Skip to content

Παρασκευή και 27

Μαΐου 27, 2016
 • Μάλιστα, αφού είναι χρήσιμοι οι ακραίοι, λέει ο αρχιεπίσκοπος για το ΕΛΑΜ, νομίζω πρέπει να αφήσουμε τις ευγένειες και να γίνουμε και όλοι εμείς οι νούσιμοι, ακραίοι, μήπως καταφέρουμε να ξεφορτωθούμε τους λυσοφοβικούς, μαζί με το πρόβλημά μας.
 • Αφού βεβαίως βεβαιωθούμε πως μιλάμε σοβαρά και ακούμε καλά.
 • Πρόεδρε, αν αυτό είναι ειλικρινές: «Ποτέ μα ποτέ δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη τόσο καλή ευκαιρία, αρκεί να την αξιοποιήσουμε με αλληλοσεβασμό όλοι,» τότε η δήλωση σου αυτή, μπορεί να δίνει μια διέξοδο. Θα μπορούσε φυσικά, να γίνει -απλά- καθηκόντως. Σταθερή και θετική και η θέση του Άντρου. Από, την άλλη: όσο κακόβουλα και να οργανώθηκαν τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη, η επικέντρωση στους πραγματικούς ή υποτιθέμενους κινδύνους για την υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι υπερβολική. Είμαστε μέλος της ΕΕ, μέλος του ΟΗΕ, συνειδητά και οργανωμένα επιδιώκουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα της Κύπρου που αναγνωρίζουμε πως υπάρχει, ε, νομίζω πως καμιά τυχαία ή οργανωμένη συνάντηση σε διάδρομο, τραπέζι ή κρεβάτι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αυτή την υπόσταση – εκτός και αν υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε. Υπάρχει όμως – όντως – ερωτηματικό: γιατί να οργανώσουν οι Τούρκοι αυτό το συμβάν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο;
 • Είπαμε για τον Άντρο; Μα είπε ο Άντρος πως θα κουβεντιάσουν με όλους για την προεδρία της βουλής, εκτός από ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ; Καλά, δεν ντρέπεται ο Άντρος που πέφτει τόσο χαμηλά; Βάζει τον ΔΗΣΥ στο ίδιο επίπεδο με το ΕΛΑΜ;  Και θεωρεί σοβαρότερη επιλογή, ας πούμε τον Μαρίνο για την προεδρία; Τίποτα δεν μαθαίνουμε Άντρο;
 • Η θέση του μπλοκ επαναλαμβάνεται από τη νύχτα των εκλογών: Andros for president! (Της βουλής, όχι να ενθουσιαστούμε κιόλας). Με τις ψήφους και συνεννόηση με τον ΔΗΣΥ.
 • Ο Μαρίνος/Νικόλας/Γιώργος/Γιώργος/Ελένη στον βορρά ονομάζεται Ταχσίν. Και έβαλε στόχο να νευριάσει πιστούς και άθεους. Σχεδόν κάθε εβδομάδα γινόταν λειτουργία σε κάποια εκκλησία στο βορρά τον τελευταίο καιρό. Όχι λέει ο Μαρίνος/Νικόλας/Γιώργος/Γιώργος/Ελένη  του βορρά! Μια φορά το χρόνο θα ανάβετε κεράκια, εκτός και αν είναι οι μεγάλες εκκλησιές.
 • Και δεν έχουμε όρεξη για κοινές εκδηλώσεις στον βορρά λέει ο Μαρίνος/Νικόλας/Γιώργος/Γιώργος/Ελένη του βορρά, τι μαμακίες είναι αυτές;  Υπονομεύεται ο αγώνας μας, σκορσάρεται η αστυνομία μας και δεν είναι ακόμη ώριμα τα πράγματα. Σαν ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ ακούγεται.
 • Και κάποιοι συνεχίσουν να ζουν στη νιρβάνα τους και χαίρονται και αγαλλιάζουν για όλα αυτά! Το γαλάζιο περίγραμμα του Μελαγχολία ήδη φάνηκε στον ορίζοντα και αυτοί χασκογελούν!
 • Κατεβαίνει και στη μαμμά πατρίδα ο Βλαδίμηρος. Σε οργασμό οι αντισυστημικοί, (κατανοητό), και ξεχασμένοι αριστεροί (ακατανόητον). «Ως είθισται» θα επισκεφθεί και το Άγιο Όρος λέει το ΡΙΚ. Είθισται; Σύμφωνα με ποια ειωθότα θα γίνει αυτό;
 • Και για να κλείσω σε ακραίο τόνο: Μαρίνος; Ούτε να το σκεφτείτε!
Advertisements
One Comment leave one →
 1. Ιουνίου 2, 2016 22:50

  Να σας ζήσει, και με τη λύση

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: