 Εγω στηριζω την αποψη μου και λεω οτι υπαρχουν απο τη στιγμη που δεν εχω ακουσει επισημα απο καπου οτι δεν υπαρχουν. Αυτο με βαζει σε υποψιες οτι καποιοι κανουν την παπια. Τωρα που τα βρηκε ο Σωρρας… μαλλον δεν θελει να πει. Δικαιωμα του. Γι αυτο εδωσε και τη συγκεκριμενη απαντηση.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 18:34

     Χε, χε χε!!! Δε θέλει να πει; Για 650 δις ρε φίλε;;; Οι φορολογικές αρχές της χώρας μου πάντως μπορεί να μου κάνουν εμένα θέμα για 650 ευρώ, όχι να έχουν και καμιά δεκαριά μηδενικά πίσω τους!

     Και επιμένω: 3 εκατομμύρια υπέγραψαν; Αν ναι, μεταναστεύω!

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 19:10

     Εμ εδω σε θελω μπαρμπα! Στα βιντεο που δημοσιευσες καπου λεει οτι η εφορια του εχει βαλει φορο 27 δις και κανενας δεν παει να του τα παρει. Μαλιστα παρουσιαζει και το επισημο εγκραφο. Εγω τωρα τι να υποθεσω; Οτι τον εχει χ@σμ@νο και η εφορια; Αμα ειναι ετσι δεχομαι να χ@σει και μενα. Για τις υπογραφες το νουμερο ειναι απο πληροφοριες.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 19:17

     Δεν είδα όλο το …υλικό ακόμη, αλλά τι εννοείς: «καπου λεει οτι η εφορια του εχει βαλει φορο 27 δις και κανενας δεν παει να του τα παρει.»
     Αν έχει γιατί δεν πληρώνει ο ίδιος όπως κάνω εγώ και (υποθέτω) εσύ;

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 19:30

     Θα σε μαλοσω! Δημοσιευεις βιντεο για τα οποια εχεις αποψη… αλλα δεν τα χεις δει! Λοιπον δες τα…. δες και οτι αλλο μπορεις σχετικο…δες αυτο…http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/12/i-mauri-ntalia.html?m=1
     και αυτο.. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/03/free-europe.html

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 20:06

     Τα βίντεο ειναι υλικό αρχείου. Είπαμε θα βγάζω ένα κειμενο κάθε ενάτη του μηνός μέχρι την ενάτη Αυγούστου 2014.

     Για τα προτεινόμενα άρθρα, !!!!!!!!!!

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 16, 2014 20:29

     http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/ Δεν ξερω ποιος γραφει τα αρθρα σε αυτο το blog. Αλλα οποιος και αν ειναι να τον εχει ο θεος καλα. Νομιζω το ΕΑΜ ειναι πολιτικο κομμα. Για αποφυγη παρεξηγησεων δεν δημοσιευσα το συνδεσμο για να διαφημισω το ΕΑΜ. Απλα τα αρθρα μου χουν κανει τρομερη εντυπωση! Φτανει να ριξετε μια ματια στα σχολεια των αναγνωστων στο τελος καθε αρθρου. Και αφου διαβασετε μερικα απο αυτα…. ριχτε και μια ματια μετα να δειτε τι λεει ο Σωρρας.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 16, 2014 21:23

     Δεν πίστεψα ποτέ στον ιμπεριαλισμό ως περιρρέουσα ιδεολογία, ούτε τότε που ανήκα στην ΕΔΕΚ. Δεν πιστεύω σε θεωρίες σαφώς ορισμένες και οργανωμένες. Ναι, υπαρχουν παντού συμφέροντα, ναι υπαρχει προσπάθεια να επιβληθούν οι μεν στους δε, αλλά…

     Αυτός ο Τραϊανός φαίνεται ενημερωμένος, δεν μπορεί κάποιος να τον απορρίψει εντός πενταλέπτου όπως τον Σώρρα, αλλά δεν καταλήγει κάπου διαφορετικά.

     Ένα κείμενό του πριν ακριβώς ένα χρόνο για την Κύπρο δειχνει γνώση, αλλά και αμάθεια. Ίσως οι μεγάλοι αριθμοί των λέξεων να χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις αδυναμίες στη γνώση.

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 17, 2014 22:13

     Απο αυτον τον τοπο εχουν περασει παρα πολλοι – κομματα, ιδεολογιες, σωτηρες, ξεσωτηρες κτλ. Η σημερινη κατασταση δειχνει οτι ολοι και ολα απετυχαν. Και οχι μονο απετυχαν αλλα μας βουλιαξαν και μας εστειλαν στον πατο. Ολοι σκιζοντε για το καλο της Ελλαδας και η Ελλαδα ολο παει απο το κακο στο χειροτερο. Και εκει καπου εμφανιζεται ενας Σωρρας και λεει οτι εγω παιδια εχω τη λυση και μπορω να μας ορθοποδισω. Αντι να κατσουν να εξετασουν καποιοι αν αυτος ο ανθρωπος λεει αληθεια και αν ειναι οντως ετσι οπως τα λεει, τον βγαζουν φρενοβλαβη και απατεωνα και τον εχουν χεσμενο. Και λεω τωρα εγω… γιατι ρε φιλε να πιστεψω εσενα που αποδεδειγμενα με χεις χαντακωσει, με χεις κανει να μη μπορω να παρω ανασα και να μη πιστεψω το Σωρρα; Θα μου πεις.. μα ειμαι και εγω εδω που εχω σωστες αποψεις… που η ιδεολογια μου ειναι σωστη και ειναι λυση για τον τοπο. Ναι, ενταξει, συμφωνω! Αλλα εχεις ενα μεγαλο ελαττωμα. Τις αποψεις σου και την ιδεολογια σου δεν μπορεις και δεν μπορεσες ποτε να τις εφαρμοσεις. Γιατι δεν μπορεις; το ψαξες καθολου; Θα μου πεις… απο τη στιγμη που ο κοσμος δεν εχει μυαλο να σκεφτει σωστα εγω τι να κανω; Ωραια δικαιολογια αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο. Γι αυτο ασε μας εμας να διαβαζουμε Τραιανο και να ακουμε Σωρρα. Τουλαχιστον αυτοι λενε τα πραγματα με το ονομα τους. Ακουσε τους και συ και θα καταλαβεις γιατι δεν μπορεσες να κανεις ποτε οσα πιστευες. Για μενα δεν ειναι του πενταλεπτου. Για μενα ειναι η πραγματικη οψη της καταστασης. Ποτε μου δεν μπορουσα να φανταστω τα παιχνιδια που παιζοντε πισω απο την πλατη μου. Αυτοι μου ανοιξαν τα ματια. Προσεξε τι λεω. ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ! Εστω και αν δεν υπαρχουν τα δις.. Εγω τωρα ξερω γιατι δουλευω και δεν μπορω να ζησω. Βαλτε το καλα στο μυαλο σας αυτο οσοι ακομα προσπαθειτε να μας πεισετε οτι παλευετε να μας σωσετε. Ξερουμε πολυ καλα τι φταιει και τι ρολο βαρατε.. Ξερω, θα βγεις και θα λες παλι τα δικα σου. Λιγο με ενδιαφερουν. Να σου πω και κατι για μενα. Παντα ειχα τη δικη μου αποψη για οσα συμβαινουν. Ποτε δεν πιστεψα ουτε ψηφισα κανεναν απο οσους μας χαντακοσαν. Παντα οτι πιστευα επιβεβαιωνοταν. Μα ηταν τοσο απλα τα πραγματα!! Τωρα εχουν γινει ακομα πιο απλα και εχει ξεκαθαρισει το τοπιο. Για μενα οποιος δεν εχει καταλαβει ακομα τι γινεται η δεν ειναι ενημερωμενος σωστα.. η το παιζει αδιαφορος και ριχνει το φτιαξιμο σε αλλους λογους, επειδη ειναι του συστηματος που ξεπουλαει την Ελλαδα. Ειναι ευκολο να λες καποιον τρελο. Αλλα ξερεις; Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο. Καληνυχτα

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 18, 2014 07:09

     Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω ειναι πως όλες αυτές οι ιστορίες, και κυρίως όλα αυτά τα λεφτά, επιμένουν να κυκλοφορούν σε ένα περιθωριακό, παράλληλο σύμπαν, χωρίς καμία συνέπεια στην πραγματικότητα. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει.

     Καλημέρα.

     Μου αρέσει!

    • Μαρτίου 18, 2014 10:20

     Μου θυμιζεις τον Αδωνη.

     Μου αρέσει!

 12. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 15, 2014 16:30

  Μου αρέσει!

 13. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 15, 2014 16:31

  Μου αρέσει!

 14. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 16, 2014 09:48

  Μου αρέσει!

 15. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 16, 2014 09:48

  Μου αρέσει!

 16. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 17, 2014 06:56

  Βρισκόμαστε ήδη στο έννατο μέρος! Μα, έτσι κάνουν συνεντεύξεις με΄όλους σε αυτό το κανάλι, ή πήραν και αυτοί κανένα ομόλογο από τον ευεργέτη;

  Μου αρέσει!

 17. kalliopi permalink
  Μαρτίου 20, 2014 19:50

  παρακαλώ διαβάστε και αυτά τα 2 άρθρα
  1. end η πλανητική μαφία ή αλλιώς η πλανητική βλακεία
  2. sorras kai sion

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 21, 2014 07:00

   Ευχαριστώ. Το πρώτο κειμενο ( http://hellas-diaggeleas.blogspot.com/2014/03/end.html ) είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού φέρνει στην επιφάνεια και άλλα στοιχεία από τη δράση αυτών των παλαβών!

   Το δεύτερο ( http://hellas-diaggeleas.blogspot.com/2014/03/sion-sorras-kai-sion.html ), ε χμμ, ειναι δικό μου κειμενο, που ταξίδεψε σε πολλές ιστοσελίδες, και εμπλουτίστηκε στο δρόμο 🙂

   Οφείλω να δηλώσω όμως πως το ευρύτερο περιεχόμενο του χώρου που με παραπέμπεις δε με βρίσκει σύμφωνο.

   Μου αρέσει!

 18. kalliopi permalink
  Μαρτίου 21, 2014 16:34

  Stronolioti το θέμα δεν είναι ποία είναι η δική μας άποψη για τους εβραίους και τη Σιών. Τα παραπάνω κείμενα αναδεικνύουν την αντίφαση που εμπεριέχεται στο γεγονός να βρίζει κανείς τα αφεντικά του. Ο Σώρρας βρίζει τη SION και υπογράφει με τον SINO (κάνε αναγραμματισμό και Θα βγεί η SION).

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   Μαρτίου 22, 2014 23:25

   Ναι, είναι θέμα και ο Σώρρας και οι παλαβοί του, αλλά είναι και τα λοιπά. Δεν πιστεύω πως τα προβλήματα του κόσμου παραπέμπουν σε ένα αναγραμματισμό…

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    Μαρτίου 23, 2014 02:36

    Τί ακριβώς εννοείς λέγοντας » και τα λοιπά»? Την αναφορά στη λέξη SION? Δηλαδή απαγορεύεται να μιλάει κανείς για το γεγονός πως ο ΣΩΡΡΑΣ συνεργάζεται με την SION?

    Πιστεύω πως σίγουρα τα προβλήματα του κόσμου δεν παραπέμπουν σε έναν αναγραμματισμό, αλλά κατά έναν παράδοξο τρόπο, τα προβλήματα του κόσμου θα ήταν λιγότερα, αν έδινε βάση σε αυτόν τον αναγραμματισμό γιατι με τον τρόπο αυτό θα απεύφευγε την παγίδα του ΣΩΡΡΑ.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 23, 2014 18:18

     Τίποτα δε απαγορεύεται, θεωρώ όμως τέτοιες παραπομπές ανάλογες των επιχειρημάτων του Σώρρα….

     Πάντα φιλικά!

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     Μαρτίου 24, 2014 01:26

     Προσωπικά το Βλέπω περισσότερο ως μια τακτική «αναχαίτησης»,
     Πάντως αν όλοι θεωρήσουμε γελοίο το θέμα ΣΩΡΡΑ και κανείς δεν ασχολείται
     απλά οι υπογραφές θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα…
     Υπάρχουν και αφελείς…
     Ποιός θα τους προστατέψει;

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     Μαρτίου 24, 2014 07:49

     Καλλιόπη, εδώ πάντως δίνουμε τη μάχη, μάλιστα θα υπάρχει και καινούργιο κείμενο σχετικό με το θέμα από αναγνώστη/ρια του μπλοκ μου τις επόμενες λίγες μέρες 🙂

     Μου αρέσει!

 19. kalliopi permalink
  Μαρτίου 24, 2014 12:45

  οκ!
  τα ξαναλέμε λοιπόν!

  Μου αρέσει!

 20. strovoliotis permalink*
  Μαρτίου 27, 2014 19:24

  Τέσσερεις ώρες συνέντευξη!

  Μου αρέσει!

Trackbacks

 1. Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος. | Στροβολιώτης
 2. Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος. | Video Mazemata
 3. Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος. | Ε.ΠΑ.Μ - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 4. Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος. « ΚΑΠΟΥ Τ΄ΑΚΟΥΣΑ ...
 5. Ὁ Stephen Louis Wozny «καίει» τὸν Σῶῤῥα, τοὺς ὁπαδούς του καὶ τὶς Ἑλληνικὲς ἀρχές. | Φιλονόη καὶ Φίλοι...
 6. Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα. | Στροβολιώτης
 7. Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος. | Ε.ΠΑ.Μ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 8. Ο Σώρρας πληρώνει όλα, μα όλα σας τα χρέη! | Στροβολιώτης
 9. Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος. | Ε.ΠΑ.Μ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: