Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς ΑΚΕΛ, ενταύθα.

18 Ιουνίου, 2014
tags:

Εξαιρετικά λιτή η σημερινή ανάρτηση.

Θα καταφέρετε να είστε χρήσιμοι και εποικοδομητικοί  στη χώρα και στον κόσμο που ζούμε, όταν είστε σε θέση να συνάπτετε φιλολυσικά μέτωπα με την ίδια ευκολία που συνάπτετε τώρα αντιμνημονιακά  μέτωπα με το …ΔΗΚΟ.

Καλά, είναι τόσο κοντή η μνήμη σας;

 

(Γίνονται όλα ακόμη χειρότερα και εξόχως σουρεαλιστικά, αν αναλογιστείτε πως βγήκαμε σήμερα στις αγορές. Γεγονός που και *εσείς*  χαιρετίσατε.)

 

Πηγή.

23 Σχόλια leave one →
  1. Ανώνυμος permalink
    19 Ιουνίου, 2014 00:23

    ΤΟ ΑΚΕΛ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΕΝΤΕΤΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΚΛΑΑΑΑΜΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ. ΟΔΕΥΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ τελεία. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ!!!!!! ΣΤΟΥΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ, ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΣΤΑΥΡΟ ΕΥΑΓΟΡΟΥ ΚΛΠ.
    ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ να μην πω τεκνά ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΩΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΚΑΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΤΖΙΝ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΖΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΓΕ

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      19 Ιουνίου, 2014 07:17

      Ενδιαφέρον το σχόλιο. Και καθόλου λιτό, σε σχέση με τη δική μου ανάρτηση 🙂

      Μου αρέσει!

      • 19 Ιουνίου, 2014 14:22

        Kai ta δύο εν του ιδίου επιπέδου.

        Αν χρήσιμος Στροβολιώτη εν τζιείνος που λαλεί yes man σε μιαν ασύδωτην δεξιάν που τα θέλει όλα για το κεφάλαιον γιατί νομίζει ότι άμαν κερδοσκοπίσει αδρά το κεφάλαιον θα φάει τζιαι που τα ψυχούθκια τζιαι ο κόσμος, να πάτε αλλού να έβρετε χρήσιμους. Οι προγόνοι των κυβερνώντων μέχρι τζιαι συνετχνίες ΣΕΚ εκάμασιν για να εν χρήσιμες στους εργοδότες. Η πολιτική του μισθού των 500€ για τον αρκάτην τζιαι 900€ για τον νέον επιστήμοναν που προσπαθά τούτη η δεξίά να επιβάλει τζιαι εσεις χειροκροτάτε, θα διαλύσει τζιαι την Ευρώπην τζιαι την Κύπρον, τζιαι σε λλλία χρόνια θα σας κυβερνούν Χρυσές αυγές τζιαι Γκρίζοι Λύκοι. Το ότι επαττήσαν οι τράπεζες δεν είναι αρκετός λόγος να διαλυθούν τα πάντα. Η πολιτική τους τζιαι η στήριξη σας είναι λάθος, τζιαι το ότι μιλάτε τζιόλας με το υφάκιν του πουπάνω σχολιογράφου δίχνει μεγάλα κακά να έρκουνται. Οι πρώτοι που θα τα φαν θα είσαστιν εσείς, όπως τα τρώτε ήδη.

        Ρε Στροβωλιώτη, ο Αναστασιάδης επήεν τζιαι έκαμεν κυβέρνησην με το Δηκο τζιαι εσού το φκιολίν σου άμπα τζιαι κάμει καμιάν συνεργασίαν για μερικούς νόμους το ΑΚΕΛ μες την βουλήν; Μα τί νοοτροπία σιόρ!!!

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          19 Ιουνίου, 2014 15:26

          Χρήσιμος είναι εκείνος που δουλεύει και κτίζει εντός του παρόντος συστήματος και δεν πετάσσει πόρτους. Άκουα χτες τον Κυρίτση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, και σήμερα τον Ευαγόρου για την επιστροφή στις αγορές: έγιναν και οι δυο ρεζίλι! Ήξεραν πως είναι και τα δυο εξαιρετικά θετικές κινήσεις (γιατί ευτυχώς το ΑΚΕΛ δεν είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας όπως το ΚΚΕ), αλλά έπρεπε να κάνουν αντιπολίτευση και έμειναν πλήρως εκτεθειμένοι!
          Νομίζω ούτε οι ίδιοι πίστευαν όσα έλεγαν!
          Επαττίσαν και οι τράπεζες και το κράτος, και η παρούσα κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να τις κάνει ξανά βιώσιμες και αξιόχρεες και φαίνεται πως τα καταφέρνει. Εσύ βλέπεις μόνο επίθεση στους μισθούς ρε φίλε; Ποια είναι τα κριτήριά σου; Όταν σε θεωρούν όλοι αχάπαρο και αναξιόχρεο σου κάνει επίθεση το βαθύ κράτος της δεξιάς, ενώ όταν σε χειροκροτούν και σε αξιολογούν όλοι θετικά… πάλι κάνει επίθεση η δεξιά; Δυο μέτρα δυο σταθμά, φτάνει να βγαίνει η θεωρία, έννεν;
          Όσα χρόνια γράφω, είμαι εναντίον της συνεργασίας με το ΔΗΚΟ, είτε από την πλευρά του ΑΚΕΛ, είτε από την πλευρά του ΔΗΣΥ. Δεν έχεις δικαίωμα να το χρησιμοποιήσεις εναντίον μου τούτον.
          Άλλους να κατηγορήσεις, που έβλεπαν πως άλλαξεν ο άνθρωπος σιόρ, και πως έχει καλόν και κακόν ΔΗΚΟ.

          Μου αρέσει!

  2. Νέμεσις permalink
    19 Ιουνίου, 2014 02:02

    Νίκος Αναστασιάδης: Οι προτάσεις Χριστόφια Τουρκοποιούν την Κύπρο.
    Φαίνεται ότι κάποιων δεν είναι και τόσο κοντή η μνήμη.

    Μου αρέσει!

  3. Stelios papalangi permalink
    19 Ιουνίου, 2014 16:20

    Καλά ρε στροβολιωτη, αφού η πηγή που παραθέσες λέει οτι και οι δυο συμφώνησαν οτι έχουν διάφορες στο κυπριακό . Τι είναι το πρόβλημα σου;
    Για τη συνεργασία με το δήκο όντως τα λέεις , αλλά κατα καιρούς όταν συνέφερε ο Νικόλας ήταν «νουσιμος «. Η χρησιμότητα θα φανεί στο αποτέλεσμα. Φυσικά άλλοι το κρίνουν με τές αγορές και άλλοι με το τι βιώνουν στη καθημερινότητα τους

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      20 Ιουνίου, 2014 07:39

      Στέλιο, αυτό που ενοχλεί είναι η ευκολία με την οποία το ΑΚΕΛ κάνει … συμμαχικές δηλώσεις με το ΔΗΚΟ, ενώ δείχνει μια …ατσάλινη επιφύλαξη να ταυτιστεί με τον ΔΗΣΥ για θέματα που συμφωνούν. Αν θέλεις, οι κινήσεις προς το ΔΗΚΟ χαρακτηρίζονται από τον συντηρητισμό και τη δειλία του ΑΚΕΛ.

      Μου αρέσει!

  4. 19 Ιουνίου, 2014 18:35

    Μια έντονη μεν (είμαι πάντα κατά της «έντασης» στο διάλογον), με κάποια «valid points» δε τοποθέτησις:

    http://www.politisnews.eu/cgibin/hweb?-A=267416&-V=stiles

    Ακόμα εν συμμερίζομαι την απαισιοδοξίαν του Κώστα, αλλά ώσπου πάω κρυανίσκω η αλήθκεια. Ήθελα να ρωτήσω τζιαι το Δρουσιώτην προχτές νάμπου λαλεί για τη συμπεριφοράν του Νίκαρου στο κυπριακόν αλλά εν τα κατάφερα. Το Χριστόφκιαν έκαμεν τον ένα μάτσον ρεπανόφυλλα γιατί «εκωλυσιεργούσεν». Αν θέλει να εν σωστός πρέπει να αρκέψουμεν τζιαι του Νίκαρου. Επέρασεν 1,5 χρόνος με έναν κομμάτιν χαρτίν τζιαι κάμποσα μουshκουρούθκια.

    Τα σχόλια κάτω που την «Πηγή» σου Στροβ εν ούλλα τα λεφτά. Αξίζουν να τα θκιαβάσει κανένας παραπάνω που το ίδιον το ρεπορτάζ…

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      20 Ιουνίου, 2014 07:41

      Οι συνθήκες δεν είναι προφανώς οι ίδιες, αλλά ναι, ο χρόνος του Νίκαρου τελειώνει., Και ειναι σημαντικό να γνωρίζει πως ανησυχούμε…

      Τα σχόλια στον Φ είναι σπουδαία, τα βάλλω πιο κάτω!

      Μου αρέσει!

      • strovoliotis permalink*
        20 Ιουνίου, 2014 07:44

        Τα σχόλια από το δημοσίευμα του Φ:

        Trojan
        18/06/2014 04:19
        Ένας συμφεροντολόγος που κυνηγά την προεδρική καρέκλα (Νικόλας)συζητά με τον αρχηγό του πιο αποτυχημένου λαϊκιστικού κόμματος (Άντρο) για να πουν λαφαζανιές που πιστεύκουν μόνο οι γέροι στους καφενέδες. Καταλαβαίνετε…

        Psarasm
        18/06/2014 04:16
        Ο άνθρωπος και ιδιαίτερα ο Κυπραίος, ξεχάνει έυκολα, και ακόμα ποιο εύκολα όταν αφορά κομματικά. Ποιός θυμάτε τωρά εαν ο Παπαδόπουλος πριν τις εκλογες κατηγορούσε το ΑΚΕΛ, κλπ κλπ. Πελλάρες να περνά η ώρα ολάν… κουβέντες του καφενέ, τζαι εγώ εν τζαι…. Ξεχάνετε κύριοι ότι αυτόι που διοικούσαν για 5 χρόνια (με την στήριξή σας μάλιστα, που εφύετε νύχτα νύχτα όταν εκαταλάβετε πλέον ότι δεν ήταν δημοφιλής η Κυβέρνηση) εκαταστρέψαν τούτο το τόπο. Επαττίσαν όλα τα ταμεία, εν έμεινε τόπος που να μεν εδανειστήκαν λεφτά, εκατασπαράξαν τα ούλλα….. Εν έσιετε υπόθεση. Για τους ψήφους γ…τε τα ούλλα. Έτσι ττόπουζος λαός που είμαστε όμως… έτσι μας αξίζει……

        hudgeD
        18/06/2014 04:01
        epomenes ekloges sinergasia akel – diko me ton nikola koino upopsifio. Nikola giati en kamneis kai kamia sinergasia me ton outopo? mporei na kerdiseis kai psifous apo eki! exei kai toutos toys psifoforous tou

        hudgeD
        18/06/2014 03:54
        Nikola mia xara paeis. Esi tha soseis tin kipro. epidi me ti stasi sou tha diaspaseis entelos to DHKO. Mono etsi an tha doume aspri mera, an kapote dialithei to DHKO. Kala paeis nikola dostou piesi!!

        hudgeD
        18/06/2014 03:50
        Θυμάμαι πριν τις εκλογές τον Νικολάκη να χέζει και να γρύζει το Ακέλ για τα γεγονότα των περασμένων χρόνων. Άγριο χέσιμο μάλιστα. Τώρα αποφάσισε ότι συμφωνούν κτλ κτλ .. οοοοκκκ Βασικά ο Νικολάκης θέλει να είναι ο επόμενος πρόεδρος τις δημοκρατίας.

        Encyprian
        18/06/2014 03:30
        Ο ορισμός των μικροκομματικών είναι ξεκάθαρος από το πιο πάνω άρθρο. Το ΔΗΚΟ ποσώς το νοιάζει ότι το μνημόνιο επικαιροποιείται («επαναδιαπραγματεύεται», αν η λέξη είναι πιο βολική) κάθε τρεις μήνες με το τέλος μιας αξιολόγησης. Μακάρι να αποφύγουμε το λάθος στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα: τον χωρισμό της πολιτικής σε μνημονιακά και αντιμνημονιακά στρατόπεδα. Ελπίζω να αναζητήσουν την υπαρξιακή διάσταση των προβλημάτων (ανέπαφη από ιδεολογίες), και λιγότερο λαϊκισμό.

        Marmota
        18/06/2014 03:26
        Μια απο τα ιδια, βγηκαν οι βοσκοι για να μαντρεψουν οσο πιο πολλα αρνια γινεται με τις παραλογες κατεστημενες φιλοδοξιες τους ! Ειστε για λυπηση, σας πηραμε χαμπαρι ρε, ουτε το κυριοι δεν το αξιζετε, γιατι μεσα απο την ανετη καπιταλιστικη ζωη που ζειτε με τους παχουλους μισθους σας, στα ΜΜΕ μας κανετε τους επαναστατες δηθεν πατριωτες, σε ποιους τα πουλατε αυτα σε μας που μας βγαινει η πιστη γενικος, εσεις καλα την εχετε.Υποκριτες ειστε, τιποτε παραπανω!

        πωλητης
        18/06/2014 03:15
        χαχα γελανε και οι πετρες….

        33MK
        18/06/2014 03:09
        NIKOLA, opos den anexomaste sinkivernisi me Ananastasiade den anexomaste kai ta «pare fere» me ti igesia tou YPERFANOU KOUMMOUNISTIKOU, ATHEIKOU akel , tou akel pou edose ti xaristiki voli sti patrida mas, Nikola, I ekastote igesia to akel den exi kamia diafora apo ti prodotiki igesia tis eokavita

        Kypreopouli
        18/06/2014 02:53
        ma kala den nrepontai kai oi dyo? To akel mas efere tin troika kai tora anti na skasei , oryetai? To de DIKO mas efere to AKEL stin exousia kai anti na pei mea culpa, to pezei kai patriotika. na min ekplageite na ginei alli symmaxia stis epomenes ekloges. Oson afora de to Kypriako, ayto teliose den lyetai . Oti piran me ti via po Tourkoi tha tous meinei pros anakoufisi olon ton apo do aporriptikon kai arniton tis lysis.

        GhostSoul
        18/06/2014 02:49
        edo Anemomylos, ekei Anemomylos pou einai o Anemomylos oeo!

        DemetrisDemou
        18/06/2014 02:39
        HMAPTON πλέoν σε τούτoν τoν τόπo.

        esk1950
        18/06/2014 02:35
        εισαστε και οι δυο καραδκιοζηδες για αυτό και κοσμος σας τιμωρησε στις τελευταιες εκλογες θα σας τιμωρησει παλι όταν ελθει ο χρονος να με

        esk1950
        18/06/2014 02:19
        ότι παει να διορθωσει η κυβερνηση του αναστασιαδη θα το καταστρεψει ο πρίγκηπας με τις παραλογες φιλοδοξιες του προσοχη αυτος ο ανθρωπος θα καταστρεψει τη κυπρο ολοκληρωτικα

        Φοιβος
        18/06/2014 02:16
        Οι γελοιοι ! Αντινατοικοι,αντιαμερικανοι,αντιευρωπαιστες τωρα αντιμνημονιακοι.. ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και θα μα ξαναπαττισουν φαε φαε οι πατριωτικες-δημοκρατικες δυναμεις.

        ΕΟΚΑ
        18/06/2014 02:13
        Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…

        ONOUFG
        18/06/2014 01:55
        Έχουν συμφωνήσει και για το κυπριακό οι κκ Παπαδόπουλος και Κυπριανού? Άτε να μας παρετήσουν ούλλοι οι καραγκιόζηδες.

        politis
        18/06/2014 01:52
        Ε, να λενε και καμμια μ…..ια να περνα και η ωρα

        – See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/205245/antimnimoniako-metopo-tha-epidioxoun-akel-diko#sthash.5eH62vi0.dpuf

        Μου αρέσει!

  5. Ανώνυμος permalink
    19 Ιουνίου, 2014 22:00

    Όταν η κυβέρνηση μιας χώρας δεν είναι του γούστου μας, την πετάσσουμε έξω από τις αγορές στο πι και φι. Όταν αναλάβουν οι υποτακτικοί μας, τους επαναφέρουμεν στο πι και φι. Μας έβγαλαν με χ δημόσιο χρέος και μας επανέφεραν με 2χ δημόσιο χρέος. Ζούμε την εποχή της δικτατορίας των αγορών είναι αλήθεια. Εξίσου αλήθεια όμως, είναι και ο νέος παγκόσμιος πόλεμος που έρχεται και όποιος δεν τον βλέπει εθελοτυφλεί. Ο κανιβαλισμός είναι ανεξέλεγκτος.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      20 Ιουνίου, 2014 07:47

      Νομίζω είναι πολλά που δεν πιάνεις:

      http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=200792

      Η κριτική τώρα γίνεται για τους υποτακτικούς,ε;

      Μου αρέσει!

      • Ανώνυμος permalink
        20 Ιουνίου, 2014 13:40

        Δεν μασάμε ρε φίλε. Εδώ εφαρμόζεται η μέθοδος καρότο και μαστίγιο. Μας δίνουν αυτά που ζητήσαμε (αμφιβάλλεις πως είναι κατόπιν έγκρισης τους;) αλλά κρατάνε και τις αποστάσεις τους για να δικαιολογούνται τα αντιλαϊκά μέτρα.

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          20 Ιουνίου, 2014 13:50

          Δεν είδα πουθενά και κανένα «αντιλαϊκό» μέτρο. Είδα προσπάθεια εκσυγχρονισμού και χαλάσματος κεκτημένων συμφερόντων.

          Μου αρέσει!

  6. 20 Ιουνίου, 2014 12:01

    Θελεις να μας πεις ποιόν είναι το μηνιαίο οικογενειακό σου εισοδημα Στροβολιώτη;
    Γιατί εγώ ειμαι οικονομιστρια – ρεαλιστρια τζαι τα μουσκουρουθκια για «το εξαιρετικά θετικό μετρο των 480 ευρώ» εν τα τρώω.
    Θα πιαννει καποιος στο σπιτι σου, ή εσυ ή η γεναικα σου αυτο το εξαιρετικό ποσό; Αν όχι, ποια εν τα κριτήρια σου πως 480 ευρω επιδομα φτωχειας εν κατι το θετικο μιλωντας με «οικονομικους ορους».

    Μουσκουρουθκια τζαι πολιτικαντισμους κανει!! Πε μας ποσα πιαννεις οικογενειακο εισοδημα να σου πουμεν τες «αξιες σου»! Τζαι αφηστους λαικισμούς των σχολιαστών του φιλελευθερου τζαι του μπλογκ σου, εν μιλας με ουραγκοτανγκους! Μιλας με οικογενειαρχες που μετρουν την ζωή «οικονομιστικα τζαι ρεαλιστικά»!!!!!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      20 Ιουνίου, 2014 13:48

      Γιατί να το πω Δις; Δεν το κλέβω, και πληρώνω όλους τους φόρους μου (δες και την επόμενη ανάρτηση) , εκείνους που βοηθούν το κράτος να προσφέρει επιδόματα εκεί που κρίνει πως χρειάζεται.
      (Επειδή όμως έκανα αναφορά αλλού, και ίσως να την σημείωσες: το εισόδημα μας στο σπίτι μειώθηκε σχεδόν στο μισό. Λόγω συντηρητισμού όμως, είχα βάλει μεγάλη δόση στο στεγαστικό μου για να ξοφλήσω νωρίς, και έτσι σε αυτή την περίοδο τέλειωσε η δόση και δεν έχω πρόβλημα. Είμαστε πολύ καλά σε σχέση με την πλειοψηφία του ιδιωτικού τομέα).
      Εννοείται φυσικά πως παραπλανείς συνειδητά για το 480. Γνωρίζεις πως το ποσό αυτό είναι η *αφετηρία* για το ΕΕΕ.
      Και σε κάθε περίπτωση είναι επίδομα, δεν είναι μισθός!
      Και φυσικά, λαϊκισμός είναι να κάνει ό,τι μπορεί το κράτος και αυτοί που έχουν ικανοποιητικό εισόδημα να βοηθούν όσους χρειάζονται βοήθεια, και κάποιοι να διαμαρτύρονται, σαν να και το κράτος είναι μια μηχανή που κόβει λίρες!
      Και μετά ρωτάς γιατί παττίσαμε!
      Α, και να χαρείς μην μου πεις τι θα έπρεπε να γινόταν στο άλλο σύστημα, τον άλλο κόσμο. Περιορίσου σε αυτό που έχουμε προς το παρόν.

      Μου αρέσει!

  7. Ανώνυμος permalink
    20 Ιουνίου, 2014 14:25

    Ποιό πάνω μιλάς για προσπάθεια εκσυγχρονισμού και χαλάσματος κεκτημένων συμφερόντων. Εδώ λες «Περιορίσου σε αυτό που έχουμε προς το παρόν».
    Ρε φίλε γίνεσαι ρεζίλι.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      20 Ιουνίου, 2014 14:46

      Άλλο να ανακαινίζεις το σπίτι σου, και άλλο να το κατεδαφίζεις επειδή βάζει υγρασία όταν βρέχει!

      Δοκίμασε ξανά 🙂

      Μου αρέσει!

      • 20 Ιουνίου, 2014 22:09

        Strovoliotis,
        Έγινες και Αρχιτέκτονας, ya Πολιτικός Μηχανικός;

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          21 Ιουνίου, 2014 08:52

          Ακούω και μαθαίνω από τη σύζυγο – τώρα που δεν έχει πολλές δικές της υποχρεώσεις 😦

          Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.