Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόεδρε! Απορίες!

Δεκέμβριος 20, 2017

1. Αν η αλλαγή παραμέτρων της λύσης συνιστά αδιαλλαξία, τότε γιατί δεν καταγγέλλετε ευθέως τον ανθυποψήφιο σας Νικόλα Παπαδόπουλο, πως με την πολιτική του εξυπηρετεί ακριβώς αυτό που λέτε πως κάνει η Τουρκία: προσπαθεί να αλλάξει τις παραμέτρους της λύσης κάτι που είναι σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας.

2,Όλα αυτά που λέτε πως *δεν* πρέπει να περιλαμβανει η λύση είναι σωστά. Μα, ο Γκουτέρες είπε στο πλαίσιο του, πως όλα τα στοιχεία της λύσης ήταν εκεί, και αυτό το πλαίσιο το δεχτήκατε! Μήπως *δεν* μας τα λέτε καλά;

3. Δεν θα ήταν καλό και κυρίως έντιμο, να υπενθυμίσετε στους ψηφοφόρους πως άνευ λύσης, ή προοπτικής λύσης, το χειρότερο σεναριο από αυτά που περιγράφετε, μας μένει και μάλιστα με τις χειρότερες δυνατές συνθηκες: άνευ λύσης, άνευ ορίων και άνευ οποιουδήποτε ελέγχου; Και με τη διεθνή κοινότητα να στέλνει το μήνυμα: φακκάτε!

4. Γιατί, ξέρετε, μπορεί να κάνουμε πως δεν βλέπουμε, γιατί υπαρχουν τόσες (μεγαλύτερες) αθλιότητες σε αυτή την προεκλογική περίοδο, αλλά παλαβοί *δεν* είμαστε.

Advertisements
2 Σχόλια leave one →
  1. Δεκέμβριος 22, 2017 16:45

    Μέχρι μιαν εφτομάδαν έλεα ότι αν δεν έχω αριστερόν υποψήφιον θα μπορούσα να τον εψήφιζα αυτόν τον τύπον στον δεύτερον γυρόν. Που την ημέραν που εκατάλαβα ότι το κυπριακόν επούλησεν το στο πρώτον Μοντ Πελεράν (και όχι στο Κραν Μοντανά), ετέλειωσεν. Την ψήφον μου δεν θα την δει ούτε ζωγραφιστήν ανεξάρτητα δηλήμματος. Εψήφισα πολλούς μαλάκες στην ζωήν μου αλλά βέρκαν ξημαρισμένην ποττέ, τζ̆αι δεν προκειται να το κάμω, ιδίως όταν οι οι υποσχέσεις για το κυπριακόν θα έρτουν όταν θα είναι χωρίς κόστος. Να πα να … ούλλοι τους. Την διχοτόμησην εφέραμεν την το 1974 τζ̆αι ετσιμεττώσαμεν την το 2004 τζ̆αι το 2016. Τέλος.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: