Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όταν ο ΔΗΣΥ «μεταλλάσσεται», το ΑΚΕΛ … «οικοδομεί συνεργασία αρχών»!

26 Απριλίου, 2012

Η  λέξη «μετάλλαξη» μπήκε φουριόζα στο πολιτικό λεξιλόγιο του ΑΚΕΛ.  Αποτελεί προφανώς ατυχή συμβουλή κάποιου επικοινωνιολόγου. Ατυχής γιατί ο ΔΗΣΥ κάνει – δυστυχώς- εκείνο που συνήθισαν να κάνουν όλοι: να προσπαθούν να κερδίσουν την προεδρεία νοθεύοντας τις θέσεις τους με δηλητήρια που περιέχονται στον ούτω καλούμενο ενδιάμεσο χώρο των διαφόρων εθνικιστικών παραπουλιών.

 

Τώρα που το ΑΚΕΛ άρχισε να κτίζει την μετά τον πλέον αποτυχημένο πρόεδρο που είχαμε ποτέ εποχή, υιοθετεί φυσικά τις ίδιες ακριβώς μεθόδους. Έχει ανάγκη να πλησιάσει τα ίδια ακριβώς κόμματα, ακόμα και το στιγματισμένο ακροδεξιό ΕΥΡΩΚΟ, γιατί λέει, …δέχεται τη συμφωνία της 8ης Ιουλίου!

 

Αν ο ΔΗΣΥ έχει ήδη προβεί σε μεταλλάξεις, το ΑΚΕΛ άφησε χτες πάρα πολύ έδαφος για τρελές δυνητικές μεταλλάξεις!

 

Οφείλω να ομολογήσω φυσικά πως το ΑΚΕΛ χειρίζεται πιο «ευγενικά» το θέμα με τις θέσεις που παρουσίασε, κυρίως γιατί δεν είχε την πολυτέλεια να το κάνει με τον τρόπο του ΔΗΣΥ. Ο Χριστόφιας *είναι* τώρα πρόεδρος, άρα ο χειρισμός έπρεπε να ήταν λεπτότερος.

 

Η ουσία όμως είναι ακριβώς η ίδια: ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ εξευτελίζονται δίνοντας υπόσταση σε κόμματα και πολιτικούς που υπονομεύουν το μέλλον της χώρας μας.

 

Για το ΑΚΕΛ περισσεύει φυσικά και η υποκρισία…

 

Δεν γίνεται ο πολυσύλλαβος Ομήρου να είναι ουρά του ΔΗΣΥ τη μια, και όμορη δύναμη την άλλη. Δεν γίνεται ο Ροντικιάν να είναι ο πρόεδρος του κατ’ εξοχήν απορριπτικού κόμματος από τη μια και να εκπροσωπεί τις … φιλολυσικές δυνάμεις από την άλλη.

 

Για το ΕΥΡΩΚΟ τι να πω;

 

Διάβασε κανείς τις ανακοινώσεις των κομμάτων του «ενδιάμεσου χώρου» για την 8η επέτειο του δημοψηφίσματος; Είναι τόση πολλή η αλαζονεία και το κόλλημα με εκείνο το γεγονός, που σε κάνει να διερωτάσαι πως θα ήταν δυνατόν να πάνε μπροστά αυτοί οι άνθρωποι.

 

Η ουσία είναι μια: το μέλλον της Κύπρο, το πολιτικό, το οικονομικό μέλλον της Κύπρου μπορεί να κτιστεί πιο καλά, και ιδιαίτερα μετά την κρίση που βιώνουμε, *μόνο* με λύση του Κυπριακού.

 

Αυτό θα έπρεπε να αποτελούσε το λάβαρο της προεκλογικής εκστρατείας τόσον του υποψηφίου του ΔΗΣΥ όσον και του υποψηφίου του ΑΚΕΛ.

 

Όταν ψάχνονται με τον τρόπο που το κάνουν με τους … ενδιάμεσους, εξευτελίζονται και σκοτώνουν την ελπίδα.

 

Υπάρχει φυσικά και το άλλο σενάριο: αυτά που πιστεύω και αυτά που γράφω είναι απλώς πελλάρες.

 

 

55 Σχόλια leave one →
  1. 26 Απριλίου, 2012 08:09

    Στρόβο, θα δεις. Η συνεργασία ΑΚΕΛ και «ενδιάμεσου χώρου» θα κριθεί σήμερα ή αύριο από το διορισμό που θα κάνει ο Χριστόφιας στην Κεντρική!
    Τις βάσεις για διαπραγματεύσεις στο μέλλον μπορεί να τις θέσει μόνο ο επαναδιορισμός του Ορφανίδη…

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      26 Απριλίου, 2012 13:30

      Αν εξηγούσες λίγο, θα βοηθούσε…

      Μου αρέσει!

    • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
      26 Απριλίου, 2012 21:37

      Με όλο το σεβασμό Άντιπολιτευόμενε αλλά αυτό το σύνδρομο της μή αντικατάστασης κάποιου μόνο στην Κύπρο υπάρχει. Ο άνθρωπος έκανε 6 χρόνια διοικητής .Να παέι στο καλό υπηρέτησε τον τόπο .Να αντικατασταθεί απο άλλο. Πρέπει να ξεφύγουμε απο αυτές τις νοοτροπίες.

      Μου αρέσει!

  2. 26 Απριλίου, 2012 08:11

    «τον πλέον αποτυχημένο πρόεδρο που είχαμε ποτέ».

    Εκτιμώ σε τζιαι ξέρεις το, λαλείς την άποψη σου φαντάζουμαι αλλά με έτσι σχόλια εν βοηθάς να γεφυρωθεί το «χάσμαν» (ημίσιη). Άσε να τελειώσει ο (ευαίσθητος-μεν μου πείτε εν στραβή η μύξα μου) Χριστόφιας την προεδρίαν του, να γίνει μια συνολική αποτίμηση (πόλα-σέλα) τζιαι μετά φκάλλεις τον σιειρόττερον (τζιαι που τον Μακάριον, τον Τζιυπρήν κλπ.)…

    Μου αρέσει!

    • 26 Απριλίου, 2012 08:45

      Μιχάλη μου, με βάση τον ενδιάμεσο απολογισμό, τον Σπύρο ο Χριστόφιας τον έφαγε λάχανο. Για τον Μακάριο δεν λέω, θα κατέχει για πάντα την πρώτη θέση της αρνητικής αποτίμησης προεδρικού έργου, αλλά από την άλλη, που ξέρεις; Του έμειναν του συντρόφου ακόμα 10 μήνες, οπότε όλα μπορούν να συμβούν…

      Μου αρέσει!

    • Κοκος permalink
      26 Απριλίου, 2012 09:23

      Ο μονος τροπος να γλυτωσει ο Χριστοφιας το τιτλο του πιο αποτυχημενου προεδρου ειναι να λυσει το κυπριακο τον Ιουλη του ’12 και να φερει πισω τους 13 νεκρους του Μαρι.

      Μου αρέσει!

      • Χαμάλης permalink
        26 Απριλίου, 2012 10:29

        Τους νεκρούς του Μαρί να τους γυρέψεις που τον διοικητήν τους.

        Μου αρέσει!

        • Κοκος permalink
          26 Απριλίου, 2012 11:42

          Εν σχολια σαν τουτα που σας κερδιζουν το τιτλο ‘Ξιμαρισμενοι’.

          Μου αρέσει!

        • Ανώνυμος permalink
          26 Απριλίου, 2012 19:48

          Την ολοκληρωτικη αποτυχια στις συνομιλιες του κυπριακου και τα αδιεξοδα απο ποιον να τα γυρεψουμε; Με την ιδια ‘λογικη’ θα πρεπει να τα γυρεψουμε που τον προεδρο. Καλυτερα να μην γραφεις ρε παρεα, τα κανεις χειροτερα.

          Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      26 Απριλίου, 2012 13:37

      Μιχάλη, έχεις δίκιο. Ο χαρακτηρισμός που έδωσα στον Χριστόφια είναι πρόωρος. Θα έπρεπε να ήταν: “τον *κρινόμενο εκ των μέχρι σήμερα επιδόσεων του*, πλέον αποτυχημένο πρόεδρο που είχαμε ποτέ”.

      Και ξέρεις επιθυμώ να το κάνω αυτό γιατί πολλοί μας φίλοι επιμένουν να ονειρεύονται και να νομίζουν πως η κριτική για τον πρόεδρο ξεκινά από ιδεολογική βάση και μόνο. Δεν κρύβω τις ιδέες μου,θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινε συγχαρητήρια σε ένα ικανό αριστερό πρόεδρο – και το είχα κάνει στην αρχή, όταν ακόμα ζούσα στο όνειρο της λύσης του Κυπριακού.

      Βλέπεις, θέλω να πιστεύω πως δεν αγωνίζομαι ούτε για κόμμα, ούτε για παράταξη, ούτε για τάξη – αγώνες που όπου υπάρχουν, θολώνουν συνήθως το μυαλό.

      Μου αρέσει!

  3. Χαμάλης permalink
    26 Απριλίου, 2012 10:34

    «Τώρα που το ΑΚΕΛ άρχισε να κτίζει την μετά τον πλέον αποτυχημένο πρόεδρο που είχαμε ποτέ»

    Χε χε χε ήνταμ που εγίνηκεν ρε Στροβ; Μάσιεσαι να αυξήσεις την επισκεψιμότητα στο μπλοκ σου;

    Μου αρέσει!

  4. Χαμάλης permalink
    26 Απριλίου, 2012 13:17

    Εμείς είμαστεν οι ξιμαρισμένοι; Έπεψεν τα κοπελλούθκια να σβήσουν φωθκιάν πάνω σε 98 κοντέηνερς πυροτεχνημάτων με το λάστιχον, τζιαί άμα εσκοτωθήκαν φταίει ο Γριστόφκιας, σαν μεν ήταν τζιαί καθόλου τζιαμέ ο άδρωπος;
    Κοίταξε φίλε μου, το ψέμαν πουλά λλίο στην αρκήν αλλά στο τέλος γίνεται μπούμερακ. Τωρά που ξομακρύναμεν λλίον που τουν’ την ιστορίαν, πολεμάτε να την λογοκρίνετε τζιαί μιλάτε ασαφώς για 13 νεκρούς στο Μαρί με φταίξιμον του Γριστόφκια, αλλά τα γεγονότα εν τζιαμέ. Έννε ξιχάνουνται. Κάποιοι επαρουσιαστήκαν ήδη στο δικαστήριον, κάποιοι δειλιούν τζιαί χώνουνται στην Ελλάδαν, αλλά τα ισόβια έν νομίζω να τα γλυτώσουν. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα ππέσει βαρύς. Ο καθένας τους μπορεί τζιαί να καταδικαστεί 13 φορές ισόβια! Τζιαί τούτη η καταδίκη θα συμβεί όταν ο Γριστόφκιας δε θα είναι πρόεδρος πιον. Για τούτον τζιαί δε θέλει να βάλει ξανά υποψηφιότηταν. Ωραίος τζιαί τίμιος όπως ένει, έν θέλει να κατηγορηθεί ότι επηρέασεν τες δίκες που τη θέσιν του προέδρου. Τζιαί στο τέλος να δεις ότι θα ζητήσει τζιαί ο ίδιος να παρουσιαστεί στο δικαστήριον ως κατηγορούμενος. Μόνον έτσι θα κλείσουν τα στόματα σας τζιαί θα πεταχτεί τζιαί το πόρισμαν του Πολυβίου στα σκουπίθκια. Αν δεν καταδικαστεί ο ίδιος ο Πολυβίου τελικά. Διότι μπορεί να τον τραβήσουμεν εμείς στα δικαστήρια μετά, με την κατηγορίαν ότι για ιδιοτελείς σκοπούς δικούς του που θα αποδείξομεν, επρόδωσεν τον ρόλον του τζιαί έφερεν χάος στα πολιτικά πράματα του τόπου για μεγάλο χρονικό διάστημα τζιαί έγινεν η αιτία να καθυβρίζεται ένας αθώος άνθρωπος μέραν νύκταν πλήττοντας ανεπιστρεπτί το γόητρον του θεσμού του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ουσιαστικά τούτος ο άδρωπος επροσπάθησεν να αποκεφαλίσει το κράτος, όπως επροσπάθησεν τότες ο Αναστασιάδης με την καταγγελίαν της Κύπρου στην Ευρώπην αμέσως μετά το σχέδιον Ανάν. Γιατί το έκαμεν τότες ο κύριος Χρυσάνθου; Ήθελεν να αποκεφαλίσει το κράτος με ύπουλον τρόπον για να επιβληθεί τζιείν’ το σχέδιον Ανάν. Υπέρ του σχεδίου ήταν τζιαί ο Πολυβίου, κατί βεβαίως που οδηγεί σε κάποιους συνειρμούς για τη στάσιν του στο πόρισμα τζιαί σε συνδιασμό με τη στασιμότητα στο Κυπριακόν λόγω της σθεναρής στάσης Χριστόφια σε αρχές λύσεις Κυπριακού τζιαί σε κόκκινες γραμμές. Άρκεψεςς να πονηρεύκεσαι τωρά ορισμένα πράματα ή θέλεις να μείνεις νυκτωμένος; Δική σου η επιλογή.

    Μου αρέσει!

    • Χαμάλης permalink
      26 Απριλίου, 2012 13:21

      . . . σε αρχές λύσης . . . (διόρθωση).

      Μου αρέσει!

      • Κοκος permalink
        26 Απριλίου, 2012 13:25

        Μα εν εκαταλαβες ακομα οτι ολα αυτα που γραφεις ειναι αποκλειστικα για εσωτερικη καταναλωση. Εκαταντησετε ολοι παπαγαλοι. Να τα γραφεις εκει που τα πιστευουν. Ηδη βγαλατε πορισμα και ηταν ξεκαθαρο ποιος φταιει πρωτος πρωτος. Τωρα τι βλεπεις στα ονειρα σου εσυ και οι υπολοιποι δεν ενδιαφερει το κοσμο.

        Μου αρέσει!

      • Χαμάλης permalink
        26 Απριλίου, 2012 13:25

        Πάνω σε τούτα κόλλα τζιαί τη στάση του κυρίου Χρυσάνθου για αποδοχή πολυμερούς διάσκεψης και χαλαρής ομοσπονδίας, τζιαί την πρότασιν νόμου του ιδίου στη βουλή για παραμερισμό του προέδρου Χριστόφια από τη θέση του διαπραγματευτή.
        Άτε . . . . . άκεψε να σκέφτεσαι . . . . αν δεν βαρκιέσαι!

        Μου αρέσει!

        • Χαμάλης permalink
          26 Απριλίου, 2012 13:41

          άρκεψε . . . . (διόρθωση).

          Μου αρέσει!

        • Κοκος permalink
          26 Απριλίου, 2012 13:45

          Δεν ειναι αναγκη να φωναζεις και να νευριαζεις. Δεν σου ειπε η μαμα σου οτι οποιος νευριαζει, σπανια εχει δικιο. Μανι μανι ηβρες και το λογο που δεν θα ξανακατεβει ο Χριστοφιας. Εκαταντησε η συντριπτικη μειοψηφια να μας πει να σκεφτουμαστε. Ααααχαχαχαχαχα. Εισαστε για γελια τιποτε αλλο.

          Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      26 Απριλίου, 2012 13:42

      Χαμάλη, είπαμεν τα ξανά: άλλο οι ενέργειες άμαν επρηστήκαν τα κοντέινερ, και άλλον πως και γιατί έμειναν εκεί τόσον καιρό.

      Για τες θεωρίες σου για Χριστόφια και Πολυβίου, υποκλίνομαι! Μακάρι να ζήσουμε να τα δούμεν!

      Μου αρέσει!

      • Χαμάλης permalink
        26 Απριλίου, 2012 15:12

        Καλάν δηλαδή, είσαι υπέρ μιας λύσης που θα επέλθει πραξικοπηματικά; Αν εν για έτσι, τζιαί τούτη που μας έφερεν το πραξικόπημαν πάλε λύση ένει! Μιαν αναγνώρισιν μόνον χρειάζουνται οι αδρώποι! Μα εν να καταντήσουμεν του πελλοκομείου ρε Στρο; Λύση νάνει τζι’ ότι νάνει; Θέλομεν λύσιν επανένωσιν ρε φίλε, όι θκυό κράτη υπό το κάλυμμαν της χαλαρής ομοσπονδίας.

        Μου αρέσει!

        • strovoliotis permalink*
          26 Απριλίου, 2012 20:50

          Κουμπάρε, που κολλά τούτον;

          Μου αρέσει!

      • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
        26 Απριλίου, 2012 21:42

        Στροβολιώτη διάβασες όλο το πόρισμα Πολυβίου???

        Μου αρέσει!

      • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
        29 Απριλίου, 2012 00:42

        Γιατί επρηστήκαν τα κοντέινερ Στροβολιώτη??? Γνωρίζεις τΟ ΓΙΑΤΙ?? Αναμένω και απάντηση κατα πόσο διάβασες όλο το πόρισμα Πολυβίου συμπεριλαμβανομένων και των παραρτημάτων. Άλλο είναι να λές υποθέτω ότι αυτό έγινε και άλλο είναι να λές αυτό έγινε για αυτό το συγκεκριμένο λόγο. Είπαμε να επιχειρηματολογούμε.

        Μου αρέσει!

    • 26 Απριλίου, 2012 14:13

      Όταν η πραγματικότητα δεν μας αρέσκει, δημιουργούμεν φαντάσματα τζιαι πιάνουμε τη συνωμοσιολογία, μήπως τζιαι πείσουμεν τον εαυτό μας ότι είμαστε σωστοί εμείς, μόνο εμείς, 100%, έχουμεν τζιαι το HACCP του αλάθητου τζιαι οι άλλοι ούλλοι εν ποήλατα. Η παρότρυνση για σκέψη νομίζω να πηέννει για ούλλους μας.

      Μου αρέσει!

  5. 26 Απριλίου, 2012 14:18

    Όσον αφορά την ανάρτησή σου στροβ, μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαστε για γέλια. Η κατάσταση εν όπως την περιγράφεις. Εν κατάντια βασικά.

    Μου αρέσει!

  6. 26 Απριλίου, 2012 20:30

    Strovoloitis,
    Μερικές επί τροχάδην παρατηρήσεις:

    1. “Οφείλω να ομολογήσω φυσικά πως το ΑΚΕΛ χειρίζεται πιο «ευγενικά» το θέμα με τις θέσεις που παρουσίασε, κυρίως γιατί δεν είχε την πολυτέλεια να το κάνει με τον τρόπο του ΔΗΣΥ. Ο Χριστόφιας *είναι* τώρα πρόεδρος, άρα ο χειρισμός έπρεπε να ήταν λεπτότερος.” – Εθελοτυφλείς “κουμπάρε”! Καμώνεσαι πως δεν βλέπεις ότι το ΑΚΕΛ χειρίζεται το θέμα πολιτικά. Εκτός και αν πιστεύεις ότι οι ΕΥΡΩΚΟ-κοι θα αυτο-αναιρεθούν και θα μπουν σε μια εκλογική συμμαχία που θα στορίζει ως λύσει για το κυπριακό τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία! Αλήθεια, ΕΣΥ που ξέρεις τα πολλά, στο εκλογικό πρόγραμμα του Νίκαρου υπάρχει αυτός ο όρος; Και τι έχεις να πεις για το mea culpa του για το Σχέδιο Ανάν;

    2. “Τώρα που το ΑΚΕΛ άρχισε να κτίζει την μετά τον πλέον αποτυχημένο πρόεδρο που είχαμε ποτέ εποχή …” — Πόσες φορές να το πεις, εμπέδωσες το τζι’ ο ίδιος!!! Πάντως ο [«δυνητικός» ομοϊδεάτης] σου Ταπακκούδης εν «λεπτότερος» καθώς μέσα από το δικό του λόγο [στο σχόλιο του] βγαίνει αυτό που ΕΣΥ με βαριά καρδιά υποβάλλεις, αλλά στην ουσία είναι αυτό που πραγματικά γίνεται: «… το ΑΚΕΛ χειρίζεται πιο «ευγενικά» το θέμα με τις θέσεις που παρουσίασε», γιατί προσπαθεί να λειτουργήσει πρώτα και κύρια πολιτικά!

    3. Κι αφού θωρείς ότι για ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ «η ουσία […] είναι ακριβώς η ίδια …» [αναφορικά με τον τρόπο που πλησιάζουν τον λεγόμενο ενδιάμεσο/κεντρώο κι απορριπτικό χώρο «… δίνοντας υπόσταση σε κόμματα και πολιτικούς που υπονομεύουν το μέλλον της χώρας μας»], γιατί έχεις ταχτεί σαφώς υπέρ του Αναστασιάδη, στο Κόμμα του οποίου «… προσπαθούν να κερδίσουν την προεδρεία νοθεύοντας τις θέσεις τους με δηλητήρια»; Διατείνεσαι μάλιστα ότι στο «ΑΚΕΛ περισσεύει φυσικά και η υποκρισία», αλλά τι δική ΣΑΣ υποκρισία ΔΕΝ τη βλέπετε. Σου το ξανάπα: “Διυλίζεις τον κώνωπα, αλλά καταπίνεις τον κάμηλο”!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      26 Απριλίου, 2012 21:14

      Anef,
      1+2.Αμαν το λες εσύ, τότε έτσι είναι ρε φίλε! Άρα το ΑΚΕΛ το παίζει πολιτικά το παιγνίδι, ενώ ο ΔΗΣΥ είναι μια απλή πουτάνα της πολιτικής.
      Για το μεα κουλπα, τι, που, πως, πότε; Ανκαι δεν θα εκπλαγώ!

      3. Ναι κάτω από τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα θα ψηφίσω Αναστασιάδη. Ε, πως να το κάνουμε, δίνει εντύπωση πιο ικανού ανθρώπου!

      Η υποκρισία του ΑΚΕΛ έγκειται στο γεγονός πως κατηγορεί τον ΔΗΣΥ πως κάνει κάτι κακό («μεταλλάξεις»), ενώ είναι και εκείνο έτοιμο να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο. Και ακόμα, είναι οι δυνητικοί σύμμαχοι του ΔΗΣΥ οι χειρότεροι άνθρωποι, αλλά άμα είναι να πάνε με το ΑΚΕΛ, έχουν προφανώς αρχές.
      Κοίταξε, δεν βρίσκω ποιοτική διαφορά στα δύο κόμματα για αυτό. Αν είναι το ένα κακό, είναι και το άλλο. Και το αποτέλεσμα είναι μια αρνητική παράμετρος που μπαίνει μέσα στο καλάθι τους.

      Μου αρέσει!

      • Χαμάλης permalink
        26 Απριλίου, 2012 22:16

        Όχι φίλε υπάρχει ποιοτική διαφορά τζιαί μάλιστα μεγάλη. Ο ΔΗΣΥ για να προσεγγίσει τα κομματίδια, αφαίρεσεν που το λεξιλόγιον του την ΔΔΟ. Το ΑΚΕΛ ξεκαθαρίζει ότι κόμμαν που δεν δέχεται την ΔΔΟ ως λύσιν του Κυπριακού αποκλείεται από την όποιαν συνεργασίαν μετά του. Εν το ίδιον;

        Μου αρέσει!

        • Ανώνυμος permalink
          27 Απριλίου, 2012 16:37

          Συμφωνω με τον χαμαλην υπαρχει ποιτικη διαφορα τζαι μαλιστα μεγαλη την ωρα τον πραξεων το ακελ εψηφησεν οχι σε σχεδιον ΔΔΟ που επανενωνεν την κυπρον κατατ την αναλυση του ιδιου του ΑΚΕΛ. Ενω ο ΔΗΣΥ εψηφησεν ΝΑΙ. Να μεν τα ισοπεδωνουμεν ουλλα ακου το ακελ τζαι ο χριστοφιας εν το ιδιον με τον ΔΗΣΥ Νικαρον.

          Που την μιαν εχουμεν κομμα τζαι ηγετες με αρχιδια μπρουτζαινα τζαι που την αλλη πουττουθκια ξιοθρισμενα καλαοτζαιρινα.

          Μου αρέσει!

  7. Χαμάλης permalink
    26 Απριλίου, 2012 22:09

    Στροβ: Κουμπάρε, που κολλά τούτον;

    Κολλά πάνω στο «μακάρι να ζήσομεν να τα δούμεν» που έβαλες πιο πάνω. Εξηγώ μιαν πραξικοπηματικήν προσπάθειαν επιβολής πολιτικών επιλογών στο Κυπριακό, τζιαί απαντάς «μακάρι». Μπορεί τζιείν’ τες επιλογές να τες υποστηρίζω τζιαί γώ. Αλλά άλλον το υποστηρίζω τζιαί άλλον το επιβάλλω πραξικοπηματικά.
    Ξέρεις ότι εψήφισα ναι στο Ανάν. Ποττέ μου όμως δεν θα υποστήριζα την επιβολήν του με το έτσι θέλω.

    Μου αρέσει!

  8. 26 Απριλίου, 2012 23:52

    Strovoloitis,

    Δεν τοποθετείσαι επί της ουσίας παρά μόνο γενικολογείς. Το αποφεύγεις και υπεκφεύγεις. Λαλείς μας ότι «το ΑΚΕΛ άφησε χτες πάρα πολύ έδαφος για τρελές δυνητικές μεταλλάξεις», χωρίς να τις κατονομάζεις!!! Κι αυτό μια ένδειξη της δογματικής σου προκατάληψης απέναντι στην Αριστερά γενικότερα.

    Δυο απλά πράγματα γιατί έμαθα να είμαι πρακτικός άνθρωπος και δεν ψάχνω να αποδείξω ότι ένα συν ένα [1+1] κάμνουν δύο:
    1. Όπως πολύ σωστά σου λαλεί πιο πάνω κι ο παρέας ο Χαμάλης, «ο ΔΗΣΥ για να προσεγγίσει τα κομματίδια, αφαίρεσεν που το λεξιλόγιον του την ΔΔΟ». Η Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία αποτελεί κομβικό σημείο της λύσης του κυπριακού! ΕΣΕΝΑ δεν σε ανησυχεί αυτή η μετάλλαξη του Αναστασιάδη ειδικότερα και του ΔΗΣΥ γενικότερα; Εν τζιαι κατάλαβες τι προτείνει ο Αναστασιάδης για το κυπριακό, για να ΜΑΣ πεις τζι’ ΕΜΑΣ;

    2. ΔΕΝ αναμένω να στηρίξεις τον υποψήφιο που τυχόν θα προτείνει η Αριστερά από τον χώρο της, όμως ρε “κουμπάρε”, τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή σού. Μεταξύ του ΕΝΟΣ υποψήφιου [που έχουμε μέχρι τώρα] αποφάσισες να «ψηφίσεις Αναστασιάδη». Θαυμάζω το κριτήριο σου [αν και δεν σε εκπλήσσουν, όπως λες, οι δηλώσεις και τακτικές του Νίκαρου]: Λες πως «τούτος» [ο Αναστασιάδης] «… δίνει εντύπωση πιο ικανού ανθρώπου» [από ποιον, από τον Λιλλήκα που κάτι ψέλλισε ότι θα είναι κι αυτός υποψήφιος;]… Για το έμμεσο «μεα κουλπα» του για το Σχέδιο Ανάν θα επανέλθω με στοιχεία…

    3. Τέλος, λαλείς [ειρωνικά] ότι ΔΗΣΥ είναι μια απλή πουτάνα της πολιτικής»! «Αμαν το λες εσύ, τότε έτσι είναι ρε φίλε!»

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      27 Απριλίου, 2012 07:30

      Anef, ειλικρινά νοιώθω μεγάλη άνεση να γράφω αυτά που γράφω. Δεν ήμουν ποτέ μέλος του ΔΗΣΥ, δεν έχω καμιά οργανική σχέση με το κόμμα, έχω διαχρονικά επικρίνει πάρα πολλές φορές αυτό το κόμμα για τις πολλές λαϊκιστικές και ενίοτε εθνικιστικές εξάρσεις του, και πιστεύω οι κρίσεις μου είναι απόλυτα ποιοτικές.

      Αυτή είναι η διαφορά που έχουμε και που σε κάμνει να κλείνεις τα μάτια σε κάποια ζητήματα – το ίδιο και ο κουμπάρος ο Χαμάλης.

      Δεν νοιώθω άνετα με τη συμπεριφορά του Αναστασιάδη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα αφαιρέσει από το πρόγραμμα του την ΔΔΟ. Αν το κάνει *δεν* θα με εκφράζει πλέον. Αν το κάνει *δεν* προκειται να τον ψηφίσω, σε ικανοποιεί αυτό;

      Από τη στιγμή που και τα δυο κόμματα εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο παζάρεμα με τους εθνικιστές κάνουν και οι δυο πράγματα που θεωρώ αρνητικά. Ίσως να θυμάσαι πως είχα ταχθεί εναντίον στην υποστήριξη Ομήρου από τον ΔΗΣΥ για την προεδρία της βουλής. Δεν έχω ανακαλύψει μια καινούργια στάση τώρα. Οι δήθεν κεντρώοι έπρεπε να αντιμετωπίζονται από τους μεγάλους όπως η Λεπέν στην Γαλλία: καμιά συμφωνία, καμιά δέσμευση – η προσπάθεια να γίνεται απευθείας προς τους ψηφοφόρους.

      Όταν είχα εκδηλώσει για πρώτη φορά την υποστήριξη μου στον Αναστασιαδη δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος. Η σύγκριση γινόταν μόνο με τον πρόεδρο που έχουμε, και επαναλαμβάνω πως ο ένας είναι ικανότερος του άλλου. Αυτό αποτελεί άλλο ένα κριτήριο σε κείνα που θα με βοηθήσουν να επιλέξω. Αν ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ είναι τελικά άλλος και είναι και ικανός (Κίκης), έξυπνος (Κατσουρίδης), άχρωμος (Αντρος), σίγουρα θα ληφθούν και αυτά υπόψιν.

      Ένα άλλο βασικό κριτήριο όμως, όπως είχα γράψει στην πρώτη μου ανάρτηση για τις προεδρικές και θα πρέπει να μπορεί να δείξει ο υποψήφιος είναι: «….θα είναι σε θέση να πείσει τους ψηφοφόρους πως η πενταετία του Χριστόφια ήταν μια αρνητική παρένθεση, η οποία και με τη συμφωνία του ιδίου του κόμματος, θα πρέπει να μπει στη λήθη.»

      http://goo.gl/PeKqC

      Μου αρέσει!

  9. 27 Απριλίου, 2012 04:07

    @Χαμάλης και Άνευ: Ευτυχώς που εν εγεννηθήκαμεν εχτές ρε κοπέλλια!
    Χαμάλης: «Το ΑΚΕΛ ξεκαθαρίζει ότι κόμμαν που δεν δέχεται την ΔΔΟ ως λύσιν του Κυπριακού αποκλείεται από την όποιαν συνεργασίαν μετά του».

    Άμα την ΔΔΟ διακηρύσσω την τζιαι φωνάζω την τζιαι όταν έρτει η ώρα για ΠΡΑΞΕΙΣ τζιαι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:

    1. Φκάλλω Πρόεδρον τον Τάσσον.

    2. Λαλώ Ναι τζιαι ύστερα όχι, για να τσιμεντώσω το Ναι, καταλήγοντας τελικά να απολαμβάνω τα καλά της εξουσίας στηρίζοντας την περιρρέουσα και τον πλήρη ενταφιασμό της ΔΔΟ και της λύσης γενικότερα για 4,5 χρόνια (επί Παπαδόπουλου), πριν αποφασίσω ότι «ξέρετε ο Τάσσος εν εδιαπραγματεύτηκεν, ξέρετε ο Τάσσος έτσι, άλλωσπως..»

    3. Έχω την εξουσία και τον διαπραγματευτή δικό μου και καταφέρνω να αποτρέψω (χωρίς εισαγωγικά), με τις επιλογές μου, την οποιαδήποτε συμπόρευση και καλλιέργεια θετικού κλίματος για τες συνομιλίες σε εσωτερικό και εξωτερικό, αλλά και την οποιαδήποτε θετική εξέλιξη, αποφεύγω την πρόοδο όπως ο διάολος το λιβάνι, επιδιώκω την στασιμότητα επιρρίπτοντας την ευθύνη στους απορριπτικούς (που ως ένα βαθμό φέρω ευθύνη για την εκτροφή και δημιουργία τους).

    Τότε ναι είμαι χυδαίος υποκριτής! Το ΑΚΕΛ εξεπούλησεν επανειλημμένως την Ομοσπονδία και τον τόπο για την εξουσία, το κόμμα, τις ιδεολογικές του παρωπίδες. Δεν έχω καμιάν αμφιβολία ότι θα τα ξαναπουλήσει. Τα υπόλοιπα εν για εσωτερική κατανάλωση.

    Μου αρέσει!

    • Χαμάλης permalink
      27 Απριλίου, 2012 10:23

      Τζιαί είσαι τζιαί avevaios ακόμα! Φαντάστου να ήσουν vevaios!

      Μου αρέσει!

    • Othellos permalink
      27 Απριλίου, 2012 19:39

      @ Avevaios

      1. «Άλλαξεν ο άθρωπος σιόρ!»
      2. Το ‘ΟΧΙ’ του ΑΚΕΛ ήταν χλιαρό!
      3. Παρά την πλήρη στασιμότητα στο Κυπριακό είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα Χριστόφιας και ΑΚΕΛ θα κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι τα τελευταία 5 χρόνια κερδίσαμε έδαφος.

      Μου αρέσει!

  10. Χαμάλης permalink
    27 Απριλίου, 2012 10:51

    Πονηρέ Στροβ, έκαμες τόσον κόπον να μας παρουσιαστείς λογικός τζιαί αντικειμενικός αλλά στο τέλος έφυεν σου ο φαρισαϊσμός σου σαν τον πόρτον. Δηλαδή εκτός που τα προτερήματα που απαιτείς που τον υποψήφιον «σας», πρέπει να σας υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει (προς τί παρακαλώ;) τζιαί την πολεμικήν εναντίον του Χριστόφια. Άχην ρρε ε ε!

    Χα!
    Έννεν τον Γριστόφκιαν που μισάτε ρε φίλε! Εν το ΑΚΕΛ που μισάτε. Μακάρι νά ‘μαστεν καλά τζιαί θα το αποδείξει ο τζιαιρός. Πάντα θα βρίσκεις μια ψευτοδικαιολογία να εναντιώνεσαι στον όποιον υποψήφιον υποστηρικτεί που το ΑΚΕΛ. Δικαίωμαν σου. Αλλά βεβαίως καταλαβαίνομεν τζιαί γιατί τουν’ το άχην, γιατί τουν’ το μίσος. Δεν ημπόρησεν η κκελλέ σας να αποδεκτεί το «θράσος» ενός κομμουνιστικού κόμματος να σηκώσει κκελλέν τζιαί να διεκδικήσει εξουσίαν με την ψήφον του λαού. Διότι τούτον γίνεται παγκόσμιον παράδειγμαν εναντίον της παντοδυναμίας του κεφαλαίου που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε δημοκρατικά. Ο τζιαιρός των δικτατοριών επέρασεν τζιαί νιώθετε ανασφαλείς άμπα τζιαί τούτον γενεί μόδα τζιαί ξυπνήσουν οι λαοί τζιαί φέρουν τα πούκουππα. Τζιαί έσιετε την απαίτησιν που τον όποιον υποψήφιον θα υποστηρίξετε, να υποσχεθεί ότι άμα εκλεγεί τζιαί αναλάβει καθήκοντα, να τιμωρήσει τούτον το «θρασύτατον» κόμμαν όπως του . . . . «αξίζει». Χάη η η η η η η η λ λ λ λ λ λ . . . . γκούφπ.

    Μου αρέσει!

    • Κοκος permalink
      27 Απριλίου, 2012 13:24

      Η τελευταια δημοσκοπηση δειχνει με το ζορι ενα 18% να υποστηριζει Χριστοφια. Οι υπολοιπες τον δειχνουν κατω και απο το 18%. Οπως φαινεται ενα μεγαλο ποσοστο αριστερων αποχωρησαν απο την τρελλα.Εσυ συνεχισε να βλεπεις φαντασματα και αν θελεις να ασχοληθεις με κατι ασχολησου με τα χαλια σας πρωτα και μετα μιλας για τα υπολοιπα.

      Πιο μισος και πρασινα αλογα μανα μου; Αν ζεις μεσα στη ψευδαισθηση οτι η πλειοψηφια του κοσμου θα σας στειλει σπιτι σας επειδη εισαστε κομμουνιστες ξεχαστο. Θα σας στειλει σπιτι σας επειδη εισαστε πρωτα πρωτα οι πιο ερασιτεχνες που περασαν απο αυτο το τοπο. Νομιζεις μας ενδιαφερει αν εισαστε ‘αριστεροι’; Μας ενδιαφερει οτι εισαστε αχρηστοι και το γεγονος οτι δεν εχετε τη παραμικρη ιδεα τι κανετε σαν εξουσια σε ΟΛΑ τα θεματα τα κανει ακομα χειροτερα. Εισαστε οπως το γερο που παει μονοδρομο στον αυτοκινητοδρομο και που νομιζει οτι εν ουλλοι οι αλλοι που παν μονοδρομο.

      Μου αρέσει!

      • Χαμάλης permalink
        27 Απριλίου, 2012 17:17

        Χάη η η η η η η η λ λ λ λ λ λ . . . . γκούσφπ.

        Μου αρέσει!

      • Othellos permalink
        27 Απριλίου, 2012 19:42

        «Η τελευταια δημοσκοπηση δειχνει με το ζορι ενα 18% να υποστηριζει Χριστοφια.»

        Αν μετά τις τόσες ΠΑΤΑΤΕΣ που έκαμε κατά την διάρκεια της θητείας του παίρνει 18% στις δημοσκοπήσεις αυτό σημαίνει ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας.

        Μου αρέσει!

      • Κοκος permalink
        27 Απριλίου, 2012 20:18

        Μιλαμε για σκληροπυρηνικους λοβοτομημενους αριστερους που θα υποστηριζαν το κομμα τους ως το τελος της ζωης τους. Ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους πιστευει ακομα οτι το Μαρι ηταν δολιοφθορα. Αυτο που αξιζει προσοχης ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο των κομμουνιστων γυριζουν τη πλατη τους για πρωτη φορα στο Ακελ και στον Χριστοφια. Η αριστερα οδηγειται στην εξαφανιση ειτε αρεσει σε μερικους ειτε δεν αρεσει. Εληξεν το γαλα και το πουλλιν επετασεν.

        Μου αρέσει!

        • ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
          28 Απριλίου, 2012 15:55

          Εσύ αγαπητέ που είσαι τόσο σίγουρος για το Μαρί, τί υποστηρ’ιζεις ότι έγινε?? Μπορεί να έγινε και αυτό που λές αλλά πώς το υποστηρίζεις?? Να αναφερθείς όμως με συγκεκριμένα επιχειρήματα και να αποδείξης τη θέση σου.Διαφορετικά μήν απαντήσης τίποτε. Το διάβασα αυτό και μου ε’ίπαν αυτό δεν ισχύει. Το να επιτιθέμεθα σε κάποιους αλλά να μήν τεκμηριώνουμε τη θέση μας δεν είναι δίκαιο. Εάν δεν έισαι σίγουρος για κάτι ή εάν δεν έχης όλα τα στοιχεία είναι καλύτερα να σιωπάς ή να εκφράζης προσωπικές θέσεις. Ποτέ δεν επιτίθεσαι σε κάποιον ή καλύτερα δεν τον κατηγορής εάν δεν έχης τα κατάλληλα επιχειρήματα. Με όλο το σεβασμό γράφω τα πιο πάνω .

          Μου αρέσει!

  11. Anef_Oriwn permalink
    28 Απριλίου, 2012 00:11

    Συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής που συνέστησαν είχαν σήμερα τα κόμματα του λεγόμενου “ενδιάμεσου χώρου”! [Θθου Κύριε, φιλάκι στο στόμα μου(!) για να μη πω και τίποτε άλλο για τους (εν)διάμεσους!]… Όλα τα κόμματα καταθέσαν το καθένα το δικό του προσχέδιο διακήρυξης Αρχών. Σύμφωνα με αποψινό ρεπορτάζ του Στέλιου Κρέουζου στις ειδήσεις στο ΡΙΚ1, ΜΟΝΟ το ΔΗΚΟ κάμνει αναφορά σε λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Οι άλλοι εν δυνάμει εταίροι [ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, Οικολόγοι] περί άλλων τυρβάζουν! Εν τζιαι να ‘ν’ μόνος του ο Νίκαρος, στο ποιείν την πάπια για την ΔΔΟ!

    ****************************************
    Κοκούιν,

    Περαστικά ΣΟΥ!

    Μου αρέσει!

    • Κοκος permalink
      28 Απριλίου, 2012 10:06

      Εμενα περαστικα μου; Εν αλλοι που διαλυονται και χανουν ποσοστα που ουτε στα ονειρα τους δεν θα το φανταζονταν. Απο 35% σε 13-18% μεσα σε 1 χρονο ειναι μεγαλο πληγμα. Η αληθεια πονει α; Υπολογιζω ουτε εσυ περιμενες που τους συντροφους σου να σας γυρισουν τη πλατη τοσο γρηγορα τοσο μεθοδικα και σε ετσι μεγαλο ποσοστο.

      Μην αγχωνεσαι και πολυ με τα θαυμαστικα σου θα παθεις και τιποτε.

      Μου αρέσει!

      • strovoliotis permalink*
        28 Απριλίου, 2012 14:50

        Κόκο, Σε ώρες δύσκολες τα μεγάλα κόμματα συσπειρώνονται. Και να σου πω και κάτι: εγώ *δεν* θέλω αποδυναμωθεί το ΑΚΕΛ – αν το αποτέλεσμα είναι η ενδυνάμωση του χώρου των κκιλιντζήρων του «κέντρου».

        Μου αρέσει!

        • Κοκος permalink
          29 Απριλίου, 2012 11:49

          Μα δεν ειναι θεμα αν θελουμε να αποδυναμωθει η αριστερα η οχι. Εδω αναλαβε η εξελιξη του πλανητη να αποβαλει το κομμουνισμο απο παντου, ειναι θεμα χρονου. Το ερωτημα δεν ειναι αν αλλα ποτε; Οπως πηγαμε απο τις αμαξες στα αυτοκινητα ετσι γινεται και τωρα, εστω και αν τα αυτοκινητα μολυνουν το πλανητη κανενας δεν παει πισω, απλως βελτιωνουμε συνεχως τα αυτοκινητα. Δυστυχως, για τους αριστερους, περναμε απο αυτη τη φαση εστω και αν τους πειραζει που το παρατηρουν και οι ιδιοι.

          Ποια συσπειρωση; Εδω τα ποσοστα επεσαν στην πιο δυσκολη φαση του Ακελ αμεσως μετα το Μαρι και επεσαν κατακορυφα μετα το πορισμα Πολυβιου που οι ιδιοι διορισαν για να μας πει ακριβως ποιος φταιει και γιατι. Δεν ξερω αν αναρρωνεις μετα απο ετσι κτυπηματα. Ουτε οι ΕΔΗ δεν ξανακοντευκουν του Ακελ. Αυτα παθαινεις οταν για δεκαετιες φιλας κατουρημενες ποθκιες και ξαφνικα βγαινεις στην εξουσια. Οποιος τολμησει να ξανασυνεργαστει με το Ακελ θα πρεπει να προετοιμαστει για αγριο πολιτικο κοστος.

          Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      28 Απριλίου, 2012 14:47

      Anef, δηλαδή θεωρείς πως οι άθλιοι του ΔΗΚΟ (θα παραμείνουν άθλιοι, είτε πάνε με Αναστασιάδη είτε πάνε με ΑΚΕΛ) πιστεύουν πράγματι στην ΔΔΟ;

      Μου αρέσει!

  12. Χαμάλης permalink
    28 Απριλίου, 2012 13:54

    Βλέπω βλέπω βλέπω . . . . . . . . μίσος για το ΑΚΕΛ.
    Βλέπω βλέπω βλέπω . . . . . . . . αγάπην ακόμα τζιαί για τους κομμουνιστές
    (που υποτίθεται απαρνιούνται το ΑΚΕΛ).
    Βλέπω βλέπω βλέπω . . . . . . . . να βρίσκουν το ΑΚΕΛ 18%.
    Βλέπω βλέπω βλέπω . . . . . . . . να προβλέπουν τη τελική διάλυση του ΑΚΕΛ.

    Ευκαριστώ σας παιθκιά! Έίδα αρκετά τζι’ εκατάλαβα ακόμα πιο πολλά.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
      28 Απριλίου, 2012 14:51

      Χαμάλη, δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά μετά από τη στενή παρακολούθηση του ιστολογίου μου για πάρα πολύ καιρό, θα είναι επιτυχία αν έμαθες κάτι 🙂

      Μου αρέσει!

      • Χαμάλης permalink
        28 Απριλίου, 2012 18:44

        Εντάξει να μεν ηξανάρτω να τα λαλείτε μόνοι σας να παρηορκέστε κάλο.

        Μου αρέσει!

    • 28 Απριλίου, 2012 14:53

      Ότι κι αν βλέπεις Χαμάλη, απέφυγες όμως επιμελώς να μου απαντήσεις στο θέμα που εσύ άρχισες. Ποια είναι τελικά η στήριξη προς την ΔΔΟ από το ΑΚΕΛ; Θέλω να τη δω και να την καταλάβω. Η ιστορία διδάσκει λαλούν και πρέπει να την μελετούμε για να μπορούμε να προβλέψουμε τι θα ακολουθήσει. Η πρόσφατη ιστορία του ΑΚΕΛ, τα δέκα τελευταία χρόνια, διά μας κάποια πολλά σοβαρά τζιαι έντονα προμηνύματα για το τι θα κάμει στα επόμενα. Γι’ αυτό και η στροφή του ΑΚΕΛ (όπως και του ΔΗΣΥ) προς τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου δεν έχει σχέση με θέσεις αρχών, όσο κι αν προσπαθούν και οι δύο να την παρουσιάσουν ως τέτοια.

      Παρεμπιπτόντως, το επιχείρημα «χάηλ γκουσφπ» τι ακριβώς θέλει να πει;

      Μου αρέσει!

  13. ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΗΚΟΣ permalink
    28 Απριλίου, 2012 16:11

    Διαβάζω πραγματικά τα σχόλια όλων και βεβαίως οι θέσεις είναι σεβαστές .Απο την άλλη το γενικό συμπέρασμα που βγάινει τουλάχιστο απο τη συζήτηση των ολίγων στον ιστοχώρο αυτό αλλά και απο τις τοποθετήσεις θέσεις απόψεις τόσο στα μέσα όσο και στις εφημερίδες αλλά και απο τις θέσεις πολιτών διαφάινεται ότι ο τόπος αυτός θα περάσει απο συμπληγάδες διότι ο λαός , οι άνθρωποι του δεν διορθώνονται και δεν παραδειγματίζονται απο την ιστορία. Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα και τούτο αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι απο την ημέρα που μπήκαμε στην ευρώπη πήραμε τον κατήφορο. ΄Τίποτε δεν κάνουμε για να αντιστρέψουμε την πορεία . Θα μου πεί πάλι ο στροβολιώτης ότι τα βλέπω όλα μαύρα . Μα αυτή είναι η πραγματικότητα.ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ.

    Μου αρέσει!

  14. τωξωτεισ permalink
    28 Απριλίου, 2012 23:07

    Φιλοσοφική διαπίστωση: Όταν η μετάλλαξη μπαίνει από το παράθυρο…φεύγει από την πόρτα η στοχοπροσύλωση!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.