Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα.

28 Ιουνίου, 2014

Όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το φαινόμενο Σώρρα (τότε ήταν οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής),  νόμιζα πως είχα να κάνω απλώς με ένα πελλό με κάποιες εμμονές, οι οποίες παρέσερναν και άλλο κόσμο, πάντα στα πλαίσια της λογικής πως η απελπισία μιας  χώρας σε βαθιά και μόνιμη οικονομική και κοινωνική κρίση προσφέρεται για τέτοια πράγματα.

Από τότε ο Σώρρας και η συμμορία του προχώρησαν σε άλλες δόξες! Μετά την Τράπεζα, εμφανίστηκαν τα ριάλια  που οφείλονται από το αμερικάνικο δημόσιο στον Σώρρα, γιατί τους πούλησε διαστημική τεχνολογία των αρχαίων ελλήνων! Και επειδή όταν έγινε η πράξη ο Ομπάμα δεν κρατούσε cash,  πλήρωσε τον απένταρο απατεώνα με ομόλογα, τα οποία μάλιστα ανανεώθηκαν ήδη μια φορά!

Μιλάμε για το αστρονομικό ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν κάποιος τους σφύριξε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν παλαβοί και στην Κύπρο, εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλα 50  δισεκατομμύρια για να μας σώσουν και εμάς στην Κύπρο!

Από τότε τα κοπέλια έχουν ξεφύγει εντελώς και η μόνη υπηρεσία της Ελληνικής δημοκρατίας που μπορεί να βοηθήσει, είναι το τμήμα ψυχικής υγείας.

Η αναφορά σε «Παγκόσμιο καταπίστευμα» με τρισεκατομμύρια, και απιθανικομμύρια, για να θυμηθούμε και τον Σκρουτζ Μακ Ντακ,  ξέφευγε από κάθε λογική ανάλυση, ακόμα και ως έργο ενός απατεώνα.

Αν μη τι άλλο, αυτοί οι παλαβοί δεν αντιλαμβάνονται στοιχειώδη οικονομικά:   ακόμα και να υπήρχαν όλα αυτά τα λεφτά, θα δημιουργούσαν τόσο υπερπληθωρισμό που θα μας έκανε ξανά όλους φτωχούς!

Παλαβοί λοιπόν;

Για να δούμε.

Η συμμορία του Σώρρα λοιπόν ασχολήθηκε και με τις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα, έκαναν μια προσπάθεια για πολιτική αξιοποίηση της τρέλας τους, όπως είχαν προβλέψει πολλοί. Υποστήριξαν ένα σωρό  δημάρχους και δημοτικούς σύμβουλους. Εξ όσων γνωρίζω εξελέγη μόνο ένας δήμαρχος ο οποίος είχε φυσικά και τη στήριξη πολλών άλλων.

Τα αποτελέσματα ηταν μάλλον απογοητευτικά, γιατί παρατηρήθηκε μια εσωστρέφεια, αποχωρήσεις και καυγάδες  στις διάφορες διαδικτυακές τους ομάδες.

Και εκεί που νόμιζες πως ηταν θέμα χρόνου να «πεθάνουν» οι διάφοροι πελλοί, τη στιγμή μάλιστα που διάφοροι ερευνητές στην Ελλάδα και την Αμερική (Λευτέρης Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης, Μιχάλης Ιγνατίου) απέδειξαν με ενδελεχείς έρευνες και στοιχεία το πλαστό και το τρελό όλων των ισχυρισμών της συμμορίας, φαίνεται τώρα πως κάνουν  προσπάθειες για ανάκαμψη.

Κατ’ αρχάς βλέπω μια έντονη αναφορά στην Κύπρο, και ελπίζω αυτό να μη σημαίνει πως θα αρχίσουν να πολιορκούν δήμους και κοινότητες με τα εξωφρενικά τους σχέδια και προτάσεις. Ο ίδιος ο Σώρρας πάντως επισκέφτηκε πρόσφατα τη Λεμεσό.

Ο,τι και να κάνουν φυσικά, ακόμα και τα δικά τους έγγραφα και μαρτυρίες, έχουν πάνω ημερομηνίες, και φαίνεται πως ο Αύγουστος είναι σημαντικός μήνας, αφού τα ομόλογα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων λήγουν τότε και φυσικά κάτι πρέπει να γίνει.  Το νούμερο ανέρχεται στο 4% του αμερικάνικου ΑΕΠ, άρα οποιαδήποτε πράξη πού αφορά τα ομόλογα πρέπει *και* να ανακοινωθεί *και* να καταγραφεί. Αυτό το λέω γιατί οι έξυπνοι της συμμορίας, μιλούν για «ανανέωση».

Κοπέλια, ό,τι και να πείτε, όπως και να παρουσιάσετε τα στοιχεία για την κυριότητα των ομολόγων (που λένε πως τα κατέθεσαν στον όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας), τυχόν πληρωμή ή έστω και ανανέωση, θα πρέπει να ανακοινωθεί. Αν δεν ανακοινωθεί, τότε απλώς δεν υπάρχουν τα ομόλογα, και είναι καλό, κάτι που ήδη ξέρουν όλοι οι άλλοι να το μάθετε και εσείς, γιατί ψήγματα μυαλού κάπου θα σας έχουν μείνει.

Για αυτό το θέμα, είπα να βοηθήσω τους παλαβούς!

 

Έχουμε τρεις ημερομηνίες:

 

 1. 1η Αυγούστου του 2014, όπως φαίνεται από αυτό το ομόλογο μαϊμού που κυκλοφορεί η συμμορία.
Τα δις, με αποδείξεις!

Τα δις, με αποδείξεις!

2. 7 Αυγούστου που φαίνεται σε αυτό το έγγραφο, μέρος της πρότασης προς την Ελληνική Δημοκρατία (θα επανέλθω σε αυτό).

Σοβαροφανές έγγραφο.

Σοβαροφανές έγγραφο.

3. 9 Αυγούστου στην οποία αναφέρεται ο υπέρλαμπρος αστέρας Εμμανουήλ Λαμπράκης σε αυτό το βίντεο.

Θα θεωρήσω ως σωστή την τελευταία ημερομηνία, και θα τους χαρίσω ένα ρολόι, για να βλέπουν τις μέρες και τις ώρες που λιγοστεύουν και θα λουθούν τα λεφτά:

Το ρόλοι χτυπά για το Σώρρα!  (Κάνετε κλικ!) 

Κάτι τελευταίο. Προσέξτε λίγο το έγγραφο στο 2 (Πηγή). Πέραν της ημερομηνίας που είναι φυσικά σημαντική, δείτε και την ουσία: εισηγούνται αυτοί οι παλαβοί, να ανταλλάξουν ομόλογα μαϊμούδες που δεν αξίζουν ούτε το χαρτί πάνω στο οποίο είναι τυπωμένα, με ίσης ονομαστικής αξίας ομόλογα του ελληνικού κράτους!!!!

Αυτό εγώ το ονομάζω *απάτη*. Επιχειρούμενη ΑΠΑΤΗ σε βάρος του ελληνικού κράτους (πιθανότατα και σε βάρος του Κυπριακού κράτους).

Νομίζω πως οι παλαβοί, οι πελλοί, οι φαιδροί της συμμορίας του Σώρρα, πρέπει να περιγραφούν με τη σωστή λέξη και να καταλήξουν εκεί που πρέπει:  οι απατεώνες στη φυλακή!

Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, ή επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, κοιτάξτε πιο κάτω. Διαβάστε και τα πάρα πολλά σχόλια με παραπομπές σε ένα σωρό συνδέσμους και έγγραφα.

 

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους σχολιαστές με τους οποίους φτιάξαμε ένα άτυπο «μέτωπο» εναντίον του παραλογισμού και της απατεωνιάς που ονομάζεται Σώρρας.

 

 

 

Η λύση για τα οικονομικά της Κύπρου (και της Ελλάδας…): η Τράπεζα της Ανατολής!

Αρτέμιος Σώρρας: ένας φρενοβλαβής θα σώσει την Κύπρο!

Σώρρας, chemtrails, ελληνικός χρυσός και ουράνιο και άλλες απελπισμένες θεωρίες συνωμοσίας.

Οι τρεις όροι του παλαβού Αρτέμιου Σώρρα.

Ο σχιζοφρενής απατεώνας Αρτέμιος Σώρρας έχει 6 μήνες ζωή.

Ο φρενοβλαβής απατεώνας Αρτέμιος Σώρρας 5 μήνες πριν από την αποκαθήλωση, παραληρεί.

Αρτέμιος Σώρρας: το τέλος.

Το παγκόσμιο καταπίστευμα και ένα σ(ω)ρρό ανοησίες

 

Advertisement
456 Σχόλια leave one →
 1. 28 Ιουνίου, 2014 11:42

  Καλογραμμένο και πραγματικά αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Ολόκληρη η πρόταση για το ΤΧΣ είναι εδώ: http://imgur.com/a/mkM1u#0 μαζί με το ψεύτικο IBOE.

  Τουλάχιστον ο δημοκρατικός αυτός άνθρωπος, με τις ευαισθησίες και τον άψογο πολιτικό λόγο, είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει ένα γεια https://www.youtube.com/watch?v=gOj-0pA8UxQ

  Μου αρέσει!

 2. antistrovoliotis438734 permalink
  28 Ιουνίου, 2014 16:01

  xaxaxaxaxa 🙂
  «Ακόμα και να υπήρχαν όλα αυτά τα λεφτά, θα δημιουργούσαν τόσο υπερπληθωρισμό που θα μας έκανε ΞΑΝΑ όλους φτωχούς!»
  Γιάννος Ιωάννου / strovoliotis

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 06:55

   Και αυτό είναι αστείο γιατί;;;;;;;

   Τι λένε τα δικά σου οικονομικά;

   Μου αρέσει!

 3. antistrovoliotis438734 permalink
  28 Ιουνίου, 2014 16:57

  LMAO 🙂 Πωπω… Ζεστάθηκες και είσαι επικίνδυνος.
  Τώρα το είδα αυτό
  http://countingdownto.com/countdown/the-day-of-the-billionaire-countdown-clock

  Έκανες ρολόι αντίστροφης μέτρησης ρε τρελέ..; 🙂 Πόσο γάρος είσαι τελοςπάντων; Θεώρησες από μόνος σου αυτή την ημερομηνία τόσο σοβαρή και δεν ησυχάζεις, δεν κοιμάσαι και είσαι σε πλήρη εγρήγορση ε;
  Εαν ο Αρτέμης Σώρρας αποτύχει, που δεν το νομίζω γιατί ο αγώνας δεν θα χαθεί εδώ που φτάσαμε τώρα, αλλά εαν αποτύχει πες, σίγουρα την βάψαμε!

  … γιατί κάποιοι σαν εσένα ή τον ρήνο (το χοιρομέρι με τα μάτια πρακτοράκι του George Soros) και τον Ιγνατίου του Μπομπολα θα μολύνουν τόσο πολύ την ανθρώπινη διανόηση που εν τέλει είναι σίγουρο ότι, όση ανθρωπιά και λογική μας απέμεινε θα την διαλύσετε στα εξ ων συνετέθη και πάνω στις στάχτες της θα κυλιστείτε σαν γουρούνια.

  Μου αρέσει!

 4. 28 Ιουνίου, 2014 17:30

  Ούτε τα «διαστημόπλοια» τους δεν τους σώζουν στις 9 Αυγούστου. 🙂

  Μου αρέσει!

 5. Χρυσή Τ.. permalink
  28 Ιουνίου, 2014 20:42

  Μέ τόν κίνδυνο νά γίνω κουραστική θά επανέλθω στό θέμα τής περίφημης δωρεάς τών μετοχών τής ΤτΑνατολής καί τόν φόρο δωρεάς πού τάχα τό Δημόσιο αρνείται νά εισπράξει.Όχι γιά κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή βλέπω πώς επανέρχεται τό θέμα αυτό μαζί μέ τά υπόλοιπα στά διάφορα έγγραφα πού διακινούνται τόν τελευταίο καιρό από τούς οπαδούς τού τρισάφραγκου τρισεκατομμυριούχου..Έχουμε καί λέμε λοιπόν σύμφωνα πάντα μέ τά έγγραφα πού οι ίδιοι έχουν δώσει στήν δημοσιότητα.Από εκεί καί μετά ο καθένας άς βγάλει τά συμπερά σματά του..Τόν Οκτώβριο τού ’11 εμφανίζεται ο Σώρρας στήν ΔΟΥ Πατρών καί τούς λέει ότι θέλει νά κάνει δωρεά στίς δύο END από δύο μετοχές τής ΤτΑ συνολικής αξίας 2.τρις 714δις591εκ. καί κάτι ψιλά καί ζητά νά τού υπολογίσουν τόν φόρο δωρεάς. http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html Η ΔΟΥ τού απαντά ότι ο φόρος πού αναλογεί στήν συγκεκριμένη δωρεά «στήν οποία προτίθεστε νά προβείτε» είναι 13δίς 572 εκ.κκψ.γιά τήν κάθε δωρεά,πληρωτέες ΜΟΝΟ μέ επιταγή Ελληνικής Τραπέζης στό όνομα τού Ελληνικού Δημοσίου(σελ.2).Τελικά τό θέμα φθάνει καί στήν Βουλή καί τό γραφείο Κοιν.Ελέγχου απαντά σέ επερώτηση βουλευτή ότι έχει δώσει οδηγίες γιά τόν χειρισμό τού θέματος στήν ΔΟΥ καί ότι ο φόρος πού αναλογεί στήν κατά τόν ενδιαφερόμενο ΦΕΡΟΜΕΝΗ αξία τών μετοχών πρέπει νά πληρωθεί μέ επιταγή η οποία όμως δέν έχει προσκομισθεί ακόμη!(σελ.3&4). Ακολουθούν εξώδικα τού Σώρρα στά οποία προφανώς προσπαθεί νά αποδείξει ότι τό ποσόν πού θεωρεί ο ίδιος ως αξία τών μετοχών είναι πραγματικό καί ακολουθεί απάντηση τού ΣΔΟΕ πρός τόν ίδιο στήν οποία δηλώνει αναρμόδιο νά πάρει θέση στήν πρόταση ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ τού φόρου μέ τήν αξία τών μετοχών πού όπως συνάγεται από τό έγγραφο έκανε ο ίδιος πρός τίς οικονομικές υπηρεσίες! (σελ.12). Μέ άλλα λόγια τούς είπε νά τού αναγνωρίσουν τήν αξία τών μετοχών πού θεωρεί ο ίδιος ή όποιοι αποφάνθηκαν γιά αυτήν καί από εκεί νά αφαιρεθεί ο φόρος!!Γιατί δηλαδή νά μήν θέλει τό Κράτος νά εισπράξει 27 δις καί νά χρεωθεί 3,7τρίς;;Δυστυχώς τό ανάλγητο Ελληνικό Δημόσιο απέρριψε τό αίτημα όπως φαίνεται από τήν απάντηση τής ΓΓ Φορολογικών εσόδων πρός τήν Δ/ση φορολογίας κεφαλαίου:Πληρωμή μέ μετρητά ή μέ επιταγή σε διαταγή τού Ελληνικού Δημοσίου.. (σελ.13 &14) κι έτσι ναυάγησε τό όνειρο τού εθνοσωτήρα νά μάς βγάλει από τήν μιζέρια..έχει στείλει καί άλλα έγγραφα στήν απελπισμένη προσπάθεια νά πείσει γιά τήν αναγνώριση τού απίθανου ποσού πού επιμένει νά ονομάζει ως αξία τών μετοχών τής ΤτΑ όπως τήν απόφαση επίδειξης εγγράφων στήν οποία υποχρεώνεται η ΕΤΕ πράγμα βεβαίως άσχετο μέ τήν ουσία τής υπόθεσης (σελ.15-19) καί επιμένει νά κατηγορεί τό ΣΔΟΕ ότι αρνείται νά εισπράξει τό ποσόν τού φόρου πού μάς χρωστάει ο καλός αυτός άνθρωπος καί επιμένει νά τό πληρώσει-γιά τό καλό μας βεβαίως-..

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 06:58

   Ώρες ώρες διερωτώμαι κατά πόσον αυτά τα σκέφτεται *μόνος* ο Σώρρας. Γιατί βλέπεις μου φαίνεται πως δεν έχει τόσο πολύπλοκο μυαλό…

   Μου αρέσει!

  • G..G permalink
   21 Σεπτεμβρίου, 2016 13:43

   ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?. ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΦΟΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Ε?? ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.? ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ? ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ!!! ΕΦ ΄ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΝΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ? ΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙ Τ΄@ΡΧΙΔΙα Η Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ, ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ, ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η Γ.Γ.ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΤΟΛΜΑΝΕ? ΓΚΕΓΚΕ????????????

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    21 Σεπτεμβρίου, 2016 17:19

    Φίλε ο Σώρρα είναι απατεών και εσείς που τον πιστεύετε παλαβοί και ευκολόπιστοι

    Μου αρέσει!

   • Χρυσή Τ. permalink
    20 Οκτωβρίου, 2016 01:32

    Κάνε τόν κόπο νά διαβάσεις προσεκτικά όλη τήν αλληλογραφία καί θά δείς ότι ποτέ δέν έγινε η περίφημη δήλωση δωρεάς.διότι άν γινόταν θά έπρεπε νά γίνει ταυτόχρονη καταβολή τού φόρου μέ επιταγή ή μέ μετρητά πράγμα πού βέβαια δέν έγινε ποτέ.Αντίθετα ο..πολυτρισεκατομυριούχος ζητούσε από τήν ΔΟΥ νά γίνει συμψηφισμός καί νά κρατηθεί ο φόρος από τήν-κατά τήν εκτίμηση τού καθ.Καρυώτη-αξία τών μετοχών..Γιατί άραγε;Τί τού ήταν νά δώσει μερικά ψωροδίς από τήν τεράστια περιουσία πού διαθέτει(εδώ γελάνε)καί νά πληρώσει τήν δωρεά;Αλλά αντί νά καθήσετε νά ψάξετε τήν υπόθεση εσείς τρέχετε πίσω από οποιονδήποτε σάς τάζει οτιδήποτε..καί μετά απορούμε γιά τά χάλια μας..

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • strovoliotis permalink*
     20 Οκτωβρίου, 2016 07:14

     Ευχαριστώ πολύ. Σημαντικό σημείο, που δεν είχα προσέξει!

     Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ. permalink
     21 Οκτωβρίου, 2016 03:48

     Γιά νά σέ διευκολύνω φίλε G..G,επειδή είναι γνωστό ότι εσείς οι οπαδοί τού «εθνοσωτήρα» δέν πολυασχολείστε μέ..ανούσιες λεπτομέρειες αλλά κοιμάστε καί ξυπνάτε μέ ότι ανοησία τού κατέβει στό κεφάλι αντιγράφω ένα μέρος από τήν απάντηση τού ΥΠΟΙΚ σέ επερώτηση βουλευτή μήπως καί ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα:»Σέ κάθε περίπτωση πού οφείλεται φόρος πού αναλογεί σέ μετρητά καί γενικά κινητά πράγματα,εφ όσον κατά τήν κρίση τού προϊσταμένου τής ΔΟΥ δέν διασφαλίζεται η πληρωμή από τήν περιουσία τού υπόχρεου παρέχεται ασφάλεια μέ τήν υποβολή τής δήλωσης,άλλως καταβάλλεται αμέσως ολόκληρος ο φόρος αυτός καί γίνεται μνεία στήν δήλωση γιά τήν καταβολή (άρθρο 82 παρ.4 τού κώδικα σέ συνδυασμό μέ 90).Εφ’όσον τό ποσό τού φόρου υπερβαίνει τά 500 ευρώκαταβάλλεται στήν ΔΟΥ υποχρεωτικά μέ επιταγή.Στήν συγκεκριμένη περίπτωση ο φόρος πρέπει νά καταβληθεί εξ ολοκλήρου ταυτόχρονα μέ τήν υποβολή τών δηλώσεων..».Κατάλαβες τώρα γιατί η περίφημη «δωρεά» συνέβη μόνο στήν φαντασία τού «εθνοσωτήρα» καί όσων πιστεύουν τά παραμύθια του..

     Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Χρυσή Τ.. permalink
  28 Ιουνίου, 2014 20:51

  Επίσης Στροβολιώτη δέν νομίζω ότι έχει βγεί κανένας Δήμαρχος υποστηριζόμενος από τόν Σώρρα.Στό Πέραμα πού ο Γιάννης ΛαγουδάκΗς ήταν καί ο μοναδικός υποψήφιος τού Σώρρα πού πέρασε στόν Β’γύρο βγήκε τελικά ο Γιάννης ΛαγουδάκΟς..Απίστευτο, έτσι;

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 06:59

   Μπλέξαμε με τους λαγούς και τα κουνέλια 🙂 Καλώς, είχα βασιστεί σε στοιχεία της πρώτης Κυριακής!

   Μου αρέσει!

  • Λαχτάρα permalink
   7 Ιουλίου, 2016 18:29

   Στο Πέραμα Δήμαρχος βγήκε ο Γιάννης ΛαγουδακΗς

   Μου αρέσει!

 7. konstantinos permalink
  30 Ιουνίου, 2014 11:24

  πόσο καιρό το ρολόι θα χτυπάει?…εδώ και 2 χρόνια οι παπαγάλοι μας έλεγαν πως από στιγμή σε στιγμή θα τον συλλάβει το FBI…δεν νομίζεται πως αυτή η τακτική σας είναι για γέλια…φυσικά κανένας δεν απανταέι στην πρόταση του…εννοούμε επίσημα από κάποιο θεσμό και όχι με αστεία δημοσιεύματα σαν αυτό.

  Μου αρέσει!

 8. konstantinos permalink
  30 Ιουνίου, 2014 11:31

  ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ) ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…? ΜΗΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ? ΛΕΩ ΤΩΡΑ…
  ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ,,,ΔΙΝΕΙ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

  ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ?

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ …ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   30 Ιουνίου, 2014 21:47

   Η κυβέρνηση θά πληρώσει τά 600 δις Ελληνικά ομόλογα άν-υποθέτουμε- καταφέρει νά τά κάνει ανταλλαγή ο Σώρρας μέ τά παλιόχαρτά του;Η κυβέρνηση ή ο Ελληνικός λαός γιά τόν οποίο νοιάζεσαι τόσο πολύ;Όσο γιά τούς όρους μιά χαρά είναι,τό πρόβλημα είναι ότι τά 600 πού δίνει είναι ανύπαρκτα καί ζητάει μάλιστα ανταλλαγή 1πρός 1 μέ Ελληνικά γνήσια ομόλογα;Δηλαδή άν γίνει έλεγχος τού χρέους καί αποδειχθεί ότι δέν χρωστάμε τίποτα ή χρωστάμε πολύ λιγότερα από τά σημερινά 370, νά βρεθούμε νά χρωστάμε 600 στόν Σώρρα καί τήν παρέα του καί σέ αυτούς πού πιθανόν είναι πίσω από αυτούς καί μάλιστα χωρίς νά έχουμε πάρει τίποτα εκτός από τά άχρηστα «ομόλογα»τών απατεώνων;

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:02

   «ΔΙΝΕΙ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?»

   Μπορεί να μην είναι απάτη. Είναι όμως ένα άριστο άλλοθι: το ζητά αυτό γνωρίζοντας πως δεν ειναι ποτέ δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο με τον τρόπο που θα εγκρίνει, οπότε σου λέει, εγώ είχα κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσω αλλά δεν δέχτηκαν!

   Μου αρέσει!

 9. strovoliotis permalink*
  30 Ιουνίου, 2014 19:33

  Αυτός, πιστεύω μου απαντά. Απαντήσεις, σε λίγες μέρες.

  Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ..ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΑΣ ……….. Μέχρι τον Αύγουστο έχει διορία η END να αποδείξει πράγματα (που λήγουν τα ομόλογα). Η τιμωρία δεν θα αργήσει να έρθει και θα είναι σκληρή……………………………………………ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ…… ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ……. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ; ; …….. ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ [ ΙΒΟΕ ] ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΕΤΣ ΕΚΔΟΣΗΣ….. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΙΒΟΕ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ [ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ] ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ …… Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ !!!!!!……..ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΕΤΑΣ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ !!!! …… ΤΑ ΙΒΟΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΣ !!!!!!!!!! η ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ [ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ] ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ….. η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΕΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ !!!! Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΚΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 1.5% ΕΤΗΣΙΩΣ !!!! ΑΡΑ ….. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ !!!!!…. ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 645 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ !!!!…. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΑ ΙΒΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ;;…………. ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝD ….. ΟΥΤΕ Ο κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ …… ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ !!!!! ΤΑ ΙΒΟΕ [ ΟΜΟΛΟΓΑ ] ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28–9—2012 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!! ΤΑ ΙΒΟΕ … …. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ [ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ] ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ . ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ …. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!! ……. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ …. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΝD ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ !!!!!!! ΑΛΛΑ . ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ …. ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!! ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!!! …. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!!!!!! … ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 28–9—2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!! ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ !!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ι Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝD [ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ] ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ κ.ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ !!!!………………. ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΟΥ ……Η τιμωρία δεν θα αργήσει να έρθει και θα είναι σκληρή…………ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΔΡΗ …. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ !!!!!!!….ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ …… ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ …. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ … ΜΙΛΑΣ . !!!!!!!!!. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !!!! . ΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!! ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΟΥ !!!! … ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ … Τ Ι Π Ο Τ Α .. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:04

   Να θυμίσει κάποιος στον Καλογερόπουλο πως πράξεις για τέτοιες αξίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ!

   Μου αρέσει!

 10. 1 Ιουλίου, 2014 01:58

  Όταν η απεριόριστη βλακεία συναντά τον πανικό….

  Ας πάρουμε ως υπόθεση εργασίας ότι τα ομόλογα δεν είναι πλαστά και ότι έχουν διαθέσει 600 δις για το ελληνικό κράτος, για τα οποία μονάχα η ελληνική κυβέρνηση έχει δικαίωμα να ζητήσει. Ωστόσο, το ποσό των 600 δις είναι μέρος των τριών τρίς που κατέχει ο Σώρρας σε αμερικανικά ομόλογα, Άρα λοιπόν, το υπόλοιπο 2,4 τρις θα περιμένουμε στις 9 Αυγούστου να το ζητήσει ο Σώρρας απο το αμερικανικό κράτος, ποσό του οποίου είναι ο μοναδικός κάτοχος.. Οπότε και πάλι δεν σώζονται οι παλαβοί «εθνοσωτήρες».

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:07

   Ναι, ως γεγονός, αν τα 600+ ανήκουν στο έθνος, και ειναι υπεύθυνο το έθνος να τα διαχειριστεί, τι γίνεται με το υπόλοιπο; Απαντήσεις ευπρόσδεκτες!

   Μου αρέσει!

 11. konstantinos permalink
  1 Ιουλίου, 2014 11:03

  Δηλαδή τα ομόλογα δεν είναι λεφτά στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα?

  Αν το Αμερικάνικό δημόσιο δεν δώσει τα λεφτά σε ρευστό στον Σώρρα (διότι απλά δεν τα έχει) αλλά του τα ανανεώσει, αυτό σημαίνει για εσάς αυτομάτως ότι δεν υπάρχουν?

  Λέτε να έχει η Αμερική που χρεοκοπεί 2,7 δις σε ρευστό να τα δώσει?
  Φυσικά και δεν έχει.

  Ρε κουφιοκέφαλοι κάντε στο μισό την επίθεση που κάνετε στο Σώρρα στην Ελληνική κυβέρνηση και τα λαμογια της Τράπεζας Ελλάδος,και ζητήστε από αυτούς απαντήσεις , αυτοί πρέπει να ελέγξουν -πως αλλιώς να σας το πούμε- και αφήστε τις εξυπνάδες.
  …και αν αποδειχθεί επίσημα ότι Σώρρας μας κοροϊδεύει να πάει φυλακή…το έχει ζητήσει ο ίδιος άλλωστε…ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ

  «Ελεύθερος είναι αυτός που δεν φοβάται να ακολουθήσει την σκέψη του»
  Αριστοτέλης

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   1 Ιουλίου, 2014 12:34

   ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο Κ. ΜΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ 2010 ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ …
   ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ «ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΑ 350 ΔΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ; ΝΑ «ΠΛΗΡΩΘΕΙ» ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 350 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΔΗΛ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 350 ΔΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 70 ΔΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΟΣΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.»
   ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΝ/ΣΗ :
   ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!
   27 Μαΐου 2013 στις 12:59 μ.μ.

   Μου αρέσει!

  • 1 Ιουλίου, 2014 14:36

   konstantinos γράφεις:

   “Αν το Αμερικάνικό δημόσιο δεν δώσει τα λεφτά σε ρευστό στον Σώρρα (διότι απλά δεν τα έχει) αλλά του τα ανανεώσει, αυτό σημαίνει για εσάς αυτομάτως ότι δεν υπάρχουν?”

   Αφού μιλάς για ανανέωση θα πρέπει να έχει ανακοινωθεί και καταγραφεί δημοσίως επίσημα από το αμερικανικό κράτος. Αυτοί ισχυρίζονται ότι έχει ήδη γίνει ανανέωση το 2009. Παρέπεμψε με λοιπόν σε αυτήν την ανακοίνωση για να δούμε αν υπάρχουν ή όχι τα αμερικανικά ομόλογα που κατέχει ο Σώρρας είναι υπαρκτά και γνήσια.

   Μου αρέσει!

 12. konstantinos permalink
  1 Ιουλίου, 2014 11:05

  …λάθος στην παραπάνω ανάρτηση…είναι 2,7 τρις

  Μου αρέσει!

 13. 1 Ιουλίου, 2014 16:53

  φιλοι και φιλες
  πατριωτες/σες και συμπατριωτες/σες
  ΕΛΛΗΝΕΣ απανταχου.
  συνιστω πρωτα απ ολα ηρεμια !
  κατοπιν προτεινω αναδρομη σε γεγονοτα που σιγουρα εχω θεσει βασεις για καποια γεγονοτα που θα ακολουθησουν.
  πριν μπω στα γεγονοτα αυτα θα κοιταξω να εξηγησω συντομα το σκεπτικο.
  ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
  >>η παγκοσμια τραπεζα και το ΔΝΤ παιζει με κατι δεκαδες δις αυτη τη στιγμη για επιτυχει δεσμευση ποσοστιαια βεβαια απο τα δυτικα του ατλαντικου..
  >>η καθε κυβερνηση σε καθε κρατος ειτε ανηκει σε FEDERAL ειτε σε CENTRAL collaboration εχει σιγουρα περαν του ενος σχεδιου και αλλα ισης ή κατωτερης αποδοχης και ισοδυναμιας με το πρωτο , τα γνωστα PLAN B , PLAN C , …PLANn
  >>οι δηλωσεις της ημερας που τη προηγουμενη ηταν κεραυνος και την επομενη ξαστερια
  γινονται απλα -ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ- για να μαζευτουν αντιδρασεις ωστε οι επιστημονικοι συμβουλοι να εκτιμησουν και να επαναξιολογησουν τα σχεδια – ΤΕΛΟΣ , ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ αλλα μπορουμε να τα καταλαβουμε οπως διαμορφωνονται συμφωνα με τις πειραματικες εκφρασεις / ανατροπες τους
  >> παραδειγμα.. η 180μοιρες στροφη του ΚΑΜΕΡΟΝ.δηλωσε υπερβολικη αντιθεση στην υποψηφιοτητα ΓΙΟΥΝΚΕΡ και μετα απο λιγες ωρες ηταν αγνωριστος..
  >>μηπως εχει καμια σχεση ο διαγωνισμος για τα οικοπεδα της Ελληνικης ΑΟΖ σε κρητη και ιονια νησια ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ? συνεπως ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ?
  >>ο γιουνγκερ δινει βαρυτητα στο ευρω ενω ο καμερον δεν ανηκει στο ευρω.η ευρωπη βαση βελγιου και γερμανιας θελει ρευστο εδω και τωρα.ο καμερον με την ευρυτερη εννοια της ιστοριας στα βαθη των αιωνων και η επεκτατικη πολιτικη της αγγλιας της δινει το χαρακτηριστικο του οτι ΔΕ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ… η αγγλια και αν εχει PLAN A/B/C/n…..
  >>πολυ συντομα θα μαθουμε τα αποτελεσματα του διαγωνισμου κ την βαση των εταιρειων που πηραν τα δικαιωματα..
  ………….ας παμε τωρα σε καποιες προγενεστερες κινησεις………….
  >>το ταξιδι τσιπρα στο τεξας.. μηπως πηγε για διακοπες? να καβαλησει κανα μαστανγκ?
  η μηπως περασε απ ολες τις κεντρικες διοικησεις των ΚΟΛΟΣΣΩΝ που εδρευουν εκει?
  σε περιπτωση που ο λαος νομισει ο ψηφιζει αριστερα.. να ειναι ετοιμο το αεροπλανακι με cash για παρτυ του και το ντοσιε για εντολες και παραγραφους του PLAN n…..
  >>στη συρια το πετρελαιο ανηκει ακομη στον ασαντ.οπως το διαχειριζεται ή οπως πραττει με το λαο του το αποτελεσμα ειναι η παγκοσμια τιμη του να ειναι ιδια περιπου.οποτε τοσο καιρο υπηρχε θεμα εκει αλλα χωρις διεθνεις επεκτασεις..
  και αλλα…
  …………..επιστροφη……………
  >>στην ουκρανια πιστευει κανεις οτι το θεμα τους ειναι οι νεοναζι? πιστευεις κανεις οτι το θεμα εκει εγινε για την διοχετυεση και για την ουκρανια απο τους ρωσους αλλα και για το οκ των ουκρανων να αφησουν το αεριο να φτασει κ.ευρωπη ωστε να παρουν βημα προς την επιτευξη ελευθερου εμποριου με την ΕΕ?? το πιστευει κανεις αυτο??
  αν το πιστευει πιθανως θα θεωρει οτι οι ρωσοι δεν μπαινουν ντουγρου γιατι θα γινουν πολλα εκτος σχεδιου.και το αποτελεσμα ειναι οι τιμες αεριου και πετρελαιου να ειναι σταθερες.
  >>ειναι πολυ φανερα πλεον τα ενεργειακα παιχνιδια..
  >>οποτε το θεμα του κ.ΣΩΡΡΑ και των 600δις σε συνδυασμο με την αμερικανικη τραπεζα-κυβερνηση-δημοσιο (δεν ειναι το θεμα αυτο) και την εγγυοδοσια αποπληρωμης σε 50 ή 100χρονια θα πρεπει να ειναι καθαρα -ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ- ενεργειακα δεσμευμενη με τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ και την αντιστοιχη πορεια της τιμης τους..
  >>οπως ειπα το ΔΝΤ , η ΗΠΑ μερια δηλαδη, προσπαθει να δεσμευσει την ελλαδα για τα αμερικανικα συμφεροντα.. η ευρωπη το ιδιο.. η αγγλια το ιδιο.. κτλ κλτ..
  ………………στο θεμα μας παλι………………
  ο κ ΣΩΡΡΑΣ δηλωνει ακλονητη σχεση με την αμερικη. οι θεσεις της ειναι γνωστες.
  καποιοι πιο πανω ανεφεραν οτι θα γινει αποπληρωρισμος και διαφορα.στην περιπτωση που ελευθερωθουν χρηματα στην ουσια πηγαινουν οποτε ληγουν τμηματικα και μονο.
  δεν εξαγοραζεται ΟΛΟ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.αλλιως δεν θα βαζανε τα 50 ή 100 χρονια. και ενα αλλο.
  δεν ειναι χαζοι αυτοι που τα πηραν με επιτοκιο 3-5-6% να τα πουλησουν στο σωρρα (με ποια τιμη?) αφου αυτος μετα διατυμπανιζει το 0,5 ως σταθερο μεχρι τελους….
  >>το σακουλι εχει πολυ βαθος… δε φτανει το χερι μεχρι κατω… οταν φτασει ομως σιγουρα θα βρει την τρυπουλα.. εχει τρυπα το συστημα. και εκει δεν υπαρχει γυρισμος. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ..
  >>>>>>
  >>>>>>
  >>>>>> ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΕΣ , ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ή ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ..
  >>>>>>
  >>>>>>
  >>>>>>ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΕΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ,
  ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ) ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΕΘΝΟΣ – ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.
  >>>>>>
  >>>>>>
  >>>>>>ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ , ΜΑΛΛΟΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ , ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ..
  με σεβασμο σε ολους τους Ελληνες !

