Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακολουθεί δημοφιλές κείμενο.

Αύγουστος 30, 2017

Καρντάσια, όταν εμείς οι νούσιμοι της άλλης πλευράς, κάνουμε πως δεν βλέπουμε τις δικές σας μαλακιούλες και χοντράδες, απαράδεκτες χοντράδες, δε σημαίνει πως δεν τις κάνετε.

Και όταν προσπαθούμε να πείσουμε τους απ’ εδώ αιθεροβάμονες και συνθηματολόγους, πως το μαμημένο το πρόβλημα μας έχει πολλές πτυχές, έστω και αν εκείνοι μένουν κολλημένοι σε κάποιες, ε, δεν σημαίνει πως οι πτυχές που σας αφορούν δεν υπάρχουν.

Και μια από τις πτυχές είναι η κατοχή. Ναι, κατέχετε πράγματα που δεν σας ανήκουν. Κατέχετε πράγματα πολύ περισσότερα ακόμα και από εκείνα που θα *μπορούσατε* να διεκδικήσετε, άρα όταν μας το φακκάτε και από πάνω, δεν φαίνεται καλό. Όταν εμείς, οι νούσιμοι της απ’ εδώ πλευράς κάνουμε «πόλεμο» στους φαιδρούς και επικίνδυνους «δικούς» μας που λένε να κλείσουμε τα οδοφράγματα μόνο και μόνο για να σας την κάτσουν, ε, να αναμένετε να έχετε την ίδια αντίδραση όταν και εσείς κάνετε πράγματα απλώς και μόνο για να μας την κάτσετε εμάς.

Από όσο γνωρίζω, νόμους για την πρόσβαση στο γιαλό έχετε, αν είναι παρόμοιοι με τους (καλούς) δικούς μας, τότε ήδη παρανομείτε αφού σε διάφορες περιπτώσεις ιδιώτες, προφανώς πολύ «δικοί» σας, κόβουν την πρόσβαση στο γιαλό ή βάζουν όρους για να κατέβεις (€€€). Το κάνατε φαιδρό με την περίπτωση της «κλειστής» παραλίας στην Αμμόχωστο. Ε, ναι, γνωρίζουμε πως υπάρχουν και αλλού στρατιωτικές περιοχές, συνεπώς αυτή η μαλακιούλα με την ανάγκη επίδειξης και μάλιστα παράδοσης ταυτοτήτων μέχρι το πέρας του κολυμπιού σας, (και όχι εμάς), ε, δείχνει πως δεν πάτε καλά! Το κάνατε μόνο και μόνο για να μας αποκλείσετε και αυτό δείχνει κάκιστη (και αναμενόμενη θα έλεγαν πολλοί) νοοτροπία κατακτητή. Και είπαμε πως αυτά δεν ταιριάζουν όταν το ημερολόγιο δείχνει 2017, έτσι; Ακόμη λιγότερο ταιριάζουν αν δούμε τι στο καλό θέλετε να κάνετε απ’ εδώ και πέρα. Γιατί, ξέρετε και εσείς, πως τα πράγματα δεν πρόκειται να μείνουν όπως είναι. Το βολικό στάτους κβο, πάει. Που (θέλετε) να τραβήξετε;

Και δεν το αφήσατε μέχρι εκεί. Α, εσείς είστε της εκκλησιάς λέτε, ε; Η εκκλησία είναι ένας από τους βασικούς παίχτες που ποτίζουν τον φανατισμό και την αδιαλλαξία σας, ε; Τότε, πάππαλλα ο Άγιος Μάμας φέτος – έχουμε μπαϊράμι.

Εκτός από το ότι νομίζω συνέπεσαν ξανά οι δυο γιορτές αυτή την περίοδο που άνοιξαν τα καντζέλια, η πράξη σας αυτή δείχνει πάλι κακοπιστία και νοοτροπία σουλτάνου. Κοιτάξτε, όπως λέμε στους απ’ εδώ φανατικούς πως ό,τι και να γίνει, η Τουρκία θα είναι ορατή από την Κερύνεια και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί της – κάποτε σε ένα απροσδιόριστο μέλλον όπου θα καταφέρουμε να βάλουμε τον παραλογισμό στην πάντα, έτσι και εσείς πρέπει να καταλάβετε πως η ράτσα της πλευράς μας (οι περισσότεροι), έχουν στενή σχέση με τα θεία (μην ρωτάτε αν εκφράζονται και με θείο τρόπο, αυτό ανήκει σε άλλο, μη δημοφιλές κείμενο), και πρέπει να το χωνέψετε.

Οι ετήσιες εκδρομές στις λειτουργίες του Αϊ Μάμα στη Μόρφου βοηθούσαν, βελτίωναν το κλίμα, διέγραφαν αρνητικά σχόλια και σκέψεις από πολλούς που πήγαιναν εκεί ε, τώρα καταφέρατε να το αντιστρέψετε αυτό.

Και ναι, στενοχωρήσατε κάποιους, (ο Ττόμης δεν είναι ένας από αυτούς, συνεπώς ουδέν αποτέλεσμα προς τα εκεί), αλλά το μόνο που καταφέρατε είναι να δώσετε τονωτική ένεση στον θρησκευτικό φανατισμό κάποιων δικών μας.

Εμείς οι νούσιμοι είπαμε πως δεν τα θέλαμε αυτά, έτσι;

Ή μήπως κάναμε λάθος;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: