Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Σώρρας πληρώνει όλα, μα όλα σας τα χρέη!

9 Ιανουαρίου, 2016

Για να μην πολυλογώ, οι τακτικοί αναγνώστες γνωρίζουν πως ασχολήθηκα επανειλημμένα με το φαινόμενο του απένταρου σχιζοφρενή  και ρατσιστή απατεώνα Αρτέμη Σώρρα.

Όσοι θέλουν να διαβάσουν την εκτεταμένη προηγούμενη αρθρογραφία ας κάνουν κλικ πιο κάτω:

Η λύση για τα οικονομικά της Κύπρου (και της Ελλάδας…): η Τράπεζα της Ανατολής!

Αρτέμιος Σώρρας: ένας φρενοβλαβής θα σώσει την Κύπρο!

Οι τρεις όροι του παλαβού Αρτέμιου Σώρρα.

Ο σχιζοφρενής απατεώνας Αρτέμιος Σώρρας έχει 6 μήνες ζωή.

Ο φρενοβλαβής απατεώνας Αρτέμιος Σώρρας 5 μήνες πριν από την αποκαθήλωση, παραληρεί.

Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος.

Το παγκόσμιο καταπίστευμα και ένα σ(ω)ρρό ανοησίες

Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα.

Το τελευταίο άρθρο γράφτηκε τον Ιούνιο του 2014 και δεν επανήλθα από τότε, αφού τα πλάσματα έχουν ξεπεράσει οποιοδήποτε ανεκτό όριο φαιδρότητας. Διαφήμιζαν για χρόνια πως κατέχουν ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου για …600 δις δολάρια (και κάτι ψιλά (50 δις) για την Κύπρο), που όμως έληγαν τον Αύγουστο του 2014. Όταν πέρασαν οι επίμαχες ημερομηνίες ούτε τα μετρητά εισπράχτηκαν, ούτε η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε … αδυναμία πληρωμής (η οποία πληρωμή, αφορούσε εξωγήινη τεχνολογία που πούλησε ο παλαβός Σώρρας στη ΝΑΣΑ!!!), απλώς ανανεώθηκαν πολύ βολικά, επ’ άπειρον!

Οι παλαβοί της συμμορίας επιμένουν να λένε: έχουμε αποδεδειγμένα ένα γραμμάτιο (αυτό είναι αλήθεια) που αφορά πραγματική οφειλή (ψέμα), και όταν θέλουμε το εξαργυρώνουμε προς όφελος του ελληνικού λαού (απάτη).  Με αυτό το παραμύθι γέμισαν την Ελλάδα και νομίζω στην Κύπρο στη Λεμεσό, με γραφεία της οργάνωσης τους που έχει το βαρύγδουπο όνομα, ΕΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις).  Μέσα στο λόγο τους κυριαρχούν τα …κεφαλαία γράμματα, όπως δηλαδή έγραφαν οι αρχαίοι Έλληνες (από τους οποίους έλκουν την απ’ ευθείας καταγωγή τους) ,  ο εθνικισμός, ο ποινικά κολάσιμος (αλλά το ελληνικό κράτος κοιμάται) ρατσισμός, και ο εθνικισμός. Δεν είναι τυχαίο πως στην Κύπρο ο απατεώνας αυτός φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του … Παύλου Μυλωνά:

 

Να σημειωθεί επίσης, πως τα σχετικά γραφεία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας συντηρούνται από λεφτά των αφελών εθελοντών. Ο δισεκατομμυριούχος Σώρρας δεν έχει βάλει ούτε ένα σεντ!

Μετά που φάνηκε πως τα 600 δις ίσως να μην έπειθαν πλεον πολλούς, έπρεπε να γίνει αναβάθμιση, και ανεβήκαμε στα πιο ελκυστικά …τρις!  Ανακλήθηκε από την ντουλάπα το «παγκόσμιο καταπίστευμα» , ένας από τους πιο τρελούς και διαδεδομένους αστικούς μύθους (εδώ και εδώ),  αυθαίρετα ορίστηκε διαχειριστής του επιπέδου …Σκρουτζ Μακ Ντακ πλούτου ο παλαβός…. Αρτέμης Σώρρας, και ξεκίνησε η νέα φάση: θα σας πληρώσουμε όλα σας τα χρέη,……ψηφίστε μας!

Α, μάλιστα, επιτέλους, η συμμορία αποκτά ορθολογιστική βάση: στοχεύουν ήδη τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα και για να πετύχουν εκλογή χρησιμοποιούν εξόχως πολιτικά επιχειρήματα. Διαβάστε αυτό:

An offer you can't refuse!

An offer you can’t refuse!

Η ιδέα είναι πως αφού τα 600 δις είναι κατατεθειμένα προς όφελος του ελληνικού δημοσίου και κάθε Έλληνα πολίτη ξεχωριστά, και αφού ο Σώρρας και η συμμορία του μπορούν να διαχειριστούν το παγκόσμιο καταπίστευμα, έρχονται να προσφέρουν στον κάθε πολίτη, τη δυνατότητα να ….ξεχρεώσει μέσω μεταβίβασης μέρους των δικαιωμάτων που του αναλογούν σε αυτούς τους θησαυρούς, στο ελληνικό κράτος. Με απλά λόγια: χρωστάτε €50000 στο ελληνικό κράτος; Του στέλνετε μια επιστολή και του λέτε  πως μπορεί να εισπράξει  αυτά τα λεφτά από τους προαναφερθέντες θησαυρούς, και …. ξοφλάτε!

Μάλιστα, βάζουν και χρονοδιάγραμμα:

Ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα

Ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα

Καταλάβατε; Στέλνεις μια επιστολή και ξεχρεώνεις για πάντα! Μηδέν χρέος, μηδέν υποχρεώσεις, πάνε και μνημόνια και λιτότητα, τα πάντα!

Ε, δεν θέλω να είμαι προσβλητικός, αλλά είναι πράγματι δυνατόν αυτή η απίστευτη απάτη να ξεγελάσει αρκετούς απηυδισμένους Έλληνες ψηφοφόρους (και τους πολλούς ψεκασμένους) και να βάλει αυτή τη συμμορία στη βουλή.

Δεν είναι η πρώτη.

Υ.Γ. Ναι, ξέρω, χρησιμοποιώ πολλούς χαρακτηρισμούς.

 

 

 

23 Σχόλια leave one →
  1. 10 Ιανουαρίου, 2016 15:02

    Ο κόσμος έχει ανάγκη από παραμύθια αλλά ρε γαμοτο μου αυτό είναι πολύ κακόγουστο και βλακώδες παραμύθι!!!!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      10 Ιανουαρίου, 2016 20:04

      Νομίζω δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα βρίσκουμε τόσο πολλούς ψεκασμένους…

      Μου αρέσει!

  2. 11 Ιανουαρίου, 2016 23:49

    Δεν έχει γεύση τούτη η καραμέλα πλέον.
    Έχουμεν άλλη;

    Μου αρέσει!

  3. nasr permalink
    18 Ιανουαρίου, 2016 17:56

    Strovolioti, γιατί δεν κινείται η δικαιοσύνη και αυτός ο απατεώνας αλωνίζει έτσι; Οι οπαδοί του σου λένε, «αφού είναι απατεώνας, όπως ισχυρίζεσαι, γιατί δεν είναι φυλακή;» Μπορείς να μου δώσεις μία εξήγηση; Ένας γιατρός από τη Ρόδο, δεν θυμάμαι το όνομα του, είχε πει ότι θα προχωρούσε σε καταγγελία. Έχει γίνει τίποτα;

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      18 Ιανουαρίου, 2016 18:33

      Επειδή μπορώ να ισχυριστώ και εγώ πως έχω ένα ομόλογο που λεει ότι ο σχολιαστής nasr οφείλει να μου πληρώσει 100 δις ευρώ. Αν δεν τα διεκδικήσω και αν κάθε φορά που λήγει το ομόλογο ισχυρίζομαι πως ανανεώνεται, τεχνικά δεν ξεγελώ κανένα. Τώρα, αν υπάρχουν ηλίθιοι που με πιστεύουν…..

      Μου αρέσει!

      • nasr permalink
        18 Ιανουαρίου, 2016 19:05

        Το ότι υπάρχουν ηλίθιοι, είναι δεδομένο. Το θέμα όμως είναι η δικαιοσύνη. Αναδημοσιεύω ένα σχόλιο που διάβασα πριν λίγο σ’ ένα φόρουμ σχετικά με την δικαιοσύνη και τον απατεώνα:

        «Θέλω να πιστεύω πως όλη αυτή η κωλυσιεργία από πλευράς κράτους και δικαιοσύνης οφείλεται στις γνωστές παθογένειες και τη δυσλειτουργία των ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών και οργάνισμών. Πιστεύω πως
        οι δικαστικές αρχές ζητάνε, αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν την οργανωμένη απάτη και ειδικά το περιουσιακό όφελος τον οργανοτών αυτής,όπως π.χ. λογαριασμούς σε τράπεζες με ποσά που να μην μπορούν να τα δικαιολογήσουν από άλλες πηγές οι κατηγορούμενοι, ώστε να προχωρήσουν σε δίωξη.Και αυτό, λόγο του ότι υπάρχει αυτή η αθωωτική απόφαση υπέρ του Σώρρα στη μήνυση Γεωργιάδη.

        Εάν τον πάνε με τα υπάρχοντα στοιχεία,μπορεί να φοβούνται πως η κατηγορία θα εκπέσει πάλι σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και ανησυχία λαού, και αυτό δεν το θέλουν οι ίδιοι,γιατί για να καταδικαστεί, θα πρέπει να κυρηχθεί κακοδικία στην προηγούμενη απόφαση. Τα δικαστήρια πολύ δύσκολα ακυρώνουν προηγούμενες αποφάσεις τους,για να μην εκτεθεί το δικαστικό σύστημα και απο συναδελφική αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους τους που εξέδωσαν την προηγούμενη απόφαση. Όπως και να έχει πάντως,πιστεύω πως οι αρμόδιες αρχές τους παρακολουθούν και τους ερευνούν και περιμένουν απλά πότε θα κάνει το μεγάλο λάθος ο Σώρρας ή κανείς από τους πορομένους οπαδούς του για να τους μαζέψουν όλους.»
        http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=53&t=304602&start=90

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          19 Ιανουαρίου, 2016 07:13

          Το τελευταίο ακούγεται λογικό. Αν και δεν θα έβαζα όλα μου τα λεφτά στην έγκαιρη δράση της ελληνικής δικαιοσύνης… Από την άλλη, ο ρατσισμός και το μίσος που βγάζουν οι τύποι είναι πιστεύω ένας τομέας που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τη δικαιοσύνη. Αυτά γίνονται καθημερινά.

          Μου αρέσει!

  4. 1 Ιουνίου, 2016 22:50

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΙΣΘΕΝ…. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ…

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      2 Ιουνίου, 2016 07:06

      Λόγια του αέρα είναι οι ισχυρισμοί του απατεώνα για τα λεφτά που διαθέτει, ενώ ξέρετε ΟΛΟΙ πως δεν έχει μια. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο με εκείνο, είναι με τους ηλίθιους που τον πιστεύουν.

      Μου αρέσει!

  5. Ανώνυμος permalink
    14 Ιουλίου, 2016 14:34

    Λογικό να μην καταλαβαίνει κάποιος κάτι αλλά άθλιο να χαρακτηρίσει αρνητικά κάτι που δεν γνωρίζει!Στροβολιοτη μείνε με τις απόψεις σού γιατί θα ήταν πραγματικά παράλογο να βγεις από την κουρτίνα που επιμελώς έχεις βάλει μπροστά σου!!!!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      14 Ιουλίου, 2016 14:59

      Φίλε, βρες την πλησιέστερη παραλία και δώσε μέσα. Είναι ό,τι πρέπει για το ψέκασμα 🙂

      Μου αρέσει!

  6. ΑΝΤΙΣΤΡΑΒΟΛΙΩΤΗΣ permalink
    13 Σεπτεμβρίου, 2016 12:42

    ΒΡΕ ΣΤΑΒΟΛΙΩΤΗΙΣΧΥΡΊΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ..ΤΙΚ ΤΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ .. ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΗΜΝΙΟ.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      13 Σεπτεμβρίου, 2016 13:27

      Ναι, είναι απατεών, και εσείς παλαβοί

      Μου αρέσει!

      • ΑΝΤΙΣΤΡΑΒΟΛΙΩΤΗΣ permalink
        14 Σεπτεμβρίου, 2016 22:40

        ΠΑΛΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ… ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΒΕ.

        Μου αρέσει!

  7. Πτεραρχος permalink
    14 Σεπτεμβρίου, 2016 22:44

    Η αλήθεια είναι ότι αυτά που υποστηρίζει ο Σώρρας και όσοι συντάσσονται δίπλα του ακούγονται εξωφρενικά και τρελά.Όμως ας αναρρωτηθούμε με ποια κριτήρια κάνουμε αυτή την αξιολόγηση.Μήπως βάσει της πληροφόρησης που παίρνουμε από τα ΜΜΕ ή βάσει της παιδείας μας;Μα αυτοί οι παράγοντες δεν είναι που μας οδήγησαν ως εδώ;Ακούω για παράδειγμα γνωστούς δημοσιογράφους να λένε ότι η δικαστική απόφαση 67650/13 δεν αναφέρει ότι ο Σώρρας έχει 600 δις δολάρια ,αλλά ότι απλά δεν αποδείχτηκε ότι λέει ψέματα….Έχω όμως μπροστά μου τη συγκεκριμένη απόφαση (που προμηθεύτηκα μόνος μου από το 8ο κτήριο της Ευελπίδων) και διαβάζω αυτολεξεί ότι ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ο Σώρρας τυγχάνει διαχειριστής 600 δις δολαρίων σε Κρατικά Ομόλογα των ΗΠΑ. και ότι τα έχει καταθέσει υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας.Ποιον να πιστέψω λοιπόν εγώ,το δημοσιογράφο ή τα ίδια μου τα μάτια;Ο δημοσιογράφος δε λέει απλά ανακρίβειες αλλά κατάφορα ψέμματα.Ας μη κρίνουμε έχοντας ως βάση το συναίσθημα ή την αισθητική μας,αλλά αναζητώντας την αλήθεια μόνοι μας μέσα από αποδεικτικά στοιχεία…

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      14 Σεπτεμβρίου, 2016 23:05

      Φυσικά και κατέχει τα ομόλογα! Εγώ κατέχω ένα ομόλογο που λεει πως ο ζαχαροπλάστης της γειτονιάς μου οφείλει 10000 τόνους χρυσό.

      Η πλάκα ξεκινάει όταν του ζητήσω να μου τα δώσει. Με πιάνεις; Αμφιβάλλω δηλαδή…

      Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ. permalink
      23 Οκτωβρίου, 2016 01:35

      Η δικαστική απόφαση γράφει ότι ο Σώρρας είναι διαχειριστής ομολόγων αξίας 600 δις πού ανήκουν στήν εταιρεία Red Panther lmt πού εδρεύει στό Λονδίνο.Έλα όμως πού η εταιρεία αυτή έχει κλείσει από τό 2011 μετά από μόλις ενάμισυ χρόνο λειτουργίας..https://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/red-panther

      Αρέσει σε 1 άτομο

  8. Πτεραρχος permalink
    18 Σεπτεμβρίου, 2016 01:01

    Επέτρεψε μου χωρίς να θέλλω να σε προσβάλω…. ότι είναι διαφορετική η υπόθεση. υπάρχουν λίγοι Έλληνεςπου ξέρουν περισσότερα. Ο Σώρρας θα δικαιωθεί. Το σχέδιο επανελληνισμού μόλις άρχισε….

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      18 Σεπτεμβρίου, 2016 08:23

      Παραμύθια απατεώνων για χρήση από παλαβούς και ευκολόπιστους

      Μου αρέσει!

  9. Αντιstrovoliotis permalink
    25 Φεβρουαρίου, 2017 20:08

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ …. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !! https://hellasforce.com/2017/02/25/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1/

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.