Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δυσκολίες

21 Ιουλίου, 2017

Το πρώτο θέμα δεν αφορά δυσκολίες, αφορά τη ξετσίπωτη προσπάθεια ξεπλύματος του Τσαβούσογλου από τον Πολίτη.

Άκου λέει, συνέβαλε ο Τούρκος ΥΠΕΞ στον εντοπισμό του Νορβηγού που απήγαγε τη μικρή του κόρη! Μάλιστα, μετά από παράκληση του ΠτΔ!

Μα, γίνονται αυτά;

Μετά: ας πούμε πως τους έχουν πράγματι εντοπίσει στην Αττάλεια. Τι θα γίνει; Θα συλλάβουν τον πατέρα και θα στείλουν τη μικρή στο τουρκικό γραφείο ευημερίας; Α, μάνα μου, και μετά τι θα πει ο Λάρης, ο δικηγόρος της μητέρας; Όπως είναι γνωστό ο Λάρης Βραχίμης είναι της σχολής πως ποτέ και για τίποτε δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την Τουρκία. Άρα, ποια θα είναι η τύχη της μικρής; Και μήπως τελικά, θα κάνουν πως τους συλλαμβάνουν ενώ στην πραγματικότητα θα τους φυγαδεύσουν;

Όλα να τα περιμένεις!

Μετά έχουμε άλλα: ακόμη και να θέλουν να παραδώσουν τη μικρή στη μάνα της, πως θα το κάνουν; Αφού η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κύπρο, δεν γίνεται να έρθουν σε επαφή οι δυο αστυνομίες. Χρειάζεται μεσολαβητής. Αυτή είναι η Νορβηγική Ιντερπόλ λέει η εφημερίδα. Χμμμ, ωραία, δίνουν οι Τούρκοι τη μικρή στην Νορβηγική Ιντερπόλ, και αναλαμβάνει εκείνη να την φέρει στην Κύπρο.

Νομίζετε!

Γιατί είναι προφανές πως αυτό δεν είναι εύκολο και θα πάρει καιρό. Γιατί η Νορβηγική Ιντερπόλ θα πρέπει να πάρει πρώτα τη μικρή στο Όσλο, και μετά να τη φέρει στη Λάρνακα.

Αν πάρει το καράβι να πάει στην Κερύνεια, ή το αεροπλάνο στην Τύμπου, δεν θα θυμώσει μόνο ο Λάρης, αλλά ίσως και ο Ιωνάς, και ο Νικόλας και όλοι οι πραγματικοί πατριώτες.

Γιατί ναι μεν, η ευημερία ενός μικρού κοριτσιού είναι η προτεραιότητα όλων, αλλά δεν γίνεται να δίνουμε και άλλοθι στους ψευδοθεσμούς και τα ψευδοαεροδρόμια των κατεχομένων.

Για μας, τίποτα δεν υπάρχει απ’ εκεί, άρα πως θα έρθει η μικρή από ένα ανύπαρκτο αεροδρόμιο;

Πάνω απ’ όλα ο αγώνας! Αγαπώ το στάτους κβο!

One Comment leave one →
  1. Μελαθκιώτης permalink
    21 Ιουλίου, 2017 10:41

    Αποταθείτε στο Ρότσα να σας πει πως θα φέρετε την μικρή στη Κύπρο με το σκάφος της ακτοφυλακής. Επίσης ρωτήστε και τον Ιωνά για να είστε πάντα μέσα διότι πριν δυο μηνες εκαπάρτιζε ότι ήταν θέμα ωρών να την βρουν!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.