Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο έντιμος πολιτικός κ. Γεώργιος Κολοκασίδης

8 Φεβρουαρίου, 2023

Η μονοδιάστατη πολιτική καριέρα του κ. Γιώργου Κολοκασίδη μπορεί να κριθεί διπλά:

Ως έντιμος πολιτικός με συγκεκριμένη έντονη άποψη δεν θα ψηφίσει κανένα από τους δυο που έμειναν στο δεύτερο γύρο γιατί και οι δυο προκρίνουν λύση ΔΔΟ την οποία εκείνος απορρίπτει μετά βδελυγμίας. Θεμιτό και σεβαστό.

Ο Γιώργος είναι όμως και ανέντιμος γιατί γνωρίζει πως η απόρριψη της ΔΔΟ οδηγεί μόνο σε χάρισμα της μισής πατρίδας στον σουλτάνο και σε θανάσιμο κίνδυνο για όση μένει.

Λυπηρό. Γιατί ξέρω πως το ξέρει.

Πάμε παρακάτω: οι 5287 συμπολίτες που ψήφισαν τον Γιώργο είναι οι γνήσιοι εκφραστές της αντιομοσπονδιακής σχολής. Δυστυχώς για εκείνους, είναι μια θλιβερή μειοψηφία, αφού πάνω από 90% των ψήφων δόθηκαν σε υποψήφιους που στηρίζουν ΔΔΟ.

Για άλλη μια φορά λοιπόν θα έπρεπε να κλείνει το κεφάλαιο των αντί – ΔΔΟ. Είναι μια ελάχιστη μερίδα συμπολιτών, δικαιούνται φυσικά να έχουν την άποψη τους, δεν τους λαμβάνει κανείς υπόψιν, δεν έχουν δικαίωμα όμως να θέλουν να μας επιβάλουν την εξόχως εξτρεμιστική τους θέση.

……

Σε αυτό το κείμενο ΔΕΝ θα ασχοληθώ με το πόσοι από τους υποψηφίους που πήραν 90+% των ψήφων *πραγματικά* εννοούν τη στήριξη στην ΔΔΟ.

Ούτε θα αναφερθώ στους πολύ περισσότερους από τους 5287 συμπολίτες μας που είναι επίσης εναντίον της ΔΔΟ και στηρίζουν υποψηφίους που ναι μεν λένε πως θέλουν ΔΔΟ, αλλά αυτοί οι ψηφοφόροι πιστεύουν πως είναι ψεύτες και θα μας ξεγελάσουν όταν εκλεγούν.

Εξ’ άλλου, έχει συμβεί ξανά.

Advertisement
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: