Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι εραστές της οριζόντιας ψηφοφορίας. (Οπισθοδρομικά και αγανακτισμένα 2)

30 Μαΐου, 2011

Πήρε γραπτή δέσμευση από τον Κάρογιαν λέει ο Περδίκης, πως θα προωθήσει την οριζόντια ψηφοφορία.

Και αναμένει πως το ίδιο θα κάνει και ο Ομήρου.

Και αν απαντήσουν και οι δυο θετικά, θα θέσουν και άλλα ζητήματα λένε! Να το κάνεις Γιώργο μου, να το κάνεις! Ακόμα και τα βρακιά να στους ζητήσεις θα τα κατεβάσουν τώρα!

Να δούμε ποιος έχει πιο σέξι κωλαράκι: ο «σοσιαλιστής» ή ο «κεντρώος».

Κατάλογος των ταπεινών (κατά το πλείστο σωστών) αιτημάτων των οικολόγων βρίσκεται εδώ.

Αμφιβάλλω αν  αντιλαμβάνονται τον εκχυδαϊσμό και το ρεζίλεμα που προκαλούν στην πολιτική ζωη οι δυο υποψήφιοι. (Οι οποίοι υπενθυμίζω θέλουν μόνο να υπηρετήσουν τον πολίτη και την χώρα τους!)

Ο αρχιεπίσκοπος επιμένει στο διχοτομικό παρανοϊκό βιολί του, ο θεολόγος κ. Άντρος Κυπριανού κτυπά τη γροθιά του στο τραπέζι, λέει πως  δεν εναρμονίζεται με τη Χριστιανική θρησκεία ο αρχιεπίσκοπος, πως δεν είναι καλός Χριστιανός – δικαιώνοντας τον!

Ο Αναστασιάδης διαβεβαιώνει και διευκρινίζει στο τέρας ευφυΐας Γιαννάκη Ομήρου (που έχει κάποιο πρόβλημα να ακολουθήσει τις ταχύτατες εξελίξεις),  πως θα πάρει τελικά τις ψήφους του κόμματος του, και πως η ωραία εκείνη πρόταση για εκ περιτροπής προεδρία ΔΗΣΥ/ΑΚΕΛ στην βουλή είναι ως μη γενόμενη!

Από την άλλη για να μην νομίζουμε πως ο παραλογισμός και η ξεφτίλα είναι προνόμιο των πολιτικών: «Η ΟΕΛΜΕΚ δηλώνει ότι «θα σταθεί αντιμέτωπη προς κάθε προσπάθεια κατάργησης Δημόσιων Σχολείων προς όφελος ιδιωτικής ή άλλης μορφής εκπαίδευσης και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί τέτοιου είδους αποφάσεις ή σκέψεις». 

Την ίδια ώρα ανακοινώνεται πως κάποιο μέλος της ΟΕΛΜΕΚ κάνει ανθρώπινο λάθος σε εξεταστικό δοκίμιο, και γι’ αυτό θα πάρουν όλοι άριστα! Κανείς δε θα πάρει την ευθύνη για αυτό, αλλά οι κύριοι καθηγητές θέλουν να έχουν λόγο στις πολιτικές επιλογές του υπουργείου!

Άλλο ένα τελευταίο για το ΔΗΚΟ, εκείνο το κόμμα μπουρδέλο, που το ΑΚΕΛ νομίζει πως έχει συνεταίρο στην κυβέρνηση: ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, λέει πως δεν στηρίζει την εκλογή του προέδρου του στην προεδρία της βουλής γιατί δεν απεσύρθησαν οι υποχωρήσεις του Χριστόφια για το Κυπριακό!

Θέλετε κι άλλα; Αυτά για το κόμμα μπουρδέλο από την sigmalive: «Την ίδια στιγμή, Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι ο κ. Καρογιάν είναι διατεθειμένος να κάνει κινήσεις εντός κόμματος, προκειμένου να πετύχει τη στήριξη του Ζαχαρία Κουλία.

Ένα από τα σενάρια που φέρεται να συζητείται στο ΔΗΚΟ είναι ο Μάριος Καρογιάν να παραδώσει τη σκυτάλη του κόμματος στο Νικόλα Παπαδόπουλο, να δεσμευθεί ότι θα επιδιώξει την υπουργοποίηση του Φύτου Κωνσταντίνου και να μπει στη Βουλή ο Γιώργος Κολοκασίδης. Ως αντάλλαγμα ο Ζαχαρίας Κουλίας να στηρίξει τον κ. Καρογιάν ως Πρόεδρο της Βουλής.»

Και όλα αυτά για να μου προσφέρει, εμέναν, του πολίτη  το πλάσμαν!   

Υ.Γ. Γράφω λίγο πάνω από 2 χρόνια στο ιστολόγιό μου. Πρώτη φορά βγαίνουν δυο αναρτήσεις σε μια μέρα.

21 Σχόλια leave one →
  1. 30 Μαΐου, 2011 20:48

    Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω στα όσα τόσο λογικά επισημαίνεις (και σ’ αυτήν και σε άλλες αναρτήσεις σου) είναι το εξής: Γιατί μας περνούν για τόσο βλάκες οι «πολιτικοί» μας; Μήπως πράγματι είμαστε;

    Μου αρέσει!

  2. 30 Μαΐου, 2011 20:49

    Νομίζω γενικότερα είναι λίγο παραλογισμός αυτό με την οριζόντια ψηφοφορία. Αυτό δεν υπήρχε, περίπου, με το πλειοψηφικό; Εν τέλει καταλήγει να υπερεκπροσωπείται ένα μικρό κόμμα και το πρώτο κόμμα να έχει λιγότερους βουλευτές. Αυτή είναι η δημοκρατία τους;

    Μου αρέσει!

  3. Andreas permalink
    30 Μαΐου, 2011 21:51

    Κοπελια επειγον!!!!.
    Δεχουμαστιν στοισιηματα ως την 1η Ιουνη για το τι θα πραξει ο Ανναν-στασιαδης.
    Οσο πιο κοντα πεσει καποιος στην πραγματικοτητα τοσο πιο πολλα κερδίζει.
    Επισης το στοισιημα περιλαμβανει τον αριθμο αλλαγων – μεταλλαξεων που θα παρουσιασει τουντο (απο)κομμα μεχρι να ικανοποιησει τους 2 του κεντρου.
    Για το αν θα καταφερει ν απομονωσει το Ακελ , εχει ηδη φραγει.Θεωρειται απιθανο μετα την αστραπιαια κινηση να στηριξει το δηκο.Σαν να το περιμενε απο καιρο…

    Γλιορα γιατι ο χρονος τελιεωνει και ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

    Μου αρέσει!

  4. αντιπροοδευτικος permalink
    30 Μαΐου, 2011 22:12

    καταρχην κυριε γιαννο.ειστε ανανιστης και τουρκοφιλος.το ξερουμε.μισειτε την κυπρο και τον ελληνισμο και θεωρειτε καθε ενδειξη πατριωτισμου ως εθνικισμο.νομιζω φυγατε απο οικολογους γιατι αριστεριζεις και οχι γιατι εισαι ανανιστης.εισαι δηλαδη υπερ της ισοτητας του κατακτητη με τον προσφυγα.δηλαδη εσυ φκαλεις το σωβρακο σου τζε διας το του μογοογλου και ο μογγολος σε πυροβολει ευχαριστωντας σε.τοτε εσυ του λες πυροβολα και αλλο.αντεχω.εσεις ειστε διχοτομιστης.ουτε ο αρχιεπισκοπος ουτε η πλειοψηφια του λαου της κυπρου..ειστε δοσιλογος κυριε αντε στην τουρκια.αντε στο ακελ.οφειλεις να σεβεσαι τον προσφυγα και την κυπρο. εισαι και αντιχριστος και φυσικα δεν με παραξενευουν τα γεματα μισος και ρατσισμο καθως και υψηλων τονων ειρωνιες προς τον ελληνισμο και την θρησκεια του.η εμμονη σας προς αυτο το χλευασμα θα σας μαυρισει την ψυχη.και ηδη αυτο παθατε.δηλωσατε οτι κανετε μια δουλεια που δεν σας αρεσει.σας βρωμει το καθε το γυρω σας.ποιος φταιει?εμεις η εσεις?συμπορευεστε με την κομμουνιστικη ανθελληνικη ηγεσια του ακελ.εχετε τα ιδια πιστευω.δεκτο.οταν ομως χλευαζετε αυτο τον τοπο….τον βριζετε για την θρησκεια του και την ιστορια γιατι εσεις ειστε υπερμαχος του οικολογικου δοσιλογισμου δηλ του δηθεν προοδευτισμου αυτο δεν το ανεχομαστε.ισως για σας η προοδευτικη πολιτικη ειναι αυτη που αποκαλει την ιστορια του τοπου ως παραμυθι.που λεεει οτι εμειςφταιμε για τα παντα.μανα μου οι καημενοι τουρκοι.εμεις τους σφαξαμε ολους αλλα να τους αναστηθηκαν και μας κατηγορουν σημερα.ισως να λετε οτι το να λεμε οτι θελουμε ελευθερια και τιμωρια στον εχθρο ειναι εθνικισμος.αν το να λεω οτι εγνε εισβολη οτι ο τουρκος ειναι εχθρος μου και εχει μια μειονοτητα εδω ειναι εθνικισμος τοτε πως εσυ που εισαι απατρης αθεος και προοδευτικος εισαι ο εξυπνος ο καλος ο σωστα πολιτικοποιημενος.απαξιωνετε τι καθε τι σε αυτον τοπο.ριχνετε φαρμακια παντου.υπερμαχος του τουρκου εισβολεα του μακελαρη υβριστης του ελληνα.για αυτο θα καταστραφειτε.να τα θυμαστε αυτα.ειστε ακελικος οχι οικολογος.

    Μου αρέσει!

  5. Χαμάλης permalink
    30 Μαΐου, 2011 23:28

    Ποιός εν τούτος ο «αντιπροοδευτικος » ολάν! Μάσσιαλλα . . . . . . .
    Χα χα χα, φάκκα κύριε Στροβολιώτη. Ως τζιαί Ακελικόν είπεν σε, χα χα χα . . . . .
    Πε μου ρε «αντιπροοδευτικος»; Εν τζιαί λλίον σατανιστής έννεν; Χα χα χα . . . . . . . . . .

    Μου αρέσει!

  6. Χαμάλης permalink
    30 Μαΐου, 2011 23:47

    Σ σ σ σ σ σ ιωπάτε ν’ ακούσομεν ίνταμ πόν να καταβάσει η κούτρα του Τασάκια εκτός που την εκ περιτροπής προεδρίαν. Διότι έν πρόκειται να την δεκτεί ούτε το υπόλοιπον του ΕΥΡΩΚΟ. Τούτοι ακούουν «εκ περιτροπής» τζι’ αντζιελοσσιάζουνται!

    Μου αρέσει!

  7. Χαμάλης permalink
    31 Μαΐου, 2011 00:10

    αντιπροοδευτικος: ειστε υπερμαχος του οικολογικου δοσιλογισμου.
    Άκου ρε ε ε!
    Είδες άμα εν σπουδαγμένον το πλάσμαν; Σταυρώνεται; Καλλίττερα ν’ αλλάξομεν κουβένταν. Έν εμπαίνομεν πάνω του τούτου γιε μου!

    Το . . . .εναπομείναν ΕΥΡΩΚΟ στέκεται πουκάτω που την ΕΔΕΚ τζιαί ποθαμμάζει! Παναγία μου! Άδε ίντα μεγάλον κόμμαν! Η προεδρία της βουλής εν λλίη του!

    Μου αρέσει!

  8. 31 Μαΐου, 2011 07:49

    Προσωπικά διερωτούμαι από πότε τα σενάρια που κατασκευάζουν κάποια μέσα ενημέρωσης θεωρούνται πραγματικά. Τα σενάρια περί Παπαδόπουλου και Κολοκασίδη και Φύτου Κωνσταντίνου έχουν διαψευστεί από την ίδια την πραγματικότητα.

    Γι’ αυτό θα συνέστηνα προσοχή στις αναλύσεις και στα σενάρια…

    Μου αρέσει!

  9. 31 Μαΐου, 2011 07:53

    Στροβολιώτη,

    Η όλη αντιπαράθεση μεταξύ των Κουλιοκασίδων και του Γαρογιάν, του Ορχιεπίσκοπου και Αχριστόφια είναι περί όνου σκιάς. Ως σαν και να ήταν δυνατόν η πολιτική που εισηγούνται ο Πορδίκης, ο Κακομήρου ή το ΔΗΚΟ στο Εθνικό ζήτημα να οδηγήσει σε διαφορετικά αποτελέσματα απ’ ό,τι η πολιτική του προέδρου.

    Αν το καλοσκεφτούν, μπορεί να βρούμε και την ησυχία μας δηλαδή.

    Υ.Γ. Πάντως μεταξύ μας πρέπει να σου πω πως όσο σκέφτομαι πόσο αδικημένος άνθρωπος είναι ο Γαρογιάν… Έχει από την Παρασκευή που δεν μπορώ να συνέλθω από τα γέλια σκεφτόμενος τι γέλια κάνει ο Μπαναναστασιάδης…

    😉 😉 😉

    Μου αρέσει!

    • 31 Μαΐου, 2011 11:00

      Αντιπολιτευόμενος: «Αν το καλοσκεφτούν, μπορεί να βρούμε και την ησυχία μας δηλαδή.»

      Μεγάλη αλήθεια έγραψες!!!
      🙂

      Μου αρέσει!

  10. NKN permalink
    31 Μαΐου, 2011 11:30

    Στροβολιώτη, ένας άλλος Στροβολιώτης σου βγάζει το καπέλλο!

    Μου αρέσει!

  11. Toxotis permalink
    31 Μαΐου, 2011 13:00

    Στην Λευκωσία υπάρχει ένα σχολείο στο οποίο δεν φοιτά κανείς. Είναι πλήρες. Έχει αίθουσες, γραφεία, γυμναστήρια, εργαστήρια καντίνα κλπ. Κι όμως διαλύεται κάθε μέρα από τον χρόνο. Μιλώ για το ΑΤΙ. Περάστε να το δείτε. Δεν θα μπορούσε άραγε αυτό το σχολείο να γίνει το Κυπρογαλικό που συγκάψαμε άρον άρον να ανοίξουμε για να γλύψουμε τον Σαρκοζί που θα έρθει τον άλλον μήνα;
    (Σχόλιο στην αναφορά για κλείσιμο σχολείων)

    Μου αρέσει!

  12. Andreas permalink
    31 Μαΐου, 2011 20:13

    στροβολιωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    σε καλη μερια .
    Ο ομηρου εσιει μεγαλες διαφορες με τον κκκκκκκκαρογιαν.
    Πιστευκω ηταν η πιο σοφή επιλογες που εκαμετε.
    Συγχαρητηηηηηηηηηριαααααααααααααα.

    (Τα στοισιήματα εξακολουθουν να παιζουνται με μειωμενες πλεον αποδοσεις ελεω τυχοδιωκτικης προσεγγισης που λειτουργει το κομμα του οτι να ναι).

    Ατε βρε.Και ο Ομηρου προεδρος το 13!!!

    Μου αρέσει!

  13. 1 Ιουνίου, 2011 08:09

    Strovoliotis,

    Όλ’ αυτά που αναφέρεις [και σε μεγάλο βαθμό έχεις δίκιο] αναδεικνύουν το κατάντημα του ΑΣΤΙΚΟΥ πολιτικού [και κοινωνικού] συστήματος …

    Μου αρέσει!

  14. 1 Ιουνίου, 2011 10:06

    Γι αυτό λέμε τόσο καιρό: Καταργήστε το αστικό πολιτικό σύστημα! Φέρτε ένα ΑΓΡΟΤΙΚΟ [βασισμένο στις αρχές του Λενινισμού] που ΜΑΣ κάνει αφού [ως γνωστόν ο Λενινισμός] βοηθά [τις κοινωνίες] στην απαλλαγή [από το κατάντημα] της δημοκρατίας από [την ίδια] τη δημοκρατία!

    Μου αρέσει!

  15. 1 Ιουνίου, 2011 14:09

    Για τις αντιγραφές ΔΕΝ θα απαιτήσω πνευματικά δικαιώματα!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.