Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το παγκόσμιο καταπίστευμα και ένα σ(ω)ρρό ανοησίες

26 Μαρτίου, 2014

Ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε πολλές φορές το παρόν ιστολόγιο, αφορά την μοναδική περίπτωση Σώρρα και όλων των  σχετικών. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ το θέμα, τουλάχιστον μέχρι και τον Αύγουστο του 2014, οπότε λήγουν τα φοβερά ομόλογα που κατέχει ο Σώρρας και τα οποία του δόθηκαν γιατί πούλησε τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων στη ΝΑΣΑ, αλλά ο Ομπάμα δεν κρατούσε …cash να του δώσει…

Φυσικά, η αποζημίωση για την …αρχαία τεχνολογία ειναι μόνο μια από τις πιθανές πηγές των εκατομμυρίων του Σώρρα. Άλλη πιθανή …πηγή ειναι η ιστορία με την Τράπεζα της Ανατολής, είναι επίσης τα ομόλογα του φοβερού Αμερικάνου δικηγόρου Stephen Louis Wozny, και τώρα τελευταία η περίπτωση του «Παγκοσμίου Καταπιστεύματος». 

Γι’ αυτό το τελευταίο θέμα φιλοξενώ σήμερα κειμενο αναγνώστη/στριας που δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομα του/της.  Θέλω να τονίσω πως υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ενώνει πολλούς αρθρογράφους και ερευνητές που ασχολούνται με το θέμα από την πλευρά του ορθολογισμού: η έρευνα και η τεκμηρίωση και ακόμη η απόδειξη πως οι πληροφορίες που παρουσιάζει η άλλη πλευρά ειναι παντελώς ανυπόστατες. Και το πιο κάτω κείμενο, κάνει ακριβώς αυτό.  

(Φυσικά τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα: στις σελίδες που στηρίζουν το Σώρρα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους και πιο προχωρημένα ζητήματα, όπως αυτά των ….εξωγήινων, και της …βιολογικής αθανασίας. Η έρευνα θα ειναι δύσκολη!) 

Λοιπόν, πριν διαβάσετε το άρθρο, δείτε και ένα σχετικό βίντεο – μπόνους! Εδώ θα δείτε πως και ποιος εμπλέκεται στην ιστορία του «Καταπιστεύματος» από την πλευρά της Κύπρου:

 

 

Ο τύπος που το παρουσιάζει έχει το ίδιο όνομα με έμενα. Η σχέση, πιστεύω τερματίζεται εκεί! 

Το τελευταίο καιρό ο Σώρρας και η παρέα του έχουν σταματήσει να σπρώχνουν με το ίδιο πάθος το θέμα των ομολόγων των 600 δις και έχουν επιδοθεί σε ένα νέο παιχνίδι, αυτό της ιστορίας περί κάποιου  παγκόσμιου καταπιστεύματος στο οποίο ο ελληνικός λαός έχει δικαιώματα που ξεπερνούν τα 300 τρισεκατομμύρια[5].

 

Η βάση της θεωρίας τους λέει ότι την 20-1-1930 η Ελλάδα και ειδικά ο Βασιλιάς της Ελλάδος Γεώργιος (σε κάποια από τα άρθρα τους ο Β [5] και σε άλλα ο Α [6]) συμμετείχε στην ίδρυση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (ΒIS) κατά την οποία η Ελλάδα συνέβαλε με 2 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια το 1944 στο Bretton Woods όπου και ιδρύθηκε η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, αποφασίστηκε ότι όλες οι συναλλαγές μεταξύ των χωρών θα έχουν μονοπωλιακό χαρακτήρα και ως συνέπεια κάθε συναλλαγή έχει ένα περιθώριο κέρδους για τις χώρες με σκοπό τη χρηματοδότηση ενός παγκόσμιου καταπιστεύματος  μέσα στο οποίο κάθε κράτος μέλος έχει ποσοστό το οποίο προήλθε από την αρχική συμμετοχή του (βλ. BIS).  Ο Σώρρας ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τους μηχανισμούς μέσα από τους οποίους μπορεί να γίνει ανάληψη από αυτό το καταπίστευμα έτσι ώστε να έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα. Αυτή είναι η ιστορία που προσπαθεί να πουλήσει σε Δήμους και κοινότητες αφού σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ως θεσμικοί παράγοντες είναι απαραίτητοι για την ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού εκταμίευσης του μερίσματος από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

 

Προσπαθώντας λοιπόν να βγάλω νόημα από αυτή την ιστορία την οποία εκτός του ότι δεν την είχα συναντήσει πουθενά στο παρελθόν, έχει πολλά κενά λογικής, υπερβολές και αντισημιτικές αναφορές. Άρχισα την έρευνα λοιπόν έχοντας στο μυαλό μου ήδη ότι πρόκειται για αβάσιμη θεωρία συνομωσίας, πράγμα που δεν είναι σωστό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση  υπήρχαν όλα τα στοιχεία που έδειχναν προς αυτή τη κατεύθυνση.

 

Ξεκίνησα λοιπόν από τη βάση την οποία περιέγραψα πριν κι έψαξα να βρω στοιχεία για την ιδρυτική συμφωνία της δημιουργίας της BIS. Αυτό που βρήκα είναι ότι:

 •        Η BIS ιδρύθηκε στις 20-1-1930 στη Χάγη και εγγράφτηκε στην κοινωνία των εθνών κατά τη διάρκεια του δεύτερου συνεδρίου της Χάγης που είχαν ως θέμα η διαχείριση των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας από το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο (Young Plan)[1]
 •        Ο αριθμό εγγραφής είναι 2398 σαν αποτέλεσμα συμφωνίας κάποιων κρατών για τη διαχείριση των και στην ίδρυση της δεν συμμετείχε η Ελλάδα.[2]
 •        Τα ιδρυτικά της μέλη ήταν η Γερμανία το Βέλγιο το Ηνωμένο Βασίλειο η Ιταλία η Ιαπωνία και η Ελβετία[2][. Το διοικητικό συμβούλιο της BIS συνήλθε για πρώτη φορά το Μάιο της ίδιας χρονιάς[1]
 •        Δυστυχώς για το Σώρρα ούτε ο Γεώργιος Αʼ αλλά ούτε ο Βʼ δεν ήταν παρόν διότι ο Αʼ είχε ήδη πεθάνει (δολοφονήθηκε) 17 χρόνια πριν το 1913[3] ενώ ο Γεώργιος ο Β εκείνη τη περίοδο ήταν εξόριστος[4].

Χρησιμοποιώντας λοιπόν απλή λογική μπορούμε πλέον να συμπεράνουμε ότι η ιστορία που μας πλασάρουν είναι επιεικώς μπαρούφες  διότι απλά αυτά στα οποία βασίζεται δεν ισχύουν. Το αξιοπερίεργο πάντως είναι πως καταλήγει κανείς να φτάσει σε τέτοιου είδους σενάρια.

 

Με λίγη επιπλέον έρευνα μπορεί κανείς να βρει πολύ εύκολα από πού προέρχονται όλα αυτά. Πρόκειται για εξελληνισμό αποσπασμάτων από αμερικάνικες θεωρίες συνομωσίας που συνολικά θα μπορούσαμε να περιγράψουμε ως συνομωσία για παγκόσμια διακυβέρνηση ή νέα τάξη πραγμάτων [6][7][8][9]. Πήρε λοιπόν ο Λαμπράκης τις αμερικλανιές που διάβαζε στο Internet πρόσθεσε λίγη ελληνικούρα θεούς του Ολύμπου και οργόνιο και βασισμένος στην ημιμάθεια και στην ευαισθησία μεγάλου μέρους του νεοελληνικού συνονθυλεύματος έπλασε μια ιστορία. Ο Σώρρας ως βαρβάτος οικονομολόγος (sic) συνέθεσε τον μηχανισμό που θα πουλήσει ρίχνοντας τα στάνταρ του όμως αφού είδε ότι δεν πέρασε σε κυβερνητικό επίπεδο και κατέβηκε σε επίπεδο δημοτικών συμβούλων.

 

Μια από τα ίδια λοιπόν, ένα σ(ω)ρρο βλακείες για να τροφοδοτεί ο Σώρρας και ο Λαμπράκης τη μεγαλομανία τους.

 

Βιβλιογραφία

[1] http://www.bis.org/about/chronology/1929-1939.htm

[2] https://treaties.un.org/doc/Publication/UNTS/LON/Volume%20104/v104.pdf  σελ. 441

[3] http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%84_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

[4] http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%84_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

[5] http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/trapeza-diethnwn-diakanonismwn-bis-bank-for-international-settle.html

[6] http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/02/bretton-woods-bis.html

[7] http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy_theory)

[8] http://www.neilkeenan.net/

[9] http://2012portal.blogspot.com/

 

Advertisement
498 Σχόλια leave one →
 1. 26 Μαρτίου, 2014 08:07

  Reblogged this on Oxtapus *blueAction.

  Μου αρέσει!

  • 29 Μαΐου, 2014 22:52

   ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΡΗΝΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΤΙ…
   υπαρχει το ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ:

   Μου αρέσει!

   • 2 Ιουνίου, 2014 01:10

    Εγώ το διάβασα. Εσύ το διάβασες; Που λέει μέσα για τρισεκατομμύρια και το χρυσό του Σουκάρνο; Ξέρεις τι είναι το «ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ» ή ακούς αυτά που σου λέει ο Λαμπράκης. Και μια που είσαι εδώ, βρες και το όνομα του Σώρρα στο ΦΕΚ, είναι σε μια σελίδα, αλλά ξέχασα τον αριθμό. Αν το ψάξεις είμαι 100% σίγουρος θα το βρεις.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     2 Ιουνίου, 2014 07:19

     Πάντως αν ο Λαμπράκης άφηνε τα δις και τα τρις και επικεντρωνόταν στα παραμύθια, θα έκανε καριέρα 🙂

     Μου αρέσει!

  • George Yagou permalink
   28 Απριλίου, 2015 20:02

   Εγώ που διάβασα αυτό το άρθρο σας συγκαταλέγομαι στο κομμάτι του νεοελληνικού συνονθυλεύματος Κύριε strovolioti?

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    28 Απριλίου, 2015 22:16

    Φίλε, αν πιστεύεις σε αυτές τις ανοησίες είσαι είτε αφελής είτε απατεώνας. Η ακόμη και τα δυο.

    Μου αρέσει!

 2. kalliopi permalink
  29 Μαρτίου, 2014 18:27

  ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ
  ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

  Μου αρέσει!

 3. KOST permalink
  31 Μαρτίου, 2014 17:48

  ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΩΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ???? Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ Κ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ….. ΛΑΜΟΓΙΑΚΙΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΩΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   31 Μαρτίου, 2014 20:21

   Η παλαβομάρα δεν είναι ποινικό αδίκημα. Ούτε η πελλάρα (τρέλα). Ο εν δυνάμει απατεών Σώρρας, *έπρεπε* να ήταν μέσα λόγω ρατσισμού και αντισημιτισμού.

   Μου αρέσει!

   • Πτολεμαῖος permalink
    24 Απριλίου, 2014 21:47

    έχετε επίπεδο εσεις 2 διαστάσεων …. και κρίνετε διεθνείς συνθήκες … πόσο τραβά κάθε μαλάκα να το παίζει παντογνώστης;

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     24 Απριλίου, 2014 21:52

     Ακριβές και δίκαιο σχόλιο για τον απατεώνα Σώρρα και τους οπαδούς του.

     Μου αρέσει!

    • 25 Απριλίου, 2014 08:23

     ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ?ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     25 Απριλίου, 2014 10:01

     Έχεις δίκιο. Ο Σώρρας ειναι δυνητικός απατεώνας. Προς το παρόν ειναι ένας όχι τόσο φαιδρός παραμυθάς.

     Μου αρέσει!

   • Ανώνυμος permalink
    25 Απριλίου, 2014 17:24

    kai sena se xalaei o antisionismos? giati arage?

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     25 Απριλίου, 2014 22:52

     Γιατί ο αντισημιτισμός (πρόσεξε τη λέξη) είναι ρατσισμός, και ο ρατσισμός είναι ποινικό αδίκημα.

     Μου αρέσει!

 4. kalliopi permalink
  31 Μαρτίου, 2014 17:58

  lamogiaki kost
  καταρχήν ξέρουμε και εμείς να βρίζουμε!
  υποθέτω πως είσαι οπαδός του ΣΩΡΡΑ από το επίπεδό σου και μόνο.
  όταν ζητήσεις συγνώμη για τις βρισιές σου
  τότε ίσως να σου απαντήσω…
  λοβοτομημένε!!!

  Μου αρέσει!

 5. kalliopi permalink
  1 Απριλίου, 2014 19:34

  Να σου θυμίσω οτι εσύ αποκαλούσες τον Σώρρα σχιζοφρενή, φρενοβλαβή και τους οπαδούς του αρρωστημένους και χαλασμένους… Αισθάνεσαι προσβεβλημένος για λογαριασμό τους με την παραπάνω ανάρτηση? Επειδή το άρθρο που φιλοξενείς αξίζει επισκεψιμότητας, είπα να βοηθήσω με την προυσία μου. Δεν πειράζει αποσύρομαι… Μπορείς να μείνεις μόνος σου, να διαβάζεις τα άρθρα σου και να σχολιάζεις ανενόχλητα τις απαντήσεις σου….

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   1 Απριλίου, 2014 19:56

   Ρε Καλλιόπη, τι σε τσίμπησε; Αστειεύτηκα πιο πάνω αφού τον συγκεκριμένο σχολιαστή τον συνάντησα και αλλού να υπερασπίζεται τον παράφρονα, και υπέθεσα πως είχες και εσύ ανάλογες εμπειρίες!

   Μου αρέσει!

 6. kalliopi permalink
  1 Απριλίου, 2014 20:07

  Όχι, δεν έχω προσωπικά με κάνέναν σχολιαστή, ακόμη και του Σώρρα. Η αλήθεια είναι οτι δεν καταφέρνω να διακρίνω σε τι διαφέρει ο ένας από τον άλλον. Ολοι ίδιοι μου φαίνονται, και απαντάνε πάντα με τις ίδιες βρισιές και αυτοματοποιημένα. Μάλλον θα το ξέχασε ο kost και αυτήν τη φορά δεν μας είπε και προδότες.

  Οκ στροβολιώτη, όπως είδες μου πέρασε γρήγορα και επανήλθα…

  Μου αρέσει!

 7. 3 Απριλίου, 2014 01:30

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ 19 ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (απόφαση 67650/13 της ημερομηνίας 28/6/2013) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ

  …αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000)…
  ……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000)…

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   3 Απριλίου, 2014 06:54

   «Ελλήνων ευθύνη» ναι, με τον Σώρρα! Δεν θα μπορούσες να σκεφτείς πιο αντιφατικό ψευδώνυμο!

   Επί της ουσίας και κατ’ αναλογία, το δικαστήριο αποφάσισε απλώς πως όντως διαθέτεις κρανίο. Δεν εξέτασε το περιεχόμενο του, και πόσο αξίζει (αν αξίζει) αυτό.

   Καταλαβαινόμαστε;

   Μου αρέσει!

 8. kalliopi permalink
  3 Απριλίου, 2014 19:06

  ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ» ΚΑΙ «ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ».
  ΠΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ!!!!!!!!!!
  ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΣΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!
  ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕΣ!!!

  Μου αρέσει!

  • Σκεπτόμενος Έλλην permalink
   19 Μαΐου, 2014 17:58

   Προσπαθώ νά βρώ στοιχεία ώστε νά κρίνω τό δυνατόν ορθότερα !
   Μήπως Εσύ Kalliopi τά έχεις ;;
   ΒΟΗΘΗΣέ με (σέ παρακαλώ! εμένα πού δέν είμαι οπαδός τής ΕΙ – ΕΝD καί τού Σώρρα) αλλά παράλληλα καί τούς υπολοίπους (οπαδούς καί μή) ώστε νά κρίνουμε !

   Διακρίνω από τά γραφόμενά σου ότι γνωρίζεις κάτι τουλάχιστον από τήν απόφαση τού δικαστηρίου…

   …ότι κι’ άν είναι, εξέθεσέ το τόσον εσύ όσο καί οί υποστηρικτές τής ομάδος χωρίς τό επίπεδο τού πεζοδρομίου , οί χαρακτηρισμοί είναι δυστυχώς , δείγμα ελλείψεως ΟΥΣΙΑΣ καί χαρακτηρίζει τό χαμηλό μας νοητικό επίπεδο.

   Θά ήταν ωραίο νά τό ξεπεράσουμε, θυμίζει ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ…

   Αλλιώς νά δώσουμε ΄΄ραντεβού΄΄ σέ κάποιο γήπεδο νά πιάσει τόπο η οπαδοποίησή μας, τουλάχιστο όσων δέν δηλώνουμε οπαδοί έως τώρα..
   ΑΝΈΝΤΑΧΤΟΙ εναντίων ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ… tragick !!!

   Μου αρέσει!

 9. brain teaser permalink
  3 Απριλίου, 2014 19:28

  Τόσο σαδιστή δισεκατομμυριούχο (ή τρις;) που να ζεί σε μια κοινωνία που μαστίζεται απο την κρίση και κάθε μέρα αυτοκτονεί κόσμος δίπλα του και δεν λέει και κανει τίποτα άλλο δυό χρόνια τώρα απο το να προβάλλει τα δις του, δεν έχω ξαναδεί. Αν έχει δεί κανείς άλλος ας μας το γράψει να τον συγκρίνουμε. 🙂

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   4 Απριλίου, 2014 07:44

   Είναι πολύ σκληρός, γιατί δεν τον ενδιαφέρουν οι 2-3 απελπισμένοι που κόβουν τις φλέβες τους. Θέλει «ολική» λύση… Με τα λεφτά της Τράπεζας της Ανατολής, τα ομόλογα του Wozny και τον πλούτο του παγκόσμιου καταπιστεύματος….

   Μου αρέσει!

  • Ανώνυμος permalink
   25 Απριλίου, 2014 17:28

   tin kivernisi sou

   Μου αρέσει!

 10. 3 Απριλίου, 2014 23:28

  Από υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες που έχουν λόγο και άποψη ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την χώρα, τους πολίτες της (και για τον πλανήτη), περιμένω να αναζητήσουν την απόφαση του δικαστηρίου, να μάθουν την αλήθεια και να την διαδώσουν…
  Οτιδήποτε άλλο είναι από επιπόλαιο έως ύποπτο …

  Στο δικαστήριο ήμουν παρών, όχι για την E.N.D και τον Σώρρα αλλά για να εξακριβώσω με τα ίδια μου τα μάτια και τα αυτιά τι συμβαίνει, και όχι να γίνομαι έρμαιο κειμένων και σχολίων των ιστοσελίδων Την απόφαση την έχω ολόκληρη..Ήθελα να την βρω και την βρήκα .. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο …

  Το ελληνικό δικαστήριο ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ότι τα ΟΜΟΛΟΓΑ είναι ΓΝΗΣΙΑ.. Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ … Αλήθεια, είναι ενοχλητικό αν πιστοποιεί το δικαστήριο ότι έχουν κατατεθεί στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας ομόλογα αξίας 600 δις $? Αν δεν αξίζουν ας μας το πεί η FED (Federal Reserve Bank) της Αμερικής.. Εμάς γιατί να μας πειράζει? Δεν τα θέλουμε?

  Για το σχόλιο brainteaser έχω να πω μόνο αυτό: Ακόμα και αυτόν που είναι στο παράθυρο έτοιμος να πηδήξει, οφείλεις να σεβαστείς την ελεύθερη βούλησή του και να τον ρωτήσεις: αδελφέ, η ζωή είναι ωραία και όχι όπως σε έμαθαν να την βλέπεις. Θέλεις να ζήσεις,? μπορώ να βοηθήσω…

  Την αγάπη μου σε όλες και όλους 🙂

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   4 Απριλίου, 2014 07:47

   Ωραία, τα ομόλογα ειναι γνήσια. Και λήγουν τον Αύγουστο του 2014. Τότε οι Αμερικάνοι είτε θα τα πληρώσουν και θα τα κάνει ο Σώρρας ό,τι θέλει, ίσως να σώσει και αυτούς που αυτοκτονούν, είτε δεν τα πληρώνουν και πτωχεύει το αμερικάνικο κράτος. Σωστά;

   Μου αρέσει!

   • ουτις permalink
    24 Απριλίου, 2014 21:51

    το έμαθες; εσύ πολυλογιότατε κολλούσες στο ότι έληξαν και δεν υπάρχει τιποτα …. αλλά είπες το να είσαι βλάκας δεν είναι αδίκημα

    Μου αρέσει!

  • brain teaser permalink
   4 Απριλίου, 2014 10:51

   Καλημέρα σε όλους σας. Αγαπητέ Ελλήνων ευθύνη, είναι ή δεν είναι γνήσια τα ομόλογα δεν με απασχολεί προς το παρόν, ειλικρινά σου το λέω. Επειδή σε δύσκολες στιγμές του Εθνους μας βρίσκεται πάντα κάποιος επιτήδειος να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου σε μιά λύση στα προβλήματά του, οικονομικής μορφής συνήθως, θέτω το πιό απλό ερώτημα:
   Tί ακριβώς κάνει για να προλάβει την αυτοκτονία του συμπολίτη του αυτός που εμφανίζεται σωτήρας και ευαγγελίζεται τη λύση στα οικονομικά του προβλήματα, γιατι έτσι ακριβώς εμφανίζεται, ως σωτήρας. Ο άνθρωπος είναι απο την Πάτρα, είδες κανένα έργο στην πόλη του; Είδες συμπολίτες του να τον ακολουθούν φανατικά γιατι τους έπεισε; Και τόσα χρόνια πού ήταν, γιατι δεν γεννήθηκε χτές, μάζευε σιγά σιγά την ατράνταχτη περιουσία του και ούτε ενα έργο στην πόλη του; Είδες πουθενά δήλωσή του προς τους απελπισμένους συμπολίτες του, να προλάβει έστω έναν; Το παιχνίδι του παίζεται σε υψηλά κλιμάκια για να γίνει παράγων πολιτικών εξελίξεων ή για όποιους άλλους λόγους και δεν δίνει δεκάρα για τον συνάνθρωπό του. Αν ακούσεις τους λόγους των πολιτικών μας, όλοι τη σωτηρία μας επικαλούνται για το σκοπό τους και μετά τα ρίχνουν στις καλένδες των πολυτελών γραφείων τους. Μή λές λοιπόν για την «ελεύθερη απόφαση» κάποιου να αυτοκτονήσει όταν απευθύνεσαι σε απελπισμένους ανθρώπους και εσύ παρουσιάζεσαι σαν σωτήρας, τη στιγμή που δεν έκανες τίποτα για να τον βοηθήσεις. ΄Η θέτεις και εδώ όρους;;;
   Ο άνθρωπος αυτός έχει ακριβώς το πρόσωπο μιας απάνθρωπης κοινωνίας.

   Μου αρέσει!

 11. Ανώνυμος permalink
  4 Απριλίου, 2014 15:55

  Eχει πλακα να τους ακούς.

  Μου αρέσει!

 12. kalliopi permalink
  6 Απριλίου, 2014 15:54

  τελικά ο σώρρας έχει κάνει σημαία μια στημένη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης που εκδόθηκε την εποχή μπαλτάκου -κοτζαμάνης. Από τον μπαλτάκο μάθαμε οτι η δικαιοσύνη υπακούει στις εντολές των σιωνιστών. Μήπως τελικά οι σιωνιστές που μας είπε ο μπαλτάκος επιδιώξανε αυτήν την απόφαση υπέρ του σώρρα?

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   7 Απριλίου, 2014 06:52

   Καλλιόπη, θα μπορούσες να αναφέρεις περισσότερα παρακαλώ; Γιατί τα γεγονότα που αναφέρεις εδώ δεν ειναι ξεκάθαρα…

   Μου αρέσει!

  • ουτις permalink
   24 Απριλίου, 2014 21:49

   στημένη είναο η νὀηση σου …

   Μου αρέσει!

 13. Mario permalink
  7 Απριλίου, 2014 09:18

  Kalliopi με όλο το σεβασμό θα ήθελα να σου υποδείξω ότι η δήθεν συνομωσία των προτοκώλων της ΣΙον κλπ κλπ που επικαλείσαι έχει προ πολλού και ξεκάθαρα αποδειχθεί ότι είναι απάτη από το 1921. Η συγκεκριμένη αντισημιτική προπαγάνδα ξεκίνησε από ένα βιβλίο που εκδόθηκε στη Ρωσία το 1903. Το συγκεκριμένο βιβλίο διδασκόταν στα σχολεία στη ναζιστική Γερμανία και χρησιμοποιήθηκε από τους ναζί σαν βάση για την αντισημιτική τους δράση.

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   7 Απριλίου, 2014 23:57

   καταρχην μάριε μπέρδεψες τον (αντι)σιωνισμό με την αντισημιτική προπαγάνδα. Μη με ρωτάς περισσότερα ξεκαθάρισε πρώτα τις έννοιες.

   Στροβολιώτη, δεν ξέρω αν άκουσες το ηχητικό που διέρρευσε… ο μπαλτάκος αναφέρει οτι η ελληνική δικαιοσύνη και η κυβέρνηση ελέγχονται από το Αμερικανικό Σιωνιστικό συνέδριο. Αυτά επαναλαμβάνω τα είπε ο μπαλτάκος στον Κασιδιάρη. Λέει οτι βρέθηκε η ΧΑ στη φυλακή χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες αποδείξεις, μόνο και μόνο επειδή τέτοιες ήταν οι εντολές που δέχτηκε η δικαιοσύνη. Αν τελικά δεν δουλεύει η δικαιοσύνη πόσο μπορεί ο καθένας από εμάς να την εμπιστεύεται; Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να είναι κι άλλες υποθέσεις στημένες… βλέπε βατοπέδι, παραδικαστικό….ειδικά όσες έχουν πολιτικές προεκτάσεις…

   Μου αρέσει!

   • mario permalink
    8 Απριλίου, 2014 09:21

    Καλιόπη αυτά τα οποία λές είναι θεωρίες συνομωσίας και δεν συμπεριλαμβάνονται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

    1. Δεν υπάρχει Αμερικανικό Σιωνιστικό συνέδριο
    2. Δεν υπάρχει συνομωσία εβραίων ή Σιωνιστών για τον έλεγχο του κόσμου
    3. H Μασόνοι δεν έχουν σχέση με την εβραϊκή θρησκεία ή τον Σιωνισμό.
    4.Το ότι είναι διεφθαρμένη η ελληνική δικαιοσύνη δεν απαιτεί την ύπαρξη παγκόσμιας συνομοσίας, είναι απλώς διεφθαρμένη.

    Όσον αφορά το Σιωνισμό όπως τον επικαλείσαι, η ένοια της Σιών στα εβραϊκά είναι ταυτόσιμη με τη χώρα της αππαγελίας, δηλαδή το εβραϊκό κράτος στη μέση ανατολή. Ιστορικά σιωνιστής είναι αυτός που πολεμά για την δημιουργία αυτού του κράτους, το οποίο και εκπληρώθηκε με την εγκαθίδιρση του Ισραήλ (Σιών). Από τότε σιωνιστής είναι ταυτόσιμο με τον εθνικιστή ισραηλίτη.

    Η θεωρίες αυτές και ειδικά τα πρωτόκολλα της Σιών και η συνομωσία για παγκόσμια κυριαρχία είναι η βάση της αντισημιτικής ιδεολογίας και χρησιμοποιήθηκε ώς το ηθικό πάτημα για το ολοκαύτωμα. Με απλά λόγια η ιδεολογία σου είναι κοινή με αυτή των Ναζί, του Λαμπράκη και της Χρυσής αυγής.

    Μου αρέσει!

 14. kalliopi permalink
  8 Απριλίου, 2014 11:17

  Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου αλλάξω τις απόψεις ούτε κι το θέλω ούτε και με ενδιαφέρει. θα έπρεπε να ήσουν καλύτερα ενημερωμένος…. Και εξηγήσεις από κανέναν μη ζητάς, απλά ενημερώσου, η γνώση είναι παντού……

  Επί του θέματος για τον σώρρα και την end έχεις να πεις κάτι ;;

  Μου αρέσει!

  • mario permalink
   9 Απριλίου, 2014 09:02

   Για το Σώρρα τα πράγματα είναι απλά και τα εξήγησε ο Λευτέρης πολυ ωραία στη zougla.gr. Πρόκειται περί πολιτικής κίνησης, δηλαδή κάτι σαν κόμμα ας πούμε του οποίου η ιδεολογία είναι εθνικοσοσιαλιστική στο φουλ! Τα παραμύθια για τα 600 δις, καταπιστεύματα τους Χαζάρους κλπ είναι το πλαίσιο της καμπάνιας τους για συγκέντρωση υποστηρικτών, δηλαδή ψήφων. Για τη μεθοδολογία αυτή υπεύθυνος είναι ο Λαμπράκης ο οποίος την έχει διδαχθεί από την Αμερικανική κοινωνία. Γι’αυτό και αν παρατηρήσεις όπως λέει και στο άρθρο οι περισσότερες θεωρίες συνομωσίας που παρουσιάζει είναι ελληνικοποιημένες αντίστοιχες αμερικάνικες. Πάρε για παράδειγμα το NESARA και τις συνομωσίες γύρω από τη Federal Reserve.

   Σε τελική ανάλυση τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και μπορεί κάποιος με βάση τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί αντιληφθεί έυκολα τι συμβαίνει και γιατί ο Σώρρας κάνει αυτό που κάνει.

   Μου αρέσει!

 15. kalliopi permalink
  9 Απριλίου, 2014 13:58

  Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ωράια η ανάλυσή σου!
  Μάριε μια διευκρινηση!
  όταν κανείς επιχειρηματολογεί δεν σημαίνει οτι υποχρεωτικά πρέπει και να ταυτίζεται με τις απόψεις αυτές. Υπάρχουν συλλογιστικές που στηρίζονται στα γεγονότα…τα οποία μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί και να βγάζει διάφορα συμπεράσματα…
  Εξηγούμαι: δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους εβραίους! Δεν είμαι ρατσίστρια και μπορεί αυτό να σε εκπλήσσει δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να ψηφίσω ΧΑ!!
  Αγαπώ την ελεύθερη σκέψη την αλήθεια και τη δικαιοσύνη!
  Πολλά στελέχη της ΧΑ θα μπορούσαν να είναι στη φυλακή με άλλο κατηγορητήριο. όλη η ιστορία με το συγκεκριμένο κατηγορητήριο είναι ύποπτη. Προσωπικά πιστεύω πως όλο αυτό έγινε για να θυματοποιηθεί η ΧΑ και να μπορέσει να εκλεγεί πανηγυρικά στις επόμενες εκλογές…. Αλλά να κλείνεις στη φυλακή μια ομάδα χωρίς στοιχεία εμένα δεν μου αρέσει. Το να αθωώνεις πάλι άτομα (πχ. σώρρα κλπ) ενώ δεν θα έπρεπε, πάλι δεν το βρίσκω σωστό γιατί αυτό οδηγεί στο απλό συμπέρασμα οτι δυστυχώς για όλους μας η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να μας σοκάρει όλους μας !

  Μου αρέσει!

  • brain teaser permalink
   9 Απριλίου, 2014 16:43

   Kalliopi, οι ανακριτές που ασχολήθηκαν συντάξανε 200 σελίδες πόρισμα οπου
   περιλαμβάνονται απίστευτα στοιχεία για τους βουλευτές της ΧΑ που βασίζονται σε ένορκες καταθέσεις, έγγραφα, ντοκουμέντα, βίντεο, και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, ακόμη και μηνύματα σε κινητά. Διάβασε το πόρισμα να δείς. Τυχαία βγήκε λοιπόν ξαφνικά η υποκλοπή συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη;

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    9 Απριλίου, 2014 21:55

    brain teaser έχεις στα χέρια σου ολόκληρο το πόρισμα; αν ναι θα ήθελα να μου το δώσεις να το διαβάσω. Πάντως αν υπονοείς οτι η υπόθεση έχει δέσει οτι υπάρχουν στοιχεία κατά της χα και επίτηδες ο μπαλτάκος δήθεν ομολόγησε οτι δεν υπήρχαν στοιχεία για να μπλέξει το σαμαρά και τη κοινή γνώμη, τότε γιατί ο σαμαράς δεν τον διέγραψε από το κόμμα? Ή μήπως υπονοείς οτι και ο σαμαράς και η χα στο κόλπο είναι και οι δυο τους για να μην βγει τελικά εκτός νόμου η χα? Ο σαμαράς άραγε τι όφελος θα είχε από όλα αυτά? το μόνο που θα κατάφερνε είναι να ανακόψει το σύριζα. Αυτό υπονοείς? Ενδιαφέρουσα κατεύθυνση μόνο βοήθησέ με λίγο περισσότερο, πές μου τι σκέφτεσαι ξεκάθαρα…για να μην πηγαίνω σε λάθος μονοπάτια…

    Μου αρέσει!

 16. kalliopi permalink
  9 Απριλίου, 2014 14:12

  επίσης μάριε και στροβολιώτη, αν η δικαιοσύνη είχε κάνει τη δουλειά της όπως έπρεπε, δεν θα ήμασταν εδώ να σχολιάζουμε για εναν αγράμματο άφραγκο ρατσιστή απατεώνα δήθεν εφευρέτη του κώλου, επενδυτή σωτήρα συμμορίτη ….

  Μου αρέσει!

 17. Mario permalink
  9 Απριλίου, 2014 14:39

  Ωραία και ξεκάθαρα Καλλιόπη. Συμφωνώ πως το θέμα της Χρυσής Αυγής ίσως να μην το έχει χειριστεί σωστά η ελληνική δικαιοσύνη, όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και η δημοκρατία έχει τα όριά της. Ένα παράδειγμα που έφεραν μπροστά κάποιοι γνωστοί μου στο F/B είναι αυτό της εγκαθίδρυσης Τζαμιού στην Αθήνα, και υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το αν είναι σωστό να κάνουμε η όχι. Εδώ βλέπουμε ένα τραγικό λάθος της δημοκρατίας, αυτά τα θέματα καθώς προέρχονται από τα θεμελειώδη δικαιώματα του ανθρώπου δεν θα πρέπει να τίθονται προς επιλογή από τη λαϊκή βάση. Θέλω να πω ότι επειδή είναι σχεδόν απίθανο να βγεί θετικό αποτέλεσμα από αυτή τη δήθεν δημοκρατική διαδικασία δεν είναι δυνατό να θεωρηθεί η βάση για την απόφαση του κράτους. Έτσι και η χρυσή αυγή, μία παράταξη η οποία προωθεί τη βία, το μίσος και το ρατσισμό δεν έχει θέση να συναγωνίζεται δημοκρατικά, με λίγα λόγια δεν πρέπει να τις δίνεται καν βήμα να εκφράζει τις απόψεις της.

  Τέλος για το θέμα της δίκης Σώρρα θα ήθελα να σου δώσω μία πολύ απλή εξήγηση η οποία αντικειμενικά έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αλήθεια απ’ότι το να έχει στρατηγικό σκοπό το αποτέλεσμά της.

  Απλώς αυτοί που στοιχειωθέτησαν την υπόθεση λόγω της φύσης των ισχυρισμών Σώρρα θεώρησαν ότι η δικαιοσύνη αυτόματα θα τις απέρριπτε ώς τρελλές και μάλιστα θα τον συμβούλευε να δει και ψυσχίατρο. Εξάλλου αυτός είναι κι ο λόγος που δεν απαντά επισήμως η κυβέρνηση περί του θέματος, απλώς απαξιούν.

  Όμως τη πάτησαν διότι ο Σώρρας έπαιξε καλά το χαρτί της τυφλής δικαιοσύνης, δηλαδή εκείνος έφερε χαρτιά η άλλη πλευρά τίποτα άρα υποχρεωτικά ο δικαστής δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο δικαστής δεν είναι ερευνητής, ούτε πρόκειτε να ψάξει αν αυτά που του λές είανι αλήθεια η όχι, απλώς αξιολογεί τα τεκμήρια που παρουσιάζονται κατά τη δίκη και λειτουργεί ως να μην έχει καμία εξωτερική παρέμβαση (θεωρητικά τουλάχιστον) και έτσι αποφασίζει τι είναι αλήθεια ή ψέμα.

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   9 Απριλίου, 2014 15:27

   Ναι μεν η χρυσή αυγή, προωθεί τη βία, το μίσος και το ρατσισμό αλλά γνώμη μου είναι πως πρέπει και αυτή να εκφράζεται αφού υπάρχουν ψηφοφόροι που την υποστηρίζουν. Αν το κράτος θέλει να καταπολεμήσει τη βία, τα μίση και το ρατσισμό η λύση είναι να μην προκαλεί με τις πολιτικές που υπηρετεί το ίδιο βία, μίση και ρατσισμό στους πολίτες του. Όσο το κράτος συμπεριφέρεται βάναυσα και άδικα (κυρίως) στους (έλληνες) πολίτες οι ακραίες συμπεριφορές και αριστερές και δεξιές ολοένα και θα αυξάνουν. Οι έλληνες δεν είναι από τη φύση τους ρατσιστές και ακραίοι. Αλλά σήμερα ο πολίτης υφίσταται άγρια επίθεση από παντού και φυσικό είναι να προσπαθεί να προστατέψει τη περιουσία του, καθώς και να δώσει τον αγώνα για επιβίωση με κάθε τρόπο. Όταν το ίδιο το κράτος χαλάει τους θεσμούς πώς περιμένουμε από τους πολίτες να τους εμπιστεύονται; Η ΧΑ κέρδισε το παιχνίδι επειδή ήταν το μόνο κόμμα που μίλησε για τους μετανάστες…Η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα αυτό και αρνείται να το αντιμετωπίσει. Από δικό της λάθος δημιουργεί ρατσισμό φυλετικά μίση…

   Ως προς την απόφαση για το Σώρρα. Οι μάρτυρες μίλησαν στη δίκη για απόπειρα ανατροπής πολιτεύματος και οι δικαστές κάναν πως δεν άκουγαν….Για άλλο πράγμα τον κατηγόρησαν και για άλλο αδίκημα τον αθώωσαν….Για μένα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα… Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πανηγυρίζει ο σώρρας και να λέει οτι αποδείχθηκε οτι τα ομόλογα υπάρχουν για τον απλούστερο λόγο οτι αυτή ήταν μια ποινική δίκη και το θέμα που κρίθηκε δεν ήταν αν τα χρήματα υπήρχαν ή όχι, ούτε αν τα ομόλογα ήταν πλαστά ή όχι…. Μπούρδες δηλαδή με περικεφαλαία τα όσα μας λέει ο σώρρας και το παρεάκι του! ΌΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ εμφανώς και ξεκάθαρα ήθελε να υποστηρίξει το σώρρα…αυτό κάνει μπαμ…

   Μου αρέσει!

 18. Mario permalink
  9 Απριλίου, 2014 15:56

  Για το θέμα της ΧΑ διαφονούμε λίγο αλλά αρκετά bit φάγαμε στο παρόν στάδιο, ελπίζω να μας δωθεί η ευκαιρία να κάνουμε ένα επικοδομητικό διάλογο ξανά.

  Για τη δίκη του Σώρρα σε αυτό το επίπεδο δεν μπορώ να τοποθετηθώ επειδή δεν έχω απευθείας γνώση του αντικειμένου αφού δεν κατάφερα να εντοπίσω τα πρακτικά της επίμαχης δίκης ή την απόφαση ώστε να σχηματίσω άποψη επί του θέματος που αναφέρεις. Πραγματικά αν τα έχεις διαθέσιμα θα με ενδιέφερε πολύ να μου πείς που μπορώ να τα βρώ.

  Μου αρέσει!

 19. kalliopi permalink
  9 Απριλίου, 2014 16:15

  Μάριε στείλε μου mail και μια δν/ση για να σου τη στείλω με κουριερ.

  στροβολιώτη αν έχεις τα e-mail του μαριου και το δικό μου θα μπορούσες να του προωθήσεις το δικό μου ΧΩΡΙΣ αυτό ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ μέσω των σχολίων στον παρόντα ιστοτοπο;

  ευχαριστώ

  Μου αρέσει!

  • Mario permalink
   9 Απριλίου, 2014 16:23

   Ευχαριστώ πολύ, Γιαννο έχεις το email μου.

   Μου αρέσει!

  • Σκεπτόμενος Έλλην permalink
   19 Μαΐου, 2014 18:27

   ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ τήν Απόφαση στά χέρια σου…
   Γιατί δέν τήν αναρτάς σέ μιά (ψηφιακή) μορφή σέ έναν ιστότοπο έστω σέ pdf , – κείμενο, -φωτό, djv. κλπ.. σέ scridt ιστότοποή όποιον άλλο;;;;
   κάνε τό καλό καί ανήρτησέ το !
   καί δώσε τήν διεύθυνση νά τό δούμε καί εμείς..
   πρέπει νά τό μοιράζεσαι μέσω ταχυμεταφορικής ;;;
   καί πές μας τήν άποψή σου !!!
   πού !
   πώς !
   τί !
   ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ κι’ από τηγανίτα τίποτε .. αγαπητή kalliopi, πολύ μυστήριο …
   πρόκειται γιά ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ;;;
   Ό συγκεκριμένος ιστότοπος δέν μπορεί νά επιμεληθεί νά μάς ΔΙΑφωτίσει ;;;
   ΓΕΜΊΣΑΜΕ ιστούς ! παλαιότερα οί ιστοί βρώμιζαν οικίες , υπόγεια, ανήλιαγα σημεία !
   ..βέβαια.. !.. είναι καί χρήσιμοι ! στήν φύση έχουν τόν δικό τους ρόλο…!
   ρίξς κάτι στόν ..ΙΣΤΌ… ρίξε σπίρτο νά πυρποληθώ.. !

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    19 Μαΐου, 2014 21:58

    Σκεπτόμενε, δηλαδή χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να αντιληφθείς πως ο Σώρρας και η συμμορία του είναι απατεώνες;

    Μου αρέσει!

 20. kalliopi permalink
  10 Απριλίου, 2014 21:05

  Μόλις δίαβασα το πόρισμα της Ελληνικής δικαιοσύνης για την ΧΑ.
  Οπως είπα και παραπάνω, δεν περίμενα από το πόρισμα να μάθω ότι η ΧΑ προωθεί τη βία, το μίσος και το ρατσισμό. Όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν πείστηκα όμως, οτι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να κατηγορηθούν, όλοι οι βουλευτές και όλα τα μέλη της ΧΑ, ως εγληματική οργάνωση. Συνεχίζω δε να πιστεύω, πως ο Σαμαράς έχει επέμβει σε αυτή την υπόθεση. Αν μας ενδιαφέρει η αλήθεια και η δικαιοσύνη, και όχι μόνο το πώς θα καταφέρουμε να κλείσουμε στη φυλακή τη ΧΑ και τα μέλη της, γιατί δεν ψάχνει η δικαιοσύνη τυχόν ευθύνες του Σαμαρά, της Κουτζαμάνη, του Μπαλτάκου και του γιού του; Γιατί οι εισαγγελείς δεν επιδιώκουν τη δημοσιεύση των ηχογραφημένων συνομιλιών; O Μπαλτάκος μπορεί πλέον να άλλαξε τη θέση του υπό την απειλή των ποινών, αλλά η αρχική του ομολογία ήταν η αληθινή…
  Είναι γεγονός οτι η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί στην Ελλάδα…. Μπορεί ο καθένας μας να δώσει πολλά παραδείγματα…. Οτι η σημερινή βουλή είναι πλήρως υποταγμένη στα συμφέροντα των δανειστών, το γνωρίζουμε όλοι μας… Οι πολιτικές της κυβέρνησής μας είναι ακραίες και πιστεύω πως αν δεν αλλάξει την πολιτική της, φαινόμενα όπως της ΧΑ δεν θα εκλείψουν αλλά θα πάρουν διαφορετική και χειρότερη μορφή στο μέλλον.Και ποτέ η λύση δεν μπορεί να είναι η απαγορευση και η φίμωση ακραίων θέσεων, γιατί με το τρόπο αυτό θα γίνουμε εμείς οι φασίστες που κατηγορούμε. Με φασισμό δεν αντιμετωπίζεται ο φασισμός. Μήπως είναι καιρός να δει τις ευθύνες της η αντιπολίτευση, η οποία είναι ανίκανη να κρατήσει στους κόλπους της το δυσαρεστημένο κομμάτι της κοινωνίας; Μήπως είναι καιρός να καταλάβουν οι βουλευτές τα λάθη τους; Μήπως ήρθε ο καιρός να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές; Μήπως ήρθε ο καιρός να βρεί ο πολίτης το δίκιο του διεκδικώντας μια αξιοπρεπή ζωή με προοπτική;
  Γιατί οι δικαστές δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για το έγκλημα της γενοκτονίας που συντελείται στην Ελλάδα από τις πολιτικές της σημερινής βουλής; Γιατί οι βουλευτές όταν δεν σέβονται τις διαδικασίες, τις διεθνείς συνθήκες, το σύνταγμα τους νόμους και αφήνουν τους πολίτες έρμαια της προστασίας παρακρατικών ομάδων, δεν παρανομούν; Γιατί κανείς δεν ενοχλείται οταν η κυβέρνηση δεν σέβεται τον κοινοβουλευτισμό, αλλά όταν το κάνει η ΧΑ αυτό θεωρείται έγκλημα; Γιατί μας σοκάρει το γεγονός ότι η ΧΑ θαυμάζει τον Φύρερ, και όχι οτι η κυβέρνηση υποκλίνεται στη Μέρκελ; Γιατί η δημόσια Τάξη προσβάλλεται μόνο με τις πράξεις της ΧΑ και όχι με τις πολιτικές της κυβέρνησης;
  Αν η ΧΑ επιθυμεί να υποκαταστήσει τους θεσμούς, είναι γιατί αυτοί δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Ας διορθώσει η κυβέρνηση τα λάθη της και ας δώσει την αξιοπιστία πίσω στους θεσμούς χωρίς να παρεμβαίνει και να τους χρησιμοποιεί προς όφελός της όπως την βολεύει. Ας κρατήσουν οι δικαστές την ανεξαρτησία τους….
  Προσωπικά, περιμένω να βγουν στη δημοσιότητα τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΧΑ; Είμαι σίγουρη πως έχουμε πολλά να μάθουμε, για τον τρόπο που (δεν) λειτουργούν οι θεσμοί…

  Μου αρέσει!

 21. kebron permalink
  12 Απριλίου, 2014 05:46

  Αφιερωμένο στα πρόβατα που ακολουθούν αυτούς τους απατεώνες:

  Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών Χρεοκόπησε!

  http://leonidasvatikiotis.wordpress.com/tag/%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD/

  Μου αρέσει!

 22. kalliopi permalink
  12 Απριλίου, 2014 13:27

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ »ΚΡΑΤΩΝ»»
  ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ δ΄ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ 5:15

  3!30-4!00 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ BIS ΗΘΕΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ;;;;
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ: Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα …
  http://www.katohika.gr/…/ksekinaei-mia-nea-sklavia-me-tin-end-kai-ton-sorra….‎

  ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;; διαβάστε σχετικά : αποψε γκρεμιζουμε τον μυθο σωρρα-μαζικες αποκαλυψεις …
  eleusisdiagoridon.blogspot.com/2013/12/blog-post_2125.html‎
  ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!! Σώρρας (ΑΝΤ1): Αν σας πω θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι

  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ;; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ LINKS ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ: Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΟΣΗΣ. Ο κ. ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ…
  ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ;;;;διαβαστε σχετικα: Εἶναι πολύ ἀπατεώνας ὁ Σῶῤῥας; | Φιλονόη καὶ Φίλοι…
  filonoi.gr/2013/11/13/f-einai-poly-apateonas-o-sorras/‎ και
  Ο αυτόκλητος «ευεργέτης» Σώρρας, είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους!!!!!!!!!TSOUTSOUNEROS

  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
  Ο σωρρας ΕΧΕΙ για ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ!!!!! και τον κυνηγούν δικαστικά και για πολλές άλλες ΑΠΑΤΕΣ καθώς και για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!
  ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;;;;
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;;
  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:Σώρρας (ΑΝΤ1): Αν σας πω θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σάββατο, 20 Απριλίου 2013
  «Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει…» ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΤΗΕ END OF THE END.
  ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;;

  ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…ΤΙ ΝΑ ΠΩ,….

  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ :
  ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ;;;;;;
  ΑΠΟ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;;;;
  ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣTO ΑΜΕΡΙΚANIKO ΚΡΑΤΟΣ;;;;
  ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ;;;;;;
  ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ;;;;;;
  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ TOY ΣΙΝΟ;;;;
  ΑΠΟ ΤΗΝ BIS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ;;;;;

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Αντώνης Διαμαντόπουλος;;;
  Γεώργιος Γιαλτουρίδης ΚΑΤΑ Anthony Diamond και τα …
  tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39521‎

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο γιατρος Λαμπράκης που έχει καταδικαστεί από τα αμερικανικά δικαστήρια για φοροδιαφυγή!!!!
  διαβάστε σχετικά: σε λίγο, οι κοπρίτες των END USA, END KANADA και END …tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/26839‎ και
  End National Debt: μούφα τελικά οι σωτήρες Σώρρας …www.fimes.gr/2012/10/sorras-lamprakis-end-national-debt/‎

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ END O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ GRANT THORNTON;;;;;;;
  ο Λαμπράκης διαβεβαιώνει πως ο Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ GRANT THORNTON δεν έχει σχέση με την end!!! Αν διαβαστε το καταστατικό της οργάνωσης των Σώρρα – Λαμπράκη (El/END),!!!! Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!! Τα αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση ΕΤΕ, Grant Thornton …banquedorient.org/web/?p=1760‎

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ::
  » …..Γιάννης Καλογερόπουλος
  ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε 4
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
  ΑΝΑΓΚΗ !!! ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ
  ΒΙΑΖΟΥΝ !!!! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΟ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ
  ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ !!!! ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
  ΕΝΤΥΠΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ
  ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ
  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!!!
  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΗΜΑΙΩΝ .. ΚΑΠΕΛΩΝ … ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ .. ΚΛΠ !!!
  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
  ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 0026.0097.48.0200 558911
  ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΤΟ
  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ …. IBAN: GR 430 2600 970000 480 200 558911 !!!
  ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε4
  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ … ΔΙΑΝΟΜΗ … ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ
  ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ !!! ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ
  ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ

  ΠΟΣΟ !!!!
  ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  !!!
  να δημοσιευτει σε ολες τις ομαδες
  Like · Share · January 15 at 5:15pm…….»
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  Μου αρέσει!

 23. kalliopi permalink
  12 Απριλίου, 2014 14:41

  εκτακτο ! ο σωρρας σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον πελοπα
  eleusisdiagoridon.blogspot.com/2014/04/blog-post_8594.html‎

  Ακούστε το είναι όλα τα λεφτά!!!!!!

  Μου αρέσει!

 24. kalliopi permalink
  14 Απριλίου, 2014 01:15

  Κι΄ άλλο ντοκουμέντο!!! Η Έκθεση Αναίρεσης προς τον Άρειο Πάγο, του Αρτέμη Σώρρα, κατά της απόφασης 1302/2005 Εφετείου Πατρών, που τον είχε καταδικάσει για …πλαστογραφία!!!

  tsoutsouneros

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   14 Απριλίου, 2014 07:12

   Πολύ το υλικό – και δεν έβγαλα το μηνιαίο άρθρο για το λεβέντη μας!

   Μου αρέσει!

 25. kalliopi permalink
  15 Απριλίου, 2014 19:14

  Σώρρας: Κομπογιαννίτης και ρατσιστής

  Posted on 04/12/2013 Updated on 10/02/2014

  “Ο Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θάνατος του”, ισχυρίζεται ο… “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρρας!

  Του Τάκη Θεωδόρου

  Μου αρέσει!

 26. kalliopi permalink
  18 Απριλίου, 2014 14:01

  ένα πάρα πολύ καλό άρθρο για την εγκληματικη συμμορία του «λαμπρακις & σώρρας»:

  http://justiceforgreece.wordpress.com/2012/10/09/υπόθεση-σώρρα-τελική-αποτίμηση/

  «….Ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, εμφανίστηκε με την ιδιότητα του πρόεδρου των END και παρουσιάστηκε από τον δημοσιογράφο ως διάσημος καρδιολόγος στην ΝΥ. Μόνο που βάση της επαγγελματικής διεύθυνσης την οποία ο ίδιος έδωσε, [ (718) 545-7979, 3270 31st St, Astoria, NY 11106+2643], ο Εμμανουήλ Λαμπράκης φαίνεται ότι δεν είναι καρδιολόγος αλλά ιδιοκτήτης (ή υπάλληλος) της H P S MEDICAL, εταιρία με αντικείμενο την εμπορία γιατρικού και νοσοκομειακού υλικού, η οποία δεν έχει ιστοσελίδα και η οποία από όσο φαίνεται δεν έχει οικονομική δραστηριότητα. Πέραν τούτου, καρδιολόγος Λαμπράκη στην Νέα Υόρκη δεν εμφανίζεται πουθενά. Ούτε άσημος ούτε διάσημος….»

  Μου αρέσει!

 27. kalliopi permalink
  18 Απριλίου, 2014 14:02

  Καλό πάσχα σε όλους σας!

  Μου αρέσει!

 28. strovoliotis permalink*
  24 Απριλίου, 2014 22:09

  Για να διαβάζετε και να μη πιστεύετε! http://alfeiospotamos.gr/?p=3607

  Μου αρέσει!

 29. george kinikos permalink
  24 Απριλίου, 2014 22:47

  ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΝΙΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ..ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..ΔΕΝ ΣΕ ΛΙΩΝΟ ΡΕ… ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΟ ΤΙ ΣΩΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΟΥ…. ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   24 Απριλίου, 2014 22:51

   Λατρεύω αυτό το είδος του διαλόγου! Λατρεία για κάθε ψυχαναλυτή όταν έχει απέναντί του ένα παλαβό, αλλά γελοίο παλαβό!

   Μου αρέσει!

   • Σκεπτόμενος Έλλην permalink
    19 Μαΐου, 2014 18:53

    »…τά θέλει καί σένα ό ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ σου» …!!! (Σπφώ Νοταρά)

    Μου αρέσει!

 30. Ιωαννα Βαφειαδου permalink
  24 Απριλίου, 2014 22:58

  Τελικα το να ζειτε με ψεμματα ειναι στο αιμα σας!!Πριν λοιδωρισετε ομως τους οπαδους του Σωρρα,καλο θα ειναι να καταλαβετε κατι που θα σας φανει πρωτακουστο,γιατι το οπαδιλικι προφανως ειναι το μονο που γνωριζετε!!Δεν ειμαστε οπαδοι κανενος Σωρρα!Ικανοι για οπαδοι ειστε εσεις!Εμεις ειμαστε Ενεργοι πολιτες!!Τι σημαινει ενεργοι?Σας παραπεμπω σε καθε λεξικο!!Προφανως ειμαστε ηλιθιοι που πιστευουμε σε αποδειξεις και οχι σε ανοητες κατινιες και κουτσομπολια!!Ειμαστε ανοητοι που το ψαχνουμε και δεν αναμασαμε ετοιμη τροφη γνωστων παραγωγων!!Εμαστε βλακες που παλευουμε για το συμφερον της Ελλαδας και δεν στρεφομαστε εναντιον της βαζοντας οσα εμποδια μπορουμε!Το δεν εχω κομμα,χρωμα,δογμα εισαστε εσεις οι ευφυεις που το μεταφραζετε ως κομμα!!!!Το δεν εχω κομμα,ειστε εσεις τα σαινια που το μεταφραζετε ως ΧΑ!!!!!!!!Και διαφορα αλλα τετοια!Μια κουβεντα θα σας πω μονο!!Αν περιμενετε με αυτα και αλλα να αποδειξετε υψηλη νοημοσυνη,χασατε!Βρειτε αλλον τροπο!!Αλλα μηνεπιχειρητε συγκρισεις γιατι ειστε εξ ορισμου ΧΑΜΕΝΟΙ!Οσο για το δηλητηριο που ψαχνετε για να μας τελειωσετε….Στα φαρμακεια παιδια!!Εκει θα το βρειτε!Μην ταλαιπωρειστε αλλο ψαχνοντας!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   24 Απριλίου, 2014 23:17

   Είστε παλαβοί είστε και ηλίθιοι είστε και βλάκες και παρακολουθείτε ένα ρατσιστή αντισημίτη απατεώνα να αραδιάζει απίστευτες μαλακίες που δεν περνούν το κόσκινο οποιουδήποτε λογικού μυαλού.

   Ενεργοί πολίτες λέει!!! Αν εννοείτε τον αυνανισμό, ναι!

   ΥΓ. Από που θα έρθουν τα ριάλια σήμερα; Από τους εξωγήινους την Τραπεζα της Ανατολής ή το καταπίστευμα;

   Μου αρέσει!

   • george kinikos permalink
    24 Απριλίου, 2014 23:34

    ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.. ΘΑ ΣΕ ΨΕΚΑΣΩ ΜΕ ΑΡΤΕΜΙΖΩΝ …

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     25 Απριλίου, 2014 07:12

     Ξέρω. Είστε και ψεκασμένοι!

     Μου αρέσει!

   • Ιωαννα Βαφειαδου permalink
    25 Απριλίου, 2014 02:35

    Δεν θα αντιγυρισω τις ομορφες λεξεις που μας περιλουζεις,γιατι θα ηταν τιμη για σενα!!Θα πω απλως οτι η απαντηση σου αγαπημενε μου επιβεβαιωνει αυτο που ειπα!Κινεισθε στα πλαισια της κατινιας και του ανοητου life style!Μιλαμε για τοοοση σοβαροτητα!!Συγχαριτηρια!!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     25 Απριλίου, 2014 07:29

     Ιωάννα, έχεις δίκιο. Ήμουν πολύ χαλαρός με τη χρήση επιθέτων, μπας και σας σοκάρω και σας βοηθήσω να συνέλθετε! Αφού δεν δούλεψε αυτό θα επαναλάβω το ερώτημα επί της ουσίας: Από που θα έρθουν τα ριάλια σήμερα; Από τους εξωγήινους, την Τραπεζα της Ανατολής ή το καταπίστευμα; Η μήπως τους αρχαίους έλληνες; Γιατί ξέρεις, όταν παρακολουθήσει κάποιος την πορεία του κ. Σώρρα, θα διαπιστώσει πως ειναι πράγματι ο πλουσιότερος ανθρωπος στο σύμπαν: με βάση τη φαντασία του όμως. Όλα αυτά δε σε κάνουν να υποψιάζεσαι έστω πως κάτι δεν πάει καλά;
     Δεν πιστεύω να απαντήσεις, αλλά αν δώσεις τεκμηριωμένη απάντηση, θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση να την προβάλω.

     Μου αρέσει!

  • Ευαγγελος Κλαψης permalink
   24 Απριλίου, 2014 23:35

   Μπράβο Ιωάννα.

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    25 Απριλίου, 2014 07:12

    Άλλος παλαβός!

    Μου αρέσει!

    • Σκεπτόμενος Έλλην permalink
     19 Μαΐου, 2014 22:22

     πρός strovoliotis.
     Πραγματικά έχεις μεγάλο θράσος γιά νά αυτοαποκαλείσαι ψυχαναλυτής !
     Σου θυμίσω τις εκφράσεις σου τόσο ως φερομένου οικοδεσπότη όσο και αυτό-φερόμενου ιατρού !!!
     Θεωρείς τους οπαδούς (κάθε χώρου !) ώς παίγνιο τής ΄΄ψυχαναλυτικής΄΄ σου μαεστρίας ;;;!!!
     Δέχομαι ότι η όποια διάθεση ΟΠΑΔΟΥ ενέχει καλύψεων ατομικών – κοινωνικώ αναγκών, αλλά οί κοινωνίες και τά συστήματα Εξουσίας πάντα αυτά χρησιμοποίησαν.
     Η δική σου Ιατρική τεχνική μαεστρία ξεπηδά με τις ύβρεις ;;;…
     (αλήθεια είναι ακριβά τά εισιτήρια στα γήπεδα ή φοβάσαι το ξύλο, και βρήκες εύκολο το ΄΄στόλισμα΄΄ δημιουργώντας blog ;; )
     Μέ τά παρακάτω λόγια στόλισες τους οπαδούς του Σώρρα (αλλά και την Ιωάννα Βαφειάδου – όπως υπογράφει), ως (παλαβούς – ηλίθιους – βλάκες – ρατσιστές αντισημίτες – απατεώνες – μαλάκες – αυνανισμένους)… ΕΎΓΕ !!!

     ΕΥγενέστατος ! άξιος να μεταλαμπαδεύσεις την γνώση και το πνεύμα σου ! ΆΞΙΟς ! ! !…

     Δεν περιέχουν οί λέξεις το άσχημο. Αλλά το μυαλό και ό τρόπος αυτού πού τις χρησιμοποιεί περιέχει το όποιο κακό πού μπορεί να αποδοθεί.
     Και προφανώς strovolioti το ΌΝομά σου και η συμπεριφορά σου δείχνει την ποιότητά σου (ναί ! –ποιότητα– σωστά ό τόνος ! άλλα SIMITΕκολου) . Θυμίσου τον εβραιογερμανό τού χρηματιστηρίου! ή ψάξε καμιά ελιά και τίναξέ την !
     Ψάξε να δείς για κανα’ συνάδελφό σου ΄΄ψυχαναλυτή΄΄ , ίσως μπορεί και να σε βοηθήσει στις εκφράσεις! …την σκέψη όμως χρειάζεται να την λειτουργήσεις μόνος σου, όπως ζητάς και από τους ΄΄στολισμένους΄΄ σου επισκέπτες,
     προφανώς και δεν έχεις ίχνος της Ελληνικής Φιλοξενίας.

     …(μήπως αλήθεια ψάχνεις για δικούς σου οπαδούς ;;;
     …αλλιώς τι σε χωρίζει από τούς επισκέπτες σου και τους βρίζεις ;;;
     κέρδισέ τους εάν μπορείς από τά λαμόγια πού (ισχυρίζεσαι) ότι τους κοροϊδεύουν,
     αλλιώς γιατί ασχολείσαι με τόσο χαμηλής νοημοσύνης όντα ;;;
     ασχολήσου με τους ομοίους σου !!!
     ανώτερε εγκέφαλε!!! )
     Περισσότερο γράφεις ως σχολιαστής μεταξύ σχολιαστών και όχι ως αρθογράφος. Ούτε και ως πραγματικός ερευνητής ! Αναμασάς τόσον εσύ όσο και οί περισσότεροι ιστότοποι τις πληροφορίες ό ένας από τον άλλο και ποιά είναι η πηγή και η αλήθεια;;;!!!
     Για το αρχικό άρθρο σου, δίνεις πηγές των ιστοτόπων που υποστηρίζουν τις θέσεις της ομάδος ei-end περί αντιθέτων όμως ισχυρισμών με πειστήρια και αποδείξεις δεν βλέπω!!!.
     Αντιπαραθέσεις σε επίπεδο ΞΕ-κατινιάσματος, βλέπω !
     ΤΟ εύΚΟΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ …!!!
     Ναί όντως σε κάθε δύσκολη περίοδο βρίσκονται υποψήφιοι σωτήρες (και μάλλον μόνον τέτοιοι πέρασαν από τούτον τον τόπο) αλλά από τον Ιστοχώρο σου εάν είχες να πείς κάτι σοβαρό εναντίων τους θα έπρεπε να έχεις και τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ως ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ απάντηση και προς τους ΟΠΑΔΟΥΣ. Με το να θεωρείς την ανάρτηση της βικι-πεδίας ως σοβαρή πληροφορία για τόσο μεγάλα και σοβαρά θέματα, τότε καλύτερα να πούμε καν’ ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ κλπ.
     Επίσης το να μπλέκεις τα θέματα, βλ. Χρυσά ΑΥΓΆ κλπ, δηλ. το κόμμα της εθνοσωτηρίου χρυσής (=σαν την αρρώστια – ένα πράμα!) είναι άλλο θέμα. Ακόμη και να εμπλέκεται με τήν ομάδα Σώρρα πρέπει να δείξεις ΠΟΥ;;; και ΠΏΣ ;;; αποδείξεις ;;;
     Μεγάλη όμως η ευαισθησία στα σχόλια διέκρινα περί αντισημιτικών – αντιεβραϊκών λεχθέντων.
     Επειδή μιλά η ομάδα του Σώρρα γι’αυτά – περί των φοροαπαλαγών του ΚΙΣ με τά γνωστά νομοσχέδια – θορυβήθηκαν οί σχολιαστές ;;;
     ΠΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;;; αλλά έως τώρα όποιος τολμούσε νά αναφερθεί στά επίμαχα θέματα στιγματίζόταν τό ελάχιστο ώς ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ή ΦΑΣΙΣΤΑΣ , απαλά ώς ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ κλπ..
     …είναι ψέμματα τά ΦΕΚ πού από χρόνια γνωρίζουμε και τά κόλπα πού όλες οί κυβερνήσεις αυτής της ΄΄μπανανίας΄΄ στήριξαν ;;;
     γιατί δεν τά αναρτάς και να συζητήσουμε και αυτά μαζί με το κίνδυνο του επερχόμενου Σώρρα και των λαμόγιων της ΕΙ-ΕΝD ;;;
     ..δέν βλέπω όμως νά αναφέρεις τούς λειτουργούντες κίνδυνους , παραλληλα με όσους έρχονται …
     σε πήρε η ΄΄μπάλα΄΄ του Σώρρα και φοβήθηκες μην και χαλάσει η σερμαγιά των ΙΔΕΩΝσου ;;;
     Ιδεολόγε μου ! ΨΥΧΑναλυτή μου ! μη χολοσκάς !
     Αν είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ δεν σε φοβίζει τίποτε ! ούτε ό J. SORO ούτε ό Αρτέμης Σώρρας .
     ΑΓΑΠΆΣ την ΕΛΛΑΔΑ ;;; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ !
     …εδώ θά σέ δώ καί σέ όποιον άλλο -η , χωρίς κοκορομαχίες !!!

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     19 Μαΐου, 2014 22:45

     1.Σκεπτόμενε, αναγράφεται νομίζω καθαρά πως το ανωτέρω κείμενο το *φιλοξενώ* στο μπλοκ.
     2. Δηλαδή ο Σώρρας και η συμμορία του *δεν* είναι αυτά που αναφέρω; Απόδειξη!
     3.Η ελληνική φιλοξενία ειναι άριστον πράγμα. Ακόμα καλύτερη η ελληνική ευφυΐα, η οποία απουσιάζει παντελώς από τους παλαβούς του Σώρρα.
     4. Στο διαβατήριο μου γράφει «Ευρωπαϊκή ένωση – Κύπρος». Χαίρομαι που το μεγαλύτερο μέρος της κουλτούρας μου ειναι ελληνικό, χαίρομαι που περιέχει και άλλα κομμάτια, τα οποία συνεχώς ενισχύω.

     Μου αρέσει!

 31. 25 Απριλίου, 2014 00:47

  Strovolioti γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με το θεμα του Σωρρα; Η τοση επιμονη που δειχνεις εμενα μου θυμιζει το… επι προσωπικου που επικαλουντε και οι βουλευτες στη βουλη για να παρουν το λογο. Δεν κατακρινω αυτο που κανεις, αλλα μου δημιουργεις αποριες. Σου ειχα πει παλιοτερα οτι αν θες να εισαι αντικειμενικος πρεπει να εξεταζεις το θεμα και απο την αλλη μερια. Εσυ και γω ειμαστε πολιτες μιας χωρας. Αν καποιος προσπαθει να μας εξαπατησει, υπαρχει και ενα κρατος που οφειλει να μας προστατεψει απο αυτον. Δεν βλεπω να γραφεις κατι γι αυτο και ανυσηχω! Μη μου πεις παλι οπως την προηγουμενη φορα οτι το θεμα δεν ειναι σοβαρο γι αυτο και δεν ασχολειται κανενας μαζι του… Αν δεν ηταν σοβαρο εσυ γιατι ασχολεισαι τοσο; Προσωπικα δεν υποστηριζω κανεναν, θελω να πιστευω πως εχω ανεξαρτητη γνωμη και επειδη ζω σε εναν κοσμο που γυρω μας κυκλοφορουν πολλοι απατεωνες, προσπαθω να μη γινομαι θυμα κανενος. Δεν ξερω τι ειναι ο Σωρρας, ισως να ειναι απλα μια φουσκα. Αλλα…. γνωμη μου…. η υποθεση Σωρρα βρομαει!! Και βρομαει απο πολλες κατευθυνσεις!!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 07:21

   Σίμο, και εγώ νομίζω σου απάντησα: θεωρώ απίστευτο και αδιανόητο πως ένας απατεώνας με ένα σωρό παραμύθια καταφέρνει να παρασύρει τόσο πολύ κόσμο, να επικαλείται τόσο αστρονομικά ποσά που θα μπορούσαν να ανατρέψουν την παγκόσμια οικονομική τάξη, να υπόσχεται τόσα πολλά πράγματα που δε θα γίνουν ποτέ!
   Ποια άλλη πλευρά ρε φίλε; Αν αρχίσω να σου λέω τώρα πως τα σκατά που κάνουν τα χελιδόνια στη βεράντα μου είναι στην πραγματικότητα διαμάντια της καλύτερης κατηγορίας, θα είναι αυτό η άλλη πλευρά; Ή θα πεις ας τον καημένο να χαίρεται!

   Φυσικά υπάρχει «άλλη πλευρά» στο βαθμό που ο απατεώνας καταφέρνει να παρασύρει τόσο κόσμο, και ναι, οφείλει το κράτος να βάλει ένα τέρμα σε αυτό. Αλλά νομίζω το έχω γράψει και αυτό ξανά: εκ των πραγμάτων το ελληνικό κράτος είναι ένα αποτυχημένο κράτος, και δεν καταφέρνει να προσφέρει ένα σωρό στοιχειώδη πράγματα, με το Σώρρα θα ασχοληθεί;
   Καλά, εσένα δε σου δημιουργείται απορία που *όλα* τα ευφάνταστα παραμύθια για μυστικά λεφτά εστιάζονται πάνω σε αυτό τον καλό άνθρωπο το Σώρρα; Μα είναι δυνατόν να είναι σύμπτωση όλα αυτά;

   Μου αρέσει!

   • Σκεπτόμενος Έλλην permalink
    19 Μαΐου, 2014 23:08

    Δέν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά είμαστε μιά ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (χά! χά!)
    (βλ. Ντίνος Ηλιόπουλος)
    Υπήρξε τά προϊγούμενα χρόνια μιά ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στόν τόπο αυτό καί φοβίζει μιά επερχόμενη ΣΩΡΟΠΛΗΞΙΑ;;;
    Μετά τήν ΣοσιαΛηστική εποχή καί τήν συνολικά Νεοφιλελεύθερη πολιτικάντικη εφαρμογή ό προβληματισμός είναι ό Σώρρας;;;
    χά! χά! τό ελληνικό κράτος !
    ρέ strovolioti ! βόηθα μας !!!
    τί παίρνεις ;;; (νά τό αποφύγουμε !!)
    αλήθεια μήπως είσαι από τούς βολεμένους ;;
    Μήπως χαλάει η βόλεψή σας ;;;
    ή δέ βλέπεις μέλλον καί τα ΄΄έπαιξες΄΄ ;;
    έλα ! ρέ σύ ! ρίξτο στήν πίστη !
    πίστευε καί μη ερεύνα..!!!
    καί κονόμα ! καί ταβέρνα !
    ΄΄με τό παπαδαριό έχεις κάτι νά καλύψεις τόν ποπό΄΄!
    Σάς φταίει ό ΄΄νταβατζής΄΄ καί δέ φταίει τίποτε άλλο ;;!!
    ..βρέ ΄΄σουρεκλεμέδες΄΄ τής νέας τεχνολογίας ανοίξτε κανα’ βιβλίο ιστορίας, καί κοινωνιολογίας καί μετά κάντε ότι προβληματίζεστε, γιατί τώρα μόνον ως παθητική μετοχή ακούγεστε.
    χά! χά! τέλος η ωραία ατμόσφαιρα…

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     20 Μαΐου, 2014 07:19

     Νομίζω παραληρείς; Είσαι και σκεπτόμενος!

     Μου αρέσει!

 32. Χρυσή Τ.. permalink
  25 Απριλίου, 2014 01:23

  Εγώ θά ήθελα νά επισημάνω καί κάτι ακόμη..Πού είναι αλήθεια τά γραφεία τής περιβόητης οργάνωσης τών βαθύπλουτων ευεργετών;Πού καταλήγουν τά έντυπα συμπαράστασης μέ τίς υπογραφές καί τά προσωπικά δεδομένα τών συμπατριωτών μας;Μιά απλή πληκτρολόγηση στό Google αρκεί γιά νά δούμε τί υπάρχει στήν διεύθυνση αυτή:
  ΚΟΤΣΟΜΥΤΗ ΑΓΓ. – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΟΕ

  5 Αδελφών Κυπραίου 112, 192 00 Ελευσίνα Αττικής

  Τηλέφωνο

  Κατηγορία: Ανυψωτικά Μηχανήματα |Προσθήκη στη Λίστα μου

  Μου αρέσει!

  • Ιωαννα Βαφειαδου permalink
   25 Απριλίου, 2014 03:00

   Αγαπητη Χρυση…Αυτα που γραφουμε στο Ψηφισμα Ελληνων.ΔΕΝ ειναι προσωπικα δεδομενα!!Αλλοιως η επιτροπη για την προστασια των προσωπικων δεδομενων.θα απαγορευε στους επαγγελματιες να εκδιδουν τιμολογια με τα ιδια στοιχεια!Θα απαγορευε στις μεγαλες εταιρειες που πουλανε με δοσεις να μας ζητανε τα ιδια στοιχεια!Αλλωστε τα 600 δις ειναι στο ονομα της Ελληνικης Δημοκρατιας.Αυτο σημαινει οτι ειμαστε ολοι δικαιουχοι!Αλλα σαν δικαιουχος,δεν ισχυει η οποια απαιτηση σου νομικα,χωρις αυτα τα στοιχεια!Οσο για την διευθυνση…Φυσικα καπου επρεπε να πηγαινουν και να ταξινομουνται,να ελεγχονται για διπλα ψηφισματα κλπ.Δεν πιστευω να πιστευεις οτι θα τα ειχαμε στο δρομο!!Και λεω θα τα ειχαμε,γιατι χιλιαδες Ελληνες πολιτες ειμαστε αυτοι που διακινουν το Ψηφισμα των Ελληνων!Εμεις ρωτησαμε εμεις συμβουλευτικαμε,εμεις το τυπωσαμε και εξακολουθουμε με δικα μας εξοδα να το τυπωνουμε και να το μοιραζουμε!Ειναι πρωτοβουλια δικη μας και οχι κανενος Σωρρα!Ο Σωρρας τα κατεθεσε στο ονομα ολων μας,εμεις πρεπει να απαιτισουμε να κατεβουν και να ρευστοποιηθουν!Ειναι δικα μας!Εμεις πρεπει να ενδιαφερθουμε!!

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    25 Απριλίου, 2014 07:36

    Ρε Ιωάννα, πόσες υπογραφές έχετε πάρει στ’ αλήθεια ως τώρα; Πόσο μυστικό είναι αυτό το νούμερο; Κάτι έλεγε για εκατομμύρια ο Μάκης; Όπως λεει τώρα πως δε θέλει ένα δήμαρχο «δικό» του, θέλει …50!

    Α, μάλιστα τα λεφτά ειναι στο όνομα της ΕΔ, ε; Άρα τον Αύγουστο θα στείλει ένα έμβασμα ο Ομπάμα και θα τελειώσουν όλα, σωστά; Γιατί ξέρεις, τα εκδομένα κρατικά ομόλογα δεν εξαρτώνται από υπογραφές και άλλους όρους για να πληρωθούν: μόλις έρθει η μέρα τους απλώς πληρώνονται. Τελεία και παύλα. Και να μην ακουσω άλλα παραμύθια για αυτό το θέμα,ε;

    Μου αρέσει!

  • 25 Απριλίου, 2014 03:08

   Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ε4
   ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
   ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

   Μου αρέσει!

  • 25 Απριλίου, 2014 04:30

   Χρυση μια και εισαι τοσο καλη στο ψαξιμο, θελω να μου βρεις διευθυνσεις των εισπρακτικων των τραπεζων για να μαθουμε που πανε τα προσωπικα μας δεδομενα απο τις τραπεζες. Δεν ειρωνευομαι καθολου σ αυτο που λεω!

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 07:23

   Δυστυχώς Χρυσή, αν κάποιος φτάσει στο σημείο να πεισθεί πως τα έγγραφα αυτά έχουν έστω κόκκους σοβαρότητας και αποδεχθεί να τα υπογράψει, ε, δε θα μπορούσε να ασχοληθεί με το που πάνε!

   Μου αρέσει!

 33. George Kinikos permalink
  25 Απριλίου, 2014 01:32

  ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΣΤΡΟΒΟΛΟΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 07:24

   Ρε κουμπάρε αυτός που αναφέρεις ως εργοδότη μου, με πληρώνει κιόλας; Γιατί δεν έχω πάρει ούτε μπακκίρα τσακιστή!

   Μου αρέσει!

 34. Ανώνυμος permalink
  25 Απριλίου, 2014 03:39

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΡΟΒΟΛΚΑΠΟΙΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…
  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ…ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΕΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΜΑ ΑΘΟΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ..ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 07:38

   Κύριε ελέησον! Η επίθεση των παλαβών παίρνει νέες διαστάσεις! Τι μας λες ρε κουμπάρε;

   Μου αρέσει!

 35. Αντιstrovoliotis permalink
  25 Απριλίου, 2014 14:04

  ΣΤΡΟΒΟΛΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΗ ΘΕΣΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ . ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 15:09

   Σοβαρά ε; Προδότες είναι νομίζω εκείνοι που υπονομεύουν και γελοιοποιούν τη χώρα με παραμύθια ρατσισμό και προγονοπληξία. Και αυτά χαρακτηρίζουν τη συμμορία του Σώρρα.

   Μου αρέσει!

 36. george kinikos permalink
  25 Απριλίου, 2014 14:25

  ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ .
  ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
  ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΔΕΛΑ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ Α.Ε.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 15:12

   Για να γίνει διάλογος πρέπει να υπάρχει και το στοιχειώδες IQ – κάτι που απουσιάζει εμφανώς από τους οπαδούς του απατεώνα.

   Δώσε όμως λίγα στοιχεία για αυτές τις πληρωμές που λες. Γιατί φαίνεται να ειναι όπως τα «χρηματοοικονομικά εργαλεία» του Σώρρα. Δεν τις έχει δει κανείς!

   Μου αρέσει!

 37. george kinikos permalink
  25 Απριλίου, 2014 15:26

  ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ CIA ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ Α.Ε.
  ΒΔΕΛΟΚΑΤΣΑΡΙΔΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.

  ΠΛΗΡΟΜΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ .

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 17:19

   Πάντως η ορθογραφία σου υστερεί πολύ από τη δυνατότητα σου ως λογοπλάστης! Λοιπόν, αν έχεις τα καρύδια: δώσε αποδείξεις, ή βγάλε το σκασμό!

   Μου αρέσει!

 38. George Kinikos permalink
  25 Απριλίου, 2014 18:00

  TΩΡΑ Σ’ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ. Θ Α Σ Ε Λ Ι Ω Σ Ω .

  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

  U B S

  ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ Α.Ε.

  ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ .

  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΕΝΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ .

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Απριλίου, 2014 22:56

   Έλα ρε μεγάλε! Εγώ νομίζω είσαι ένας θρασύδειλος ηλίθιος που δε θα είχες τα κότσια να με κοιτάξεις ποτέ στα μάτια.

   Για, τις εισπράξεις από αυτόν τον Μπόμπολα, (ποιος ειναι τούτος;), αναμένω αποδείξεις! (Να δω τι χάνω δηλαδή!)

   Μου αρέσει!

 39. Χρυσή Τ.. permalink
  26 Απριλίου, 2014 01:04

  Νομίζω πώς δέν μιλάμε σοβαρά αγαπητή Ιωάννα..Ο Σώρρας δέν ζήτησε κάτι εκατομμύρια υπογραφές;Ανεξάρτητα από τό άν ο πάσα ένας πού τού κατεβαίνει στό κεφάλι νά μαζεύει υπογραφές έχει δικαίωμα νά μαζεύει τά προσωπικά δεδομένα τού κόσμου,δέν θά έπρεπε νά σάς λέει κάτι τό γεγονός ότι αυτός ο αυτοαποκαλούμενος τρισεκατομμυριούχος δέν διαθέτει ένα χώρο γιά νά αποθηκεύει τά έντυπα μέ τίς υπογραφές παρά τά στέλνει-όπως φαίνεται απο τό Google-σέ μιά εταιρεία μέ..ανυψωτικά μηχανήματα πού ανήκει σέ έναν από τούς συνεργάτες του;Δέν θά έπρεπε ο ίδιος νά χρηματοδοτήσει τουλάχιστον τήν τύπωση τών εντύπων;Καί δέν είναι σοβαρό επιχείρημα νομίζω,ότι αυτά τά στοιχεία πού ζητάει δέν είναι προσωπικά δεδομένα..ειναι καί παραείναι καί μάλιστα είναι καί εμπορεύσιμα.Τώρα άν εσύ θεωρείς τόν εαυτο σου δικαιούχο στά δισεκατομμύρια πού επαγγέλεται ο Σώρρας λυπάμαι αλλά θά απογοητευτείς όπως καί όλοι όσοι πίστεψαν αυτά τά παραμύθια..Νά δείς πού κοντά είναι ο Αύγουστος καί ο Ομπάμα δέν θά έχει πάλι ψιλά..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   26 Απριλίου, 2014 09:58

   Ε, μα προφανώς για αυτό ακριβώς το λόγο, το παραμύθι τώρα βασίζεται όλο και περισσότερο στο «Παγκόσμιο καταπίστευμα». Και ειλικρινά: πόσο κρετίνος μπορεί να ειναι κάποιος που παραμυθιάζεται μια με την τραπεζα, μια με την τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων και τώρα με τα καταπίστευμα, και να υποστηρίζει φανατικά τον απατεώνα;

   Μου αρέσει!

 40. George Kinikos permalink
  26 Απριλίου, 2014 06:20

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΚΑ
  ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.
  ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ
  ΕΙΔΗΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   26 Απριλίου, 2014 10:01

   Φυλακή θα με βάλει αν καταφέρει να αποδείξει πως ο χαρακτηρισμός απατεώνας ειναι ψευδής και ατεκμηρίωτος. Για να το κάνει αυτό, πρέπει να αποδείξει ότι κρατεί τα λεφτά. Όχι τα χαρτιά, αν ευνοείς τι εννοώ.

   Ε, σου λέω πως δεν υπαρχει ούτε μια περιπτωση στα 600 δισεκατομμυρια.

   Μου αρέσει!

 41. Ανώνυμος permalink
  26 Απριλίου, 2014 11:33

  ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΤΟΒΟΛΙΩΤΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ; ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΕΤΙΜΑΣΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ …….ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΣΑΛΙΟ……ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ…..ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   26 Απριλίου, 2014 11:59

   Εκτός από ειδικοί στα χρηματοοικονομικά, είστε και ειδικοί στα σεξουαλικά βλέπω,ε; Μάλλον αχάπαροι και στα δυο όμως.

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    26 Απριλίου, 2014 14:03

    «… υπόκοσμος με νούμερα εθνικόφορνες που βρωμάνε τα χνώτα τους παρέα με σταλινικούς αγύρτες. Αρπαχτές…. και άγιος ο θεός. Βία και τρομοκρατία…. αλητεία και βρωμιά. Προστυχιά…και σνομπισμός…

    Κανένα μέλλον για τους νέους ανθρώπους…. καμία ελπίδα. Έμπλεξε ο κόσμος με θεόμουρλους….με κτήνη. Γελοία ανθρωποειδή, που παριστάνουν τους τεθλιμμένους συγγενείς, ενώ είναι οι δολοφόνοι της επόμενης γενιάς…..έρχονται και εκλογές…..οι πλούσιες εκλογές…των ξυπόλητων….»

    το βρήκα σε σημερινή δημοσίευση του perimajestic
    νομίζω ταιριάζει γάντι για την περίσταση….
    αυτοί και άλλοι πολλοί που σχολιάζουν στο ιστολόγιό σου και σε απειλούν και σου επιτίθενται προσωπικά είναι κομμάτι του υποκόσμου και της αλητείας της ελλάδας μας…να τους χαίρεστε, όσοι τους υποστηρίζετε…

    καλημέρα και χρόνια πολλά στροβολιώτη

    Μου αρέσει!

    • Αντιstrovoliotis permalink
     26 Απριλίου, 2014 21:05

     ΛΕΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ; …. ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΛΙΏΠΗ ; …ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ..ΑΛΗΤΕΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ; ..ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΣΥ; …ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΥΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΧΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΙΑΣΑΝ …ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ; …. ΟΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ..ΟΠΩΣ ΚΤΗΝΗ , ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΙ ..ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ..ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ…ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟ … ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ; ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ …

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     26 Απριλίου, 2014 22:37

     Για σου Καλλιόπη. Ναι, ασχολούμαι με αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα…

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     26 Απριλίου, 2014 22:40

     Εκατομμύρια ρε κουμπάρε; Τεκμηρίωσε, ή σκάσε για πάντα! Και αν είναι όπως λες φυσικά, τότε δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γιατί εφτασε εκεί που έφτασε χωρίς να κουνήσει κανείς ξένος το δαχτυλάκι του.

     Μου αρέσει!

 42. kalliopi permalink
  27 Απριλίου, 2014 14:09

  Στροβωλιώτη , θαυμάζω την υπομονή, την αντοχή και την αυτοσυγκράτησή σου φόλε μου…ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω ώρες-ώρες….

  Είναι άλλο να επιδιώκεις αν το θες την αντιπαράθεση, ακόμη και με ανθρώπους που δεν ξέρουν να γράφουν ούτε να μιλούν, με ανθρώπους χωρίς επιχειρήματα, που δεν έχουν τίποτα να πουν… γιατί αυτό δίνει την δυνατότητα (που είναι και το ζητούμενο) να ενημερωθεί ο κόσμος για το κόλπο grosso του αιώνα αλλά να παρουσιάσουν τους εαυτούς και της απόψεις τους και οι οπαδοί της άλλης μεριάς… εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους(?) που δεν σέβονται τίποτα… στην τελική αυτοί εκτίθενται…

  Και είναι άλλο να ανέχεσαι τέτοιες διαδικτιακές αλητείας ….. ξέρεις αισθάνθηκα πολύ άσχημα διαβάζοντας μηνύματα προσβλητικά όπως τα παρακάτω:

  George Kinikos permalink
  Απριλίου 26, 2014 06:20

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΚΑ
  ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.
  ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ
  ΕΙΔΗΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .

  Ανώνυμος permalink
  Απριλίου 26, 2014 11:33

  ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΤΟΒΟΛΙΩΤΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ; ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΕΤΙΜΑΣΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ …….ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΣΑΛΙΟ……ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ…..ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

  Αν αυτή η συμπεριφορά των οπαδών του σώρρα δεν είναι διαδικτιακή αλητεία, τότε τί είναι? είχα δίκιο όταν έγραψα παραπάνω «παραφράζοντας» τον perimajestic για «υπόκοσμο με νούμερα εθνικόφορνες…. αλητεία και βρωμιά. Προστυχιά…και σνομπισμός…Έμπλεξε ο κόσμος με θεόμουρλους….με κτήνη. Γελοία ανθρωποειδή, που παριστάνουν τους τεθλιμμένους συγγενείς, ενώ είναι οι δολοφόνοι της επόμενης γενιάς…..έρχονται και εκλογές…..οι πλούσιες εκλογές…των ξυπόλητων….”

  Κάποιοι περνούν από το ιστολόγιο για να μας χαλάσουν τη μέρα… κάποιοι θέλουν να εκτονωθούν και βρίζουν όποιον βρουν μπροστά τους….. Επιτρέπεται να σε απειλούν να σε βρίζουν, να σε προσβάλλουν και να σου επιτίθενται με σεξουαλικά υπονοούμενα, και να εξαγγέλουν σεξουαλικές τιμωρίες επειδή τόλμησες να μην συμφωνείς με τις απόψεις τους…..Τί πράγματα είναι αυτά?.. ..ΕΛΕΟΣ!

  Εδώ είναι διαδικτιακό καφενείο, και θα κάνουμε και πλάκα, και θα πούμε και τις βλακείες μας, και θα αστειευτούμε και όλα…. αλλά όποιος περνά για να πιεί ένα ουζάκι και να κάνει παρέα στους υπόλοιπους , πρέπει καταρχήν να σέβεται τους ανθρώπους και τον εαυτό του… στροβολιώτη δεν είμαι υποχρεωμένη να διαβάζω απειλητικά μηνύματα και να συνεχίζω τη συζήτηση σαν να μην τρέχει τίποτα….Κάποιος ήρθε κάθισε στο τραπέζι, έσπασε τα ποτήρι, αναποδογύρισε το τραπέζι, μας έβρισε και σε απείλησε εσένα προσωπικά….μετά έφυγε…και έστειλε πάλι τους δικούς του (βλ. μην. Αντιstrovoliotis permalink Απριλίου 26, 2014 21:05)…. για να βρίσει εμένα….

  Λοιπόν εγώ το ξεκαθαρίζω, περιμένω ένα συγνώμη για την παραπάνω συμπεριφορά, ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΡΩΜΙΕΣ, προφανώς κάποιοι ξέφυγαν, πάτησαν την κόκκινη γραμμή, και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι…strovolioti στη θέση σου θα ήθελα να γνωρίζω ποιός με βρίζει και με απειλεί, αν ακολουθεί εντολές και αν πληρώνεται για αυτό….πρόκειται για τρελούς ή για συντονισμένη αλητεία?

  όποιος θέλει να συμμετέχει σε συζήτηση άλλη φορά, να κάνει το κόπο, και να διαβάζει το άρθρο και όλα τα σχόλια που έχουν προηγηθεί, και ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ….απλά πράγματα …απλή λογική….μάθετε να συζητάτε, μάθετε να κρατάτε επίπεδο, αξιοπρέπεια….μην βρίζετε, μιλήστε, συζητείστε….επικοινωνείστε και….οπωσδήποτε ζητείστε συγνώμη ….

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   27 Απριλίου, 2014 16:04

   Αγαπητή Καλλιόπη,

   Ναι, θίγομαι και θυμώνω όταν διαβάζω αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάκια. Αλλά πιστεύω πως δεν έχω τίποτα να φοβηθώ γιατί η μαγκιά τους περιορίζεται στο πληκτρολόγιο τους. Συνεπώς ειλικρινά νομίζω είναι εκείνοι που εκτίθενται – και αυτή είναι μια πολιτική που εφάρμοσα από την αρχή. Στα πέντε χρόνια του ιστολογίου έχουν δημοσιευτεί περίπου 14000 σχόλια. Μόνο έντεκα διαγράφηκαν όταν προσπερνούσαν τη δική μου πολύ προχωρημένη κόκκινη γραμμή. Οκτώ από τα έντεκα αφορούσαν άλλους σχολιογράφους.

   Μου αρέσει!

 43. brain teaser permalink
  27 Απριλίου, 2014 17:05

  Oι οπαδοί του Σωρρα ας βρούν κατ’αρχήν λίγα χρήματα να επισκεφτούν ενα καλό ψυχίατρο πριν επισκεφτούν ανύποπτα διαλογικά ιστολόγια που γράφονται ελεύθερες απόψεις χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεολόγια, εκτός κι αν το κάνουν επίτηδες για να χαλάνε τους διαλόγους, αλλα κι έτσι να είναι, απλώς γυρίζει μπούμεραγκ σε αυτούς που εκπροσωπούν γιατι ο κόσμος βλέπει με τί αντικοινωνικά στοιχεία έχει να κάνει και καταλαβαίνει αμέσως περι τίνος πρόκειται. Τώρα, ας μου λύσει κάποιος νορμάλ συνομιλητής την απορία, τί ακριβώς έκανε ο δισεκατομμυριούχος που θέλει να σώσει τις χώρες μας ανυστερόβουλα(!!!). Εκανε κάποιες δωρεές ας πούμε σε προβληματικούς δήμους, αγόρασε προβληματικές τράπεζες, χρηματοδότησε κάποιες κοινωνικές παροχές υγείας οπου πεθαίνουν συνάνθρωποι χωρίς στοιχειώδη φάρμακα, πήρε μέρος σε διαγωνισμούς για αγορά εκτάσεων όπως το Ελληνικό π.χ. που θα μπορούσε να μείνει σε ελληνικά χέρια, έριξε χρήμα σε επιχειρήσεις ντόπιων προϊόντων να ενισχύσει την εργασία των νέων, τί;;
  Και υπάρχουν ακόμη αφελείς που τον πιστεύουν; Κάτι άλλο συμβαίνει, δεν υπάρχουν πλέον αφελείς σε τόσο δύσκολους καιρούς, παρα μόνο συμφεροντολόγοι, μαγεμένοι ή τελείως απελπισμένοι. Δεν ξερω πού ανήκουν, θα με ενδιέφερε πάντως μιά απλή εξήγηση
  για την εδώ (και τώρα) παρουσία του.

  Μου αρέσει!

  • 28 Απριλίου, 2014 07:12

   brain δεν καλυψες ολο το φασμα. Υπαρχουν οπως λες συμφεροντολογοι, μαγεμενοι, απελπισμενοι, υπαρχουν και αυτοι που κρατουν σταση αναμονης για να δουν που θα βγαλει αλλα οι χειροτεροι απ ολους ειναι καποιοι που σιωπουν και κανουν οτι δεν γνωριζουν τιποτα για το θεμα ενω θα επρεπε να το ειχαν ξεκαθαρισει εδω και καιρο. Ετσι δεν θα καθομασταν τωρα εδω εμεις να βριζουμε ο ενας τον αλλο. Ναι, ειναι λογικες οι αποριες σου για τον Σωρρα, πολλοι εχουν τις ιδιες αποριες, αλλα ποιον ρωτας να σου απαντησει; Ο ιδιος ο Σωρρας λεει… να ερθει το κρατος να με ελεγξει αν λεω αληθεια η ψεματα. Αν τα λεφτα υπαρχουν η οχι. Και γω λεω… γιατι δεν τον ελεγχει κανεις; Αυτο προσθεσε το στις αποριες σου απο δω και περα.

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    28 Απριλίου, 2014 07:30

    Ναι, τίθεται εδώ ένα θεματάκι: οποιοδήποτε άλλο συγκροτημένο κράτος θα ξεκαθάριζε ότι οι παρανοϊκοί ισχυρισμοί του Σώρρα δεν μπορούν να τεκμηριωθούν και αποτελούν ανοησίες και παραμύθια. Ε, το ελληνικό κράτος στην καλύτερη περίπτωση έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, στη χειρότερη δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Καταλαβαίνεις όμως πως δεν είναι ιδιαιτέρως ορθόδοξη διαδικασία το να ισχυρίζομαι εγώ ας πούμε πως έχω 3 φανταστικομύρια που θα έλεγε και ο Σκρούτζ, και να ζητώ από …*άλλους* να με ελέγξουν αν τα έχω πραγματικά.

    Με ένα ελάχιστο κλάσμα των ποσών που κατέχει ο Σώρρας θα μπορούσε να αποδειχτεί άμεσα και εύκολα η ύπαρξη των λεφτών και θα έκλεινε το θέμα. Γιατί δεν το κάνει όμως; Γιατί βάζει όρους που *ξέρει* πως δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτοί; Μήπως για να μη χρειαστεί να αποδείξει κάτι και ο ίδιος; Και εν τω μεταξύ συντηρεί το θέμα, αναδεικνύεται σε ήρωα των προγονόπληκτων, άλλοι ονομάζουν τον Λαμπράκη ως τον ..13ο θεό του Ολύμπου και η τρέλα πάει λέγοντας;

    Και μετά με ρωτάτε γιατί τους ονομάζουν απατεώνες αφού δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν. Δεν είναι όπως νομίζετε….

    Μου αρέσει!

   • brain teaser permalink
    28 Απριλίου, 2014 16:26

    Αγαπητοί φίλοι, Σίμο και Στροβολιώτη δυστυχώς εχω έλλειψη χρόνου, όμως σας στέλνω μια παράγραφο πρώην συνεργάτη του με τις συνηθισμένες δικαιολογίες του εν λόγω αστροναύτη που έτυχε να διαβάσω σε κάποιο ελληνικό μπλόγκ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΪΑΔΗΣ

    Αγαπητοί φίλοι ήμουν πολύ καιρό δίπλα στον Σώρρα. Θέλετε στοιχεία θα τα έχετε. 1ον Ο κος Σώρρας είπε στο ραδιόφωνο του ARTFM στις 24 Μαρτίου ότι έδωσε 50δις $ σε ομόλογα στον Πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας. Επικοινώνησα με το εδώ Προξενείο, μετά με την Πρεσβεία στην Ρώμη και πηρα έγγραφη αρνητική απάντηση. ¨Οταν επικοινώνησα με τον Αρτέμη μου είπε ότι τον χτυπούν. Μα καλά του απάντησα γιατί δεν βγαίνει ο Πρωθυπουργός της Ν.Ζηλανδίας να το καταθέσει διεθνώς αφού έσωσες την χώρα του και αφού όπως λες και εσύ ο ίδιος έψαχνες να βρεις τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίς να του δανείσει 17,5 δις εκ της υποχρεώσεως του σε εσένα. Αρχικά μου είπε ότι υπάρχουν διεθνείς υποχρεώσεις. Μετά το άλλαξε ότι δάνεισε την φιλή των Μαορί, κάτι που δεν ισχύει φυσικά. Μετά τα έβαλε μαζί μου γιατί δεν τον πίστευα. 2ον. Για την δίκη. Το δικαστήριο τον αθώωσε λόγω έλειψης στοιχείων, καθώς δεν μπορούσε να αποδειχτεί αν τα ομόλογα είναι αληθινά. Το ότι τον αθώωσε, αφού ο στημένος Δαλαβίγκας (μηνυτής του) του ζητούσε χίλια συγνώμη , δεν σημαίνει ότι λεφτά υπάρχουν, ¨οποιος θέλει έχω και το χαρτί απο το Προξενείο.
    —-
    http://apollonios.pblogs.gr/2013/10/enas-eisaggeleas-o-swrras-kai-sia-sthnoyn-terastia-apath-se-baro.html

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     29 Απριλίου, 2014 07:27

     Είμαι πάντα επιφυλακτικός για κείμενα που προέρχονται από χώρους με εξόχως «ελληνική» ταυτότητα… Πλην όμως ο τύπος που αναφέρεται εδώ, καλά τα λεει.

     Έχω στην κατοχή μου και την επιστολή που έστειλε η συμμορία του Σώρρα στην κυβέρνηση της Κύπρου για χρηματοδότηση μας από τους …Μαορί! Θα δω πότε θα τη βγάλω.

     Μου αρέσει!

    • brain teaser permalink
     29 Απριλίου, 2014 13:04

     Kι εγώ Στροβολιώτη επιφυλάσσομαι αρκετά για άγνωστους ιστότοπους αλλα δυστυχώς δεν την βρήκα κάπου αλλού να σας τη μεταφέρω. Ας διαψεύσει ο κ.Σώρρας λοιπόν τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος δεν χαρίζεται και εύκολα στον κάθε συνομιλητή του. Τί άλλο να πούμε πιά.
     Την καλημέρα μου σε εσένα και όλους τους αναγνώστες σου.

     Μου αρέσει!

 44. strovoliotis permalink*
  27 Απριλίου, 2014 20:40

  Λατρεμένο «άσμα» για τον παρανοϊκό! https://www.youtube.com/watch?v=V_VXRcyIYOo

  Μου αρέσει!

  • Αντιstrovoliotis permalink
   28 Απριλίου, 2014 00:34

   ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    28 Απριλίου, 2014 07:16

    Εγώ κριτική κάνω. Άλλοι πρέπει να αποδείξουν τους εξωφρενικούς τους ισχυρισμούς!

    Μου αρέσει!

 45. Αντιstrovoliotis permalink
  28 Απριλίου, 2014 00:36

  ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ …ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ … ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΄΄ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   28 Απριλίου, 2014 07:18

   Και όμως, όπως πολύ πιθανό να γνωρίζεις, τα κείμενα που γράφτηκαν σε αυτό εδώ το χώρο έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην «ομάδα». Πολλές΄απορίες, πολλά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα. Από *δικούς* σας ανθρωπους που επιτέλους μυρίστηκαν την κοροϊδία!

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    28 Απριλίου, 2014 17:40

    A Pig’s Tail: Days of Hell with Dr. Lambrakis
    by Mr. Mitch Fatouros (Author)

    This book is about a band of international rogues headed by Dr. Lambrakis, a known convict and con-artist. It is based on court filings and it is all true. Georgios «George» Gialtouridis and Mitch Fatouros, two crusading activists for diametrically opposed causes and sworn enemies, had to bury their hatchets and join their intellects. They were fighting against time to save a country or two from embarrassment, in an insane web-based Transatlantic chase to stop a clandestine coup d’ etat in the financially strapped nation of the Hellenic Republic. Dr. Emmanuel Lambrakis was the front man of END, a gang of rogues with an insidious plan, claiming they had a chest of $2.8 trillion in U.S. bonds, ready to give loans to governments, starting with Greece, Cyprus and Alabama! Yes, ALABAMA! Were they for real, or was Dr. Lambrakis trying to destabilize the currency of the country that had taken him to task, the U.S. Dollar? And who was the CIA general Lambrakis had allegedly met in 2012? Did he have to quit his CIA post afterwards? A TRUE STORY, an international web based thriller from the acclaimed author of «GREEK AMERICAN PIMPS,»

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     29 Απριλίου, 2014 07:30

     Βιβλίο για τον Λαμπράκη και τη συμμορία; Υπάρχει και στην ελληνική;

     Μου αρέσει!

   • Αντιstrovoliotis permalink
    29 Απριλίου, 2014 22:40

    Μου αρέσει!

 46. 28 Απριλίου, 2014 20:34

  «Κάποιο λάκκο έχει η φάβα» με το «καταπίστευμα» που υποτίθεται ότι κατέχει η Ελλάδα. Αν πράγματι ίσχυε, πρώτη, χρήση αυτού του δικαιώματος θα είχε κάνει η Αμερική, ώστε να αποσοβήσει τη κρίση και να γλυτώσει τις τράπεζες της από τη πτώχευση: http://www.naftemporiki.gr/finance/story/223069

  Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα κατέχει 350 τρις. Το ποσό αυτό φαντάζει ασύλληπτο και είναι αδιανόητο όλες οι τράπεζες του κόσμου στο άθροισμά τους να φτάνουν ένα τέτοιο ποσό, πολλώ δε μάλλον, αν προσθέσουμε και τις υπόλοιπες χώρες που υποτίθεται ότι κατέχουν ανάλογο καταπίστευμα τέτοιου ποσού, μικρότερου ή μεγαλύτερου.(Υποθέτω ότι το μέγεθος του καταπιστεύματος θα συμβαδίζει με το οικονομικό μέγεθος της εκάστοτε χώρας. Οπότε φανταστείτε τα αστρονομικά ποσά που θα κατέχουν χώρες μεγαλύτερες από την Ελλάδα). Ισχυρίζονται νομίζω ότι στο σύνολό τους αυτές οι χώρες είναι 143. Αν λοιπόν πολλαπλασιάσεις 143 επί 350 τρις, καταλαβαίνετε ότι η ιστορία δε στέκει ούτε σαν ανέκδοτο

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   29 Απριλίου, 2014 07:35

   Μόνο η σύγκριση με το παγκόσμιο ετήσιο ΑΕΠ που δεν υπερβαίνει τα 75 τρις δολάρια, δείχνει τη φαιδρότητα και τον κρετινισμό που χαρακτηρίζει την όλη ιστορία. Άσε που οι οπαδοί της θεωρίας αυτής δεν εχουν ιδέα από οικονομικά. Άκουσαν άραγε ποτέ τη λέξη: πληθωρισμός;

   Μου αρέσει!

 47. Χρυσή Τ.. permalink
  29 Απριλίου, 2014 00:17

  Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν νά «πουλήσουν» εύκολες λύσεις στά προβλήματα τού Ελληνικού λαού.Επί μήνες «ανακαλύπτουν» κρυμμένους θησαυρούς πού τάχα είναι κρυμμένοι από τούς κρατούντες καί θά μπορούσαν νά «σώσουν» όχι μόνο τήν Ελλάδα αλλά όλους τούς λαούς τού κόσμου.Μιλάμε γιά τερατώδη μυθολογήματα πού σκοπό έχουν νά μαζέψουν ένα πλήθος φανατικών υποστηρικτών γύρω από τόν Σώρρα καί τούς συνεργάτες του.Δημιουργήθηκε λοιπόν έτσι ένας μηχανισμός προώθησης τής υπόθεσης END πού περιδιαβαίνει όλες τίς πόλεις καί τά χωριά συλλέγοντας υπογραφές υποστήριξης καί συσπειρώνει ένα πλήθος ανθρώπων πού χτυπημένοι από τήν κρίση είναι πρόθυμοι νά πεισθούν χωρίς νά πολυενδιαφερθούν γιά τό κατά πόσον στέκουν όλα αυτά πού τούς υπόσχονται..δέν ξέρω ποιός ακριβώς είναι ο στόχος-εγώ προσωπικά πιστεύω πώς έχουν διάφορους στόχους καί όποιον καταφέρουν νά πιάσουν- όμως μέσα από μισόλογα καί προειδοποιητικές «βολές» έχουμε πιθανόν ένα δείγμα τού τί ετοιμάζουν:…..ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑΣ

  Αρτέμης Σώρρας : Εγώ θέλω να πω σε όλους τους συν-Έλληνες οι δήμαρχοι όσοι έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους δεν θα έρθουνε ποτέ. Μην ασχοληθείτε με αυτούς είναι τόσο κομματοποιημένοι ή τουλάχιστον έχουν και πολύ φυλακή πάνω από του κεφάλι τους γιατί οι μισοί δήμαρχοι είναι για φυλακή και οι άλλοι μισοί είναι ήδη μέσα. Απλά δεν έχει τεθεί η ημερομηνία πότε θα μπούνε. Οι δήμαρχοι είναι όλοι για φυλακή. Έχουνε καταστρέψει όλη την Ελλάδα οι δήμαρχοι .
  Γιάννης Καλογερόπουλος : Έτσι ακριβώς είναι, έχουμε σε ένα δήμο 3 δημάρχους που έχουν αλλάξει γιατί είναι υπόδικοι και οι τρεις.

  Αρτέμης Σώρρας : Έχουμε θέμα σοβαρό στην Ελλάδα, όλοι οι δήμαρχοι είναι χρεωμένοι και κοιτάνε τώρα να πάρουν την κυριαρχία της Ελλάδας μέσα από τους δήμους. Δεν θα τους επιτρέψουμε. Δηλώνω και λέω στον Ελληνικό λαό να πάρει τους δήμους στα χέρια του. Εμείς θα στηρίξουμε οποιονδήποτε δήμαρχο, Έλληνα δηλαδή που θέλει το καλό του τόπου του να ανέβει στον τόπο του να μην νομίσει ότι αυτοί οι δήμαρχοι είναι εκεί πέρα που έχουνε βγει είναι τίποτα εξειδικευμένοι άνθρωποι από αμόρφωτοι μέχρι σκελετωμένοι. Δεν υπάρχει θέμα μόρφωσης έτσι όπως το δίνουν οι Χαζάροι ή τα Σιωνόπαιδα με κάτι πτυχία τα οποία βγαίνουν απ’ τα δικά τους πανεπιστήμια. Η μόρφωση στον άνθρωπο είναι τελείως διαφορετική και όχι μόνο με την ιδιότητα που θέλει να δουλέψει. Να πάρει τους δήμους στα χέρια του. Να βγούνε και να κατέβουνε στις δημοτικές εκλογές και να σαρώσουνε. Να πάρουν την Ελλάδα. Εγώ χρειάζομαι 50 δήμους να πάω να σπάσω όλο το παγκόσμιο καταπίστευμα και να σπάσω και τα μούτρα ολωνών. Με 50 δήμους δεσμεύομαι να ανατινάξω όλο το παγκόσμιο καταπίστευμα και οι λαοί να πάρουν τα λεφτά στα χέρια τους και να έχουνε μία πολύ καλή ζωή με τα δικά τους λεφτά ή να έρθουνε οι δήμοι που δεν είναι σκελετωμένοι και να τρέξουν γρήγορα πριν τις εκλογές, μπορούνε να ρθούνε να υπογράψουνε, θα υπογράψουνε για την Ελλάδα τους. Είναι θεσμοί έχουνε θέση, έχουνε βήμα. Ας κάνουν αυτό που πρέπει γιατί εμείς θα το κάνουμε με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε και με την Αθηνά και με τον Άρη. Δεν θα σταματήσουμε πουθενά, ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε τι έχουμε, ξέρουμε που θα πάμε και μη μας αναγκάσετε ποτέ να γίνουμε φορέας. Ελπίζω.
  Δημοσιογράφος : Αυτό ήτανε καλό που ακούστηκε. Θα το ρωτήσω στην επόμενη εκπομπή. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι περισσότερο.
  Δημοσιογράφος : Γελάει και ο κύριος Καλογερόπουλος. Αρτέμη Σώρρα σε ευχαριστώ πολύ, Γιάννη Καλογερόπουλε σε ευχαριστώ πολύ.
  Γιάννης Καλογερόπουλος : Κι εγώ ευχαριστώ
  Αρτέμης Σώρρας : Και εγώ ευχαριστώ και σε όλους τους συν-Έλληνες αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σε όλη την Ελλάδα. Έλληνες η Ελλάδα είναι δικιά μας και θα μείνει δικιά μας. Δεν θα την ακουμπήσει κανένας.
  Γιάννης Καλογερόπουλος : Και ενωμένοι θα την πάρουμε στα χέρια μας.
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ TV
  20 AΠΡΙΛΙΟΥ 2014
  ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΜΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
  ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ…………..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   29 Απριλίου, 2014 07:42

   Καλλιόπη, έχω και εγώ απορία για το σκοπό της συμμορίας. Μια εξήγηση είναι πως μια συμμορία παρανοϊκών όπως ο Σώρρας και ο Λαμπράκης δεν έχουν στόχο, γιατί απλώς είναι… τρελοί!
   Από την άλλη προσπαθώ να μαζέψω στοιχεία για το βαθμό της εμπλοκής τους στις επερχόμενες εκλογές, και κατά πόσο προκύπτει υφέρπουσα πολιτική φιλοδοξία μέσω των παντελώς ανορθόδοξων μεθόδων που χρησιμοποιούν.
   Πρόσεξες όμως πως ενώ η «δουλειά» θα μπορούσε να γίνει μόνο με ένα δήμαρχο, ο Σώρρας …θέλει 50, για να έχει …άνεση!
   Ανεβάζει τόσο ψηλά τον πήχη για να είναι σίγουρος πως δεν θα τον περάσει ποτέ…

   Μου αρέσει!

   • Χρυσή Τ.. permalink
    1 Μαΐου, 2014 02:18

    strovoliotis παρακολουθώντας τήν ιστορία αυτή εδώ καί αρκετό καιρό κατέληξα στό συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι αυτοί δοκιμάζουν διάφορα πράγματα μέ τήν ελπίδα πώς κάποιο από όλα αυτά θά πετύχει.Πχ κάτι από αυτά πού επιχείρησαν χωρίς νά πετύχουν τίποτα είναι η υπόθεση μέ τίς δωρεές τών μετοχών τής Τράπεζας Ανατολής καί τήν ΔΟΥ Πατρών.Η υπόθεση,σύμφωνα μέ τά έγγραφα πού οι ίδιοι εμφάνισαν μέσα από αναρτήσεις στό FB καί σέ διάφορες ιστοσελίδες,φαίνεται πώς έχει ως εξής:Ο Σώρρας εμφανίστηκε μιά ωραία μέρα στήν ΔΟΥ Πατρών καί δήλωσε ότι θέλει νά κάνει δωρεά στίς δύο END(End Natinal Debt καί Hellas Never Die)από μία μετοχή τής ΤτΑ.Γιά τόν σκοπό αυτό ζήτησε νά τού υπολογιστεί ο φόρος πού αναλογεί.Η ΔΟΥ τού απαντά ότι σύμφωνα μέ τήν δηλωθείσα αξία τών μετοχών(2τρις714δις καί κάτι ψιλά η μία παρακαλώ!!!) στήν δωρεά τών οποίων πρόκειται νά προβείτε ο φόρος πού αναλογεί είναι 13δις672εκατομμύρια κκψιλά!!γιά τήν κάθε μία καί ο φόρος θά πρέπει νά πληρωθεί μέ επιταγή στό όνομα τού Ελληνικού Δημοσίου.Τόν ενημερώνουν επίσης ότι έχουν απευθυνθεί γιά τό θέμα στίς αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ καί αναμένουν απάντηση.Ενημερώνεται επίσης καί τό ΣΔΟΕ τό οποίο δηλώνει αναρμόδιο γιά νά χειριστεί τήν συγκεκριμένη υπόθεση.Από τήν απάντηση όμως πού έστειλε τό ΣΔΟΕ γίνεται φανερό ότι ο εν λόγω κύριος ζήτησε νά γίνει συμψηφισμός τού φόρου μέ τήν αξία τών μετοχών!!Δηλαδή νά τού αναγνωρίσει τό Δημόσιο τήν αξία τών μετοχών του καί νά αφαιρέσει τόν φόρο πού πρέπει νά καταβληθεί!!!Υπάρχει επίσης καί η απάντηση τής Γενικής διεύθυνσης φορολογικών ελέγχων καί είσπραξης δημοσίων εσόδων του ΥΠΟΙΚ πού επίσης αποκλείει τήν απόσβεση όφειλών πρός τό Δημόσιο καί γνωστοποιεί ότι η μόνη δυνατότητα είναι η πληρωμή μέ μετρητά ή επιταγή..Δείτε εδώ γιά περισσότερες πληροφορίες http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html..Από εκεί καί μετά άρχισαν τά εξώδικα οι καταγγελίες καί οι μηνύσεις στό ΣΔΟΕ γιατί τάχα αρνείται νά εισπράξει τά…δισεκατομμύρια πού τού οφείλει ο Σώρρας!!Τήν επιταγή τού πολυεκατομμυριούχου εθνοσωτήρα πάντως ακόμα τήν περιμένουν καί θά τήν περιμένουν γιά πολύ καιρό από ότι φαίνεται..

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     1 Μαΐου, 2014 09:20

     Πολύ διαφωτιστικό το δημοσίευμα. Εξηγεί και το γιατί σταμάτησαν να ασχολούνται με αυτό το συγκεκριμένο παραμύθι.

     Μου αρέσει!

 48. kalliopi permalink
  29 Απριλίου, 2014 03:08

  «…..ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑΣ»

  ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ….ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ LINKS ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ…

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   29 Απριλίου, 2014 07:43

   Προφανώς ήταν μέρος κάποιας σιωνιστικής συνωμοσίας για να πλήξουν τον καλό αυτό άνθρωπο 🙂

   Μου αρέσει!

 49. Mario permalink
  29 Απριλίου, 2014 16:54

  Σήμερα ανακάλυψα ότι ο όρος CDR (custodial deposit receipt) τον οποίο χρησιμοποιούν οι σωρραίοι (http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/end-o-nikos-gewrgantzas-exhgei-kai-apanta-se-erwthmata-gia-ta-le.html) δεν υπάρχει!!!!! Τον όρο αυτό τον έχει δημιουργήσει η ομάδα τους και κατά πάσα πιθανότητα ο Διαμαντόπουλος για να προστατευτούν από το νόμο αφού η διακίνηση ενός ψεύτικου ομολόγου είναι παράνομο αλλά τα φανταστικά CDRs (κάτι σαν CD Recordable) δεν είναι αφού είναι σα να γυρνάς με το τελυταίο τεύχος του Μίκυ Μάους και να λες ότι αποδυκνύει ότι τα ποντίκια μιλάνε!

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   30 Απριλίου, 2014 02:46

   Μαριο,ο όρος αυτός υπάρχει απλώς δέν αποδεικνύει τίποτα..σημαίνει απλώς ότι έχει γίνει κατάθεση-στήν περίπτωσή μας ότι έχει κατατεθεί ένα ομόλογο αξίας «ότι δηλώσεις»-αλλά δέν αποδεικνύει ότι τό χαρτί αυτό είναι έγκυρο ή ότι έχει αντίκρυσμα..Πολύ περισσότερο αφού η κατάθεση έχει γίνει σέ ΙΔΙΩΤΙΚΟ καταθετήριο.Συγκεκριμένα στήν ατομική συμβουλευτική εταιρεία «Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc»τού Greg Pappas ο οποίος είναι ορκωτός λογιστής στον Καναδά.Mέσω τής εταιρείας αυτής είναι κατατεθειμένα τά ομόλογα IBOE τού Σώρρα.

   Μου αρέσει!

 50. Αντιstrovoliotis permalink
  29 Απριλίου, 2014 22:41

  Μου αρέσει!

 51. Αντιstrovoliotis permalink
  29 Απριλίου, 2014 22:53

  ΣΤΡΟΒΟΛΙΩΤΗ ..ΘΑΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ Η ΒΛΑΚΩΔΕΣ…. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ …ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΗΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ….. ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ; …ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   29 Απριλίου, 2014 23:02

   Έχω δύο επιλογές: η μια είναι να αναρτήσω μια τεράστια απολογία προς τον παρανοϊκό απατεώνα και συστηματικό ψεύτη Αρτέμιο Σώρρα και τη συμμορία του, να κλείσω το μπλοκ και να πάω να πνιγώ, γιατί με τετοια παλιοτόμαρα να τα καταφέρνουν σημαίνει πως ήρθε το τέλος του κόσμου!

   Η δεύτερη επιλογή ειναι να πάω να πνιγώ κατ ευθείαν.

   Τώρα, να δούμε και την άλλη όψη: αν στις 9 του Αυγούστου αποδειχτεί και τυπικά πως ο Σώρρας και η συμμορία του ειναι μια ομάδα επικίνδυνων απατεώνων γιατί φυσικά τα λεφτά δε θα έρθουν από πουθενα, τι θα κάνεις *εσύ*;

   Μου αρέσει!

   • Αντιstrovoliotis permalink
    1 Μαΐου, 2014 22:39

    ΩΡΑΙΑ ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ … ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ …ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΗ ….. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ………….. ΑΝ ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΑΤΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ……..ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ….. ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ …ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ….. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ …ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΒΛΑΚΟΔΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ …. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ … ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ … ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     1 Μαΐου, 2014 23:02

     Δεν με ικανοποιεί η απάντηση σου. Δηλαδή θα αποδειχθεί πως ο κ. φωτεινός είναι απατεώνας, ίσως πάει και φυλακή και εσύ απλώς θα συνεχίσεις τη ζωή σου βυθισμένη πλέον στην ανείπωτη μιζέρια του ονείρου που εγινε κομμάτια;

     Μου αρέσει!

  • Mario permalink
   30 Απριλίου, 2014 09:04

   Ανθέλληνας είσαι εσύ και ο Σώρρας που πουλήσατε Ελληνική αρχαία τεχνολογία στους Αμερικάνους και με δικά τους λεφτά προσπαθείτε να μας σώσετε! Προδότες! (SIC)

   Μου αρέσει!

 52. 30 Απριλίου, 2014 19:54

  strovolioti, να περιμένουμε άρθρο για το θίασο που κατέχει και πουλάει διαστημόπλοια υψηλής αρχαιοελληνικής τεχνολογίας;

  Μου αρέσει!

 53. George Kinikos permalink
  1 Μαΐου, 2014 05:09

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ……
  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΚΑ
  ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.
  ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ
  ΕΙΔΗΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ.
  Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
  ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΕΚΡΗ.
  ΕΕΕ..ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ…ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ…ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   1 Μαΐου, 2014 09:21

   Ο απατεώνας κύριος Σώρρας, προσυπογράφει τού ύφος και το περιεχόμενο του ανωτέρω σχολίου; ή μήπως το γράφει;

   Μου αρέσει!

 54. George Kinikos permalink
  1 Μαΐου, 2014 17:00

  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ..ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΩ .

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   1 Μαΐου, 2014 20:01

   Αν δεν μπορείς να βρεις το όνομα του ιδιοκτήτη σε ένα επώνυμο, δημόσιο ιστολόγιο, δεν μπορεί να εισαι άξιος για πολλά. Υποθέτω γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ακολουθείς τον απατεώνα Σώρρα…

   Μου αρέσει!

 55. George Kinikos permalink
  1 Μαΐου, 2014 20:36

  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ..
  ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ..

  Μου αρέσει!

 56. Χρυσή Τ.. permalink
  1 Μαΐου, 2014 21:19

  Strovoliotis φαίνεται ότι κάποιοι ίσως λόγω έλλειψης φαντασίας(;)έχουν «αποθηκεύσει»κείμενα μέ ύβρεις καί απειλές καί τά δημοσιεύουν όποτε θεωρούν αναγκαίο..Αλλιώς δέν εξηγείται τό ότι διαβάζουμε δεύτερη φορά τό ίδιο υβρεολόγιο..Μά ακριβώς τό ίδιο;;;τς τς τς..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   1 Μαΐου, 2014 21:25

   Για να φτιάξουν φρέσκια κείμενα ακόμα και υβρεολόγια, πρέπει να έχουν μυαλό. Αν είχαν μυαλό θα ήταν με τη συμμορία του Σώρρα;

   Μου αρέσει!

 57. Χρυσή Τ.. permalink
  2 Μαΐου, 2014 01:39

  https://www.youtube.com/watch?v=FXngpW4guKA&hd=1 Στό βιντεάκι αυτό από τήν τηλεοπτική εμφάνιση τού παντογνώστη καί πανεπιστήμονα Δρ.Λαμπράκη στήν εκπομπή τού Γ.Παπαδάκη στόν ΑΝΤ1, ο οικονομικός συνεργάτης τής εκπομπής εξετάζοντας τό «ομόλογο»τού Σώρρα διαπιστώνει ότι γιά νά φανούν τά χρήματα πού είναι κατατεθειμένα-καί καλά- στόν λογαριασμό πρέπει πρώτα νά εξαργυρωθεί τό ομόλογο!Καί βέβαια καμμία απάντηση από τόν κατά τά άλλα λαλίστατο κ.Λαμπράκη..Ακούστε το από τό 9.50 καί μετά..θά πρέπει νά έχει τεράστιο ενδιαφέρον γιά όσους έχουν κάποιες γνώσεις επάνω στά οικονομικά..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   2 Μαΐου, 2014 07:36

   Το είδα. Ο Λαμπράκης είναι φοβερός στο να λέει ό,τι θέλει, ανεξαρτήτως του τι τον ρωτούν! Αυτό που είπε ο οικονομολόγος είναι κοινός τόπος: το (όποιο) ομόλογο είναι απλή υπόσχεση για πληρωμή ή αποπληρωμή ενός συγκεκριμένου ποσού στο μέλλον. Ομόλογα που έχουν πραγματική αξία μπορούν να τύχουν και διαπραγμάτευσης, μπορεί δηλαδή να μετατραπούν σε μετρητά σήμερα, ενώ η λήξη τους είναι ας πούμε σε 2 χρόνια. Εκείνος που δίνει τα μετρητά σήμερα δεν το κάνει για να αγιάσει φυσικά, το κάνει για να κερδίσει. Το κέρδος του είναι το ποσό που αφαιρείται από την αξία του ομολόγου. Αν δηλαδή είσαι εσύ κάτοχος ενός ομολόγου για 600 ευρώ που λήγει σε ένα χρόνο, αλλά θέλεις τα μετρητά σήμερα για να βοηθήσεις μια φτωχή οικογένεια στη γειτονιά, έρχεσαι σε έμενα που είμαι πλούσιος και με ρωτάς αν σου το εξαργυρώνω. Εγώ θα εξετάσω πρώτα το ομόλογο, θα κρίνω αν ο εκδότης είναι αξιόπιστος και θα σου προτείνω ένα ποσό, ας πούμε 558 ευρώ. Η απόδοσή του ομολόγου ειναι λοιπόν 7% και η αγορά κάνει τη δουλειά της. (Αν ο εκδότης του ομολόγου ειναι η αμερικάνικη κυβέρνηση τότε θα έπαιρνες περίπου 591 ευρώ, δηλαδή πολύ περισσότερα, αφού η τιμή ενός ομολόγου εξαρτάται από το αξιόχρεο του εκδότη, και η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρείται πως είναι αξιόχρεη.) Η ιστορία ειναι φυσικά φανταστική, αλλά εξηγεί πως κάθε κάτοχος ομολόγου έχει τη δυνατότητα να πάρει *σήμερα* μετρητά, και έτσι οι απατεώνες της συμμορίας θα μπορούσαν οι ίδιοι να αποδείξουν ότι έχουν τα χρήματα *σήμερα* χωρίς όλες αυτές τις παρτιτούρες και στολίδια. Αυτό που κάνουν όμως είναι να ισχυρίζονται πως έχουν μεταβιβάσει τα ομόλογα (όχι τα χρήματα) στην ελληνική κυβέρνηση για να μεταφέρουνι σε εκείνη την ευθύνη εξαργύρωσης, και να λένε μετά, μα εμείς τους τα χαρίσαμε και δεν τα πήραν! Παλιοτόμαρα!

   Μου αρέσει!

 58. Χρυσή Τ.. permalink
  2 Μαΐου, 2014 23:02

  https://www.youtube.com/watch?v=elzriZvutUk&hd=1 Άρα άν συνδυάσουμε όλα αυτά μέ αυτό πού ακούγεται από τά χείλη τού Σώρρα στό 4.30 μπορούμε πιθανώς νά καταλάβουμε έναν από τούς στόχους τής «παρέας»..Διότι μετά από τό παραλήρημα τού άφραγκου υποψήφιου εθνοσωτήρα όπου τόν παρακαλούν γιά δανεικά η Σερβία,τά 14 από τά 24…καντόνια τής Ισπανίας(!!!!),αλλά καί άλλα μικρότερα κράτη πχ η Αντίγκουα καί η…Γρανάδα(Γρενάδα βρέ αγράμματε!!)έρχεται στό ψητό καί μάς λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θέλει να ανταλλάξει τά «ομόλογα» του μέ ισης αξίας Ελληνικά ομόλογα!!Όοοοοοξω βρέεε!!πού έλεγε καί ο αείμνηστος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος..

  Μου αρέσει!

 59. Χρυσή Τ.. permalink
  3 Μαΐου, 2014 02:02

  Εγώ πάντως ως αδαής θά ήθελα νά κάνω μιά ερώτηση..Μήπως μπορεί κάποιος νά μού εξηγήσει τί χρειάζονται τά καύσιμα στό Διάστημα;Τί είναι;Αθήνα-Θεσσαλονίκη νά πατάς γκάζι συνέχεια;

  Μου αρέσει!

 60. Αντιstrovoliotis permalink
  3 Μαΐου, 2014 16:56

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ …ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ……. ΠΟΥ;;;; ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;;;;;;; ….ΕΕΕ;;; .. ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΛΕΕΙ: <> …ΚΥΡΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ , ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΞΑΡΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ; … ΚΟΙΝΩΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ …ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΣ ..ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ …..ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΩΝΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ … ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ …ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗ…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ….. . ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ …ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΟΝΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ… Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ … ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ …..ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟΡΟΣ …ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΣΕΙΣ ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΜΙΣΕΙΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΕ ΣΤΡΟΒΟΛΙΟΤΗ …ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ …ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ (ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ) …………. ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ… ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!! ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  Μου αρέσει!

  • Αντιstrovoliotis permalink
   3 Μαΐου, 2014 16:59

   https://www.youtube.com/watch?v=sGhQvCunLZY#t=5945 ΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟΡΟΣ

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   3 Μαΐου, 2014 17:02

   Το λέει ο ίδιος ο Λαμπράκης στο βίντεο της άλλης ανάρτησης. καλά, οι οπαδοί του Σώρρα ούτε να διαβάζουν μπορούν, ούτε ακούνε;

   Και με ποιο δικαίωμα να το κάνει αυτό ο Σώρρας και όχι εγώ;

   «Ο κύριος Σώρρας είναι κάτοχος αμερικανικών ομολόγων της τάξεως των 3 τρις δολαρίων. Τα αμερικάνικά ομόλογα αυτά λήγουν στις 9 Αυγούστου 2014.

   Που τα βρήκε ο Σώρρας;

   Τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα ο οποίος μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο από την εποχή του Ζηνός(;;;) και του Απόλλωνος (Πότε ακριβώς γεννήθηκε και πέθανε ο …Απόλλων;).»

   Μου αρέσει!

   • Αντιstrovoliotis permalink
    3 Μαΐου, 2014 17:27

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ;; …Η ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΩΝΑ;;;;;; ΠΟΥ; ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΚΡΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;; ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ..ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ .. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ … ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ … ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ;; ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ …. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΩΓΑ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;;; ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ; …ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ …ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΖΟΣ;

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     3 Μαΐου, 2014 17:35

     Δηλαδή αν κατάλαβα καλά από αυτό το παραλήρημα, ο Σώρρας είναι που ανακάλυψε την τεχνολογία; Έλα ρε! Δεν μου φατσάρει Αϊνστάιν! Μάλλον ψευδόμαγκας που μας πουλάει τρέλα μου φατσάρει!

     Μου αρέσει!

 61. Αντιstrovoliotis permalink
  3 Μαΐου, 2014 17:44

  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ;; ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ..Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ …ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΦΑΤΣΑΡΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ … Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ … Ο «ΨΕΥΔΟΜΑΓΓΑΣ» ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕΡΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ …. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ … ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ … ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ! ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ …ΑΥΤΑ!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   3 Μαΐου, 2014 23:36

   Ο Σώρρας είναι ο ορισμός του σκοτόψυχου παλιάνθρωπου που κοροϊδεύει κρετίνους όπως εσύ.

   Άκουσε: Αν για ένα δευτερόλεπτο θεωρήσω πως αυτές οι ανοησίες που λες έχουν βάση, έχεις μια σαφή υποχρέωση: απόδειξέ τα! Δε γίνεται ο μεγάλος απατεών να ισχυρίζεται πως πώλησε διακαιώματα που ανήκουν στους Έλληνες, χωρίς να μας λέει που τα βρήκε και ποιος τον εξουσιοδότησε, και με ποια κριτήρια. Στο κάτω κάτω φαίνεται πως έχει ποινικό μητρώο. γιατί να τον εμπιστευτεί οποιοσδήποτε γήινος ή εξωγήινος;

   Για να δούμε, έχεις τα καρύδια να μπεις στα δύσκολα;

   Μου αρέσει!

   • Αντιstrovoliotis permalink
    4 Μαΐου, 2014 23:51

    ΟΚ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ … ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΙΨΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ …ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ …. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ …. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ) …. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΤΡΟΒΟΛΙΩΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΊΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ … ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ … ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ …. ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΠΕΖΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ …ΜΑΘΕ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΥΡΩ» ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΎΣ ΤΟΥ ΠΡΟ 15 ΕΤΙΑΣ …. ΜΑΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΕ ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     5 Μαΐου, 2014 07:04

     Τελευταίο σχόλιο, ε; Τόσο γρήγορα τα παρατάς, ή δεν έχεις πλέον καρύδια ή «επιχειρήματα»;
     Μάλιστα, δηλαδή η τεχνολογία υπήρχε παλιά, και ο Σώρρας με κάποιο μαγικό τρόπο την γνώρισε, και την αξιοποίησε; Όπως γράφτηκε εδώ μέσα όμως, αν η ισχυριζόμενη τεχνολογία αφορά καύσιμα, μάλλον δεν θα αξίζει πολλά, γιατί στα διαστημικά ταξίδια οι μηχανές παραμένουν σβηστές. Ο Μάκης το γνωρίζει αυτό; (Μπα, αμφιβάλλω!)
     Και με την ευκαιρία: τιμολόγιο, σύμβαση και φορολογική δήλωση παρακαλώ! Δεν είναι δυνατόν να σωθεί το έθνος με μαύρα, αδήλωτα λεφτά σωστά;
     Για το ποινικό μητρώο γράφτηκε εδώ, κάτι για αρχαιοκαπηλία κάτι για πλαστογραφία είδα. Μα είναι πράγματα αυτά να τα κάνει ο πλουσιότερος άνθρωπος του σύμπαντος. Αταξία Μάκη!
     Ο κύριος «θεσμός» θα μπορούσε να μας διαφωτίσει για τους σχετικούς χειρισμούς που οδήγησαν στην αναγραφή του ευρώ επί των χαρτονομισμάτων στα ελληνικά; Γιατί διαφορετικά τα είχα μάθει τότε.
     Σου έχω πει ξανά: ανθέλληνες είναι αυτοί οι συμμορίτες και οι κρετίνοι (και εσύ μαζί) που ρεζιλεύουν τους Έλληνες και πολλαπλασιάζουν τη μιζέρια τους.
     Τι έλεγε ο Θοδωρής; Φωτιά και τσεκούρι;;;

     Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ.. permalink
     5 Μαΐου, 2014 22:20

     Strovoliotis όταν εσύ κι εγώ κοιμόμασταν ο Σώρρας ως άλλος 007 υπηρετούσε σέ επικίνδυνες αποστολές..https://www.youtube.com/watch?v=h8TEndbJ6sw

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Μαΐου, 2014 21:21

     Δεν υπάρχουν τα πλασματα!!!

     Μου αρέσει!

 62. 3 Μαΐου, 2014 19:59

  Πάντως αν οι ψυχίατροι ασχοληθούν σοβαρά με τους κακόμοιρους παλαβούς που έχουν φανατιστεί με τις μπούρδες του Σώρρα και του συναφιού του, η ψυχιατρική ως επιστήμη θα αναβαθμιστεί και θα ακολουθήσει νέα κατεύθυνση.

  Μου αρέσει!

 63. Χρυσή Τ.. permalink
  3 Μαΐου, 2014 23:37

  Ο Λαμπράκης μεταξύ τών άλλων πού λέει σχετικά μέ τήν προέλευση τών «ομολόγων» λέει ότι «μεταβίβασε πνευματικά δικαιώματα πολύ υψηλής τεχνολογίας»..Καί γιατί κάποιος που έχει στήν κατοχή του μιά τέτοια εφεύρεση νά τήν δώσει στόν Σώρρα;Γιά νά τήν πουλήσει στούς Αμερικανους;Γιατί νά μήν διαπραγματευτεί ο ίδιος τήν εφεύρεσή του;Καί στό τέλος νά απαντήσω μέ τήν λίγη Φυσική πού θυμάμαι από τό σχολείο στό «μέ τί καύσιμα ήταν στό Διάστημα 17 μήνες τό διαστημόπλοιο πού έλειπε;».Στό Διάστημα δέν χρειάζεσαι παρά ελάχιστα καύσιμα λόγω έλλειψης αντίστασης τού αέρα καί τριβής..τό κάθε σώμα κινείται μέ τήν αρχική του ορμή καί χρειάζεται μόνο ελάχιστη ενέργεια γιά τυχόν αλλαγές πορείας..Πιό πιθανόν λοιπόν θά ήταν νά δοκιμαζόταν τό νέο καύσιμο σέ κανένα δρόμο,πχ.ο γύρος τής Αμερικής μέ ένα γέμισμα..αλλά πώς αλλιώς νά εντυπωσιάσει τό αφελές ακροατήριο ο παντογνώστης δόκτωρ;πιό «πιασάρικο» είναι τό Διάστημα..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   3 Μαΐου, 2014 23:39

   Χρυσή, η φυσική που γνώριζες πάει! Όλα επαναπροσδιορίζονται πλέον!

   Μου αρέσει!

  • 4 Μαΐου, 2014 01:23

   Όταν εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Παπαδάκη, συγκεκριμένα στις 3 Οκτώβρη του 2012, διαβεβαίωναν το πάνελ ότι τα «600 δις» δεν είχαν καμία σχέση με τις μετοχές της Ανατολής, όπως αρχικά νόμιζαν όλοι. Αυτό που ισχυρίστηκαν ήταν πως τα «τρία τρις» ήταν αποτέλεσμα εμπορικών συναλλαγών που είχε ο Αρτέμιος Σώρρας με το επίσημο αμερικανικό δημόσιο. Βέβαια, όταν πάνελ άκουσε αυτόν τον εξωφρενικό ισχυρισμό, άρχισε να ρωτάει επίμονα το όνομα της εταιρείας. Οι ανεκδιήγητοι «ξεγλίστρησαν» και κατάφεραν να μην απαντήσουν:https://www.youtube.com/watch?v=hOAbn0lnZys (από το 18:25 και μετά)

   Βέβαια, οι μπουρδολόγοι τι να απαντούσαν σε αυτή τη περίπτωση; Ότι και να απαντούσαν θα έβγαζε άφθονο γέλιο. Τι θα μπορούσε κανείς πουλήσει στους αμερικάνους για να αξίζει ένα τόσο εξωπραγματικό ποσό; Μήπως παπούτσία; Πατάτες; Η μήπως αυτοκίνητα; Γιατί ο Σώρρας φαίνεται να έχει και κάποια μάντρα με αυτοκίνητα στη Πάτρα:
   http://www.vres.gr/company.php?company_id=2117087206

   Σε τέτοια επίπεδα, «οι πολέμαρχοι της ελευθερία», μονάχα «υψηλή τεχνολογία» (sic) θα μπορούσαν να πουλήσουν: https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

   Ο Σώρρας, εν τέλει, δεν έχει μάντρα με αυτοκίνητα αλλά μάλλον μάντρα με διαστημόπλοια.
   🙂

   Μου αρέσει!

   • brain teaser permalink
    4 Μαΐου, 2014 18:37

    +++++

    Μου αρέσει!

    • 4 Μαΐου, 2014 19:44

     Και το «γλυκό» έρχεται και δένει με το θέμα των ομολόγων. Εφόσον οι «εθνοσωτήρες» πούλησαν «κοπανιστό αέρα» στους αμερικάνους, έπεται και ότι τα ομόλογα που κραδαίνουν είναι fake. Εδώ «μπαίνει» το άρθρο της εφημερίδας «Έθνος»: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63867784

     Και ομολογουμένως η εξαιρετική δουλειά της ομάδας του Λευτέρη Ρήνου:

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     5 Μαΐου, 2014 06:55

     Έτσι. Οι πολίτες κάνουν τη δουλειά τους. Τόσο ο Ρήνος όσο και ο Γιαλτουρίδης έκαναν πολλά για να βγει στο φως η κομπίνα του απατεώνα Σώρρα. Εκείνο που λείπει από την εξίσωση ειναι η σαφής τοποθέτηση του ελληνικού κράτους. Πάρα πολύς κόσμος βρίσκει την ελπίδα στην αγκαλιά αυτής της συμμορίας…

     Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    5 Μαΐου, 2014 06:48

    Εγώ λέω πως ο Σώρρας είναι πανέξυπνος και πούλησε στα αμερικανάκια αέρα κοπανιστό για 2-3 τρις, ξέρω γω πόσα! Ακόμα και γι’ αυτό όμως χρειάζεται τιμολόγιο, σύμβαση και στοιχεία φορολογικά. Σωστά;

    Μου αρέσει!

    • 5 Μαΐου, 2014 14:29

     Αν και για αέρα κοπανιστό δεν θα έπρεπε να κάνουμε τη συζήτηση, αλλά αφού υπάρχουν άτομα με αντίληψη μαϊμούς, ας κάνουμε πλάκα να υποθέσουμε ότι όντως, όπως είπες, αυτός είναι πανέξυπνος.

     Δεν θα έπρεπε να παρουσιάσουν τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία, αυτά που ανέφερες, στην εκπομπή του Παπαδάκη, και πιό πριν στη zougla όπου πρωτοεμφανίστηκαν, και να γίνει πάταγος; Αυτό δεν επιδιώκουν οι «εθνοσωτήρες»; Την απελευθέρωση της Ελλάδας; Αυτό θα ήταν πραγματικά επανάσταση που θα κινητοποιούσε κάθε κάτοικο αυτής της χώρας απο άκρη σ’ άκρη και δεν θα χρειαζόταν η όλη ιστορία με τη συγκέντρωση των υπογραφών (και άντε να πείσεις την πλειοψηφία για το δίκαιο της υπόθεσης σου να υπογράψει όταν όπως ισχυρίζεσαι είσαι αποκλεισμένος απο τα εκείνα ΜΜΕ που έχουν μαζική απήχηση).

     Μου αρέσει!

    • devil's lawyer permalink
     6 Μαΐου, 2014 17:51

     Αφού διάβασα όλους τους πραγματικά απολαυστικους (!) διαλόγους και δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ήθελα, θέλω να μου κάνετε μια διευκρίνιση: Τι είναι κατά τη γνώμη σας αυτό το έγγραφο που έχει τις υπογραφές του Παπούλια και του Αλογοσκουφη; Είναι πλαστό; Αναφέρεται σε κάτι άλλο; Νομίζω ότι η αποσαφήνιση και αυτού του θέματος θα βοηθούσε τους ισχυρισμούς σας, οι οποίοι συνάδουν με την κοινή λογική, την οποία όμως έχω πάψει να εμπιστεύομαι και πολύ.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Μαΐου, 2014 21:18

     estlo, σε παρασέρνουν οι χαζαρομογγολικοί κύκλοι και υπονομεύεις 🙂

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Μαΐου, 2014 21:23

     devil’s lawyer, δεν γνωρίζω. Κρίνοντας όμως από τα λοιπά, δεν μπορώ να φανταστώ πως σημαίνει οτιδήποτε πέραν από απάτη.

     Μου αρέσει!

    • 7 Μαΐου, 2014 01:25

     strovolioti, χωρίς παρεξήγηση,απλά μπαίνω για λίγο στη θέση της «μαϊμού». 🙂

     Μου αρέσει!

 64. Mario permalink
  5 Μαΐου, 2014 10:48

  Πως ακριβώς περιμένεις να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι αλήθεια πράγματα που ξεκάθαρα ανοίκουν στη σφαίρα της φαντασίας και επιοικώς μπορούν να χαρακτηριστούν ως παραμύθια. Το πρόβλημα είναι δικό τους εφόσον ο Σώρρας ισχυρίζεται ότι πούλησε αρχαία ελληνική τεχνολογία στους Αμερικάνους είναι εκείνος που πρέπει να μας αποδείξει ότι το έκανε και όχι εμείς ότι λέει μπούρδες. Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία και όσο και να προσπαθείς να την αποφύγεις ή να τη διαστρευλώσεις είναι πάντα εκεί και σε στοιχειώνει Αρτέμη μου.

  Μία είναι μόνο η περίπτωση να χρησιμοποιείς αυτού του είδους τις βλακίες και να μη σε νοιάζει αν είναι αλήθεια η ψέματα. Αυτή είναι να κάνεις πολιτική και προπαγάνδα η οποία δεν διαφέρει και πολύ από τη πολιτική του γερμανικού εθνικοοσοσιαλισμού του Χίτλερ. Κάνε ένα απλό πείραμα. Σε ένα κείμενο που περιγράφει των εθνικοσοσιαλισμό αντικατέστησε το Γερμανία με Ελλάδα και το Άρεια Φυλή με Ελληνικό έθνος και διάβασέ το. Θα εκπλαγέις με τις ομοιότητες που αποκτά το κείμενο με τη φιλοσοφία Αρτέμη/Λαμπράκη. Βάζω ένα παράδειγμα ¨οι Εβραίοι είχαν την ευθύνη για οποιαδήποτε κοινωνική κρίση, όπως την ανεργία, την αστικοποίηση, την ερήμωση της επαρχίας, κλπ. Μια Λαμπρακικής προελεύσεως θεωρία συνωμοσίας τούς παρουσίαζε ως υπαίτιους του σοβιετικού μπολσεβικισμού, όπως συγχρόνως και του θανάσιμου εχθρού του, της αγγλοαμερικανικής κεφαλαιοκρατίας, κοινός στόχος των οποίων ήταν η σύνθλιψη του Ελληνισμού και εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυριαρχίας». Σας θυμίζει κάτι?

  Μου αρέσει!

 65. Χρυσή Τ.. permalink
  5 Μαΐου, 2014 20:11

  Τελικά τό συπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δέν διστάζουν νά αμολήσουν τήν οποιαδήποτε μπαρούφα προκειμένου νά εντυπωσιάσουν τούς αφελείς ακροατές τους.όπως πχ η περίφημη χρηματοδότηση τού έθνους τών Μαορί..καί τί δέν ακούσαμε τότε..μπράβο στούς Μαορί πού πήραν τά δισεκατομμύρια καί είναι φίλοι μας καί τώρα θά δανείσουν τήν..Κύπρο,καί δώστου φωτογραφίες από τούς Μαορί πού πολέμησαν στήν Κρήτη στόν Β’Παγκόσμιο -θαρρείς καί τό έκαναν χάριν τής… Ελληνομαορικής φιλίας ενώ οι άνθρωποι ήρθαν ως στρατός τής Βρεταννικής κοινοπολιτείας-.Εντυπωσιασμένη λοιπόν κι εγώ-βρέ λές νά λέει αλήθεια ο «πολέμαρχος τής παγκόσμιας ελευθερίας»-μπήκα στίς σελίδες τού τύπου τής Νέας Ζηλανδίας καί άρχισα νά ψάχνω..Έ,δέν μπορεί τέτοιο γεγονός κάπου θά τό γράφουν..Τό αποτέλεσμα,αφού δοκίμασα όλους τούς τρόπους πού μπορούσα νά σκεφτώ,μηδέν.Καμμία αναφορά πουθενά..Κι όμως κάποιοι εξακολουθούν νά τούς πιστεύουν..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   6 Μαΐου, 2014 21:19

   Το κρατούν μυστικό! Αλιμονο να το μάθουν όλοι και να τρέχει ο Σώρρας να σώσει όλο το σύμπαν 🙂

   Μου αρέσει!

 66. babis permalink
  6 Μαΐου, 2014 16:03

  Αναρωτιεμαι ρε στροβολιοτης γιατι ασχολεισε με μερικους ψυχοπαθεις ενω θα μπορουσες να ασχολειθεις με 2 δις ψυχοπαθεις που πιστευουν οτι οι νεκροι ανασταινοντε και οι παρθενες οτι γενανε ή μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους?

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   6 Μαΐου, 2014 21:22

   Γίνεται να λέω όχι και στους μεν και στους δε;

   Μου αρέσει!

   • babis permalink
    6 Μαΐου, 2014 22:01

    βρε ναι απλα αναρωτιεμαι γιατι δε κυνηγας την μεγαλυτερη απατη ολων των αιωνων, τον εβραιοχριστιανισμο και ασχολεισαι με ψιλικατζηδες.

    Μου αρέσει!

   • devil's lawyer permalink
    6 Μαΐου, 2014 22:40

    Γι’ αυτό που ρώτησα πιο πάνω έχεις απάντηση;

    Μου αρέσει!

 67. Χρυσή Τ.. permalink
  6 Μαΐου, 2014 22:05

  Αγαπητέ devil’s lawyer από τήν μικρή έρευνα πού έχω κάνει παρακολουθώντας αυτήν τήν υπόθεση τών καταπιστευμάτων βρήκα ότι οι λογαριασμοί αυτοί ανήκαν στόν Φερντιναντ Μάρκος-τόν γνωστό Μάρκος τών Φιλιππίνων-ο οποίος σύμφωνα μέ τήν διαθήκη του κληροδοτεί όλη του τήν περιουσία πού περιλαμβάνει-άκουσον άκουσον-δύο λογαριασμούς εκ τών οποίων ο ένας-ο μικρότερος-έχει ένα 120 στήν αρχή καί ακολουθείται από 81 μηδενικά!!!! καί ο άλλος έχει 800 στήν αρχή καί ακολουθείται από 132 μηδενικά!!!!.περιλαμβάνει επίσης εκτάσεις γής 451.000 τ.χλμ.!!,επίσης δικαιώματα διαχείρισης λογαριασμών καί τέλος τό δαχτυλίδι Α-Ω μέ τόν αρχαίο πάπυρο από τόν καιρό τού…Αδάμ!!πού μεταβιβάστηκε στόν..Νώε,στόν Μωϋσή,στόν Σαμψών,τόν Δαυϊδ καί τόν Σολομώντα!!Όλα αυτά λοιπόν τά κληροδοτεί στόν Anthony Santiago Martin μέ κωδικό όνομα Spiritual Wonder Boy καί τόν εξουσιοδοτεί νά τά διαχειριστεί γιά τήν ανάπτυξη τών Φιλιππίνων..Τώρα από πού προέκυψε όλος αυτός ο πλούτος..Οι Φιλιππίνες είχαν,λέει, κάποτε κοιτάσματα χρυσού,ασημιού,πλατίνας καί διαμαντιών τά οποία μέ εμπορικές συμφωνίες από τά αρχαία χρόνια πωλήθηκαν σέ διάφορους εμπόρους Μογγόλους,Κινέζους κλπ από διάφορα μέρη τού κόσμου.Τά έγγραφα αυτά χάθηκαν καί ξαναβρέθηκαν μέ κάποιον τρόπο-είναι καί μεγάλη ιστορία-καί έφθασαν στά χέρια τού Μάρκος..Γιά περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:http://ronmamita.wordpress.com/2013/02/01/ferdinand-edralin-marcos-last-will-and-testament/ καί εδώ http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html Αυτά κατάλαβα διαβάζοντας όλη τήν περίφημη ιστορία τών καταπιστευμάτων-δέν ξέρω τί μπορεί νά μάς πεί καί κάποιος μέ καλύτερα Αγγλικά από τά δικά μου-…Μέ άλλα λόγια κι άλλοι απελπισμένοι περιμένουν νά σωθούν από ανύπαρκτα τρισεκατομμύρια..

  Μου αρέσει!

 68. Χρυσή Τ.. permalink
  6 Μαΐου, 2014 23:28

  Αγαπητέ devil’s lawyer,από μιά μικρή έρευνα πού έκανα σχετικά μέ αυτό,φαίνεται ότι ο Φερντινάντ Μάρκος-ο γνωστός τών Φιλιππίνων-κληροδότησε στόν King Anthony Santiago Martin μιά αμύθητη περιουσία η οποία περιλαμβάνει δύο λογαριασμούς εκ τών οποίων ο πρώτος-ο μικρότερος-αρχίζει από 120 καί ακολουθείται από 81 μηδενικά!!!! καί ο δεύτερος έχει στήν αρχή 800 καί ακολουθείται από 132 μηδενικά!!!!.άφησε επίσης εκτάσεις 451.000 τ.χλμ!!! καί τό δαχτυλίδι Α-Ω μέ τόν αρχαίο πάπυρο από τόν καιρό τού..Αδάμ πού μεταβιβάστηκε στόν..Νώε,στόν Μωυσή στόν Δαυιδ καί στόν Σολομώντα!!!!.Τού άφησε επίσης εξουσιοδοτήσεις διαχείρισης τών λογαριασμών γιά τήν ανάπτυξη τών Φιλιππίνων..Τά πολύ παλιά χρόνια,λέει,οι Φιλιππίνες είχαν ορυχεία χρυσού,ασημιού,πλατίνας καί διαμαντιών τά οποία πουλήθηκαν σέ εμπόρους από διάφορα μέρη τού κόσμου καί τά έγγραφα μέ τίς συμφωνίες αφού χάθηκαν ξαναβρέθηκαν καί έφτασαν στά χέρια τού Μάρκος..Γιά περισσότερα δείτε εδώ http://ronmamita.wordpress.com/2013/02/01/ferdinand-edralin-marcos-last-will-and-testament/ όπως καταλαβαίνεις κι άλλοι απελπισμένοι περιμένουν νά σωθούν μέ ανύπαρκτα τρισεκατομμύρια..

  Μου αρέσει!

  • devil's lawyer permalink
   6 Μαΐου, 2014 23:38

   Δεν καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης. Αυτοί που αναμεταδίδουν την συγκεκριμένη είδηση επισυναπτουν ένα έγγραφο με κάποια νούμερα επάνω και υπογραφές του Προέδρου και του υπουργού Οικονομικών. Και ρωτάω με το φτωχό που το μυαλό, τι είναι αυτό το έγγραφο; Είναι άσχετο και το έβαλαν για παραπλάνηση; Είναι πλαστό; ξέρει κανείς να δώσει μια απάντηση ή μόνο να πουλάει ειρωνεία ξέρει;

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    6 Μαΐου, 2014 23:55

    devil’s lawyer, δείξε μας ολόκληρο το έγγραφο, αν το έχεις, και όχι μόνο τη σελίδα με τις υπογραφές, για να μπορέσουμ να ερευνήσουμε και να σου απαντήσουμε….αλλιώς αν ξέρεις κάτι περισσότερο, πές μας … ε[ίσης δώσε και ένα link .

    Μου αρέσει!

   • Mario permalink
    7 Μαΐου, 2014 09:47

    Φίλε Devil’s Lawyer, όσον αφορά τις υπογραφές σου προτείνω να ψάξεις να κάνεις αντιστοιχίες αφού οι υπογραφές των αρχηγών κρατών και των βασιλιάδων όπως και του Παπούλια είναι public domain. Αυτό που θα δείς είναι ότι οι υπογραφές στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι ψέυτικες ενώ κάποιες είναι τόσο εμφανώς που εμένα τουλάχιστον μου προκαλού γέλιο. Δεν θέλει και ιδιαίτερη νοημοσύνη να το αντιληφθείς ότι η υπογραφή του Παπούλια δεν είναι με λατινικούς χαρακτήρες! Απλώς κριτική σκέψη.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     7 Μαΐου, 2014 13:38

     Σημαντική λεπτομέρεια! Δεν την πρόσεξα!

     Μου αρέσει!

 69. Χρυσή Τ.. permalink
  6 Μαΐου, 2014 23:43

  Ο δε Anthony S.Martin μέ κωδικό όνομα Spiritual Wonder Boy είναι επιτετραμμένος από τόν Άγιο Πατέρα(Holly Father) νά διαχειριστεί τόν Άγιο Πλούτο(Holly Wealth) γιά τό καλό τών Φιλιππίνων πού θά πάρουν 70% καί τής ανθρωπότητας πού θά πάρει τό υπόλοιπο 30%!!!.αυτά θά βρείς άν ψάξεις τόν διαχειριστή τών λογαριασμών καταπιστεύματος..Εδώ γιά περισσότερα http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html Θά σωθούμε δηλαδή μέ τούς θησαυρούς τού Σολομώντα..Ο Ιντιάνα Τζόουνς σέ νέες περιπέτειες…Τώρα τό χαρτί αυτό μέ τίς υπογραφές δέν γνωρίζω νά σού πώ άν είναι γνήσιο ή πλαστό ή σχετικό ή άσχετο μέ τό θέμα..από τήν γραφή σου φαίνεσαι σώφρων άνθρωπος οπότε βγάλε τά συμπεράσματά σου..

  Μου αρέσει!

 70. Χρυσή Τ.. permalink
  6 Μαΐου, 2014 23:47

  Δυστυχώς δέν μπορώ νά σού απαντήσω σέ αυτό..Άν πιστεύεις ότι η ιστορία μέ τήν διαθήκη τού Μάρκος μπορεί νά έχει σχέση μέ τήν αλήθεια αναλόγως θά κρίνεις καί τό έγγραφο..

  Μου αρέσει!

 71. Χρυσή Τ.. permalink
  6 Μαΐου, 2014 23:51

  Πάντως μόνο καί μόνο από τό ότι όλοι οι λογαριασμοί πού αφορούν στά καταπιστεύματα έχουν μόνο τά τρία πρώτα ψηφία καί τά υπόλοιπα είναι μηδενικά εμένα μέ προβληματίζει..δηλαδή τέτοια στρογγυλοποίηση!εδώ οι τράπεζες σού στέλνουν μέχρι καί τά λεπτά τού Ευρώ..αλλα προφανώς βαριόντουσαν νά γράφουν νούμερα..

  Μου αρέσει!

 72. Χρυσή Τ.. permalink
  6 Μαΐου, 2014 23:59

  Νά συμπληρώσω ακόμη ότι ο king Anthony S.Martin γνωστός μέ τό κωδικό όνομα Spiritual Wonder Boy είναι επιτετραμμένος από τόν Άγιο Πατέρα(Holly Father) γιά νά διαχειριστεί τόν Άγιο Πλούτο(Holly Wealth)γιά τό καλό τών Φιλιππίνων πού θά πάρουν τό 70%,καί τής υπόλοιπης ανθρωποτητας πού θά πάρει τό υπόλοιπο 30%..εδώ γιά περισσότερα http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html ..τά συμπεράσματα δικά σου..

  Μου αρέσει!

 73. Χρυσή Τ.. permalink
  7 Μαΐου, 2014 00:04

  Νά προσθέσω επίσης ότι ο King Anthony S. Martin είναι επιτετραμμένος από τόν Άγιο Πατέρα νά διαχειριστεί τήν Αγία Περιουσία γιά τό καλό τών Φιλιππίνων πού θά πάρουν τό 70% καί τής ανθρωπότητας πού θά πάρει τό υπόλοιπο 30%..εδώ γιά περισσότερα http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html Τά συμπεράσματα δικά σου..

  Μου αρέσει!

 74. devil's laywer permalink
  7 Μαΐου, 2014 00:07

  Μαλιστα…Καταρχην για να διευκρινισω τη θεση μου, δεν ξερω αν ειναι απατεωνας ο Σωρρας (γιατι δεν μπορω να το τεκμηριωσω οποτε θα ημουν συκοφαντης), αλλα αν με ρωταγες που θα πονταρα τα λεφτα μου, θα σου ελεγα στο οτι ειναι. Απο εκει και περα ψαχνω να βρω αν υπαρχουν ψηγματα αληθειας στην ολη ιστορια, τι ειναι αυτος ο θεσμος και αν εχει συμμετασχει Η Ελλαδα και με ποιο τροπο. Γιατι πολλα στο προσφατο παρελθον εχουν χαρακτηριστει συνωμοσιολογίες και εχουν λοιδορηθεί ως «συνωμοσιολόγοι» αυτοι που τα ελεγαν, αλλα η ιστορια τους δικαιωσε. Και τα CDS του Τ.Ταμιευτηριου «συνωμοσιολογια» ηταν μεχρι που επαληθευτηκε…Οπως και «συνωμοσιολογοι» ειναι κι αυτοι που λενε οτι η η αλλαγη του χρονικου οριου απο 3 σε 10 μερες του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου κοστισε μερικες δεκαδες δισεκατομμυρια…

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   7 Μαΐου, 2014 07:16

   Δικηγόρε, αν η αξιοπιστία βασίζεται στην τεκμηρίωση, τότε αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαστε κάν με το Σώρρα και τις απίστευτες ιστορίες του. Δεν μπορεί να τεκμηριώσει την κατοχή ούτε ενός ευρώ, η όλη συμμορία παραμυθιάζει τον κόσμο με προγονοπληξία και άλλες εύπεπτες κουφέτες για απελπισμένους, και μετά ρωτάς για αυτό το έγγραφο; Μπορείς με ασφάλεια να θεωρήσεις πως ειναι ψεύτικο – μόλις έχω οριστική τεκμηρίωση, θα τη δημοσιεύσω:)

   Μου αρέσει!

 75. Χρυσή Τ.. permalink
  7 Μαΐου, 2014 02:00

  Νά κάνω μιά αφελή ερώτηση..από τί κεφάλαια τοκίστηκαν αυτά τά χρήματα;Οταν μιλάμε ότι ο ένας λογαριασμός είναι τής τάξεως τών 800 τεσσαρακοντατετράκις!!εκατομμυρίων δολλαρίων!καί έχουν εμφανίσει καί άλλους μεγαλύτερους..μέχρι καί λογαριασμούς μέ..άπειρα δολλάρια εμφάνισαν από τά οποία τά μισά πρέπει νά επενδυθούν καί τά άλλα μισά νά τοκιστούν μέ 4%!!!Τό 4% τού…απείρου..έλεος!Από εκεί καταλαβαίνει κανείς τήν σοβαρότητα τής υπόθεσης..

  Μου αρέσει!

 76. Χρυσή Τ.. permalink
  7 Μαΐου, 2014 02:03

  Καλλιόπη,εδώ είναι ολόκληρο τό έγγραφο http://www.scribd.com/doc/209252142/TREASURY-CERTIFICATE

  Μου αρέσει!

  • devil's lawyer permalink
   7 Μαΐου, 2014 03:35

   Αν είναι πλαστό έχουν κάνει καλή δουλειά. Αν δεν είναι, θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτά τα ποσά και γιατί υπάρχουν οι υπογραφές του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Οικονομικών. Εσείς;

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    7 Μαΐου, 2014 07:19

    Το ψάχνουμε, αλλά αυτά τα νούμερα που αναφέρει η Χρυσή, δε σε προβληματίζουν; Ξέρεις πόσο είναι το ετήσιο ΑΕΠ όλης της γης;

    Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    7 Μαΐου, 2014 07:48

    Δικηγόρε, η απάντηση που πήρε ο Ρήνος από την ίδια τη Διεθνή Τράπεζα:

    ———- Forwarded message ———-
    From:
    Date: Thu, Apr 10, 2014 at 6:06 PM
    Subject: Fw: Your communication to the World Bank – Integrity Communication – #409
    To: elrinio75@gmail.com

    Integrity Communication – #409

    Dear Eleftherios Rinos,

    It appears that the message that you received contains an unauthorized and improper use of the World Bank’s name and is a fraudulent scam (The World Bank does not issue this type of communication). We urge you NOT to respond and NOT send any money or provide any of your personal details from this point forward. Please contact your local law enforcement authorities if you wish to further pursue this. We regret we are not in a position to help you any further with this particular matter.

    Please do not «reply» to this message. If you have questions or further information regarding this matter, please send us a report referencing the Integrity Communication number you previously received. The additional information can be sent via the Online Integrity Complaint Form here. This form can also be found on the Integrity Vice Presidency website at: http://www.worldbank.org/integrity

    Sincerely,
    Integrity Vice Presidency
    The World Bank Group

    Μου αρέσει!

 77. Χρυσή Τ.. permalink
  7 Μαΐου, 2014 02:09

  Καί εδώ ο σύνδεσμος γιά τόν Anthony S.Martin επιτετραμμένο από τόν Άγιο Πατέρα γιά τήν διαχείρηση τού Αγίου Πλούτου γιά τό καλό τών Φιλιππίνων πού θά πάρουν τό 70% καί τής υπόλοιπης ανθρωπότητας πού θά αρκεστεί στό 30%..τά συμπεράσματα δικά σας..http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html

  Μου αρέσει!

 78. Χρυσή Τ.. permalink
  7 Μαΐου, 2014 02:13

  Καί εδώ γιά τόν King Anthony S. Martin επιτετραμμένο από τόν Άγιο Πατέρα γιά τήν διαχείριση τού Αγίου Πλούτου http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html

  Μου αρέσει!

 79. nouc permalink
  7 Μαΐου, 2014 12:43


  στο 1:40:00 και μετα ο κος ρηνος λεει οτι με ενα ψεμα προσπαθουν να σωσουν την χωρα τους και οτι καποιοι απο αυτους (ομαδα σωρρα) εχουν αγνες προθεσεις!
  Αναρωτιεμαι οταν ο κολοκοτρωνης εκαιγε τα χωραφια των ελληνων για να βρει καμμενη γη ο τουρκος τι θα ελεγαν καποιοι ανεγκεφαλοι για τον θοδωρακη.. που εκαιγε χωραφια ελληνων!!!
  Με ενα ψεμα, λεει ο κος ρηνος, προσπαθουν να σωσουν την χωρα τους.
  εσεις παιδια εδω επικριτες του σωρρα και της ομαδας του τι ακριβως κανετε με μια αληθεια? μηπως οτι και οι ανεγκεφαλοι που βριζαν τον θοδωρη το 21??
  προσωπικα πιστευω οτι δεν εχει ο σωρρας τα φραγκα που λεει οτι εχει και πολλα απο αυτα που λεει ο λαμπρακης μου ακουγοντε εξωγηινα… ΑΛΛΑ αν καταφερουν με μια απατη να ελευθερωσουν οικονομικα την χωρα ε τοτες ειμαι μαζι τους… οπως και να εχει μεσα σε ενα χρονο θα ξερουμε

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   7 Μαΐου, 2014 13:41

   Άσε τον Κολοκοτρώνη φίλε μου! Να το δούμε διαφορετικά: πιστεύεις ότι οι κουτόφραγκοι και τα αμερικανάκια που έχουν να εισπράξουν από την Ελλάδα, να ξεγελαστούν με το -έστω- καλόπιστο ψέμα; Να είμαστε τουλάχιστον σοβαροί…

   Μου αρέσει!

   • nouc permalink
    7 Μαΐου, 2014 13:55

    οχι βεβαια αλλα ο ελληνικος λαος μπορει να το πιστεψει οτι εχουν αυτα τα φραγκα… τι θα γινει ας πουμε αν ο σωρρας κανει κομμα παρει την εξουσια οπως εκανε καποτε και ο ακατανομαστος (ανδρεας) και κανει αυτα που λεει απο την αρχη… λογιστικο ελεγχο του χρεους και αποδοση ευθυνων σε οσους διαχειριστικαν χρηματα απο το 74 και μετα. ο Λογιστικος ελεγχος φυσικα θα δειξει οτι εδειξε και στον Ισημερινο με το Κορεα οτι το χρεος ειναι απλα μια φουσκα μια απατη (αν ολα τα κρατη χρωστανε ποιος παιχτης ειναι ο δανειστης)…. ΚΑΙ η αποδοση ευθυνων θα στειλει τους μισους πολιτικους στην φυλακη η στην χειροτερη σπιτι τους!!
    Πες μου αν καταφερει και το κανει αυτο με ενα ψεμα δεν αξιζει καποιος να τον ακολουθησει ακομα και αν ξερει οτι τα λεφτα δεν υπαρχουν… ΑΡΑ με μια απατη βοηθαει την χωρα του που ειναι το κακο??

    Μου αρέσει!

    • 7 Μαΐου, 2014 14:59

     Μην εμπιστεύεσαι ποτέ ψεύτες. Όταν λένε μία φορά ψέμματα, λένε πάντα ψέμματα. Έχουμε χορτάσει από δαύτους. Άρα και οι μπούρδες πέρι λογιστικού ελέγχου και τα ρέστα, ψέμματα είναι.

     Μου αρέσει!

    • 7 Μαΐου, 2014 15:01

     Μην εμπιστεύεσαι ποτέ ψεύτες. Όταν λένε μία φορά ψέματα, λένε πάντα ψέματα. Έχουμε χορτάσει από δαύτους. Άρα και οι μπούρδες περί λογιστικού ελέγχου και τα ρέστα, ψέματα είναι.

     Μου αρέσει!

    • Mario permalink
     7 Μαΐου, 2014 15:37

     Θα προσπαθήσω να εξηγήσω την κοινή πλάνη ότι «αν ολα τα κρατη χρωστανε ποιος παιχτης ειναι ο δανειστης» την οποία χρησιμοποιούν συχνά τύποι σαν τον Σώρρα παγκοσμίως. Την απάντηση την έχεις δώσει από μόνος σου, οι δανειστές είναι τα ίδια κράτη. Στις λίστες που εμφανίζονται κατά καιρούς αυτό που παρουσιάζεται είναι τα δημόσια χρέη των κρατών αλλά όχι το πόσο τους χρωστάνε. Απλά μπορείς να χρωστάς και να δανείζεσαι συγχόρνως είναι και στις βασικές αρχές του καπιταλισμού. Το εθνικό χρέος δεν είναι πρόβλημα, μάλιστα είναι και κάτι επιθυμιτό στο καπιταλισμό. Το εθνικό χρέος γίνεται πρόβλημα όταν αυξάνεται πιο γρήγορα από την παραγωγή όπως συμβαίνει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που περνούν κρήση χρέους.

     Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η πρόταση του Σώρρα είναι άκυρη αφού δε συνάδει με τη λογική και με τον τρόπο τον οποίο λειτουργεί η οικονομία στο πλανήτη γη.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     7 Μαΐου, 2014 17:09

     nouc, ο Ισημερινός *δεν* αποτελεί συγκρίσιμη περίπτωση. Η ουσία ειναι πως η Ελλάδα *πήρε* τα λεφτά με αποδείξεις και χαρτόσημα – αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εντός του συστήματος που λειτουργεί.. Άλλο τι τα έκανε πόσο καλά ή κακά τα διαχειρίστηκε και ποιοι τα έφαγαν. Ο λογιστικός έλεγχος είναι άλλη μια εξωσυστημική αν εννοείς τι εννοώ κομπίνα του Σώρρα για να δρομολογήσει την ουσιαστική άρνηση του χρέους, την συνεπαγόμενη μη αναγκαιότητα της αποπληρωμής του, και άρα εκείνος μένει με τα δις, η Ελλάδα ξοφλά και εκείνος ανακηρύσσεται σε νέο Μέγα Αλέξανδρο! Ε, μάλλον πρέπει να ξυπνήσεις!

     Μου αρέσει!

 80. nouc permalink
  7 Μαΐου, 2014 16:14

  mario… πολιτικος μηχανικος ειμαι οχι οικονομολογος αλλα απο οτι βλεπω και εσυ δε τα σκαμπαζεις καλα τα οικονομικα… που το ειδες γραμμενο οτι στις βασικες αρχες του καπιταλισμου ειναι λογικο να χρωστας και να δανειζεσαι… http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
  εχεις μπλεξει λιγο τον καπιταλισμο με την <>.
  Αν υποθεσουμε οτι τα ιδια τα κρατη οπως λες ειναι οι δανειστες και δανιζομενοι ειναι σαν να λεμε οτι χρωσταμε στην γερμανια 10 ευρω και η γερμανια μας χρωσταει και αυτη 10 ευρω.. αλλα το χρεος δεν συμψηφιζεται αλλα αυξανεται… και για τους δυο (μαλιστα!!! μου αρεσει αυτη η λογικη συναδει με την κοινη λογικη… το μονο σωστο που παρατηρησες ειναι οτι η παραγωγη ειναι συνιφασμενη με το χρεος μιας χωρας απο την εποχη που σταματησε να ειναι ο χρυσος και τα πολυτιμα μεταλλα που διαθετει
  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που χριζει απαντησεως ειναι αν θελουμε να λειτουργει η οικονομια μας σε αυτο το νεοσυστατο μοντελο της <> (δεν εχει ζωη ουτε εναν αιωνα) ή να σπασουμε την φουσκα και να γυρισουμε σε κλασσικες μορφες οικονομιας.
  Δεν ειμαι συνωμοσιολογος αλλα το συστημα της <> εξυπηρετει συγκεκριμενα συμφεροντα που στοχο εχουν την χειραγωγηση κρατων και εθνων.

  Μου αρέσει!

  • nouc permalink
   7 Μαΐου, 2014 16:15

   η λεξη που λειπει ειναι σε εισαγωγικα χρεοκρατια

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   7 Μαΐου, 2014 17:20

   Η συζήτηση εξελίσσεται σε φιλοσοφική. Ανεξάρτητα αν χρωστούν όλοι ή κανείς, η ουσία είναι ότι οι πράξεις δημιουργίας χρεών είναι θεμιτές, αποδεκτές αλλά και δεσμευτικές ως προς τις θετικές ή αρνητικές τους συνέπειες στο παρόν σύστημα. Δε σου κάνει εντύπωση ότι κάποιες χώρες χρωστούν πολλά αλλά ευημερούν; ή δε σου κάνει εντύπωση πως κάποιες χώρες χρωστούν πάρα πολλά,αλλά οι αγορές συνεχίζουν να τις εμπιστεύονται;

   Τα οικονομικά που γνωρίζω εγώ, έχουν κάπως θολώσει,αλλά μια απάντηση από τις πολλές που μπορώ να δώσω, ειναι ότι, με τη δυνατότητα τυπώματος χρήματος σε χαρτί ή σε ψηφιακή μορφή, δημιουργούμε σημερινή ρευστότητα έναντι μελλοντικού πλούτου = παραγωγή.

   Μου αρέσει!

   • nouc permalink
    7 Μαΐου, 2014 17:39

    ε παιδια συννενοειθητε τα κρατη τελικα δανειζουν το ενα το αλλο ή οι περιβοητες απροσωπες αγορες που λεει ο στροβολιοτης??? ή μηπως αυτες οι αγορες εχουν ονοματεπωνυμο? γιατι αν εχουν ονοματεπωνυμο τοτε καποιος »παιχτης δανειζει» σωστα???? ή αν ειναι απροσωπες τοτε πρεπει να ειναι οι εξωγηινοι που δανειζουν. Οποτε μιας και ειστε ειδικοι πειτε μου η αγορες ειναι απροσωπες ή εχουν ονοματεπωνυμο.
    Η μηπως τελικα δεν υπαρχει δανειστης? ε? και τα κρατη χρωστανε στον εαυτο τους?

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     7 Μαΐου, 2014 21:54

     Δεν χρειάζεται συνεννόηση. Ο κάθε ένας γράφει την άποψη του. Και πριν απαντήσω στις δύσκολες σου ερωτήσεις, να ρωτήσω εγώ: εσύ έχεις απαντήσεις;

     Μου αρέσει!

 81. strovoliotis permalink*
  7 Μαΐου, 2014 21:52

  Λοιπόν, για ιστορικούς κυρίως λόγους, έκλεψα από τον Αλφειό Ποταμό μια ανάρτηση που αφορά αποκλειστικά την Κύπρο. Εδώ:

  https://strovoliotis.wordpress.com/2014/05/07/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1/

  Μου αρέσει!

 82. nouc permalink
  7 Μαΐου, 2014 22:09

  Ειπα πως δεν ειμαι οικονομολογος αλλα βρηκα μια θεωρια στο διαδικτυο που μου ακουγεται λογικη και μαλλον η πιο κοντινη στην πραγματικοτητα!!!
  http://fridom-web.org/politia/greek/die%20Ueberschuldung%20der%20Staaten.htm
  διαβασε και λιγη απο την συνεχεια αν δε βαριεσαι.
  Φυσικα και αυτη η θεωρια εχει κενα οπως που βρηκαν μια χουφτα ιδιωτες τοσα κεφαλαια!!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Μαΐου, 2014 07:25

   Η θεωρία αυτή είναι μάλλον ψευδο-θεωρία. Έχει κάποια ορθά στοιχεία, έχει και άλλα που βγάζουν μάτια. Δεν μπορείς ας πούμε να θεωρήσεις ως θέσφατο την δήλωση πως κάθε χρόνο τα κράτη πρέπει να δανείζονται περισσότερο γιατί προστίθενται οι τόκοι.
   Αν δανειστείς 100 με επιτόκιο 3% οφείλεις πράγματι να αποπληρώσεις 103 στο τέλος του χρόνου. Αυτό μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους πέραν του νέου δανεισμού:
   1. Να πετύχεις με αυτά τα 100 αρκετή ανάπτυξη η οποία θα οδηγήσει στην παραγωγή επιπρόσθετου πλούτου πέραν του 3.
   2. Να ρευστοποιήσεις ήδη υφιστάμενο πλούτο, τα «κοσμήματα» της οικογένειας που σε κάθε περίπτωση μπορεί να διαφέρουν.
   3. Να κρατήσεις τα όποια έσοδα σταθερά και να μειώσεις τα όποια έξοδα για να βγάλεις αυτό το 3.

   Πέραν τούτου, δεν βλέπω τίποτα μεμπτό στο να δανείζεται ένα κράτος από ένα ιδιώτη, μια τράπεζα ένα επενδυτικό ταμείο.
   Γιατί να είναι κακό αυτό;
   Το κράτος αγοράζει ένα σωρό προϊόντα και υπηρεσίες από ιδιώτες πληρώνοντας την τιμή που συμφωνείται και η οποία περιλαμβάνει και το λογικό κέρδος του ιδιώτη. Είναι και αυτό κακό;

   Μου αρέσει!

   • nouc permalink
    8 Μαΐου, 2014 14:30

    αρα τα κρατη δανειζοντε απο ιδιωτες… ειμαστε σε καλο δρομο!!
    τωρα το ερωτημα που γεννατε ειναι αν το χρεος των κρατων ειναι σε ιδιωτες ειναι το ποσοι και ποιοι ειναι αυτοι η ιδωτες ή οργανισμοι ή επενδυτικα ταμεια.. δηλ πως βρεθηκε ολος αυτος ο πλουτος στα χερια καποιων λιγων σαφως ιδιωτων. ΔΗΛΑΔΗ αφου αυτοι οι λιγοι ιδιωτες ουσιαστικα απλα ζουνε με το 3% που ανεφερες και το αρχικο τους κεφαλαιο πως συγκεντρωσαν ΟΛΟ τον πλουτο της γης και ΟΛΑ τα κρατη τους χρωστανε? μηπως λεω μηπως αυτος ο πλουτος ανηκει καπου αλλου και αυτοι οι ιδιωτες ειναι απλα διαχειριστες?

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     9 Μαΐου, 2014 07:18

     Δεν θα συνεχίσω τον διάλογο αν δεν δώσεις εσύ απαντήσεις αγαπητέ φίλε. Γιατί με υπονοούμενα δεν γίνεται κουβέντα…

     Μου αρέσει!

 83. Χρυσή Τ.. permalink
  8 Μαΐου, 2014 02:41

  Γιά νά καταλάβουμε πόση σχέση μέ τήν πραγματικότητα έχει η υπόθεση τού «παγκόσμιου καταπιστεύματος» δείτε μερικές πληροφορίες πού αλίευσα από σχετικές ιστοσελίδες.Όπως φαίνεται ο King Anthony S. Martin μέ τό κωδικό όνομα Spiritual Wonder Boy είναι ο επιτετραμμένος από τόν Άγιο Πατέρα? νά διαχειριστεί τόν Άγιο Πλούτο! γιά τό καλό τών Φιλιππίνων πού έχουν τό 70% τού καταπιστεύματος καί τής υπόλοιπης ανθρωπότητας πού τής αναλογεί τό υπόλοιπο 30%..δείτε εδώ http://johndbaptist.blogspot.gr/2008/11/hm-king-anthony-s-martin.html Φυσικά καμμία ενέργεια δέν έχει γίνει γιά τήν βελτίωση τής ζωής τών ανθρώπων από τότε καί ούτε στό μέλλον πρόκειται νά συμβεί κάτι..Πρόκειται απλώς γιά μιά ακόμη ευφάνταση θεωρία συνωμοσίας όπως είναι καί αυτή μέ τόν περίφημο νόμο ΝΕΣΑΡΑ μέ τόν οποίο μάς είχαν ζαλίσει τά αυτιά..

  Μου αρέσει!

 84. mario permalink
  8 Μαΐου, 2014 15:54

  Nouc, πρώτον να σου ξεκαθαρήσω ότι κι εγώ μηχανικός είμαι (ηλεκτρολόγος Η/Υ) άρα πιθανώς να κάνω λάθη όσον αφορά τα οικονομικά. Γι αυτό δεν θα σου απαντήσω στις ερωτήσεις που κάνεις. Αλλά ως συνάδελφος επιστήμονας θα ήθελα να σου επισημάνω ότι ο συλλογισμός σου και ο τρόπος με τον οποίο ερευνάς το θέμα είναι σαφώς ανορθόδοξος. Είσαι φανερά προκατειλημμένος με την ιδέα ότι κάτι παιζετε, κάτι πάει στραβά και υπάρχει κάτι που δε μας λένε και προσπαθείς να το εκμαιέυσεις χρησιμοποιώντας επανυλημμένα λάθος λογική αφού βασίζεται σε αξιώματα που δεν στέκουν.

  1. Οι ιδιώτες που κρατούν δημόσιο χρέος είναι γνωστοί. Δεν είναι «οι αγορές» αλλά στις αγορές μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις δημόσιο χρέος που έχεις στα χέρια σου. Ναι και εσί ο Nouc μπορείς άυριο να πας στη δευτερογεννή αγορά και να διαπραγματευτείς και να αγοράσεις χρέος της ελλάδας από άλλους ιδιώτες. Αν είσαι αρκετά μεγάλος ίσως θυμάσαι διαφημίσεις στην ΕΡΤ πριν χρόνια όπου παρακεινούσαν το κόσο να αγοράσει ομόλογα ελληνικού δημοσίου! Δηλαδή να δανείσει το κράτος του πράγμα που συμβαίνει και σήμερα.
  2. Συνήθως το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους προς τρίτους το κρατούν άλλες χώρες. Σαν παράδειγμα στην αμερική http://www.treasury.gov/ticdata/Publish/mfh.txt . Εδώ θα δεις ότι πολλές χωρες έχουν δανείσει στην Αμερική όπως και αν μπορούσες να δεις και την ίδια ανάλυση για εκείνους θα έβλεπες ότι τους έχει δανείσει η Αμερική. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του καθαρού και ακαθάριστου δημοσίου χρέους

  Σαν καταληκτικό μου σχόλιο θα ήθελα να σου πω να σκεφτείς ως εξής. Τα χρήματα είναι ένα εργαλείο που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος και η αξία τους δεν ορίζεται από άλλους παράγοντες εκτός από τον ίδιο. Αν άυριο αποφασίσουν οι αξιαγάπητες κυρίες ότι ο χρυσός είναι τενεκές τότε η τιμή του θα καταποντιστεί (κάτι τέτοιο συνέβει και με τις τουλίπες http://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania) το 15ο αιώνα. Γι αυτό το λόγο και η αποσύνδεση της οικονομίας από το χρυσό είναι ένα πολύ συμαντική εξέλιξη και πολύ σωστά η Αμερική το έκανε επιτυχώς το 1971. Επίσης αν πχ ο Σώρρας λέει αλήθεια και αύριο χρειαστεί η τράπεζα να του δώσει δε ξέρω γω πόσα τρις τότε πολύ απλά θα του τα δώσει αλλά δεν θα ξίζουν πλέον ούτε για να σκουπίσει το κώλο του…

  Αυτό που θέλω να σου πώ είναι , κράτα ουδέτερη και σκεπτική στάση, μην είσαι προκατειλημένος και να ερευνάς πάντα με τη λογική διοτι συνήθως αυτή είναι που θα σου δείξει την αλήθεια.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   9 Μαΐου, 2014 07:20

   Μάριε, πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και σωστή τελευταία παράγραφος του σχολίου σου!

   Μου αρέσει!

 85. strovoliotis permalink*
  8 Μαΐου, 2014 19:05

  Δεν υπάρχει!!!

  Μου αρέσει!

 86. Χρυσή Τ.. permalink
  8 Μαΐου, 2014 23:44

  Πράγματι ΔΕΝ υπάρχει!!Strovoliotis,άν υπήρχε έδρα μπουρδολογίας στό Πανεπιστήμιο,ο δόκτωρ θά είχε τήν θέση στό τσεπάκι..Άκου είδαν φώς μέσα στόν πλανήτη!!Κάτι σάν τεράστιο λαμπατέρ ένα πράγμα!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   9 Μαΐου, 2014 07:21

   Είδε φως και μπήκε η ΝΑΣΑ…

   Μου αρέσει!

  • Σκεπτόμενος Έλλην permalink
   20 Μαΐου, 2014 11:21

   ΧΡΥΣΗ κάνεις μέγα λάθος , έχουμε ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ καί φήμης ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ αλλά φαίνεται ότι έχετε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ απόδειξη:
   καί ότι μπορεί , ίσως, αλλά καί μέ σιγουριά- νά είστε ψοφόφοροι του !
   ( είπα : μέ απόδειξη καί ότι μπορεί , ίσως καί μέ σιγουριά = χά ! χά !)
   γιατί μετά τόν jefrey είναι τό χάος,
   ο θεός καί μετά οί ψοφοφόροι… στόν άλλο κόσμο.
   ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ BLOG ΠΟΥ ΈΧΩ ΒΡΕΙ !! (γυρίζοντας στίς εσχατιές του κόσμου).
   μάζί σας καί στόν άλλο κόσμο πού θά πας !
   μήν ενοχλήστε ! τήν δουλεά σας εσείς !
   δέ μπορεί κάποιος κυνηγός ατάλαντων θά σάς προωθήσει !
   όταν θά βρίσκετε τά δύσκολα ΔΈΝ ΑΠΑΝΤΩ !

   strovoliotis permalink*
   Μαΐου 7, 2014 21:54
   Δεν χρειάζεται συνεννόηση. Ο κάθε ένας γράφει την άποψη του. Και πριν απαντήσω στις δύσκολες σου ερωτήσεις, να ρωτήσω εγώ: εσύ έχεις απαντήσεις;

   καί παρακάτω μετά από απάντηση τού (nouc) :
   strovoliotis permalink*
   Μαΐου 9, 2014 07:18
   Δεν θα συνεχίσω τον διάλογο αν δεν δώσεις εσύ απαντήσεις αγαπητέ φίλε.

   Ρέ στροβιλισμένε τρελογιατρέ τί σου ζήτησε ό άνθρωπος (συγκεκριμένα ό nouc) ;;; συζήτηση κάνατε ! ακόμη κι’ άν κάποιος δέν μπορεί να απαντήσει σέ ένα θέμα δέν συμβαίνει τίποτε τραγικό ! ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΕ DR.JEKIL ή mr.Hide έχεις θέμα ! κοιτάξέ το ! Είσαι bLoGarismenos !!! ξεκόλλα !!!
   σού έδωσα καί σέ άλλη σου ανάρτηση τήν έρευνα δύο επικαίρων νόμος περί ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ των ΔΉΜΩΝ μελέτα το : ενεργή διεύθυνση του Εθνικού Τυπογραφείου στέλνω και βρίσκεις πρώτη , πρώτη ανάρτηση
   το ΦΕΚ A 272 – 13.12.2013 Ημερομηνία κυκλοφορίας 13.12.2013 Σελίδες 12 (5127 – 5138) Επανακυκλοφόρησε στις 15.01.2014 κατέβασε το pdf και μελέτα…

   http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/2013-01-29-08-13-13

   καί : ΣΧΕ∆ΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 -2015» :

   φαγωθηκε καί σύ καί τά παπαγαλάκια μέ τόν Σώρρα !
   μέ τήν ουσία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ;;;
   Άν σέ είχα στόν φούρνο ! θά σέ απέλεια ρέ ΦΑΥΒΛΕ ! καί πάω στοίχημα δημόσιος λειτουργοτροκτικός πρέπει ν’ασε ή τσανακογλύφτης ! μήν με παρεξηγέίς σέ τσιτώνω γιά να τά ψάξεις, μπάς καί ξεστραβωθείς !

   Μου αρέσει!

 87. George Kinikos permalink
  10 Μαΐου, 2014 13:35

  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ litle Johnny .ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ….ΤΙ ΛΕΣ ? ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.
  ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
  ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.
  ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  Μου αρέσει!

 88. Χρυσή Τ.. permalink
  11 Μαΐου, 2014 21:43

  Strovoliotis κοίταξε καί ποιός άλλος υποστηρίζει τόν Σώρρα!Είχε δώσει καί τό παρόν στήν συγκέντρωση τής Θεσσαλονίκης http://constantinosodysseos.com/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CF%86%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BD-%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B9%CE%BD/

  Μου αρέσει!

 89. Χρυσή Τ.. permalink
  11 Μαΐου, 2014 22:56

  https://www.youtube.com/watch?v=wQJlqatc9UI Τό βίντεο από τήν εκπομπή τού Άγγελου Αγγελέτου μέ τόν Λευτέρη Ρήνο.

  Μου αρέσει!

 90. Χρυσή Τ.. permalink
  12 Μαΐου, 2014 19:16

  Πήγε καί έβγαλε καί λόγο.Δές εδώ από τό 0.50 καί μετά.. https://www.youtube.com/watch?v=w8bwfZ-saqY#t=2108

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   13 Μαΐου, 2014 07:24

   Είσαι πάρα πολύ καλή στο μάζεμα στοιχείων! Τι να πως για τον καημένο, τι να πω για όλους τους άλλους!…

   Μου αρέσει!

 91. Χρυσή Τ.. permalink
  12 Μαΐου, 2014 19:37

  Εν τώ μεταξύ άν διαβάσετε τόν πρόλογο από αυτό τό «έγγραφο» τού καταπιστεύματος θά γελάτε μιά εβδομάδα..Ανάμεσα στά άλλα ωραία πού γράφει γιά τά..ορυχεία χρυσού,πλατίνας καί διαμαντιών πού υπήρχαν στίς Φιλιππίνες πολύυυ παλιά, αναφέρει καί τό αμίμητο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν..Φιλιπππινέζος!!

  Μου αρέσει!

 92. kalliopi permalink
  12 Μαΐου, 2014 21:06

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΓΙΟΣΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
  Ο θρίαμβος της (αδέκαστης) ελληνικής Δικαιοσύνης!
  Posted on 14/05/2012
  Δεν υπήρξε το ιερό παραδικαστικό κύκλωμα
  Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
  ΡΟΙΔΗ ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ

  Σάκης Κεχαγιόγλου: Άλλο ο παιδόφιλος, άλλο ο θεατής υλικού παιδικής πορνογραφίας. (ανώριμη κοινωνία…) ΟΛΥΜΠΙΑ
  Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 24, 2009

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   7 Αυγούστου, 2014 02:12

   Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ Ο ΝΕΟς ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…

   ΣΤΟ 33 ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΣΤΟ 41 ΚΑΙ 30

   Μου αρέσει!

 93. George Kinikos permalink
  13 Μαΐου, 2014 04:19

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ …

  litle Johnny ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ…

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   13 Μαΐου, 2014 07:27

   Είμαι πάντα έτοιμος. Εσείς; Δεν μένει πολύς καιρός – για *εσάς*!!!

   Μου αρέσει!

 94. Χρυσή Τ.. permalink
  13 Μαΐου, 2014 20:48

  Αντί νά γελάς μέ εμάς George Kinikos κάνε τόν κόπο νά διαβάσεις τόν πρόλογο από τό «καταπίστευμα».Εκεί νά δείς γέλιο!

  Μου αρέσει!

 95. Χρυσή Τ.. permalink
  16 Μαΐου, 2014 21:48

  Νά καί η πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα τού Λευτέρη Ρήνου πού βγάζει στό φώς όλες τίς πτυχές τής «υπόθεσης Σώρρα»..http://www.katohika.gr/2014/05/politikoi-apateones-tazoun-kapisteumata-kai-vazoun-ipopsifious-dimarxous-na-orkizontai.html

  Μου αρέσει!

 96. George Kinikos permalink
  20 Μαΐου, 2014 06:46

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..

  ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

  litle Johnny ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.

  Μου αρέσει!

 97. Χρυσή Τ.. permalink
  24 Μαΐου, 2014 01:45

  Εδώ πάλι μάς τά μπερδεύουν..Λέει ο έτερος νεόκοπος παντογνώστης καί επίδοξος Ιστορικός ερευνητής ότι οι ξένοι μάς βοήθησαν στήν Επανάσταση τού ’21 γιά νά δημιουργηθεί Ελληνικό κράτος καί νά μπορέσουν νά βάλουν χέρι στά «καταπιστεύματα».Καί τότε τό Μπρέτον Γούντς πού κολλάει βρέ παλληκάρια; Γιάννης Καλογερόπουλος
  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ !!!! ….. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ … ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ……ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!…………………..ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ !!!!!!!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ … ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ …. ΝΑ ΤΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ……Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α . . Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ι Α . . Τ Ο Υ Σ !!!!!!! … ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟ 1826 ΣΤΟ ….. ΝΑΥΑΡΙΝΟ !!!! ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΕΖ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΔ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1831 !!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!! ….. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ !!!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΝΙΤΑΡΟ [ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ] ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΝΕΣ !!!! ΤΟ 1826 ΕΝ ΜΕΣΩ ……ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…… Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΠΑΣΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ !!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ;;;

  Μου αρέσει!

 98. George Kinikos permalink
  24 Μαΐου, 2014 23:29

  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ..

  ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ..
  Litle Johnny ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   24 Μαΐου, 2014 23:38

   Έ,δέν χρειάζεται νά είναι κανείς Αϊνστάιν.Κοινή λογική χρειάζεται πού από ότι φαίνεται οι ακόλουθοι τού τρισεκατομμυριούχου τήν έχουν απωλέσει.Αλλιώς δέν εξηγείται τό ότι παίρνουν στά σοβαρά κείμενα όπως τό παραπάνω..

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   25 Μαΐου, 2014 15:12

   Ρε George Kinikos, μα ακόμα δε σε μάζεψαν; Οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας δεν λειτουργούν στη μαμά πατρίδα φαίνεται!

   Μου αρέσει!

   • Αντιstrovoliotis permalink
    31 Μαΐου, 2014 00:20

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΝ ΕΔΩ http://epistimonikos.wordpress.com/2014/05/30/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-6765013-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BD%CE%B1/ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΗΝΝΟ … ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΙΛΟΥΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

    Μου αρέσει!

    • 2 Ιουνίου, 2014 01:15

     Ξέχασες μια παράγραφο στη σελίδα 16…. Όχι να πλαστογραφείτε και τις δικαστικές αποφάσεις ρε, ΕΛΕΟΣ!!!

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     2 Ιουνίου, 2014 07:09

     Ρε Αντί, εσύ και οι λοβοτομημένοι σας ακόλουθοι, δεν πρόσεξαν πως κάποιες γραμμές είναι άτσαλα σβησμένες; Ξέρεις τι γράφει εκεί; Εν όψει και της λήξεως των «ομολόγων», σας είχα τάξει πως θα έγραφα ένα άρθρο το μήνα μεχρι τον Αύγουστο μπας και το ξεχάσετε, αλλά με τέτοιο επίπεδο, ειλικρινά νοιώθω πως δεν αξίζει τον κόπο.

     Μου αρέσει!

  • Αντιstrovoliotis permalink
   1 Ιουνίου, 2014 23:28

   Κ Α Τ Ο Χ Ι Κ Α . . Ν Ε Α . .
   ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ …… ΜΑ@ΑΚΙΑΣ ….. ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ !!!!!

   XAXAXAXAXAXAXAXAX ……….. H MALA@IA ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΟΝΟΣ ΗΤΑΝ …. ΠΛΑΣΤΑ !!! ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! .. ΤΑΧΕ ΦΑΕΙ Ο … ΣΚΟΡΟΣ … !!!!!…. ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ !!!!!…. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ .. …….. ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!…… ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ…… ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 1933 …. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. ΡΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΥΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ .. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΗΝ … ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧ ……. ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!…… ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΞΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!! … ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ !!!!….. ΡΕ ΚΑΤΙ … ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ..ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ . . !!!!!….ΤΩΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ END …. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕND !!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΞΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ.. . ΑΛΛΟ . . .. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΧΑΧΑ !!! ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ .. ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ !!!!!!…. ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΚΟΜΦΙΡΜΕΣΙΟΝ …. ΤΗΣ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ [ ΜΑ@ΑΚΑΣ ,…. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ]……….. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ [ ΠΑΠΑΣ ] ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ……ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ…….. ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ……….. ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ……… ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ………… ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ UCC ……. !!!!!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ UCC…. !!!!!!!!!!!!!!!!!…. .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ…….. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ Η ΜΠΑΝΚ ΝΤΙ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ . ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ……… Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ…….. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ … ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ .. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ … ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ…….. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ …. ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ . [ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ … ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΟΒΕΡΜΟΝΤ ] .ΕΧΕΙ . ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗ ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ . ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ .. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ . . !!!!!!!…….. BEBAIA ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!! …. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΗΝΟΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΑΝΕΓΚΛΗΤΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ !!!! . . ΕΚΛΕΙΣΕ . ΤΟ 2011 !!! … ΑΡΑ ΤΙ ………. ΚΙ ΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ , ;;;;;;;;;;…… ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ . ;;;;;; … Η . ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ … ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ;; …… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΡΕ ΓΚΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!! … …. ΓΙΑ ΡΩΤΑ … ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ …… ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ……. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ;;;;;;; ΚΑΙ ΤΙ ΤΖΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ;;;; ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ;;;; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ;;;;;; .. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ….. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ …. ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ;;;;;;;……… ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΑ …………………………………………………….. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ……….. ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΙ Ο ….. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ … ΧΑΧΑΧΑΧΑ ……. ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ . ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΔΔΧ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ……. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ……………………………………….Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ

   Μου αρέσει!

   • 2 Ιουνίου, 2014 00:55

    Κάποιος να πει στον Καλογερόπουλο να κόψει τις σαχλαμάρες και να πει τι κάνει με τα προσωπικά στοιχεία των αφελών που μαζεύει. Η «ΜΠΑΝΚ ΝΤΙ ΜΟΝΤΡΕΑΛ» ρε διανοούμενε δεν σας ξέρει.

    Και δεν περιμένω από σένα ρε Καλογερό να καταλάβεις ότι η Red Panther Limited του Λονδίνου έκλεισε το Μάιο του 2011 και η εξουσιοδότηση που προσκομίσατε στο δικαστήριο έχει ημερομηνία 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012. Ούτε κομπιναδόροι της πλάκας δεν τα κάνουν αυτά… Όλα όσα ζητάς τα έχουμε, τι θες να σου ανεβάσουμε πρώτα; Μήπως να πάτε πρώτα μέσα για να έχετε χρόνο για διάβασμα;

    Και μια και δεν σας ξέρω, ποιόν φωνάζουν καραφλό καλπάζων άλογο του κάμπου και έλεγε ότι έχει διαμάντια στη Ν. Αφρική. Ενδιαφέρον…

    Μου αρέσει!

    • Αντιstrovoliotis permalink
     2 Ιουνίου, 2014 01:17

     ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΟΝΗΡΑ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!…….. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΣΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 67650/13 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ 2012 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΥΔΩΣ !!! …. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ …. ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ …. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ……. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…. ΓΛΚ ΚΑΙ ΟΔΔΧ !!!!……… ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ….. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!! …. ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ;;;; …. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! …….ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ … ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ….. Η ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ [ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΚΟΜΦΙΡΜΕΙΣΙΟΝ .. ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ …. ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ .. ]…… ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ !!!! ,… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ !!! ΡΕ ΗΛΗΘΙΕ ΡΗΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ …. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ …. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ … ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΧΨΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!! ……….. ΡΗΝΟ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ …… .. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

     Μου αρέσει!

    • 2 Ιουνίου, 2014 01:27

     Κοίτα Καλογερόπουλε, δεν συνηθίζω να μιλάω με χαζούς αλλά θα κάνω μια γενική εξαίρεση γιατί γράφεις με κεφαλαία. Μην ανησυχείς, σε όλους τις ηπείρους θα σας ξυρίσω, όχι μόνο στην Αγλία.

     1) ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ από την απόφαση που λέει ότι τα «λεφτά» ανήκουν στην Red Panther Limited και όχι στο Σώρρα;

     2) Γιατί ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ; Τι άλλο κρύβετε;

     3) Ποιός είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της Montreal Bank και είναι και μαζί και διευθυντής του ηλεκτρονικού ΣΔΟΕ (άτιμη κρίση ε…) ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ;

     4) Ανέβασε το έγγραφο της Montreal Bank αν είσαι μάγκας. Εκτός αν σου αρέσει μόνο να μιλάς και όταν δεις τα δύσκολα κάνεις την κότα.

     Εσύ είσαι ελληνόφωνος, οπότε μην ανησυχείς. Μόνο οι βάρβαροι γράφουν και φέρονται όπως εσύ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, όχι παραμύθια!

     Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    2 Ιουνίου, 2014 07:18

    Ρε Αντί, εγώ δε ξέρω αν είσαι ο Καλογερόπουλος. Ξέρω όμως πως θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα να γράφεις τόσο ακατανόητα πραγματα μαζί, και μάλιστα κεφαλαία!

    Μου αρέσει!

    • antistrovoliotis permalink
     2 Ιουνίου, 2014 12:04

     1ον ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΟΒΟΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΡΗΝΟ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΣΑΣ . 2ον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΟΒΩΛΙΟΤΗ ΚΑΙ ΡΗΝΟ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΑ ΕΦΕΥΡΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ …. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ COPY ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ….ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ (ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ..ΓΙΑΤΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ) … ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ … ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΛΟ ….

     Μου αρέσει!

    • 2 Ιουνίου, 2014 12:08

     Σώπα ρε «πατριώτη» της πλάκας. Ευτυχώς που δεν έχουμε πολλούς σαν και σένα να ζητάνε διάσπαση της Ελλάδας σε δήμους – κράτη στον ΟΗΕ, το κύκλωμα να συνεργάζεται με τούρκους στους οποίους φτάνουν τα IBOE, να ρίχνετε αρχαίους ναούς, να κυνηγάνε το σωτήρα για αρχαιοκαπηλία και δεν συμμαζεύεται. Θα απαντήσετε ποτέ σε τίποτα ή δεν έχετε ούτε την ευθιξία για αυτό; ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

     Γιατί ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΕ; Απάντηση ΤΩΡΑ !

     Μου αρέσει!

    • 2 Ιουνίου, 2014 12:16

     Και εννοείται θέλω να σε δω να πηγαίνεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το άλογο έτσι… Μην μπεις σε κανένα αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, γιατί το φτιάξαν οι χαζάροι και καλά. Πόσο χαζός μπορεί να είναι για να μην βλέπει μπροστά του. Μπορείς και με τα πόδια αν θες…

     Και για να μαθαίνουμε και κάτι εδώ να δούμε έναν ορισμό: ΣΤΟΚΟΣ = πολτώδης μάζα που χρησιμοποιείται για το στερέωμα τζαμιών, κάλυψη ανωμαλιών κτλ.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     2 Ιουνίου, 2014 13:33

     Ρε Αντί…, πρόσεχε λίγο τους χαρακτηρισμούς σε παρακαλώ! Δεν μπορώ να είμαι ανθέλληνας, γιατί απλούστατα δεν είμαι έλληνας.

     Κυπραίος είμαι.

     Φυσικά, κρίνοντας από την άθλια σου ορθογραφία και συντακτικό, φαίνεται πως γνωρίζω καλύτερα τουλάχιστον την ελληνική γλώσσα, άρα στα ελληνικά χαρακτηριστικά, μόνο τη σκόνη μου μπορείς να γευτείς.

     Μάλιστα! Μάθαμε και την εξήγηση για το κόλλημα με τα κεφαλαία! Ωστε το έκαναν για να σε αποκόψουν από τις ελληνικές σου ρίζες, ε; Ωραία, *που* το ξέρεις πως είσαι έλληνας; Οπως σε κόβω μόνο για ένα πράγμα ξεχωρίζεις: το IQ σου (ή την έλλειψη αυτού!)

     Ρε αντί, και μια τελευταία μάταια ερώτηση: αν πραγματι υπήρχαν τόσα ασύλληπτα λεφτά, το ξέρεις πως πάλι το ίδιο φτωχός θα ήσουν; Δεν τό έπιασες έτσι;

     Δεν μου προκαλεί έκπληξη.

     Μου αρέσει!

    • 2 Ιουνίου, 2014 13:43

     Μην λες τέτοια, θα πάρει βραχυκύκλωμα. Τελικά κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα. Όλα τα στοιχεία και οι αποδείξεις τα γράφουμε με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Και δεν μπορούν να τα διαβάσουν! Μισό να δοκιμάσω: ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΒΙΤΣ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΡΑΠΕ.

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     2 Ιουνίου, 2014 17:36

     Ούτε αυτό μου προκαλεί έκπληξη!

     http://alfeiospotamos.gr/?p=6586

     Οι άνθρωποι βρίσκονται σε προχωρημένη σχιζοφρενική φαντασίωση!

     Μου αρέσει!

  • George Kinikos permalink
   2 Ιουνίου, 2014 18:44

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

   ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ.

   ΓΙΑ ΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΥΠΡΟ…ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.

   Θ Α Ξ Α Ν Α Ρ Θ Ε Ι .

   ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

   ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΩΟΥΝ.

   YOU ARE IRRELEVANT.

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    2 Ιουνίου, 2014 19:22

    Ναι, έμαθα πως ήταν Λεμεσό, αλλά τι στο καλό; Δεν είδα καθόλου δημοσιότητα.

    Παράξενο,ε;

    Φαίνεται εδώ στην Κύπρο δεν περνά τόσο πολύ η τρέλα σας.

    Πάντως τις μέρες που ήταν εδώ, υπήρχε μια διάχυτη βρώμα από λύματα. Λες να ήταν σχετική;

    Μου αρέσει!

   • 2 Ιουνίου, 2014 21:04

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ; Πείτε μου ότι δεν μαζέψαν όλα τα θύματα μαζί λεφτά…

    Μου αρέσει!

  • Αντιstrovoliotis permalink
   2 Ιουνίου, 2014 18:23

   ΡΕ ΡΗΝΟ ; ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ; …….ΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ; ….ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ…….ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΓΡΑΜΗ; … Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ …. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ……ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ … ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ….ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ … ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ …. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ …. ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ … ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ …. ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ….ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ …. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ …ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΡΟ-ΒΟΛΕΥΤΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ…. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ……. ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΠΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ….ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ … ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!

   Μου αρέσει!

   • Αντιstrovoliotis permalink
    2 Ιουνίου, 2014 18:34

    ΕΝΤΑΞΥ ΣΤΡΟΒΩΛΙΟΤΗ !! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ …ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ …(ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ) …. ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ …. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΚΥΠΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ … ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΙΩΝ …ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ …ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΠΡΙΟΙ … ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ …. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ … ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ … ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ!!

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     2 Ιουνίου, 2014 19:19

     Ε, ρε Αντί, αφού τα σηκώνει ο οργανισμός σου.

     Τελοσπάντων, επί της ουσίας βλέπω πως απαξιείς να απαντήσεις – αντιλαμβάνομαι πως τα οικονομικά δεν είναι η ειδικότητα σου. Είναι όμως η δική μου.

     Λοιπόν, έτσι για να σε αφήσω ξάγρυπνο απόψε, σκέψου και αυτά:

     1. Γιατί να πειράξει τον Ρήνο η σβησμένη γραμμή; *Εσείς* την σβήσατε.
     2. Αν ο Σώρρας είναι διαχειριστής, σε ποιον ανήκαν τα χρήματα;
     3. Γιατί ο Σώρρας και όχι εσύ, ας πούμε;
     4. Γιατί όχι εγώ; Σίγουρα γνωρίζω καλύτερα οικονομικά από τον Σώρρα και τον φοβερό Λαμπράκη!
     5. Ποιος όρισε τον Σώρρα διαχειριστή, από πότε και μια ποια πράξη;
     Τέλος: για να μη ξεχνιόμαστε: είστε φρενοβλαβείς και απατεώνες.

     Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ.. permalink
     7 Ιουνίου, 2014 13:36

     ΟΙΑΡΧΑΙΟΙΕΓΡΑΦΑΝΜΕΚΕΦΑΛΑΙΑΧΩΡΙΣΤΟΝΟΥΣΧΩΡΙΣΣΗΜΕΙΑΣΤΙΞΗΣΚΑΙΧΩΡΙΣΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑΑΝΑΜΕΣΑΣΤΙΣΛΕΞΕΙΣΑΝΤΕΠΟΥΝΟΜΙΖΕΤΕΟΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣΜΕΚΕΦΑΛΑΙΑΑΣΥΝΤΑΚΤΑΚΑΙΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑΓΙΝΑΤΕΑΡΧΑΙΟΙΑΝΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣΑΥΤΟΧΩΡΙΣΝΑΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣΣΟΥΤΟΤΕΚΑΤΙΓΙΝΕΤΑΙΑΛΛΑΔΕΝΤΟΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩΗΔΗΑΡΧΙΣΕΝΑΜΥΡΙΖΕΙΚΑΜΕΝΟ

     Μου αρέσει!

   • 2 Ιουνίου, 2014 21:01

    Ρε πλαστογράφοι και απατεώνες, για να «τσιμπήσουμε» εμείς τη σβήσατε ή για να τσιμπάει ο αθώος κόσμος και να κάνει καταθέσεις στη Eurobank; Ρε πρωτοπαλήκαρα του ενσαρκωμένου Απόλλωνα από το Θεριανόκαμπο πόσα έχετε μασήσει εσείς από κόσμο; Γιατί συνεχίζετε τις κομπίνες και διακινείτε πλαστά έγγραφα;

    Μου αρέσει!

 99. George Kinikos permalink
  2 Ιουνίου, 2014 19:40

  ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΩΟΥΝ.

  YOU ARE IRRELEVANT.

  Μου αρέσει!

  • 2 Ιουνίου, 2014 21:03

   Σιγά ρε ψευτόμαγκα της Ε5. Οι αληθινοί πατριώτες θα σας πάρουν με τις λεμονόκουπες. Θέλω να δω πόσοι θα μείνετε. Θες να αρχίσω να λέω ονόματα που έγιναν καπνός; Είστε οι επόμενοι στον κύκλο της απάτης και θα είστε οι τελευταίοι. Τελικά τα ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ STEPHEN LOUIS WOZNY ΚΑΙ ΤΗΣ RED PANTHER LIMITED μικρούλε. Στην αρχή θυμάστε πόσο καιρό σκούζατε ότι δεν είναι;

   Μου αρέσει!

 100. George Kinikos permalink
  2 Ιουνίου, 2014 21:27

  YOU ARE IRRELEVANT.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   2 Ιουνίου, 2014 21:39

   So, I guess that the ancient British too, were writing only in capital letters? Their roots were also cut off then, right?

   Μου αρέσει!

 101. George Kinikos permalink
  2 Ιουνίου, 2014 22:29

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ….

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΝΗΜΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

  Μου αρέσει!

  • 3 Ιουνίου, 2014 16:00

   Γελάς κιόλας ε… Έτσι έτσι… Να γελάς και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί έτσι ακούγεσαι καλύτερα. Μα είσαι τόσο έξυπνος, είσαι πασιφανές σε όλους. Αυτό μου το στείλανε πριν λίγο. Απόλαυσε το: https://www.youtube.com/watch?v=_EEpR_51iRc

   Ποιος έλεγε για James Salmon και Red Panther Limited, θυμάσαι; Ποιος έλεγε για Wozny και πλαστά ομόλογα όταν κάποιοι λέγανε σαχλαμαρίτσες; Θυμάσαι τότε που λέγατε ότι τα χαρτιά μας είναι πλαστά και θα μας κάνατε μήνυση… Τα θυμάσαι όλα αυτά;

   http://mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/

   Καλές κωλοτούμπες!!! Έρχονται τα λεφτά και θα πληρωθείτε!!! 14 Αυγούστου ανήμερα!!!

   Μου αρέσει!

   • George Kinikos permalink
    3 Ιουνίου, 2014 16:27

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…..

    ΡΕ ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ
    ΝA ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ•

    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    Μου αρέσει!

   • Χρυσή Τ.. permalink
    3 Ιουνίου, 2014 22:23

    Ένα πράγμα πάντως είναι φανερό.Όταν μετά από τόσες αποκαλύψεις κάποιοι επιμένουν νά σφυρίζουν αδιάφορα καί νά πουλάνε τρέλα απειλώντας τούς πάντες-λές καί μπορούν νά φοβίσουν κανέναν-τότε δέν είναι παραπλανημένοι είναι ΓΝΩΣΤΕΣ καί κάνουν ότι μπορούν γιά νά αποκρύψουν τήν αλήθεια..

    Μου αρέσει!

 102. Χρυσή Τ.. permalink
  3 Ιουνίου, 2014 22:01

  Έχω μιά απορία βρέ παιδιά.Άν ο Σώρρας είναι διαχειριστής καί δέν είναι δικά του τά «ομόλογα»τότε σέ ΠΟΙΟΝ ανήκουν;;Εκτός αυτού ο Στροβολιώτης είπε μιά μεγάλη αλήθεια αλλά θέλει λίγο νιονιό νά τό καταλάβει κανείς..Άν υπάρχουν όλα αυτά τά χρήματα πού ισχυρίζεται η παρέα τών άφραγκων τότε τό χρήμα λόγω υπερπληθωρισμού θά έχανε αυτομάτως τήν αξία του..Δέν ξέρω τί θά μπορούσε τότε νά αποκτήσει αξία,πάντως άν τά παραμύθια τού Σώρρα ήταν αλήθεια θά είχαμε όλοι από ένα φορτηγό ΑΧΡΗΣΤΑ χαρτονομισματα..

  Μου αρέσει!

  • George Kinikos permalink
   4 Ιουνίου, 2014 10:21

   ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

   Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ.

   ΡΕ ΓΕΛΙΟ.

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    4 Ιουνίου, 2014 11:29

    Είναι φυσικό. Όταν κάποιος δεν έχει τις γνώσεις και τη λογική που χρειάζεται για να απαντηθούν κάποιες απόλυτα σαφείς ερωτήσεις, ε, ναι, τότε μένει ολόγελος.

    Keep smiling!

    Μου αρέσει!

   • 4 Ιουνίου, 2014 11:35

    Χρυσή Τ. Τα ομόλογα ανήκουν στη Red Panther Limited και δικαιούχος είναι η εταιρεία που έφτιαξε το κύκλωμα απατεώνων. Ο Σώρρας είναι διαχειριστής με εξουσιοδότηση που υπογράφηκε αφού έκλεισε η εταιρεία. Άκου τι λέει ο Λαμπράκης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_EEpR_51iRc

    GEORGE KINIKOS ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ; Είναιδ δύσκολο να καταλάβεις τι σου έγραψε. Θέλει και λίγο μυαλό και εσύ μόνο για φύλακας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης του Κοντούτσε κάνεις.

    Γενικά πάντως Χρυσή, το ίδιο πήγε να κάνει ο Σώρρας στην Ελλάδα με την Τράπεζα Ανατολής, αλλά δεν του έκατσε. Πήγε να φτιάξει μια τεράστια αξία, σαν χρέος της ΕΤΕ και άλλων, και στη συνέχεια δώρησε 4 σε κάθε μια από τις δύο αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες που έφτιαξε. Για αυτό ήθελε να είναι πάνω από 675 δις η μία. 4 μετοχές x 675 δις κάνει 2.7 τρισεκατομμύρια. Μετά θα έκανε μονομερείς συναλλαγματικές κατά της ΕΤΕ και θα τις δήλωνε στην Washington μέσω UCC. Έτσι μια εταιρεία με ενεργητικό 100 δις, θα είχε «χρέος» σε συναλλαγματική 5.4 τρις. Κοινώς φούσκα. Κάποιοι έκαναν πραγματική αγωγή κατά της ΕΤΕ και οι φελλοί έπλευσαν και πήγαν σπίτι τους.

    Μου αρέσει!

 103. Χρυσή Τ.. permalink
  4 Ιουνίου, 2014 20:12

  Κάτι παρόμοιο προσπάθησε νά κάνει καί μέ τήν ΔΟΥ Πατρών.Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή..Ζήτησε νά τού βγάλουν φόρο δωρεάς γιά 4 μετοχές πού θά έκανε δωρεά στίς δύο END καί μετά ζήτησε..νά συμψηφιστεί ο φόρος καί νά αφαιρεθεί από τήν αξία τών μετοχών πού ο ίδιος δήλωσε!Ωραία συναλλαγή!..Φυσικά οι οικονομικές υπηρεσίες ζήτησαν νά πληρωθεί ο φόρος μέ επιταγή στό όνομα τού Δημοσίου,όπως δηλαδή ορίζει ο νόμος..τήν εν λόγω επιταγή βέβαια ακόμα τήν περιμένουν.Ωστόσο ο ίδιος δέν έχασε τήν ευκαιρία νά..καταγγείλει τό ΣΔΟΕ ότι αρνείται νά εισπράξει τά..δισεκατομμύρια πού προσφέρει ο μέγας ευεργέτης..

  Μου αρέσει!

 104. George Kinikos permalink
  4 Ιουνίου, 2014 23:53

  ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ.

  ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

  ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  YOU ARE IRRELEVANT.

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 00:11

   Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν George. Οι συνέλληνες μας δεν είστε εσείς. Εσείς είστε βάρβαροι, ψευτόμαγκες και κακομοίρηδες. Να δώσεις τα χαιρετίσματα μου στον Καλογερόπουλο. Μην δίνει τα τηλέφωνα μου γιατί οι συνέλληνες μου θα αρχίσουν να με παίρνουν και θα χάνετε λεφτά και ψηφαλάκια. Για μένα δουλεύει και δεν το ξέρει; Αρκετοί δεν σας κατάλαβαν τι τραγικοί είστε, θέλετε κι άλλους;

   ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΡΕ; ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ!!!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ 5-6 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

   Μου αρέσει!

   • Nemesistopa permalink
    6 Ιουνίου, 2014 04:43

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΕΙΔΗΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΡΟΒΟΛΑ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΟΙ ´ΣΩΡΡΑΙΟΙ ´´ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΖΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΙΝΟΚΕΡΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΑΥΛΟΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗΚΑ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ Η ΜΑΛΑΚΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΡΕ ΖΩΑ
    ΕΣΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΤΡΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΕΙΣΑΙ ΣΑΥΡΑ ΜΕ ΑΥΓΑ.
    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ DNA ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ .

    ΕΣΥ ΣΤΡΟΒΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΙΝΟΚΕΡΕ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ.ΒΙΤΣΙΟ.

    Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Ιουνίου, 2014 07:01

     @Nemesistopa,

     Άλλος πελλός!

     Ναι, πράγματι οι αρχές πρέπει να ενημερώσουν τους αφελείς και τους ονειροπόλους πως είστε μια συμμορία φρενοβλαβών και απατεώνων.

     *Αυτό*, πρέπει να το κάνουν.

     Μου αρέσει!

    • Nemesistopa permalink
     6 Ιουνίου, 2014 07:50

     Μου αρέσει!

    • strovoliotis permalink*
     6 Ιουνίου, 2014 07:56

     Αυτό είναι σχετικό για σένα:

     κρετίνος

     Ορισμός:

     Κρετίνος κυριολεκτικά είναι αυτός που πάσχει από κρετινισμό, δηλαδή διανοητική υστέρηση συνοδευόμενη από νανισμό και δυσμορφία, απότοκο της έλλειψης επίδρασης των θυρεοειδικών ορμονών κατά την ενδομήτριο ανάπτυξη, που είναι απαραίτητες για την ωρίμαση του κεντρικού νευρικού συστήματος και άλλων οργάνων.

     Αυτοί που πάσχουν από κρετινισμό, παρουσιάζουν ιδιωτεία, καθυστέρηση της ανάπτυξης του οργανισμού, δεν έχουν τρίχες στο σώμα τους εκτός από το κεφάλι, έχουν γεροντικό δέρμα με ρυτίδες, πλατιά χείλη, χοντρά βλέφαρα και πολλοί δε μιλάνε και δεν ακούνε. Στο παρελθόν, ήταν πιο συχνή σε ορεινές περιοχές της Γαλλίας, Γερμανίας κι Ελβετίας λόγω αδυναμίας συνθέσεως θυρεοειδικών ορμονών από τη μητέρα και το έμβρυο εξαιτίας έλλειψης ιωδίου, κάτι που δεν υφίσταται στις μέρες μας λόγω του εμπλουτισμού του μαγειρικού άλατος με ιώδιο.

     Μεταφορικά, κρετίνος είναι ο ηλίθιος, ο βλάκας, ο αχαΐρευτος, αυτός που μας τη σπάει με τις ανοησίες του και ταυτόχρονα δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε σε τίποτε γιατί δεν μπορεί να φέρει σε πέρας το παραμικρό.

     Η ετυμολογία του όρου κρετίνος, ο (ουσιαστικό) προέρχεται από τη γαλλ. λ. crétin = αφελής, αγαθός, ανόητος, εκ του chrétien = χριστιανός.

     Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 01:23

   Να σου πω ρε George. Εσύ που είσαι καλό παιδί και τα λες όλα. Δεν μου λες, ο Μπαλαντίνας που λέει ότι είναι και πατριώτης, τα ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ τα μιλάει καθόλου;

   Μου αρέσει!

 105. Χρυσή Τ.. permalink
  5 Ιουνίου, 2014 01:28

  Εσύ καί οι όμοιοί σου Κυνικέ ξέρετε μόνον νά χαχανίζετε καί νά γράφετε προσβλητικά σχόλια..κατά τά άλλα παριστάνετε τούς κουφούς καί τυφλούς..επί τής ουσίας μηδέν..εκείνο πού κατάλαβες εσύ δηλαδή από όλη τήν υπόθεση τής δικαστικής απόφασης είναι ότι επίτηδες σβήστηκε η επίμαχη παράγραφος γιά νά «τσιμπήσουμε»εμείς..καθόλου δέν σέ προβλημάτισε τό γεγονός ότι η εταιρεία πού έχει εκδώσει τά «ομόλογα»έκλεισε εδώ καί τρία χρόνια καί ότι εξουσιοδότησε τόν Σώρρα ΑΦΟΥ είχε βάλει λουκέτο;ΠΟΙΟΣ υπέγραψε τήν εξουσιοδότηση καί μέ ποιά ιδιότητα;Ούτε σε προβλημάτισε τό ότι η εν λόγω εταιρεία λειτούργησε γιά περίπου έναν χρόνο καί μέσα στό διάστημα αυτό κατόρθωσε-κατά τά λεγόμενα τού Σώρρα- νά κατέχει ομόλογα τρισεκατομμυρίων τού Αμερικανικού Δημοσίου καί παρ’όλα αυτά έκλεισε;Τό έχεις ξανακούσει αυτό;Άν εσύ είχες μιά εταιρεία πού κατόρθωνε νά αποκτήσει ομόλογα τού Αμερικανικού Δημοσίου αξίας κάτι τρίς καί μάλιστα εταιρεία πού ασχολείται μέ «υψηλή τεχνολογία»θά τήν έκλεινες;

  Μου αρέσει!

 106. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 02:00

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ….

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΝΗΜΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ.

  ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ.

  ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ

  ΝA ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ•

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 02:02

   Εσύ είσαι εντελώς χαζός όμως. Τα ίδια και τα ίδια. Και όχι κοντά στα μικρά παιδιά, γιατί έχετε κάτι περίεργους μεταξύ σας. Δεν μου λέτε όμως, ο Μπαλαντίνας από ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ πως πάει; Έμαθε καμιά λέξη;

   Μου αρέσει!

 107. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 02:05

  ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΝΗΜΑ….

  Μου αρέσει!

 108. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 02:17

  O ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

  Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ.

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…..

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 02:21

   Το τερμάτισες όμως. Να σου πω, η «καληνύχτα» στα ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ πως είναι; Αν δεν ξέρεις να ρωτήσεις τον Μπαλαντίνα. Άντε πήγαινε στο κρεβατάκι γιατί με το συντακτικό σου για δημοτικό σε κόβω και αύριο έχεις σχολείο. Άντε νανάκια!

   Και μια και τριγυρνάς, ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

   Μου αρέσει!

 109. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 02:36

  Εσύ είσαι εντελώς χαζός όμως ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ .

  Και όχι κοντά στα μικρά παιδιά, γιατί ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΝΤΟΒΙΟΣ .

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 02:53

   ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!

   Μου αρέσει!

 110. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 02:42

  Εσύ είσαι εντελώς χαζός όμως ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ .El Rinio

  Και όχι κοντά στα μικρά παιδιά, γιατί ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΝΤΟΒΙΟΣ El Rinio

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 02:52

   Πω πω σκιάχτηκα τώρα. Το έβαλες και δύο φορές. Ξέρεις αντιγραφή και επικόλληση. Σώπα ρε απόγονε του Πτολεμαίου του Α και των Ρομανόφ… Για ξαναδές τα γονιδια σου μήπως σου έφυγε κανένα. Ειδικά η σφραγίδα στο κρανίο ε…

   Για εξήγησε μου επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά, εδώ τι γράφει; http://i.imgur.com/D9etwoz.jpg

   Αυτός ο Ptolemy Soter ο Βασίλειος Σωτήρας δεν είναι; Δεν είναι ο ίδιος που έλεγες ότι σου αρέσει ξένα παιδιά να σας φωνάζουν «ΠΑΤΕΡΑ» και έχεις «ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΕΣ»; Πως το είχε θέσει ένας φίλος σου στο facebook; ONE TO BEAM UP;

   Και μια και τριγυρνάς, ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!! ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ!!!

   Πως λένε στα ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ το βασιλιά ρε;

   Μου αρέσει!

 111. 5 Ιουνίου, 2014 02:54

  Γράμμα απάντηση προς το φίλο μου Γιώργο Γιαλτουρίδη…
  —————————————————————————

  Γιώργο παίζεις με το παιδί μας, τον Πλάτωνα Πισσσσσσατίδη που έχει το alfeiospotamos.gr, τον άνθρωπο που συνεργεί στη συκοφαντική δυσφήμιση και την αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος; Κανονικά, δεν πρέπει να παίζουμε μαζί του, αλλά τώρα θα χορέψουμε όλοι στο ταψί.

  Να σου πω ρε Καλογερόπουλε, έχω την εντύπωση ότι με απειλείς. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Δεν πιστεύω εσύ τόσο καλό παιδί να κάνεις τέτοια ή μήπως κάνεις; Έπεσε στην αντίληψη μου ότι ανέβασες το τηλέφωνο των γονιών μου στο FB και έγραψες κάτι ψιλοαπειλές. Δεν το περίμενα από σένα, πέφτω από τα σύννεφα! Φαντάζεσαι να πάθω τίποτα ε…

  Στον μόνο που θα πω μια κουβέντα είναι στο Λαμπράκη. Να ξέρει ότι ως συνάδελφο δεν τον «ξέσκισα» ενώ μπορούσα τόσο καιρό, όπως και τους περισσότερους από την κλίκα. Δεν φταίω εγώ Μανώλη Λαμπράκη. Ο Καλογερόπουλος, ο Μπαλαντίνας και ο Σωτήρας φταίνε που θα γίνει προσωπικό.

  Και μια και θα σας βάλουνε βραχιολάκια και αυτό πλέον θα μετατραπεί από πλάκα σε προτεραιότητα μου, να ξέρετε ποιόν θα βρίζετε, μην κάνετε κανένα λάθος και βρίζετε εμένα ε…

  Βίκυ, όταν κάνει τόσο κρύο όσο λέει ο Mulligan στο γράμμα που καταθέσατε στο δικαστήριο, θα χρειαστούν κανένα λέβητα από τα Μπαλαντινάκια για να ζεσταθούν; Είχε πολύ χιόνι λέει.

  Τελικά σου αρέσει το κλαρίνο Μπαλαντίνα και το λες, το ξαναλές. Τόσο πολύ σου αρέσει το κλαρίνο; Άντε να σε δω με το κλαΡΗΝΟ λοιπόν, για να δεις τι ωραία που θα νοιώσεις. Να σου πω ρε Μπαλαντίνα αγνό και καλό παιδί. Πατριώτη μου εσύ. Μια εταιρεία που πουλάει λέβητες την ξέρεις; Έχει κάποιους Χρήστο Μπαλαντίνα και Γιώργο Παπαδόπουλο (ωραίο όνομα) σαν ειδικούς λεβητο-καθαριστές.

  Να σου πω ρε πατριώτη μου Μπαλαντίνα και λοιποί όλοι εσείς πατριώτες της END. Την εταιρεία σου ρε Μπαλαντίνα στη Βουλγαρία την έχεις, κοντά στη Σόφια; Εσύ στην Καρδίτσα δεν μένεις και το παίζεις και εθνικός ήρωας, πατριώτης και σωτήρας του Έθνους; Και την κοπάνησες για ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ; Πολύ πατριώτης είσαι ρε Μπαλαντίνα.

  Και καλά ρε Μπαλαντίνα, όχι μόνο η έδρα της εταιρείας σου είναι στη Βουλγαρία και δεν κόβεις ΦΠΑ, αλλά και τα προϊόντα είναι ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ; ΟΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ρε πατριώτη, αρχηγέ και περήφανε; Νόμιζα μένεις στην Καρδίτσα ρε Μπαλαντίνα. Ή μένεις στη Βουλγαρία γιατί με μπέρδεψες. Τα δελτία αποστολής που λένε πάνω Βουλγαρία, από την Καρδίτσα τα στέλνεις ομορφούλη; Είσαι πολύ πατριώτης ρε Μπαλαντίνα.

  Πως το γράφεις να δεις στο https://www.facebook.com/Balantinas/info:
  «Επειδή η εταιρία μας έχει έδρα στην Βουλγαρία, δυνητικοί πελάτες που έχουν επιχείρηση κιι κατά συνέπεια την δυνατότητα να τους κοπεί τιμολόγιο αγοράς, απαλλάσσονται της επιβάρυνσης του ΦΠΑ 23%»

  Και αφού ο Σώρρας ξέρει με ποιόν συνεργάζεται και σε έχει να τριγυρνάς σε κανάλια και ραχούλες, άρα και αυτός γνωρίζει ότι έχεις σχέση με Βουλγαρία. Τι λέγατε για χαζάρους και τέτοιους; Εθνοπατέρες με βουλγάρικες διασυνδέσεις και δεν φτάνει που είσαι επενδυτής στη γείτονα χώρα, έχεις και εταιρεία για να διώξεις κι άλλες εταιρείες από την Ελλάδα και να τις πας στη Βουλγαρία. Ο πολύ πατριωτισμός θα σε φάει και σίγουρα τα ξέρει ο Σώρρας που σε επέλεξε. Καλά ρε Μάκη με τέτοιους θα κάνεις δουλειά;

  Και εσύ έβρισες τη δική μου μάνα Μπαλαντίνα, με ποιό δικαίωμα ρε μάγκα; Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε κακομοίρη; Τοσο άντρας είσαι που βρίζεις 80χρονες μάνες τόσο αισχρά; Να σε χαίρονται!

  Άντε να δείτε στο επόμενο άρθρο τι γέλιο θα έχει.

  Λευτέρης ο Ρόδιος

  Μου αρέσει!

 112. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 02:57

  Και όχι κοντά στα μικρά παιδιά, γιατί ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΝΤΟΒΙΟΣ El Rinio

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 03:00

   Τώρα με έπεισες. Πω πω φοβήθηκα! Σε λίγο θα νομίζεις ότι έχεις και ψυχολογικές δυνάμεις και με αναστατώνεις. Θα νομίζεις κάνεις και ψυχολογικό πόλεμο… Γράφε κακομοίρη για να δικαιολογηθείς. Να δικαιολογήσεις τις αδυναμίες και την κακομοιριά σου. Και δεν ξεχνάει κανείς ότι είστε πλαστογράφοι και απατεώνες. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

   Απαντήσεις που δεν μπορείτε να δώσετε γιατί είστε απατεώνες.

   Λ

   – Για εξήγησε μου επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά, εδώ τι γράφει; http://i.imgur.com/D9etwoz.jpg Αυτός ο Ptolemy Soter ο Βασίλειος Σωτήρας δεν είναι;

   Μου αρέσει!

   • Ανώνυμος permalink
    5 Ιουνίου, 2014 03:05

    όχι κοντά στα μικρά παιδιά….El Rinio .

    Μου αρέσει!

    • 5 Ιουνίου, 2014 03:06

     Πω πω είσαι φοβερός. Σκιάζομαι τώρα. Δεν σε περνάω για ηλίθιο. Αλήθεια. Υποκλίνομαι στην ψυχολογική βία που μου ασκείς. Όχι δεν σε περνάω για ηλίθιο…

     Μου αρέσει!

   • Ανώνυμος permalink
    5 Ιουνίου, 2014 03:07

    όχι κοντά στα μικρά παιδιά El Rinio

    Μου αρέσει!

    • 5 Ιουνίου, 2014 03:10

     Είσαι εκπληκτικός… Νίκησες…. Το παραδέχομαι. Νοιώθω μια νύστα… http://i.imgur.com/D9etwoz.jpg Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος σαν εσένα ρε κακομοίρη… Αφού η μόνη ερώτηση είναι τι έκανες στον εγκέφαλο σου. Κάπνιζες μανιτάρια;

     ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

     Μου αρέσει!

 113. 5 Ιουνίου, 2014 03:05

  ——————————–
  «Βασίλειος Σωτήρας κάποιοι με θεώρησαν Alter Ego του Αρτέμη … δεν ήμουν … δεν είμαι … κάποιοι με θεώρησαν κάποιον υπάλληλο του Αρτέμη και της END … δεν ήμουν … δεν είμαι …. κάποιοι με θεώρησαν Σεβασμιότατο …. εκεί μειδίασα … δεν ήταν εύκολο να γελάσω δυνατά … κάποιοι με λέγαν εξωγήινο …. τόσο διαφορετικό από εκείνους … πολλοί στην πόλη που μεγάλωσα δεν ξέρουν το όνομα μου ουδέ το επίθετο μου παρά με φωνάζουν και σήμερα Πατέρα … έχω χιλιάδες Παίδες και δεν σκοπεύω να σταματήσω να Κηδεμονεύω Παίδες …. είμαι αστερόσκονη που δεν λάμπει μόνη της

  Βασίλειος Σωτήρας μάθετε να Αναζητείτε … δεν θα είμαι πάντα κοντά σας με τρόπο που θα κατανοείτε … ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ και θα πάω να ΡΕΥΣΩ στο ΜΕΓΑ ΠΟΤΑΜΟ και εγώ …»
  ——————————–

  Μου αρέσει!

 114. Ανώνυμος permalink
  5 Ιουνίου, 2014 03:06

  όχι κοντά στα μικρά παιδιά El Rinio

  Μου αρέσει!

  • 5 Ιουνίου, 2014 03:07

   Πω πω είσαι φοβερός. Σκιάζομαι τώρα. Δεν σε περνάω για ηλίθιο. Αλήθεια. Υποκλίνομαι στην ψυχολογική βία που μου ασκείς. Όχι δεν σε περνάω για ηλίθιο…

   Μου αρέσει!

 115. 5 Ιουνίου, 2014 03:08

  Βασίλειος Σωτήρας ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΩΜΑΝΩΒ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΣΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ …

  Βασίλειος Σωτήρας ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΕΜΑΣ

  Ερώτηση άλλου: Γιατί δεν λες Βασίλη; πες τα να μάθουμε κι εμείς…..

  Βασίλειος Σωτήρας ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ … ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΧΑΖΕΨΑΝ …

  Βασίλειος Σωτήρας ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΓΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ … ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

  Ερώτηση άλλου: Πώς το γνωρίζεις Βασίλη; έχεις στοιχεία από τους προγόνους σου;

  Βασίλειος Σωτήρας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ … ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ;

  Βασίλειος Σωτήρας ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ … ΕΓΩ ΠΟΛΕΜΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ …. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ;

  Βασίλειος Σωτήρας ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΩΜΑΝΩΒ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΔΕΜΩΝΑΣ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 18Ο ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ …

  Βασίλειος Σωτήρας ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ …. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

  Βασίλειος Σωτήρας ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 3ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΒ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΡΙΖΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΔΗΛΑΔΗ … ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ … ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ … Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ … ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

  Βασίλειος Σωτήρας ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΤΑ ΑΓΑΘΑ … ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΤΙΑ … Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ… Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ … ΤΟΥΣ ΈΛΕΓΕ «ΕΧΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΑΛΛΆ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ … ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΕΟΥΔΕΣ ….

  Βασίλειος Σωτήρας Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ

  Ερώτηση άλλου: ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

  Βασίλειος Σωτήρας ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ; Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΠΕΘΑΝΕ

  Ερώτηση άλλου: ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

  Ερώτηση άλλου: ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΟΥΝΜΠΑΤΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

  Βασίλειος Σωτήρας ΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ , ΕΚΑΝΕ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ , Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ …

  Βασίλειος Σωτήρας ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΝΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΒ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ … ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ

  Βασίλειος Σωτήρας ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΜΑΝΩΒ

  Βασίλειος Σωτήρας εγώ πάντος το πρώτο που θα ήθελα να φτιάξω στην Ελλάδα θα ήταν οι παιδικές χαρές να είναι Παιδικές και Χαρές … όχι αυτό που βλέπω και δείχνει την τέλεια αδιαφορία των μεγάλων για τα παιδιά τους

  Βασίλειος Σωτήρας εγώ ένιωσα την ευθύνη να διοικείς χιλιάδες ανθρώπων και είδα τον πόλεμο με τα φίδια που γεμίζει ο θρόνος που θέλουν πάντα κάτι για τον εαυτό τους και πολλές φορές και εσένα μακρυά από το θρόνο αν δεν υποκύπτεις

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   5 Ιουνίου, 2014 21:47

   Ή κάτι μάς ρίχνουν στό νερό ή έχει ανακαλυφθεί η λοβοτομή εξ αποστάσεως!Αλλιώς δέν εξηγείται πώς μπορεί κάποιος νά λέει τέτοιες κοτσάνες καί κάποιοι γύρω νά τόν παίρνουν στά σοβαρά..

   Μου αρέσει!

 116. 5 Ιουνίου, 2014 03:10

  όχι κοντά στα μικρά παιδιά El Rinio

  Μου αρέσει!