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   1 Ιουλίου, 2014 18:24

   Πώ πώ!!!!!! νομίζω πως είστε πολύ αγχωμένος…τί φοβάστε? μην τυχόν φανεί η απατεωνιά του σώρρα και εκτεθείτε και εσείς μαζί του?
   είναι δυνατόν να μιλάτε για ένωση ενώ συγχρόνως συντάσσεστε με ανθρώπους που διχάζουν το λαό? Μα καλά δεν σας απασχολεί το γεγονός πως ο σώρρας συνεργάζεται με τον SINO? Δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι είναι μέλος μιας διεθνούς συμμορίας οικονομικών δολοφόνων?
   δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι ενώ είναι αγράμματος το παίζει γνώστης διεθνών οικονομικών και εφευρέτης διαστημικής υπερτεχνολογίας? Για ποιά ένωση μιλάτε όταν ο σώρρας βρίζει ως προδότες όσους έχουν κριτική σκέψη και ακολουθούν το δίκαιο και την αλήθεια μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν?
   Γιατί δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ο απένταρος -παρόλο που του ζητήθηκε- αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων των τελευταίων ετών? Γιατί δεν απαντά και δεν δίνει στοιχεία για τις καταδίκες του από το εφετείο για πλαστογραφία και απάτες, γιατί δεν μας μιλά για τον παιδότοπο και τη μάντρα αυτοκινήτων που απέτυχε να διαχειριστεί?…

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    1 Ιουλίου, 2014 18:28

    ο σώρρας τι ακριβώς έχει πετύχει στη ζωή του για να είναι άξιος να οδηγήσει την Ελλάδα ? από τα παραπάνω προκύπτει πως μόνο αποτυχίες έχει στο βιογραφικό του…

    Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ.. permalink
     1 Ιουλίου, 2014 19:33

     Καλλιόπη μου ούτε sino είναι.. gips είναι..

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     1 Ιουλίου, 2014 20:14

     Χρυσή το έχω ψάξει το θέμα και ξέρω πολύ καλά για ποιούς μιλάω. Ο ΣΙΝΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     1 Ιουλίου, 2014 20:15

     ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΛΗΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     1 Ιουλίου, 2014 20:18

     ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ … ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ…

     Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   1 Ιουλίου, 2014 19:51

   Από δώ τό πήγατε από κεί τό φέρατε μέσω Συρίας,Ουκρανίας,Λιβύης,Αμερικής καί πετρελαίων,στά «ομόλογα» τού Wozny καταλήξατε Συνέλληνα!Άν είναι έτσι ή δέν είναι αλλιώς..εγώ μιά καί μόνον ερώτηση έχω νά κάνω..Θά πλήρωνε ποτέ τό Αμερικανικό δημόσιο μέ ομόλογα πού τά έχει εκδώσει ιδιώτης;Δέν μπορεί δηλαδή νά εκδώσει δικά του;Έστω άς υποθέσουμε ότι ο Wozny δέν είναι ο γνωστός απατεώνας άς υποθέσουμε καί ότι καί ο Σώρρας μέ τήν παρέα του δέν είναι απατεώνες,ούτε ότι η Red Panther Ltd είναι μιά εταιρεία-μαϊμού πού τήν ίδρυσε κάποιος απατεώνας,μά έχετε ακούσει ποτέ Κράτος νά εξοφλεί χρέη του μέ ομόλογα ιδιώτη;Αποπληρώνουν οι ΗΠΑ τά χρέη τους πρός τήν R.P.Ltd μέ τά ομόλογα τού Wozny;Έλεος δηλαδή Συνέλληνα!μήν υποτιμάτε μέ τέτοιον τρόπο ούτε εμάς ούτε τόν εαυτό σας..

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    1 Ιουλίου, 2014 20:31

    ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ…ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜ//ΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ…ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ…ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ…ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ… ΜΕΧΡΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ… ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΤΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ …. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ?

    Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     1 Ιουλίου, 2014 21:09

     Πραγματικά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι όλη αυτή η απάτη δεν έχει διεθνείς προεκτάσεις?σε πάρα πολλές χώρες υπάρχουν ομάδες από βλάκες τύπου σωρρα που κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα με τα καταπιστεύματα από τις φιλιππίνες…ή μήπως πιστέψατε πως ο εγκέφαλος είναι ο βλακοσώρρας?

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     1 Ιουλίου, 2014 21:24

     … επίσης σε πάρα πολλά κράτη υπάρχουν τύποι σαν τον σωρρα που διακινούν τα ομόλογα του WOZNY…

     Μιλάμε για διεθνή απάτη που δεν περιέχει μόνο τα ομόλογα και τα καταπιστεύματα, αλλά και ότι άλλο ΔΕΝ φαντάζεστε… πολλά τα εργαλεία της απάτης… ο σκοπός είναι η υποδούλωση και ο πλούτος κάθε χώρας… χρυσό, ενεργειακά αποθέματα, κρατικά ομόλογα… φανταστείτε ένα χταπόδι… ένα από τα πλοκάμια του είναι και ο σώρρας (μαζί με τους συνεργάτες του)…. άλλο είναι το κεφάλι…

     Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ.. permalink
     2 Ιουλίου, 2014 20:51

     Καλλιόπη άλλο κατάλαβα γιά τό sino..δέν κατάλαβα γιατί μιλούσες..παρεξήγηση!

     Μου αρέσει!

   • Ανώνυμος permalink
    5 Ιουλίου, 2014 23:47

    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ?

    Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    8 Ιουλίου, 2014 07:09

    Χρυσή, πολλά τα «έστω»…..

    Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    8 Ιουλίου, 2014 07:12

    Καλλιόπη: «ο σκοπός είναι η υποδούλωση και ο πλούτος κάθε χώρας… χρυσό, ενεργειακά αποθέματα, κρατικά ομόλογα… »

    Δεν είμαι σίγουρος. Μα σε πόσο λοβοτομημένα άτομα νομίζουν πως απευθύνονται, και έχουν και τόσο υψηλούς στόχους;

    Μπορώ να διαγνώσω απόλυτο κρετινισμό, απελπισία, προγονοπληξία, άπειρη έπαρση, αλλά όχι τόσο ξεκάθαρους στόχους…

    Μου αρέσει!

 14. 2 Ιουλίου, 2014 15:46

  Θα ήθελα να πιστεύσω αυτά που λες φίλε ή μάλλον δεν θα ήθελα, αλλά πως να τα πιστεύσω αφου τα λες ανωνύμως;;; Εάν βγούνε αλήθεια δεν θα ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω, εάν βγούνε ψέμματα δεν θα ξέρω ποόν να κατηγορήσω!!! Ανώνυμε καταγγελίες κατά βάσιν και συνήθειαν ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

  Μου αρέσει!

  • 2 Ιουλίου, 2014 17:22

   Οκ, πίστεψε τότε τους παλαβούς που επώνυμα ισχυρίζονται ότι «ο Σώρρας μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία που ήταν γνωστή από την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος και έτσι απέκτησε τα σχεδόν τρία τρις σε αμερικανικά ομόλογα.

   Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   3 Ιουλίου, 2014 11:00

   τρία πουλάκια κάθονταν….

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:13

   Κρινέλο, αν αναφέρεσαι σε εμένα, κοίταξε απλώς το προφίλ μου. Ειναι όλα εκεί.

   Μου αρέσει!

   • Χρυσή Τ.. permalink
    11 Ιουλίου, 2014 02:48

    Ποτέ μου δέν μπόρεσα νά καταλάβω αυτήν τήν ιστορία μέ τήν ανωνυμία..Δηλαδή άν εγώ βάλω ένα τυχαίο όνομα πχ Μαρία Παπαδοπούλου καί μιά άσχετη φωτό πού ψάρεψα από τό internet γίνομαι αυτομάτως επώνυμη;Στό internet κανείς δέν είναι επώνυμος άν δέν τό θέλει γιατί απλούστατα δέν είναι δυνατόν νά εξακριβωθούν τά στοιχεία ταυτότητος.Επομένως τό μόνο στό οποίο πρέπει νά εστιάζει κανείς είναι τά γραφόμενα τού συνομιλητή του.Όλα τά υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις..

    Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   2 Ιουλίου, 2014 21:15

   ..ΝΑ’σαι καλά φίλε που συντάσσεσαι μαζί μας και ΝΑΙ !!! φίλε IDIOT M έχεις απόλυτο δίκιο αυτό το τραγούδι πρέπει να γράφτηκε για την απάτη του αιώνα (Crime of the Century)! SINO-SORRAS-WOZNY MAFIA…

   «Dreamer» is track #5 on the album Crime of the Century. It was written by Hodgson, Roger / Davies, Richard.

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:14

   Πάντως εδώ σίγουρα δεν ταιριάζει το «The logical song».

   Μου αρέσει!

 15. Mario permalink
  3 Ιουλίου, 2014 10:22

  Πρόβλημα και στα καταπιστεύματα. Σύμφωνα με το Λαμπράκη υπάρχει κόλλημα να χρησιμοποιηθούν τα δις που κατέβηκαν από το καταπίστευμα

  Από Ομιλία Λαμπράκη ΓΕΡΜΑΝΙΑ 28-6-14 (πηγή http://alfeiospotamos.gr/)

  «Τα χρήματα αυτά έχουν πιστωθεί στον Ελληνικό λογαριασμό μέσω της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος. Έγινε γνωστό εδώ και 2 μήνες. Τα έργα για να ξεκινήσουν, αυτό εξαρτάται από τον δήμαρχο. Ο δήμαρχος τώρα πρέπει να πάει και να τα βάλει με τον τραπεζίτη και να του πει κοίταξε εδώ έχω 2,5 δισεκατομμύρια για τον δήμο μου γιατί δεν τα αφήνεις να φύγουνε; Και αν του πει δεν είναι εκείνο, δεν είναι το άλλο τότε πάμε στο δικαστήριο να τα βρούμε. Αν το πας στον δικαστήριο έχασες το παιχνίδι γιατί οι δικαστές είναι δικοί τους, η διαδικασία θα πάει 3 χρόνια, ο επόμενος δήμαρχος θα έρθει, όπως έγινε και στην Κρήτη.»

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   3 Ιουλίου, 2014 10:50

   Βάζει τους πολίτες να αλληλοτρώγονται στα δικαστήρια για τα μογγολικά καταπιστεύματα… Χέστης λοιπόν ο Λαμπράκης και επικίνδυνος πολύ.. όλα για την πάρτη του και την καλοπέρασή του… εκείνος όμως δεν πάει στους κολλητούς του τους τραπεζίτες γιατί φοβάται μην καταλήξει εκείνος στη φυλακή για την απάτη…βάζει τους άλλους να προωθούν τη δική του απάτη… και ότι κάτσει…κι αν δεν κάτσει ακόμη καλύτερα για αυτόν… παραμένει ελεύθερος και καλοπερνά εις βάρος των κορόιδων …εν τω μεταξύ πετυχαίνει και τον στόχο του να διχάζει τους Έλληνες πολίτες… ….

   Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   3 Ιουλίου, 2014 10:54

   τα ανύπαρκτα τρις …των ανύπαρκτων καταπιστευμάτων… που κατέβηκαν κιόλας στον ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ τραπεζικό λογαριασμό…. για πόσο βλάκες μας περνάτε? είστε ρεζίλιδες….

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    3 Ιουλίου, 2014 10:58

    … και φυσικά αν τελικά δεν πάρουμε τα τρις θα φταίει ο ….. δήμαρχος! πραγματικά υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τους πιστεύουν?

    Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   3 Ιουλίου, 2014 17:15

   Τώρα δηλαδή εξαρτάται από τόν Δήμαρχο καί όχι από τόν Ψώρρα;Αυτοί δέν μάς είχαν ζαλίσει μέ τούς μυστικούς κωδικούς πού κατέχει μόνον ο τρισάφραγκος τρισεκατομμυριούχος πού έχει βάλει ενέχυρο τήν τεράστια περιουσία(!) του καί μόνον αυτός μπορεί νά κατεβάσει τά..καταπιστεύματα;Αυτοί δέν έλεγαν ότι μέ μιά υπογραφή θά χ..στούμε στά Ευρώ;Αυτοί δέν κυκλοφορούσαν τά χαρτιά μέ τά εγκεκριμένα!! σχέδια γιά τά ..έργα πού θέλει νά φτιάξει ο κάθε Δήμος;Αλλά δέν φταίνε αυτοί..οι λοβοτομημένοι πού τούς πιστεύουν φταίνε καί δέν τούς έχουν πάρει ακόμη μέ τίς λεμονόκουπες.

   Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:15

   Mario, Plan B!!!

   Μου αρέσει!

 16. 4 Ιουλίου, 2014 02:36

  Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δρομοκαϊτειο:

  http://alfeiospotamos.gr/?p=7710
  http://alfeiospotamos.gr/?p=7733

  Μου αρέσει!

 17. kalliopi permalink
  6 Ιουλίου, 2014 23:50

  Σημαντικές αποκαλύψεις από τον ερευνητή κ.Γιάννη Λαμπρόπουλο, για την «Ομιχλοπαγίδα», και την υπόθεση end, στην εκπομπή «Ενεργός Πολίτης» του ράδιο Θήβα 97,5
  ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

  Μου αρέσει!

 18. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 00:24

  για το σωρρα αρχίζει από 1:27:40

  Μου αρέσει!

 19. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 03:43

  … ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ (ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ), που συμμετέχει στους ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ (athens jukebox κάθε Κυριακή βράδυ στις 8) του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ, ξεκαθάρισε τη θέση του για το σώρρα και την παρέα του… και δήλωσε κατηγορηματικά ότι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ότι γράφει ΚΑΙ βιβλίο για αυτή την οικονομική απάτη…ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Δυστυχώς ο ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ λέει ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα του την κατάσταση διότι είναι πολύπλοκη πολύ (ε-λ-ε-ο-ς)… τι άλλο θα ακούσουμε….δυστυχώς όταν είχε την ευκαιρία στην εκπομπή του Μπεξή να ζητήσει τις εξηγήσεις και να θέσει απορίες… ΔΕΝ το έκανε… και αφήσαν όλοι οι συντελεστές της εκπομπής τον σώρρα να παραμιλά να παραληρεί και να μονολογεί….αυτά είναι τα χάλια μας…

  εν τω μεταξύ έχει διαβάσει κάποιος από σας το περίφημο βιβλίο του Mitch Fatouros, με τίτλο «A PIG’S TAIL: Days of Hell with Dr. Lambrakis»? Θα με ενδιέφερε η γνώμη όσων το διάβασαν…

  Book Description

  Remember the name Lambrakis. As the Greek crisis unravels and the country is feverishly searching for a miracle, you will hear it. This book is about a band of international rogues headed by Dr. Lambrakis, a known convict and con-artist. It is based on court filings and it is all true ….Georgios Gialtouridis and Mitch Fatouros, two crusading activists for diametrically opposed causes and sworn enemies, had to bury their hatchets and join their intellects. They were fighting against time to save a country or two from embarrassment, in an insane web-based Transatlantic chase to stop a clandestine coup d’ etat in the financially strapped nation of the Hellenic Republic. Dr. Emmanuel Lambrakis was the front man of END, a gang of rogues with an insidious plan, claiming they had a chest of $2.8 trillion in U.S. bonds, ready to give loans to governments, starting with Greece, Cyprus and Alabama! Yes, ALABAMA! Were they for real, or was Dr. Lambrakis trying to destabilize the currency of the country that had taken him to task, the U.S. Dollar? And who was the CIA general Lambrakis had allegedly met in 2012? Did he have to quit his CIA post afterwards? A TRUE STORY, an international web based thriller from the acclaimed author of «GREEK AMERICAN PIMPS,» Mitch Fatouros.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   8 Ιουλίου, 2014 07:17

   Είναι στα υπόψιν Καλλιόπη!

   Μου αρέσει!

  • Στέλιος Ατράκης permalink
   4 Δεκεμβρίου, 2015 09:56

   Ο Χρήστος Κασταμονίτης δεν είναι ούτε δημοσιογράφος ούτε ειδικός με την ιστορία, την οικονομία, την γεωπολιτική επιστήμη! Έχει σπουδάσει απλά, πληροφορική στο Coventry (Αγγλία) την δεκαετία του 90, την εποχή εκείνη που πήγαιναν κατά χιλιάδες από Ελλάδα όλοι όσοι ήθελαν να βγάλουν ένα γρήγορο πτυχίο πληροφορικής! Κατα τ’ άλλα είναι ένας υπερφίαλος ψευτο-ερευνητής που λέει σε όλους ότι τα ξέρει όλα και δεν δέχεται ποτέ αντίθετες γνώμες ούτε να συζητήσει δημόσια, θεωρώντας ότι έχει το «αλάθητο» όπως ο Πάπας της Ρώμης. Έχει ο ίδιος πει σε ραδιοφωνικές ιντερνετικές εκπομπές του ότι έχει περάσει από την ΕΥΠ, παραμένει ενεργό μέλος της μέχρι σήμερα (εδώ γελάμε) και σήμερα δουλεύει «κάπου» στην Intracom του Κόκκαλη. Έτσι λέει. Καθημερινά όμως, πως γίνεται να δουλεύει κάθε μέρα οκτάωρα στον Κόκκαλη και να είναι 24 ώρες το 24ωρο συνδεδεμένος με το Facebook, να αναρτεί θέματα, να συνομιλεί με άλλους εκεί μέσα χρήστες και να παίζει οτιδήποτε flash game υπάρχει; Έχει κατα καιρούς επανειλλημένα πει χιλιάδες ανοησίες μα το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι θέλει να μας πείσει με κάθε τρόπο ότι είναι ερευνητής σπουδαίος και μεγάλης φήμης !!! Πως γίνεται όμως ένας ερευνητής όταν κλέβει και αντιγράφει θέματα των Ντέιβιντ Άικ, Έριχ Φον Ντένικεν, Ζακάρι Σίτσιν και άλλων ερευνητών του εξωτερικού και τα παρουσιάζει για δικές του αποκλειστικότητες;;; Δυστυχώς, ο χώρος της έρευνας στην Ελλάδα ήταν ανέκαθεν λίγο ή πολύ γεμάτος από τέτοια ανθρωπάκια που μόνο κακό έκαναν και καταλήξαμε σήμερα να μην έχει μείνει κανένας σοβαρός, κανένας αληθινός ερευνητής του αγνώστου και μεταφυσικού. Το μέλλον προβλέπεται ακόμα χειρότερο γιατί τέτοια άθλια άτομα σαν τον Κασταμονίτη επιμένουν να μας το παίζουν ερευνητές και να απαιτούν με θράσος να τους αναγνωρίζουμε και το «αλάθητο». Εμείς όμως, όχι. Σε τέτοια ποταπά ανθρωπάκια δεν θα κάνουμε ποτέ το χατήρι. Θα τους ελέγχουμε και θα τους ξεμπροστιάζουμε ανελλειπώς!

   Μου αρέσει!

 20. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 15:59

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ…
  ΔΙΑΘΕΤΕΙ (ΚΑΙ) ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!!!!

  ο σώρρας Ο Ε5 ανήκει στο Σώρρα και στον Λακεδαιμόνιο
  Fylakas Siopis

  Μου αρέσει!

 21. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 16:02

  ΣΧΌΛΙΟ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ

  Που πάνε οι δωρεές των πιστών της Σωρρολατρίας; Ποιός διαχειρίζεται το λογαριασμό της Eurobank 00260097480200558911 που υποστηρικτές και ΠΥΡΗΝΕΣ κάνουν καταθέσεις από όλη την Ελλάδα; Γιατί δεν δίνουν τα ονόματα και το καταστατικό της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ε4 (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ). Που είναι η έδρα της; Άλλη είναι η Ε4 και άλλη η Ε5 που διαφημίζει ο Σώρρας ότι είναι δική του; Γιατί ενώ έλεγαν στην αρχή ότι όλες οι κινήσεις του λογαριασμού θα ανακοινώνονται για να υπάρχει διαφάνεια,
  @ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
  @ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ;
  @ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;
  @ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
  @ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;
  @ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΖΗΤΑΝΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΜ;
  @ ΓΙΑΤΙ ΑΦΜ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ http://www.mec-electric.gr/contact;
  @ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΥΠΕΘΥΝΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;
  @ Ο ΑΦΜ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ; ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ; ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΜ;

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   11 Ιουλίου, 2014 02:57

   Καλλιόπη δέν νομίζω ότι εννοεί πραγματικά οπλικά συστήματα..Πρόκειται γιά μιά ακόμη από τίς φωτοβολίδες πού αμολάει μέ σκοπό νά εντυπωσιάσει τό αφελές ακροατήριο όπως ρόπαλα,όπλα,εργλεία κλπ..

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    11 Ιουλίου, 2014 07:18

    Πιθανότατα να το σύγχυσε με τα «χρηματοοικονομικά εργαλεία.»

    Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     11 Ιουλίου, 2014 12:12

     ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…ΠΑΝΤΩΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ….

     Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    11 Ιουλίου, 2014 15:15

    Γνωρίζεται καμία εγληματική οργάνωση που να μην διαθέτει όπλα?

    Η ομολογία αυτή του σώρρα σε συνδυασμό με τις απειλές κατά της ζωής και της περιουσίας ελλήνων πολιτών και την καθημερινή εξύβριση και με κάθε μέσο εξευτελισμό πλήθους ελλήνων συμπολιτών μας -που απλά τολμούν να διαφωνούν με αυτούς- ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Τα μέλη της οργάνωσης αυτής απειλούν τη ζωή ελλήνων πολιτών….Δεν σας απασχολεί καθόλου αυτό?

    Μου αρέσει!

 22. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 16:28

  Η Red Panther Ltd και η Αρχαία Τεχνολογία
  Fylakas Siopis

  Η Τράπεζα του Σώρρα στα Κατεχόμενα έγινε το 2012
  Fylakas Siopis

  Ομολογία Λαμπράκη για Red Panther Limited και Σώρρα
  Fylakas Siopis

  Τα ομόλογα έληξαν το 2009 αλλά δεν τα χρειαζόμασταν…
  Fylakas Siopis

  Η Τράπεζα του Σώρρα στα Κατεχόμενα έγινε το 2012
  Fylakas Siopis

  Αρτέμης Σώρρας: Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θά
  Fylakas Siopis

  Σώρρας (ΑΝΤ1): Αν σας πω θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι
  Fylakas Siopis

  Ο Σώρρας είναι πάνω από τον Πούτιν και τον Ομπάμα…
  Fylakas Siopis

  Ο Σώρρας υπηρέτησε στην αεροπορία, 25 χρόνια επικίνδυνες
  Fylakas Siopis

  Μου αρέσει!

 23. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 17:07

  Ο Σώρρας παραδέχεται σχέση με τους απατεώνες της OITC
  Fylakas Siopis

  Ο Λαμπράκης μιλάει για Wozny, Ρήνο, Γιαλτουρίδη
  Fylakas Siopis

  ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουν 2014
  «Στην αρχή λέει ότι δεν έχει σχέση ο Wozny και στο τέλος ότι έχει!!! Αρχικά ο Μανωλιος κάνει αβαβα την ερώτηση για το Wozny και επιτίθεται στο Ρήνο και στο Γιαλτουρίδη ότι δουλεύουν για τον George Sorros!!!!!!!!!!! Και μετά λέει ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση έβαλε τον απατεώνα Wozny υπεύθυνο για την έκδοση των ομολόγων… ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ WOZNY ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. Μόνο που στο χαρτί που έδωσε στο ΤΧΣ το όνομα του Wozny έχει και όχι του Σώρρα…ΕΛΕΟΣ ΡΕ!»

  ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ Κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟ
  «Και πως θα ερχόμουν στο δικαστήριο κ. Λαμπράκη. Θα χτυπούσα την πόρτα επειδή είδα φως ή νομίζεις όποιος θέλει μπαίνει μέσα; Γιατί τα λες αυτά; Στα δικαστήρια πάνε μάρτυρες όποιοι ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ με επίσημη ΚΛΗΣΗ.
  Θα σου πω εγώ τι πολεμάω: Διεθνείς απατεώνες που έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ανεξάρτητα κράτη μέσα σε κράτη. Με αυτούς έχετε σχέσεις και από αυτούς παίρνετε πλαστά χαρτιά. Και μην ξεχνάς τη γραπτή επικοινωνία μας το καλοκαίρι 2011… Με μένα μιλούσες, όχι με τον Απόλλωνα.
  Καλή τύχη σας εύχομαι και δεν είναι στόχος μου να πάτε φυλακή. Αυτό το καταφέρνετε μόνοι σας.»

  Μου αρέσει!

 24. 7 Ιουλίου, 2014 18:47

  Μπράβο kalliopi που τ’ ανεβάζεις!

  Μου αρέσει!

 25. kalliopi permalink
  7 Ιουλίου, 2014 22:40

  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΘΕΑΤΟΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΝ
  17.4.2013
  ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6

  ΕΚΠΟΜΠΗ
  http://kiwi6.com/file/22m0bj0tu1

  ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ 41:58

  «…ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ! …. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

  Μου αρέσει!

 26. 8 Ιουλίου, 2014 15:20

  Ενας ταραμένος που το γύρισε στην αρχαιολατρεία και τον αψυχολόγητο εθνικισμό που χρησιμοποιεί την συνομωσιολογία για να ταράξει παραπάνω τους ήδη ταραμένους Νεοκυπραίους που πιστευκουν σε εξωγηινους,κακους εβραιομασονους,σκοτεινα σχεδια της νεας ταξης,προσπαθειες του σατανικου prio και του δντ να υποταξουν την αρεια ελληνικη ψυχη.Τουτα πιστεφκουν τα οταν δεν παραθεριζουν Αγια Ναπα τζαι Πρωταρα.

  Μου αρέσει!

 27. ελλξνας αφυπνισμενος ενεργος συμμετεχων permalink
  8 Ιουλίου, 2014 20:55

  με ενα εγκληματια οπως λες κανεις δεν ασχολειται ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΙΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ;; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΤΟΝ ΙΓΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ). ΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΡΕ!!!

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   9 Ιουλίου, 2014 07:59

   Το δικαστήριο αναγνώρισε πως μέσα σε ένα ψυγείο υπάρχει μια μπουκάλα με ετικέτα ενός πολύ καλού κρασιού.

   Μένει να το δοκιμάσουμε τώρα.

   Αντιλαμβάνεσαι; (Αμφιβάλλω).

   Μου αρέσει!

 28. Χρυσή Τ.. permalink
  8 Ιουλίου, 2014 21:49

  Η Red Panther ltd στήν οποία ανήκει τό ποσόν σύμφωνα μέ αυτά πού οι ίδιοι κατέθεσαν στό δικαστήριο καί όχι στόν Σώρρα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ από τό 2011 αφυπνισμένε!Τό «πληρεξούσιο» υπογράφηκε ΑΦΟΥ είχε κλείσει!Καί αυτά πού είναι κατατεθειμένα στόν Ελληνικό λογαριασμό είναι κάτι παλιόχαρτα τά οποία η εν λόγω εταιρεία-μαϊμού απέκτησε από τόν γνωστό παλαβό πρώην δικηγόρο S.L.Wozny.Υπάρχει κανείς πού μπορεί νά πιστεύει ότι τό Αμερικανικό ΥΠΟΙΚ μπορεί νά σχετίζεται μέ τέτοια «ομόλογα»;Άντε ξυπνάτε καί μάθετε νά βλέπετε πιό πέρα από τήν μύτη σας..

  Μου αρέσει!

 29. mario permalink
  10 Ιουλίου, 2014 14:07

  http://alfeiospotamos.gr/?p=7915

  Ο Σώρρας προσφέρει λεφτά γι αποπληρωμή προσωπικών δανείων… ξεφύγαμε

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   10 Ιουλίου, 2014 15:34

   Μάριε, να το αντιγράψουμε εδώ, μπας και χαθεί μια τετοια ευκαιρία!

   ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ:

   Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΤΕ 100% ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

   ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο-Λ-Α ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.

   ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΘΩΣΕΤΕ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΚΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑ 2% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ.

   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΟΣΗ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

   ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ.

   ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ.

   Μου αρέσει!

   • Ανώνυμος permalink
    10 Ιουλίου, 2014 15:47

    να καταγράψουμε και τη συνέχεια…

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

    [ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

    Εξυπηρετείται και ο επαγγελματικός κόσμος του δήμου. Η συμμετοχή λοιπόν όλων και η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος αυτουνού του ειδικού ταμείου δηλαδή του ειδικού σκοπού και πρέπει να δημιουργήσει τα έργα είναι να συμμετέχουνε αναγκαστικά μόνο και πρώτα οι δημότες θα πρέπει πρώτα κάτι να μην υπάρχει μέσα στο δήμο για να το πάρουμε από αλλού για να προχωρήσει η κατασκευή των έργων. Μέσα σε αυτό το κομμάτι που χρηματοδοτεί και όλους του επαγγελματίες άτοκα έχει την δυνατότητα και τους συμμετέχοντες επαγγελματίες αλλά και όλους δημότες να τους χρηματοδοτήσει με εντολή του δημάρχου άτοκα το ταμείο ειδικού σκοπού.

    ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ – ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

    Κατά αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει και άρση των βαρών που έχουν από τις τράπεζες δηλαδή το οικονομικό βάρος προς τις τράπεζες που έχουν από δάνεια οι πολίτες να αρθεί με εντολή του δημάρχου. Και πως δουλεύει αυτό θα σας πω δυο λόγια, δίνει εντολή ο δήμαρχος και λέει επειδή έχω ανθρωπιστική βοήθεια να εκτελέσω, έχω και κοινωνικές παροχές να εκτελέσω επειδή μου δίνει το δικαίωμα και το πρόγραμμα και ο νόμος να συμμετέχω ενεργά στο να έχει ο πολίτης κατοικία αντί να τους φτιάξω σπίτια όσοι έχουν πρόβλημα με την τράπεζα και τους έχει κατασχέσει το σπίτι. Δίνει εντολή στο ταμείο ειδικού σκοπού και τους λέει πήγαινε αγόρασε το δάνειο από την τράπεζα, πάρε τις υποθήκες εσύ ταμείο ειδικού σκοπού – προσέξτε όχι ο Σώρρας για να πουλήσει το δάνειο ή να το δώσει σε άλλη τράπεζα αλλά το ταμείο ειδικού σκοπού που δουλεύει υπέρ του δήμου και των δημοτών – αγόρασε όλα τα δάνεια λοιπόν, πάρε τις υποθήκες, σταματάς (τράπεζα) να κυνηγάς τον κόσμο, το ταμείο εσύ κρατάς τις εξασφαλίσεις που έχουνε δώσει στην τράπεζα και τους γυρίζεις τα δάνεια όλα σε άτοκη αποπληρωμή έως 35 μέχρι και 40 και 42 χρόνια και θα τους δώσεις 2 ή 3 χρόνια περίοδο χάριτος και θα επιστρέψουνε πίσω μόνο το κεφάλαιο άτοκα. Αυτό αυτομάτως είναι το μεγαλύτερο ευεργέτημα για όλους τους δημότες διότι όταν έρχεται κάποιος και σου πληρώνει το δάνειο σταματάει η τράπεζα να σε κυνηγάει. Στο γυρίζει άτοκο έως 35, 40, 45 χρόνια, ταυτόχρονα το ίδιο μπορεί να γίνει και με όλες τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε δημότης, δηλαδή χρωστάει στην εφορία έρχεται το ταμείο και του τα πληρώνει και τα αποπληρώνει στο ταμείο άτοκα χωρίς προσαυξήσεις και με περίοδο χάριτος 2-3 χρόνια.

    Γιατί πρέπει να μεσολαβήσει η περίοδος χάριτος; Διότι από τη στιγμή που τα χρήματα είναι καταπιστεύματος και είναι όλοι δικαιούχοι και πρέπει όλοι να απολαύσουνε και να αποκατασταθούνε και πρέπει να μηδενιστεί η ανεργία, δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα αυτό πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα 1, 2, 3 χρόνια. Αυτό το διάστημα δίνεται περίοδο χάριτος. Από κει και πέρα συμμετέχοντας ο καθένας στα έργα είτε ως προμηθευτής είτε σαν συνέχεια ως υπάλληλος του δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις απολαβές που θα πάρει από τα έργα ή από τον μισθό που θα παίρνει από την συμμετοχή του ως φυσικό πρόσωπο στην λειτουργία για την επάνδρωση του κάθε έργου, θα πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό άνευ τόκων και να ξεχρεώνει την υποχρέωση που είχε για να επιστρέφουνε και τα χρήματα στο ταμείο. Αλλά όλα αυτά άτοκα, δηλαδή σταματάει κάθε δίωξη από εφορία, από ΙΚΑ, από τράπεζες, γιατί έρχεται το ταμείο ειδικού σκοπού και τους τα αποπληρώνει και οι δημότες αποπληρώνουνε την υποχρέωσή τους έως και σε 45 χρόνια, ατόκως και με 2-3 χρόνια περίοδο χάριτος. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό ευεργέτημα προς τους ανθρώπους, τι να πω. Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο μεγάλο είναι. ]

    Μου αρέσει!

   • Χρυσή Τ.. permalink
    10 Ιουλίου, 2014 21:07

    Κάτι σάν τόν Κωτσόβολο δηλαδή..

    Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   11 Ιουλίου, 2014 21:19

   Εγώ πάντως καλού κακού πέρασα από τήν τράπεζα καί ρώτησα άν ένας κοντός κύριος κάπως σκούρος μέ κοιλιά,μούσι καί μαύρο πρακτορικό γυαλί πέρασε καί μού πλήρωσε αυτά πού χρωστάω αλλά τίποτα..ακόμη τά χρωστάω.. καί ακόμα γελάνε στήν τράπεζα..

   Μου αρέσει!

 30. kalliopi permalink
  10 Ιουλίου, 2014 15:54

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ :

  ΑΦΟΥ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.»

  Α) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ «Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ Π-Ρ-Ω-Τ-Η ΦΑΣΗ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο-Λ-Α»?

  Β) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΛΙ (??????) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ?

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   10 Ιουλίου, 2014 15:59

   Καλλιόπη ο ορθολογισμός σου άρχισε να γίνεται ενοχλητικός 🙂

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    10 Ιουλίου, 2014 17:05

    … ο σώρρας λέει προδότες όσους πολίτες και πολιτικούς δεν τον πιστεύουν και αρνούνται να υπογράψουν δήλωση συμπαράτασης… προκειμένου να σωθεί η χώρα με τα ανύπαρκτα δανεικά από τις πολλές και διάφορες μογγολίκές ‘τράπεζες» καταπιστευμάτος… κάνει δε μηνύσεις για εσχάτη προδοσία μόνο κατά των πολιτικών που έχουν βουλευτική ασυλια, όχι γιατί μας βάλαν στο ΔΝΤ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ), όχι γιατί παραχωρούν εθνική κυριαρχία και ξεπουλούν τη χώρα, ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ……… Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ…. ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΗΝΥΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…. ……………………..

    …………………………ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ… ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ???? ….ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ???? … Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ε5?????

    Μου αρέσει!

 31. kalliopi permalink
  10 Ιουλίου, 2014 16:03

  για να δούμε και σε ποιόν θα πάνε οι υποθήκες μας:

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!
  END Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!
  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ υπο σκιαν

  Μου αρέσει!

 32. kalliopi permalink
  11 Ιουλίου, 2014 02:04

  Μου αρέσει!

 33. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 01:19

  Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ απαντά στα ζόμπι που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε …
  networkedblogs.com/VHKFc –

  Μου αρέσει!

 34. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 01:56

  ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΩΡΡΑ – Παράπονα Ρόδου
  parapona-rodou.blogspot.com/2014/01/end.html

  Νέα Τάξις Πραγμάτων «555»: ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο …
  neataxi555.blogspot.com/2013/…/blog-post_1207.ht.

  Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα;
  ἀσυδοσίες, καταγγελίες, παλαιά καὶ νέα τάξις by Φιλονόη Πόντου

  Μου αρέσει!

 35. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 03:16

  «Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να επισημανθεί από τα 50 λεπτά του βίντεο της εκδήλωσης που είχαμε την υπομονή να παρακολουθήσουμε είναι το ύφος του Αρτέμη Σώρρα.

  «Κάποιος κάνει το Θεό με ένα laptop και θα του κόψω τα χέρια», είπε σε ένα σημείο.

  Σε ένα άλλο, επιτιθέμενος κατά των δημοσιογράφων και bloggers που επικρίνουν την οργάνωσή τους και τον ίδιο, είπε πως «κάποια στιγμή πρέπει να τους επικηρύξω».

  Κάποιος πρέπει επειγόντως να τους μαντρώσει αυτούς τους τύπους, γιατί γίνονται επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια. Ορισμένοι αναγνώστες μου έστειλαν emails που στέλνονται από τους «σωτήρες» σε άτομα που τους αμφισβητούν. Βρίζουν τον κόσμο ως προδότες, τους απειλούν ότι «θα τους κανονίσουν οι πραγματικοί Ελληνες» και τέτοια…

  Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει επικίνδυνη στροφή και δεν αρκεί να γελούμε και να τους κοροϊδεύουμε»

  Πηγή: END – ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ – ΣΩΡΡΑΣ: Δεν απαντούν σε κανένα ερώτημα – RAMNOUSIA

  πάρα πολύ καλό άρθρο και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

  Μου αρέσει!

 36. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 03:31

  Μάτσης σε ρόλο διαμεσολαβητή με τους …σωτήρες …
  http://www.sigmalive.com/news/politics/529733

  Σώρρα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα | Άρθρα | Protagon
  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id..

  βομβα μεγατονων!!! με τουρκους επιχειρηματιες συνεργαζεται ο
  http://www.katohika.gr/…/me-tourkous-epixeirimaties-siner...

  Μου αρέσει!

 37. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 06:33

  ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ
  αλφειος ποταμος

  Α. Βαλσαμάκης: Στο σημείο αυτό Πρόεδρε πρέπει να γίνει μία διευκρίνηση ύστερα από αρκετές ερωτήσεις που έχουμε δεχτεί… Το “χουμε απαντήσει, αλλά θα ήθελα να μπεις στον κόπο να απαντήσεις εκ νέου.

  «Ρωτάνε τί ακριβώς συμβαίνει με τη λήξη των ομολόγων τον Αύγουστο. Έχουμε πει ότι τα ομόλογα που λήγουν τον Αύγουστο απ” ό,τι λέει το συμβόλαιο, ανανεώνονται, παίρνουμε τους τόκους και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται σαν ομόλογο. Αυτά που αφορούν την Ελλάδα τα 600, αυτά δεν ανήκουν πλέον στην ιδιοκτησία του Αρτέμη Σώρρα. Αυτά είναι θέμα του Ελληνικού Δημοσίου. »

  .»………………………….
  Τα Ομόλογα και πάλι επαναλαμβάνω: από το 1921 οποιαδήποτε υποχρέωση του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής ισοδυναμεί με υποχρέωση της Federal Reserve. Γι” αυτό, αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθούν να τα βάλλουν με τον Ελληνισμό και τον Οργανισμό E.N.D., όπως ο κ. Ρήνος, ο κ. Γιαλτουρίδης κι όλα αυτά – η μεγάλη απάτη την οποία προωθούν είναι ότι δεν σας λένε – ίσως και να μην το ξέρουν οι άνθρωποι γιατί είναι χαμηλής στάθμης πράκτορες – ίσως και να μην το ξέρουν ότι δεν υπάρχει Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής. «

  Μου αρέσει!

 38. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 06:45

  ενα πολύ καλό κείμενο που το διαβάζω για πρώτη φορά… τελικά υπάρχουν ακόμη έλληνες με δυνατά μυαλά… όχι μόνο πρόβατα και λοβοτομημένοι…
  ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ
  Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014
  Υπόθεση Σώρρα, τελική αποτίμηση

  Μου αρέσει!

 39. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 06:52

  Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΑ !! ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ;

  Μου αρέσει!

 40. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 17:05

  ένα τραγούδι που μου αρέσει και μου δίνει κουράγιο και ελπίδα!
  ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ

  ΛΑΕ ΜΗ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ – YouTube
  http://www.youtube.com/watch?v=ba9_TYUvBHY

  Μου αρέσει!

 41. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 19:03

  Ο κύριος Ρήνος Ελευθέριος απαντά στον κύριο κ.Πισσούριο …
  http://www.arxaiaithomi.gr/…/ο-κύριος-ρήνος-ελευθέριος-α...

  Μου αρέσει!

 42. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 19:23

  ιστολογιο THEWHISTLEBLOWERS I

  ARTEMIOS SORRAS
  STEPHEN LOUIS WOZNY: DISBARRED LAWYER IN USA + HIS IBOEs DECLARED JUNK BY USA TREASURY

  STEPHEN LOUIS WOZNY
  SACHER & BELLO UG (Germany) ENGAGED WITH ANTONIO JOSE DA SILVA MOREIRA + TRAN HOANG AN + FRAUDULENT 2014 IBOE DOCUMENTS

  EMMANUEL LAMBRAKIS
  STEPHEN LOUIS WOZNY: DISBARRED LAWYER IN USA + HIS IBOEs DECLARED JUNK BY USA TREASURY

  Search results for red panther limited (1)
  MICHAEL C. RUPPERT: CAREER LAW ENFORCEMENT, AUTHOR, INVESTIGATIVE JOURNALIST, WHISTLEBLOWER FOUND APRIL 13, 2014 SHOT IN HEAD AT HOME

  Μου αρέσει!

 43. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 19:54

  Discipline Notice – Stephen L. Wozny
  WSBA Bar#: 9138 Member Name: Stephen L. Wozny
  Action: Disbarment Effective Date: 09/11/2003
  RPC: 3.1 – Meritorious Claims and Contentions
  3.5 – (prior to 9/1/2006) Fairness to Opposing Party and Counsel
  8.2 – Judicial and Legal Officials
  8.4 (d) – Conduct Prejudicial to the Administration of Justice
  8.4 (l) – Violate ELCs
  8.4 (n) – Conduct Demonstrating Unfitness to Practice Law
  Discipline Notice:
  Description: Stephen L. Wozny, WSBA No. 9138, admitted 1979, of Longview, was disbarred effective September 11, 2003, by order of the Washington State Supreme Court following a hearing. This discipline was based on his conduct in 2001 and 2002 demonstrating unfitness to practice law.
  Mr. Wozny represented clients in an appeal. During 2001 and 2002, Mr. Wozny personally delivered case pleadings to the presiding judge’s residence on four occasions. On one occasion, he arranged for substituted service of case pleadings on the judge’s wife at their residence. Mr. Wozny also called the judge at his residence arguing for a stay of the appeal proceedings. In March, 2002, Mr. Wozny filed a “pre indictment” notice and pleadings requesting removal of several judges for “bias, prejudice and criminal acts against Stephen L. Wozny.” In later pleadings, Mr. Wozny alleged that some of the judges were participating in racketeering schemes and other crimes. In August 2002, Mr. Wozny filed a civil complaint for libel against the judge assigned to the clients’ appeal, seeking $1,032,750,000.00 in damages. In January 2003, the complaint was dismissed and CR 11 sanctions were imposed against Mr. Wozny for filing a frivolous complaint.
  Mr. Wozny’s conduct violated: RPCs 3.5(a), prohibiting seeking to influence a judge by means prohibited by law; 3.5(b)prohibiting ex-parte communication with judges, except as permitted by law; 3.5(c), prohibiting conduct intended to disrupt a tribunal; 3.1, prohibiting bringing unmeritorious proceedings; 8.2(a), prohibiting making false statements about the qualifications, integrity or record of a judge; 8.4(d), prohibiting conduct prejudicial to the administration of justice; 8.4(l), requiring lawyers to comply with the ELCs; 8.4(n), prohibiting conduct demonstrating unfitness to practice law.
  Thuy N. Leeper and David Goodnight represented the Bar Association. Mr. Wozny represented himself. David A. Thorner was the Hearing Officer.

  The discipline search function may or may not reveal all disciplinary action relating to a lawyer. The discipline information accessed is a summary and not the official decision in the case. For more complete information, call 206-727-8207.

  πηγή: myWSBA
  Washington State Bar Association

  Μου αρέσει!

 44. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 20:24

  Office of International Treasury Control – Wikipedia, the free …
  en.wikipedia.org/wiki/Office_of_International_Treasury_Control

  Swissindo – Mr Sino King of Kings ??
  Posted on January 30, 2014
  Removing the Shackles
  VITALLY Important information about SwissIndo- more to come

  KingofKings

  Please take note of this! THIS is VITAL information that people need to know and understand. I am pulling together some more information this evening and will post it in the next few hours. Please share this information!!!

  https://www.facebook.com/notes/linda-bee/letter-of-resignation-from-un-swissindo-by-pieta-morgan/10152586833573986
  Letter of Resignation From UN SwissIndo by Pieta Morgan

  28 January 2014 at 08:02

  The following is a copy of a Letter of Resignation from the UN SwissIndo submitted by Pieta Morgan. This is being shared with the permission of Pieta who desires this information be known worldwide. Please feel free to share or tag anyone you feel may benefit from this information or can disprove her claims.

  26th Of January 2014

  Dear Ross,

  Thank you for your time the other night, it was nice to catch up with you and smooth things between you and I.

  I take my Oath and Bond to uphold the OPPT UCC filings very seriously and firmly believe that all steps must be taken strictly within the confines of the UCC filings. I was so excited to be assisting in ensuring that humanity is freed from rule and government (mind control) as per the filings, and ecstatic that all were to blessed with abundance, and to be part of the solution for humanity and our Mother Earth, a completely new way to BE, a truly consensual system, where no way of living is forced upon another.

  At the beginning of my time with Swissindo I was told that Mr Sino had sworn and oath and bond to the people and Mother Earth, and that his plan was to honour the filings, agreeing that they were in fact international law and the CVAC system was the way to move forward. Our conversation the other night did not answer the questions I had, and as you said, you don’t know all the answers either, and they have appointed you emperor. The things I was told were facts in the beginning of my time with the delegation have been changed.

  It has never been my intention to cause embarrassment to Mr Sino or any of the delegates, and my only intention is to see humanity free of all rulers and fetters, to be abundant, live in good health,and live in peace.

  My concerns about the project are as follows:

  1. On my diplomatic papers it mentions the New World Order, I am aware the NWO is a long time plan by those of the ‘dark’ for one global government. Of course this concerns me greatly. I have read an article by Paula stating that Mr Sino’s plans would effectively ‘defang’ the NWO, this article was made public, and either Paula had no idea what Mr Sino’s plan was or her article was a deliberate deception.

  2. Mr Sino’s identity is not clear. I was at one point told that Mr Sino was channelled by Mr Soegihartonotonegoro, and that Mr Sino was not in a human form, this information came to me from a person within the delegation that speaks the Indonesian language and that has met Mr Soegihartonotonegoro personally, and yet you told me on the phone that Mr Sino is Mr Soegihartonotonegoro.

  3. One of our Australian delegates has brought into Australia Chinese currency printing plates, and when I asked you about it you said that the Chinese currency will be the new world standard currency. When I heard that I realised that this project could potentially be a Global Chinese military take over.

  4. You told me that Mr Sino is the king because he is of the Illuminati bloodline.

  5. Mr Sino has exempted himself of the filings, declaring himself ‘King of Kings’, on the basis that he has provided remedy, being the gold. He is absolutely disregarding the UCC filings with regard to hierarchy and separation as he has also appointed Queens, Kings, Emperors, Prime Ministers and CEO’s to rule, globally. The filings stand internationally as law. And, with respect, he is not above the filings, unless he can rebut them, which of course can only happen if he has the verifiable signature of the Creator/Source/God, stating he has the right to rule over humanity. He has essentially caused great separation.

  6. It concerns me greatly that the Pentagon and the White House are involved in this project, as with the Jesuits, and it concerns me that we, the delegates were asked to cooperate with them. These people have enslaved humanity for centuries, and yet we’re allowing them to have input into the new system we’re creating.. that’s madness, or, it’s a plot against humanity, and my belief is that as it stands, it’s the latter.

  7. Lack of transparency and lack of proper language translation. The lack of actual documentation regarding any of the plans for our projects for humanity, means the delegation have no clue what’s going on and exactly what it is they are agreeing to. The one answer we have received is that “We’ll find out in Cirebon”. This is not acceptable.

  8. You told me that anyone who causes a scene to disrupt the proceedings in Cirebon would not come home. You asked me not to “streak the cricket match”. I took this as a threat and take it very seriously.

  9. I am confused as to what it is I would be required to do when attending the Cirebon ceremony as there is literally no information supplied.

  10. If I am required to sign off on a global take over I could not participate, and if I did so I would be committing treason against my brothers and sisters of Earth. I am here completely to serve humanity and represent the people and in doing so I will not sign anything I cannot ethically or lawfully agree to.

  11. I am wondering why it is that the delegates have not been paid for the time and effort they’ve put in with regards to the CVAC proposals and meetings, as per the agreement. I have sent a letter asking where our funding was, and yet again, there was no reply, at all.

  12. I am concerned that so much money is being spent on the ceremony while people all over the world are starving.

  13. I’m concerned that the other delegates, including yourself, believe that they are doing the right thing for humanity just because they’ve been told it’s the right thing, and because they have kind hearts they would do anything to help humanity. But without all the facts how can you know? You can’t. This could be the biggest corporate take over in history, and we literally have no idea what it’s all about. We’re told it’s for the good of humanity, but no real proof. No disclosure.

  14. I am concerned that we could be aiding a global Muslim take over, of course that is completely unfounded, it is just a concern to me because of all the speak of Allah from Mr Sino, and the Indonesian delegates, and the fact they openly speak about the one true ‘God’. I do not have a problem at all with kind hearted Muslims, but I do have a problem with any religion being forced on humanity. The New World Order plans were apparently to have a one world religion, this has been well known. I cannot agree to that, it would be unlawful.

  15. The latest law ‘system’ that has been suggested by Gary Simon’s AKA Jagamara and approved by Mr Sino, the ‘three tiered system’ is further proof to me that this is a criminal venture designed to further enslave humanity.

  16. Gary Simon’s involvement in itself concerns me considering his back ground and shady dealings of which you were aware when he was voted in and did not disclose to the other delegates. That is the reason Sean and I did not vote for him. He allegedly has a history of manipulation and has allegedly attempted to access funds that belonged to the tribal people of Australia without the permission of the Tribal Elders. I am also concerned with the fact you refused to disclose this information to the other delegates, even when I asked you to just before it went to vote. When Sean and I were asked by Phil why it was that we didn’t vote for Gary, we were quickly shut down by Rena.

  As you can see there are too many unanswered, important questions, too many concerns, and too many deceptions for us, Sean and I, to proceed as things are. Until Mr Sino agrees with pure intent to honour all of the filings, renounce his alleged ‘kingship’, and until the delegates are able to truly represent humanity according to the filings, with regard to the CVAC systems, we will not be attending the Cirebon ceremony, we will not be signing away humanity’s freedom, and we will not consent to or allow a global Chinese takeover, as long as it is in our power.

  In the interest of transparency, we have recorded the conversation you and I had regarding my involvement in the Swissindo delegation, for my own records, and protection, and this may or may not be made public. If it is made public, we will do our utmost to protect the identity of those whom you mentioned in the recording, to the best of our ability.

  May the truth set us free.
  Kind Regards,
  Pieta Morgan

  ΠΗΓΗ: ΤHE ONE PEOPLE

  Μου αρέσει!

 45. kalliopi permalink
  12 Ιουλίου, 2014 20:27
  αλφειος ποταμος Breaking News! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 11/3/2014 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΕΙΔΩΜΕΝ… Posted by Πλάτων Πισατίδης at 16:51 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ Add comments Tags:Αποκαλύψεις, Καταπιστεύματα, Νέμεσις, Οικονομία, Παγκοσμιοποιητές Μαρ 152014 516159-newego_LARGE_t_1101_53789592 Breaking News! Στην τελετή νωρίς από την 11η Μαρτίου 2014, ανακοινώθηκε ότι η συμφωνία υπεγράφη επισήμως για την απελευθέρωση του πλανήτη για τις ακόλουθες συνολικές πληρωμών και νέας χρηματοδότησης των κρατών όλου του κόσμου. ………………………………… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Του Προέδρου των Ηνωμένων Εθνών Swissindo World Trust International Orbit Sugihartonotonegoro ST , η οποία υπεγράφη με το ΛΑΟΣ ( προεδρικό γραφείο αντιπροσωπείας ) για την απελευθέρωση της εντολής πληρωμής 1:11 για τη διοχέτευση της βοήθειας προς 253 χώρεςRE – EVOLUTION του παγκόσμιου πολιτισμού άρχισε 11 Μαρτίου 2014 , αρχής γενομένης με τις αλλαγές στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα .Με την έναρξη της Εντολής Πληρωμής Προγράμματος 1-11 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΣ κόσμο » ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ » N0.A5.AAAA A -303-333-742-42 Διεθνής συναλλαγή Παγκόσμια Τράπεζα Ίδρυμα το 1997 για το 2014 :ΕΚΘΕΜΑΤΑ AB SEMAR SUPER SEMAR ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1-11 ALPHA OMEGA Ιδιοκτήτης και Ελέγχου Διεθνής χαρακτήρας της κοινοπραξίας WORLD SWISSINDO TRUST INTERNATIONAL ORBIT Z1 Οικονομικές ΚαταστάσειςMSPTD – υπερδυνάμεις του MULTI PRASASTY TRUSTY DYNASTY ΑΠΟ ΦΟΡΕΑΤΟ ΝΕΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ SKY ΓΗΣTHE BIG FIVE ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ δεχόμενος μεταβίβαση ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ Διαθήκης ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΕ 243 ΧΩΡΕΣ11 Μαρ 2014 είναι η πιο σημαντική στιγμή για τον κόσμο και όλα τα όντα στο σύμπαν και μια νέα ιστορία μιας μακράς ιστορικής διαδρομής της Γης Nusantara πρόωρης λήξης . η πραγματική γέννηση των αλλαγών και να επιστρέψει ένα παγκόσμιο New World Order System .Εντολή Πληρωμής 1-4 απόδοση του όλου συστήματος είναι η πύλη μια νέα παγκόσμια τάξη στην οικονομική κυβέρνηση . Η στιγμή Πληρωμής 1-11 είναι ένα σύμβολο της αλλαγής σε όλο τον κόσμο στην έννομη τάξη της βασικής έννοιας από τα κύρια σημεία του ΟΗΕ SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT στην έννοια της καθολικής NEO ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ SKY EARTH . Re – κανονίσει το σύστημα στην ευημερία , τη δικαιοσύνη, την απαραίτητη φυσική ισορροπία σύμφωνα με τη θέληση του δημιουργού , και σύμφωνα με τη Διακήρυξη του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του 1948 . Με κύριο πρόγραμμα : 1 . το ρυθμιστικό σχέδιο 2 . το Master Plan Key 3 . Ανθρώπινα Υποχρεώσεις 4 . Η καταβολή της ποσόστωσης έως 253 State του κόσμου . 5 . Εξάλειψη του χρέους της χώρας . 6 . Εξάλειψη του χρέους ανά άτομο . Η στιγμή 11 του Μαρτίου του 2014 είναι μια στιγμή μεγάλης σημασίας και ευτυχία για την ανθρωπότητα στον κόσμο , να εξαλειφθεί η στιγμή του ανθρώπου δουλεία και απελευθερώνοντας το δεσμεύω τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων . Αυτή είναι η πραγματοποίηση της υπόσχεσης του Θεού ως δημιουργού . Εκδήλωση της συμπόνιας για να δοξάσει και σεβάσμια γείτονα . Καλώς ήρθατε στη νέα παγκόσμια τάξη του ΟΗΕ SWISSINDO με τη μορφή ΤΟ ΝΕΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ SKY EARTH . Είμαστε όλοι ένα. Είμαστε όλοι το ίδιο . Είμαστε όλοι αδέλφια ως αισθανόμενα Θεό . υπεγράφη επίσημα να απελευθερώσει τα ακόλουθα συνολικά πληρωμών εκ νέου χρηματοδότηση ……………………………………………….. Here’s the approximate translation from the indonesian newspaper : 11th March 2014 – SEMAR SUPER SEMAR – a historic day for Indonesia and the world. MR. A1.SINO.AS.S»2″.IR.SOEGIHARTONOTONEGORO.ST Chairman United Nations Organisation (pictured below) signed into history the launch of payment Order 1-11, beginning with the global financial system changes. With the launch of the Program Payment Order 1-11 INDONESIA WORLD LIGHTHOUSE » DECLARATION OF TRANSACTION » N0.A5.AAAAA -303-333-742-42 International Institution Transaction World Bank 1997 for 2014 : Exhibits AB SUPER SEMAR SEMAR PAYMENT ORDERS 1 -11 ALFA OMEGA Owner and Control Consortium Internationality ORBIT INTERNATIONAL TRUST WORLD SWISSINDO Z1 Financial Accounts MSPTD – MULTI SUPER POWER PRASASTY TRUSTY DYNASTY BY GRANTOR NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH THE KINGDOM OF THE BIG FIVE Continent AND GRANTEE LAO PEOPLE “S DEMOCRATIC REPUBLIC OF TESTAMENTARY DEPOSITION OF INTERNATIONAL TO 253 COUNTRIES March 11, 2014 is the all- important moment for the world and the entire universe and it’s creatures and a new history of a long journey in the archipelago, the historical beginning of the end and changes in real rebirth of a new world global order system. Payment Order 1-11 is the gate implementation of the entire financial system to the new Global Government order. Payment Moment 1-11 is a symbol of change all over the world legal order in the basic concepts of the main points of UN – ORBIT INTERNATIONAL TRUST WORLD SWISSINDO to the universal concept of NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH . Re-organize the system for prosperity, justice, balance essential nature at the will of creator as well as in line with the UN Declaration of Human Rights 1948. With the main program : 1 . Master Plan 2 . Key Master Plan 3 . Human Obligations 4 . Quota Payment for 253 Countries World. 5 . State Debt Elimination. 6 . Debt Elimination each person. Moment March 11, 2014 was a very important moment for humanity and for the happiness in the world. This moment abolished human enslavement and liberated basic human rights. This is the realization of the promise of God as the almighty creator. Being compassionate to honor and glory to his fellow man. Welcome to the new world order in the UN – SWISSINDO Being NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH. We are all one….we are all the same…we are brothers and sisters as God’s precious creatures. https://nova-gaia.com/turning-point-for-humanity/ Turning Point for Humanity – The Movie [youtube https://www.youtube.com/watch?v=E3dq6he5eqQ?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=el&autohide=2&wmode=transparent&w=600&h=338] …………………………………………………………….. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://giftoftruth.wordpress.com/swissindo-trust/ ………………………………………………………….. Swissindo Instruction-germany Comptroller of the Currency 16 Apr 2013 945764_460351970711730_1796398371_n MEΓΑΛΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…. JAVANESE CULTURE ESSENSE NEW WORLD ORDER NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH SINGLETON JAWA DWIPA NUSANTARA RAYABIG TOP ROYAL, K.681 KING OF KING’S M-1 W H I T E SPIRITUAL WONDER BOY ONE PERSONAL ONLY, NO COMMERCIAL MAHA KUWASA PANATA BACA JAGAD ARAYA DALANG ANYATA 1375 AMANDEMENT SWEAR PALAPA 2013N E O IMMAM MAHDI DEWAN IKATAN DOKUMEN INTERNASIONAL CROWN COUNCIL I-XIII 12 ISTAINI AGUNG NGESTI TUNGGALPATENT LICENSEE SWISSINDO AGREEMENT IDENTIC CODE DATA OWNERSHIP F.D.S. UNION BANK OF SWITZERLAND CERTIFICATE CODE 99.98 “PASS” UNION CERTIFICATE UNIFORM COMMERCIAL CODE AUTHORIZED [UCC] FINANCING STATEMENT AMANDMENT AND UN-RESOLUTION COMPENSATION COMMITTEE DEPOSIT CONTROL STATEMENT INVEST DEPOSITWE WELCOME TO YOU WITH ESSENSE FULL POWER WITH LOVE & PEACE TO THE FREEDOM FOREVER 111 UBS HISTORY (MILLESTONES) ________________________________________DEAR, /S/IP.NO. 301-EO-UN-10422/2013 OPPT-ONE PERSON PUBLIC TRUST ALL MEMBER UNITED NATION ORGANIZATION GRANT’S GOV’T TEAM [THREAD ID:1-1TB79N] PLACESTHE SPIRITE OF PLACE SWEAR PALAPADEAR SIRS, THE UNITED NATIONS AND THE ”OPPT” ONE PERSON PUBLIC TRUST MUST SUPPORT THE RETURN: I OR WE, NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH, EXHIBITOR AB AND OBLIGATOR AB THE HISTORY REGISTERED WORLD PROGRAM MSPTD (MULTI SUPER POWER PRASASTY DYNASTY) NEW TESTAMENTARY DISPOSITION INTERNATIONAL, I.H.O (INTERNATIONAL HANDLE ORGANIZATION) 459 THROUGH UN-SWISSINDO OPPT UNDER MY DECLARATION OF FACTS INCLUDE THE MALAY SUNDA ARCHIPELAGO JAWA DWIPA NUSANTARA RAYA OF THE KINGDOM OF THE UNITED NATION ORGANIZATION FROM IDEA MOTHER EARTH AND THE FATHER SKY TO DISCOVERY OF PARADISE WITH BASED IN INDONESIA:INSTRUCTION IS EXECUTED SO HOPE FOR WORLD PEACE, THE FREEDOM FOREVER TO THE BIG FIVE CONTINENT UNDER INSTRUCTION EXHIBIT A. GOLD CERTIFICATE UBS-INTRUCTION OF MILITARY ORDER 20120960 BY EXECUTIVE ORDER UN-104333 SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT TOGETHER UNITED NATIONS, BIS, AND ALL RELATED CORPORATIONS HAVE BEEN FORCLOSED BY OPPT IN TO NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH INCLUDE OVERTAKE ORDER NATION AND PEOPLES REPUBLIC OF INDONESIA BY ONE PERSONAL ONLY, NO COMMERCIAL USING AUTHORITY MANDATE AND GENERAL POWER ATTORNEY OF ATTORNEY, SIGNATORY GUARANTEE MEDALLION AND ABSOLUTE LEGAL RIGHT BY MICRO FILM “DEWAN IKATAN DOKUMEN INTERNASIONAL” CERTIFICATE CODE 99.98 SERIES 01-4 ASSET-INCOME-PERSON (PERTAMBANGAN-PERKEBUNAN-PERTANIAN-PERHUBUNGAN [DARAT-LAUT-UDARAA]). NEO RATU ADIL IMMAM MAHDI CODE HANA CARAKA 20 JAVANESE CULTURE MAHA KOEWASA PANATA BATJA DJAGAD ARAJA DALANG ANJATA OMNY POTENT WHITE SPIRITUAL BOY D E C R E E <<>> >>>>>OPERATION ALFA OMEGA A.A.A-FM-001-777<<<<< CODE SPIRITUAL WONDER BOY ACCOUNT NO./MASTER NO. 81.82.80.811.822.800 ACCOUNT MASTER AGREEMENT NO. AM221 – 33334 1267 PIN THE WORLD PEACE RESOLUTION SWEAR PALAPA WE LIVE ON EARTH AS KING WE OPENED THE” ESSENSE” KINGDOM OF TO CONQUER LUST QUIDING LUST AIM LUST SPEAK LOUD AND CLEAR PRAISE THE GOD AND TRUE TOGETHER PLACE “ESSENSE” OF THE KINGDOM TO SAFE THE NATION AND THE STATE BUILD UP OF BODY AND SOUL UPHOLDING THE SANCTITY OF JUSTICE AND TRUTH GET RID OF TRAITORS OF THE NATION AND COUNTRY SOUL CARRY OUT THE COMMAND KNIGHT HOPE KHUSUMMA STATE ONE VOTE ONE COMMANDO 1 STAR IN TO NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH A.N ESSENSE TRUE “ MAHA KUWASA-PANATA BACA-JAGAD ARAYA-DALANG ANYATA” BIG TOP ROYAL, K.681 KING OF KING’S AM-1 SINO.AS I.H.O-INTERNATIONAL HANDLE ORGANIZATION-459 AUTHORIZED MT. 799. MT. 760. MT. 103 INFINITE BANK STATEMENTS THE COMMITTEE OF 300-THE WORLD BANK GROUP IN TO MEMORIAL AND IMPERIAL NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH EXHIBITS AB CONSORTIUM INTERNATIONALITY SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT AUTHORIZED 235 S.K.R AMANDMENT EXHIBIT A. GOLD CERTIFICATE UBS-INSTRUCTION COLLATERAL SUPER MAJORITY TRANSMISSIONS CONSORTIUM INTERNATIOAL USA-SWISS AND FINANCIERS CONSORTIUM INTERNATIONAL INDONESIA, WITH GENERAL INFORMATION LEGALLY P1.PKC-NKRI 17-8-1945 Thanks to all your attentions, I want to talk you in the name of God and on behalf The Peoples Republic of Indonesia and the big five continent and or 253 Nations. (Signature of Certifying Official*) AUTHORITY VETO DEWAN IKATAN DOCUMENT OF INTERNATIONAL CERTIFICATE CODE 99.98 Big Top Royal, K.681 King Of King’s AM-1/M-1 The Greates President of the United Nation Organization President Commissaries Banks C.L.M 7650089799 F.C 56453 Special Federal Reserve Board 552552542AM Consortium International Trust Officer MR.A1.Sino.AS.S”2”.IR.Soegihartonotonegoro,ST (Name and Title) January 07, 2013 (Date) FULL EXTENT INTERNATIONALOF LAW This is covering by original with official Stamp, Seal or Medallion® Individual Interpreted is Absolute Title. The Staff is NOT Interpreted. Notary is NOT Acceptable. EXHIBITS AB GLOBAL FUNDS GLOBAL DEVELOPMENT NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH AAE.A2: ASIA. AFRICA. EUROPE. AMERICA. AUSTRALIA GLOBAL FUNDS DAFTAR NAMA NEGARA-NEGARA ANGGOTA PBB PENERIMA HUMAN OBLIGATION DAN KUOTA NEGARA PENJAMIN JAMINAN NEGARA-NEGARA PENGHASIL DEVISA TREATY EVENT UN-SWISSINDO-OPPT MULTINATIONAL THE WORLD OF CERTIFICATE THE CONTACT PROJECT EXHIBITS AB CERTIFICATE GLOBAL IMMUNITY AUTHORIZED FIN-103 REMMITANCE CODE NEW PAYMENT REFERENCE NUMBER IS OUT. ALLOCATION NUMBER A/100, DEXLOG/PIN OVERDUE PAYMENT INTO ACCOUNT SWIFTLY WITHOUT ANY MORE DELAY THE IMMEDIATE MANDATORY NOMINAL EXPRESS SERVICE CHARGE / AUTHORIZED MT. 799. 105. FIN-103 REMITTANCE CODE RELEASE ALL PAYMENT INTRUCTIONS TO IMMENDIATELY-OPPT TOTAL CERTIFICATED SHARES: US$. 1,000,000,000,000,000,000.00 FOR AND ON BEHLAF GLOBAL DEVELOPMENT PAYMENT 1-11 TREATY EVENT UN-SWISSINDO MULTINATIONAL PERMANENT MISSION TO THE KINGDOM OF THE UNITED NATION ORGANIZATION IN TO NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH REFERENCE CERTIFICATION ASBLP-0333902-2010 INFINITE BANK STATEMENTS THE COMMITTEE OF 300-THE INTERNATIONAL ORGANIC AGENCY-UNITED NATION ORGANIZATION SWIFT INTEGRATION PROJECTS OWNER ACTUAL GENUINE CURRENCY PAPER-MONEY WORLD (GOLD & SILVER COINS) GLOBAL SINGLE CURRENCY «ESTWO CURRENCY CARD» IMPLEMENTING PROGRAM HUMAN OBLIGATION IN ALL LOCATIONS SYMBOL «N$2″ FIXED RATE N$2/US$. 225 THE WORLD OF CERTIFICATE GLOBAL HUMAN OBLIGATION PROJECTS DEWAN IKATAN DOCUMENT INTERNASIONAL CERTIFICATE CODE 99.98 FM-001-777 EXHIBITS AB INSTRUCTION AUTHORIZED MT.799. MT. 105. MT. 103 IPI-INTERNATIONAL PAYMENT TRANSACTION MT. 105. CLEARANCE PROGRAM UBS. WORLD BANK. BANK OF INDONESIA 2012 THE COMMITTEE OF 300 THE WORLD BANK GROUP GIS CODE NO. ASM-001/ASBLP-0330-2012 OOPSKOP CENTRAL BUFFER STOCK NATIONALITY UNITED STATE BANK WASHINGTON D.C. REPORT PROGRAM TESTANMENTORY DISPOSITION INTERNATIONAL UNION BANK OF SWITZERLAND PATENT LICENSEE SWISSINDO AGREEMENT COUNTRY: GLOBAL COUNTRY NAME: THE KINGDOM’S OF THE UNITED NATION ORGANIZATION GRANTOR: ESTWO CARD CURRENCY IDENTICAL EXHIBITS AB CERTIFICATE OF UBS EXHIBIT A: GOLD CERTIFICATE UBS (LIST OF 001-LIST OF 2350 COLLATERAL SUPER MAJORITY TOTAL: 4.760.920.184 KGs. IDENTIFYTING: HOLDER CERTIFICATE QR-154-321-CO-003496 JM, LONDON AZL 18 VOLUME 70.000.000.000 KGs. DEPOSIT CONTROL STATEMENT INVEST DEPOSIT LEGALIZED: NO. 6568895788923. DECEMBER 4, 1960 POSITION CODE: A. 001. A. 045. BASEL-TULINGEN – 45309684934 – F – 546572 SICIETE DE BANQUES SUISSE POSITION CODE: A. 0001. A. 045. BERN – 436537932 – UISSE INVESTMENT CLUB: BG – 65364292 – G – 76578899832 TOP SECRET CONFIRMATION ID-HISTORY OWNERSHIP MICRO FILM: DEWAN IKATAN DOKUMEN INTERNASIONAL CERTIFICATE CODE: 99.98 REG.SEALED SECURER: SERIES 1-4 ASSET-INCOME-PERSONAL KINGDOM CODE: 244.245.247 OUT-PUT INTERNATIONAL TRADING & OUT-PUT INTERNATIONAL AGREEMENT AUDITED: INFINITE BANK STATEMENTS MARCH 30, 2012 THE COMMITTEE OF 300 THE WORLD BANK GROUP RENEWED: CURRENCY PAPER-MONEY WORLD REPLACE: THE LARGEST PAYMENT PROCESSOR PRICE & ORDER: THE CURRENCY CARD OF THE KEYNESS LAW US PAYMENT AGENT: UNITED STATE BANK WASHINGTON D.C. REPORT PROGRAM EXHIBITS AB USA TAX PAYER: FINAL REPORT, LOW COLUMBIA RIVER BACKWATER, WASHINGTON D.C. 1941 PREPARED BY TETRA TECH FOR IR. SOEKARNO TO IR. SUGIHARTONO. MASTER ACCOUNT AGREEMENT WIRE TRANSFER / BANK TRANSFER BANK NAME: FEDERAL RESERVE BANK, NEW YORK-USA ACCOUNT NUMBER: 552552542AM TOTAL DEBT: GRANTEE: PRICE ORDER THE WORLD CURRENCY VOLUE: CURRENCY CARD: N$2. 1,000,000.00 OR US$. 225,000,000.00 USE: US$. 6,000,000.00 AUTOMATED / MONTH SILVER CARD: US$. 600,00 AND GOLD CARD: US$. 1,200,00 REGULATION E: BIS-BANK FOR INTERNATIONAL SETLLEMENT GLOBAL FUNDS INSTRUCTION TO PROVIDE ACCOUNT RECORDS FROM THE IRS TO WIRE TRANSFER FEDERAL RESERVE BANK-USA TO COMMERZBANK-GERMANY ON THE CAPACITY OWNER CENTRAL BANKS BY BULLION BIG BANK RATU MAS KENCANA ROOM A1-1A INTEGRATED PARTICIPANT’S & BENEFICIARY FREEDOM FOREVER 111 DECLARATION OF TRANSACTION NUMBER A5-A.A.A.A.A-303-333-742-42 INTERNATIONAL TRANSACTION WORLD BANK INSTITUTION GLOBAL ASSISTANCE OPPT-ONE PERSON PUBLIC TRUST NEO IMMAM MAHDI ARMY [NATO-SEATO-NON BLOCK “TNI”] MILLITARY ORDER: 20120960 EXECUTIVE ORDER: UN-104222 SWISSINDO BENEFICIARY:: 1. AFGANISTAN Jumlah Penduduk : 34.048.326 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.021.450 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 45.015.292.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 204.289.956.000.000 2. ALBANIA Jumlah Penduduk : 4.417.920 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 169.920 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.570.630.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 26.507.520.000.000 3. ALGERIA/ALJAJAIR Jumlah Penduduk : 38.033.487 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.179.038 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 51.002.258.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 228.200.924.640.000 4. ANDORRA Jumlah Penduduk : 103.679 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.988 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.570.630.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 26.507.520.000.000 5. ANGOLA Jumlah Penduduk : 14.243.054 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 441.535 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 19.099.692.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 85.458.322.560.000 6. ANTIQUA AND BARBUDA Jumlah Penduduk : 91.520 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.728 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 121.243.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 549.120.000.000 7. ARGENTINA Jumlah Penduduk : 37.710.535 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.169.027 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 52.556.817.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 226.263.211.200.000 8. ARMENIA Jumlah Penduduk : 3.087.329 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 92.620 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.081.480.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 18.523.976.640.000 9. AUSTRALIA Jumlah Penduduk : 24.045.391Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 745.407 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $. 75.000.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 145.000.000.000.000 10. AUSTRIA Jumlah Penduduk : 10.277.940 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 395.305 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 17.612.471.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 61.667.642.400.000 11. AZERBAIJAN Jumlah Penduduk : 3.998.932 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 119.968 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 5.286.628.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 23.993.592.480.000 12. BAHAMAS Jumlah Penduduk : 355.680 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 10.602 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $471.195.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.134.080.000.000 13. BAHRAIN Jumlah Penduduk : 747.038 iwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 22.411 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 987.659.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 482.229.440.000 14. BANGLADESH Jumlah Penduduk : 159.688.777 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 4.790.663 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 211.124.523.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 958.132.662.240.000 15. BARBADOS Jumlah Penduduk : 266.240 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 7.936 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 352.707.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.597.440.000.000 16. BELARUS Jumlah Penduduk : 12.674.126 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 487.466 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 21.718.620.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 76.044.758.400.000 17. BELGIUM Jumlah Penduduk : 13.507.815 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 519.531 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 23.147.101.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 81.046.892.160.000 18. BELIZE Jumlah Penduduk : 319.280 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 9.517 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $422.973.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.915.680.000.000 19. BENIN Jumlah Penduduk : 9.783.550 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 303.290 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 13.118.575.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 58.701.302.400.000 20. BHUTAN Jumlah Penduduk : 709.614 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 21.288 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 938.180.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 4.257.683.040.000 21. BOLIVIA Jumlah Penduduk : 10.400.000 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 322.400 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 14.828.745.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $62.400.000.000.000 22. BOSNIA HERZEGOVINA Jumlah Penduduk : 5.930.200 JIwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 363.393 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $. 30.000.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $. 36.000.000.000.000 23. BOTSWANA Jumlah Penduduk : 2.215.446 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 68.679 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 2.970.875.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 13.292.678.880.000 24. BRAZIL Jumlah Penduduk : 199.722.636 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 6.191.402 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 275.570.657.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.198.335.815.040.000 25. BRUNEI DARUSSALAM Jumlah Penduduk : 396.626 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 11.899 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 524.379.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.379.755.040.000 26. BULGARIA Jumlah Penduduk : 9.326.720 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 358.720 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.982.442.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 55.960.320.000.000 27. BURKINA FASO Jumlah Penduduk : 17.522.407 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 543.195 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 23.497.249.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 105.134.440.320.000 28. BURUNDI Jumlah Penduduk : 8.961.947 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 277.820 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 12.017.818.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 53.771.683.680.000 29. CAMBODIA Jumlah Penduduk : 13.924.466 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 417.734 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 18.409.537.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 83.546.798.400.000 30. CAMERRON Jumlah Penduduk : 21.008.886 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 651.275 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 28.172.558.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 26.053.316.480.000 31. CANADA Jumlah Penduduk : 34.915.920 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.040.763 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $46.255.655.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 209.495.520.000.000 32. CAPE VERDE/TAJUNG VERDE Jumlah Penduduk : 477.918 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 14.815 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 640.880.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.867.510.880.000 33. CENTRAL AFICAN REPUBLIC Jumlah Penduduk : 5.020.384 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 155.632 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 6.732.249.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 30.122.302.080.000 34. CHAD Jumlah Penduduk : 11.494.343 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 356.325 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.413.718.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 68.966.058.720.000 35. CHILI Jumlah Penduduk : 17.778.041 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 551.119 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 24.493.945.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 106.668.244.800.000 36. CHINA Jumlah Penduduk : 1.374.926.389 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 41.247.792 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.817.790.179.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 8.249.558.335.200.000 37. COLOMBIA Jumlah Penduduk : 43.184.888 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.338.732 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 59.698.585.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 259.109.329.440.000 38. COMOROS Jumlah Penduduk : 837.313 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 25.957 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.122.822.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 5.023.880.160.000 39. CONGO Jumlah Penduduk : 4.465.454 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 138.429 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 5.988.098.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 26.792.725.440.000 40. COSTA RICA Jumlah Penduduk : 4.762.160 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 141.949 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $6.307.665.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 28.572.960.000.000 41. CôTE D’IVOIRE/PANTAI GADING Jumlah Penduduk : 20.721.240 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 642.358 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 28.748.978.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 124.327.438.560.000 42. CROATIA Jumlah Penduduk : 5.509.403 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 211.900 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.441.016.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 33.056.418.720.000 43. CUBA Jumlah Penduduk : 11.652.160 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 347.324 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $15.436.450.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 69.912.960.000.000 44. CYPRUS Jumlah Penduduk : 824.308 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 24.729 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.089.818.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 4.945.848.960.000 45. CZECH REPUBLIC (CEKO) Jumlah Penduduk : 12.589.866 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 484.226 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 21.574.229.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 75.539.193.600.000 46. DEMOCRATIC POEPLE’S REPUBLIC OF KOREA (Utara) Jumlah Penduduk : 24.418.259 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 732.548 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 32.282.378.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 146.509.552.800.000 47. DEMOCRATIC REPUBLIC OF THE CONGO Jumlah Penduduk : 76.441.061 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.369.673 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 102.506.159.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 458.646.364.800.000 48. DENMARK Jumlah Penduduk : 6.792.231 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 261.240 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 11.639.293.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 40.753.383.840.000 49. DJIBOUTI Jumlah Penduduk : 574.266 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 17.802 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 770.082.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 3.445.596.960.000 50. DOMINICA Jumlah Penduduk : 69.680 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.077 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 92.310.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 418.080.000.000 51. DOMINICAN REPUBLIC Jumlah Penduduk : 10.493.600 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 312.790 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 13.901.630.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 62.961.600.000.000 52. ECUADOR Jumlah Penduduk : 14.823.620 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 459.532 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 20.523.450.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 88.941.721.440.000 53. EGYPT Jumlah Penduduk : 92.454.617 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.866.093 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 123.980.065.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 554.727.700.800.000 54. EL SAVADOR Jumlah Penduduk : 6.409.520 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 191.053 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 8.491.156.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 38.457.120.000.000 55. EQUATORIAL GUINEA Jumlah Penduduk : 704.893 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 21.852 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 945.249.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 4.229.359.680.000 56. ERITREA Jumlah Penduduk : 6.284.169 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 194.809 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 8.426.963.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 37.705.012.800.000 57. ESTONIA Jumlah Penduduk : 1.681.327 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 64.666 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 2.881.154.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 10.087.964.640.000 58. ETHIOPIA Jumlah Penduduk : 94.852.110 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.940.415 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 127.195.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 569.112.660.480.000 59. F I J I Jumlah Penduduk : 881.088 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 27.314 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.213.931.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 5.286.528.000.000 60. FINLAND Jumlah Penduduk : 6.567.271 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 252.587 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 11.253.799.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 39.403.628.160.000 61. FRANCE Jumlah Penduduk : 74.914.424 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.881.324 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 128.374.759.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 449.486.544.000.000 62. GABON Jumlah Penduduk : 1.685.885 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 52.262 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 2.260.742.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 10.115.308.320.000 63. GAMBIA Jumlah Penduduk : 1.984.004 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 61.504 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 2.660.515.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 11.904.023.040.000 64. GEORGIA Jumlah Penduduk : 4.816.075 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 144.482 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $6.367.332.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 28.896.447.840.000 65. GERMANY Jumlah Penduduk : 100.332.927 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.858.959 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 171.932.572.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 601.997.560.320.000 66. GHANA Jumlah Penduduk : 26.520.801 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 822.145 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 35.563.943.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 159.124.804.800.000 67. GREECE (YUNANI) Jumlah Penduduk : 12.934.407 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 497.477 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 22.164.743.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 77.606.443.200.000 68. GRENADA Jumlah Penduduk : 108.160 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.224 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 143.287.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 648.960.000.000 69. GUTEMALA Jumlah Penduduk : 14.588.080 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 434.837 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $19.325.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 87.528.480.000.000 70. GUINEA Jumlah Penduduk : 11.192.514 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 346.968 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.008.970.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 67.155.085.920.000 71. GUINEA BISSAU Jumlah Penduduk : 1.706.995 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 52.917 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 2.289.061.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 10.241.967.840.000 72. GUYANA Jumlah Penduduk : 808.754 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 25.071 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.114.272.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 4.852.523.520.000 73. HAITI Jumlah Penduduk : 10.434.320 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 311.023 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $13.823.100.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 62.605.920.000.000 74. HONDARUS Jumlah Penduduk : 7.764.640 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 231.446 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $13.823.100.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 46.587.840.000.000 75. HUNGARY Jumlah Penduduk : 12.515.372 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 481.360 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 21.446.576.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 75.092.234.880.000 76. ICELAND Jumlah Penduduk : 383.957 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 14.768 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 657.955.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.303.739.360.000 77. INDIA Jumlah Penduduk : 1.193.915.035 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 35.817.451 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.578.475.068.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 7.163.490.210.240.000 78. INDONESIA Jumlah Penduduk : 260.000.000 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 7.936.702 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : Rp. 1.500.000.000.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : Rp.14.050.000.000.000.000.000 79. I R A N Jumlah Penduduk : 68.510.232 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.055.307 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $90.571.211.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 411.061.391.520.000 80. IRAQ Jumlah Penduduk : 29.350.028 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 880.501 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 38.801.040.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 176.100.169.440.000 81. IRELAND/IRLANDIA Jumlah Penduduk : 5.324.800 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 204.800 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.124.676.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 31.948.800.000.000 82. ISRAEL Jumlah Penduduk : 7.396.853 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 221.906 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.778.731.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 44.381.120.160.000 83. ITALY Jumlah Penduduk : 74.374.522 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.860.559 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 127.449.572.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 446.247.129.120.000 84. JAMAICA Jumlah Penduduk : 2.827.760 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 84.289 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 3.746.139.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 16.966.560.000.000 85. JAPAN Jumlah Penduduk : 132.380.173 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.971.405 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 175.007.912.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 794.281.038.720.000 86. JORDAN Jumlah Penduduk : 6.446.624 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 193.399 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 8.522.501.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 38.679.744.480.000 87. KHAZAKHSTAN Jumlah Penduduk : 16.293.194 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 488.796 personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 21.539.766.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 97.759.165.920.000 88. KENYA Jumlah Penduduk : 43.402.285 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.345.471 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 58.201.723.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 260.413.707.840.000 89. KIRIBATI Jumlah Penduduk : 96.234 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.983 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 132.588.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 577.405.920.000 90. KUWAIT Jumlah Penduduk : 2.700.423 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 81.013 personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 3.569.986.500 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 16.202.540.640.000 91. KYRGYZSTAN Jumlah Penduduk : 5.571.144 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 167.134 personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.365.108.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 33.426.862.560.000 92. LAOS PEOPLE’S DEMOCRATIC REPUBLIC Jumlah Penduduk : 6.944.635 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 208.339 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $9.181.502.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 41.667.812.160.000 93. LATVIA Jumlah Penduduk : 2.820.536 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 108.482 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.833.323.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 16.923.216.960.000 94. LEBANON Jumlah Penduduk : 4.130.819 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 123.925 Psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 5.460.983.500 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 24.784.911.840.000 95. LESOTHO Jumlah Penduduk : 2.371.175 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 73.506 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 3.179.706.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 14.227.050.240.000 96. LIBERIA Jumlah Penduduk : 1.438.024 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 44.579 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.928.367.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 8.628.141.600.000 97. LIBYA Jumlah Penduduk : 7.022.251 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 217.690 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.416.718.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 42.133.503.360.000 98. LIECHTENSTEIN Jumlah Penduduk : 42.466 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.633 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 72.771.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 254.797.920.000 99. LITHUANIA Jumlah Penduduk : 4.150.440 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 159.632 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.112.273.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 24.902.641.920.000 100. LUXEMBOURG Jumlah Penduduk : 644.426 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 24.786 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.104.299.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 3.866.553.600.000 101. MADAGASKAR Jumlah Penduduk : 22.983.277 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 712.482 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 30.820.182.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 137.899.663.200.000 102. MALAWI Jumlah Penduduk : 15.847.022 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 491.258 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 21.250.586.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 95.082.131.040.000 103. MALAYSIA Jumlah Penduduk : 28.891.200 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 866.736 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 38.194.455.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 173.347.200.000.000 104. MALDIVES/MALADEWA Jumlah Penduduk : 410.799 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 12.735 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 565.984.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.464.793.760.000 105. MALI Jumlah Penduduk : 14.095.823 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 436.971 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 18.902.279.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 84.574.938.240.000 106. MALTA Jumlah Penduduk : 495.837 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 19.071 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 849.674.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.975.019.840.000 107. MARSHALL ISLANDS Jumlah Penduduk : 73.898 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.291 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 101.814.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 443.389.440.000 108. MAURITANIA Jumlah Penduduk : 3.482.492 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 107.957 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.669.962.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 20.894.952.000.000 109. MAURITIUS Jumlah Penduduk : 1.429.128 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 44.303 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.916.437.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 8.574.770.880.000 110. MEXICO Jumlah Penduduk : 116.815.667 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.482.004 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 154.754.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 700.894.003.680.000 111. MICRONESIA (Federated StateS of) Jumlah Penduduk : 112.429 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.485 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 154.901.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 674.575.200.000 112. MONACO Jumlah Penduduk : 39.077 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.503 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 66.963.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 234.461.760.000 113. MONGOLIA Jumlah Penduduk : 3.115.925 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 93.478 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.119.565.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 18.695.551.680.000 114. MONTENEGRO Jumlah Penduduk : 767.327 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 29.513 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.314.915.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 4.603.959.360.000 115. MAROCCO Jumlah Penduduk : 38.791.500 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.202.536 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 52.018.740.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 232.748.998.560.000 116. MOZAMBIQUE Jumlah Penduduk : 24.113.572 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 747.521 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 32.335.889.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 144.681.432.480.000 117. MYANMAR Jumlah Penduduk : 51.104.000 Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.316.080 Anggaran Biaya Rekrutmen : $. 97.000.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 320.000.000.000.000 118. NAMIBIA Jumlah Penduduk : 2.346.523 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 72.742 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 3.146.647.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 14.079.137.280.000 119. NAURU Jumlah Penduduk : 11.024 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 342 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.188.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 66.144.000.000 120. NEPAL Jumlah Penduduk : 30.699.879 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 920.996 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 40.588.309.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 184.199.271.360.000 121. NETHERLANDS Jumlah Penduduk : 20.344.045 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 782.463 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 34.861.936.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 122.064.271.680.000 122. NEW ZEALAND Jumlah Penduduk : 4.607.616 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 142.836 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 6.348.207.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 27.645.696.000.000 123. NICARAGUA Jumlah Penduduk : 5.972.720 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 178.033 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.912.496.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 35.836.320.000.000 124. NIGER Jumlah Penduduk : 17.032.798 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 528.017 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 22.841.693.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 102.196.785.600.000 125. NIGERIA Jumlah Penduduk : 176.110.615 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 5.459.429 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 236.161.373.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.056.663.691.200.000 126. NORWAY Jumlah Penduduk : 5.155.844 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 198.302 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $8.835.150.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 30.935.062.080.000 127. O M A N Jumlah Penduduk : 3.444.106 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 103.323 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.553.142.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 20.664.633.600.000 128. PAKISTAN Jumlah Penduduk : 174.472.531 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 5.234.176 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 230.654.430.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.046.835.185.760.000 129. PALAU Jumlah Penduduk : 20.971 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 650 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 28.892.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 125.823.360.000 130. PANAMA Jumlah Penduduk : 3.592.160 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 107.074 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.758.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 21.552.960.000.000 131. PAPUA NEW GUINEA Jumlah Penduduk : 7.001.280 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 217.040 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.646.111.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 42.007.680.000.000 132. PARAGUAY Jumlah Penduduk : 6.619.906 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 205.217 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.120.667.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 39.719.434.560.000 133. PERU Jumlah Penduduk : 28.308.035 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 877.549 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 39.001.791.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 169.848.207.360.000 134. PHILIPPINES Jumlah Penduduk : 96.388.711 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.891.661 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 127.435.515.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 578.332.266.720.000 135. POLAND Jumlah Penduduk : 46.826.338 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.801.013 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 80.242.489.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 280.958.028.000.000 136. PORTUGAL Jumlah Penduduk : 12.389.399 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 476.515 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 21.230.756.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 74.336.396.160.000 137. QATAR Jumlah Penduduk : 965.780 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 28.973 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.276.771.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 5.794.682.400.000 138. REPUBLIC of KOREA (Selatan) Jumlah Penduduk : 51.202.158 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.536.065 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $67.694.373.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $307.212.946.560.000 139 REPUBLIC of MOLDOVA Jumlah Penduduk : 4.369.359 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 168.052 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.487.415.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 26.216.155.680.000 140. ROMANIA Jumlah Penduduk : 26.279.034 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.010.732 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 45.032.245.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 157.674.204.480.000 141. RUSSIAN FEDERATION Jumlah Penduduk : 178.148.613 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 6.851.870 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 305.278.798.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.068.891.676.320.000 142. RWANDA Jumlah Penduduk : 11.654.668 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 361.295 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.628.711.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 69.928.010.880.000 143. SAINT KITTS and NEVIS Jumlah Penduduk : 54.080 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.612 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 71.643.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 324.480.000.000 144. SAINT LUCIA Jumlah Penduduk : 178.880 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 5.332 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $547.926.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $9.590.880.000 145. SAINT VINCENT AND THE GRENADINES Jumlah Penduduk : 123.171 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.818 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $169.701.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 739.028.160.000 146. SAMOA Jumlah Penduduk : 183.984 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 5.704 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 253.486.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.103.905.920.000 147. SAN MARINO Jumlah Penduduk : 35.897 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.381 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 61.516.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 215.379.840.000 148. Sao Tome and Principe Jumlah Penduduk : 236.670 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 7.337 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 317.370.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.420.018.080.000 149. SAUDI ARABIA Jumlah Penduduk : 24.453.863 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 733.616 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $32.328.252.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 46.723.179.200.000 150. SENEGAL Jumlah Penduduk : 15.258.265 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 473.006 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 20.461.073.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 91.549.592.160.000 151. SERBIA Jumlah Penduduk : 8.966.754 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 344.875 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.365.598.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 53.800.524.960.000 152. SEYCHELLES Jumlah Penduduk : 97.343 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.018 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 130.535.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 584.057.760.000 153. SIERRA LEONE Jumlah Penduduk : 7.166.491 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 222.161 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.610.144.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 42.998.947.680.000 154. SINGAPURE Jumlah Penduduk : 4.792.494 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 143.775 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 6.335.724.500 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 28.754.962.080.000 155. SLOVAKIA Jumlah Penduduk : 6.613.601 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 254.369 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 11.333.190.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 39.681.607.680.000 156. SLOVENIA Jumlah Penduduk : 2.459.792 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 94.607 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.215.146.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 14.758.754.400.000 157. SOLOMON ISLANDS Jumlah Penduduk : 502.406 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 15.575 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 692.197.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 3.014.437.920.000 158. SOMALIA Jumlah Penduduk : 10.941.068 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 339.173 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 14.671.786.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 65.646.409.920.000 159. SOUTH AFRIKA Jumlah Penduduk : 54.585.672 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.692.156 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 73.198.455.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 327.514.031.520.000 160. SOUTH SUDAN Jumlah Penduduk : 13.520.000 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 419.120 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 18.627.369.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 81.120.000.000.000 161. SPAIN (Spanyol) Jumlah Penduduk : 54.481.894 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.095.458 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 93.361.194.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 326.891.366.880.000 162. Sri langka Jumlah Penduduk : 21.973.924 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 659.218 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 29.051.725.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 131.843.543.520.000 163. SUDAN Jumlah Penduduk : 45.722.532 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.417.398 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 61.313.135.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 274.335.191.520.000 164. SURINAME Jumlah Penduduk : 455.547 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 14.122 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 627.626.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 2.733.282.240.000 165. SWAZILAND Jumlah Penduduk : 1.250.690 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 38.771 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.677.154.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 7.504.142.880.000 166. SWEDEN Jumlah Penduduk : 11.146.651 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 428.717 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 19.101.120.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 66.879.908.160.000 167. SWITZERLAND Jumlah Penduduk : 9.653.769 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 371.299 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 16.542.888.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 57.922.612.800.000 168. SYRIAN ARAB REPUBLIK Jumlah Penduduk : 20.537.489 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 616.125 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 27.152.615.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 123.224.936.640.000 169. TAJIKISTAN Jumlah Penduduk : 7.500.359 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 225.011 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 9.916.225.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 45.002.156.160.000 170. THAILAND Jumlah Penduduk : 68.113.030 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.043.391 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 90.052.237.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 408.678.179.520.000 171. TIMOR LESTE Jumlah Penduduk : 1.142.857 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 49.407 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 1.850.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 6.862.000.000.000 172. TOGO Jumlah Penduduk : 6.698.919 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 207.666 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 8.983.135.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 40.193.512.320.000 173. TONGA Jumlah Penduduk : 119.277 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 3.698 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 164.335.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 715.659.360.000 174. TRINIDAD AND TOBAGO Jumlah Penduduk : 1.392.560 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 41.509 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $1.844.825.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 8.355.360.000.000 175. TUNISIA Jumlah Penduduk : 11.669.198 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 361.745 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 15.648.196.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 70.015.189.920.000 176. TURKEY Jumlah Penduduk : 74.768.519 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.243.056 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 98.851.459.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 448.611.115.680.000 177. TURKMENISTAN Jumlah Penduduk : 5.386.756 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 161.603 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 7.121.830.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 32.320.535.520.000 178. TUVALU Jumlah Penduduk : 11.960 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 371 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 16.478.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 71.760.000.000 179. UGANDA Jumlah Penduduk : 36.020.844 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.116.646 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 48.303.337.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 216.125.064.480.000 180. UKRAINE Jumlah Penduduk : 57.476.286 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.210.626 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 98.492.440.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 344.857.718.400.000 181. UNITED ARAB EMIRATES Jumlah Penduduk : 4.806.255 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 144.188 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 6.354.350.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 28.837.529.760.000 182. United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland Jumlah Penduduk : 76.407.926 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.938.767 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 130.934.053.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 458.447.558.400.000 183. UNITED REPUBLIC of TANZANIA Jumlah Penduduk : 45.678.806 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 1.416.043 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 61.254.500.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 274.072.836.960.000 184. UNITES STATES of AMERICA Jumlah Penduduk : 327.245.360 Jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 10.659.020 Personil Anggaran Biaya Rekrutmen : $. 525.000.000.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $. 1.965.000.000.000.000 185. URUGUAY Jumlah Penduduk : 3.290.248 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 101.998 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 4.533.185.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 19.741.488.000.000 186. UZBEKISTAN Jumlah Penduduk : 29.399.179 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 881.975 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 38.868.654.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 176.395.071.840.000 187. VANUATU Jumlah Penduduk : 226.427 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 7.019 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 311.963.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 1.358.560.320.000 188. VENEZUELA (Bolivarian Republic of) Jumlah Penduduk : 28.206.672 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 874.407 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 36.862.137.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 169.240.032.000.000 189. VIET NAM Jumlah Penduduk : 89.561.221 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.686.837 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 118.408.890.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 537.367.328.160.000 190. YEMEN Jumlah Penduduk : 23.933.911 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 718.017 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 31.643.024.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 143.603.466.240.000 191. ZAMBIA Jumlah Penduduk : 13.200.857 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 409.227 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 17.702.124.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 79.205.143.680.000 192. ZIMBABWE Jumlah Penduduk : 12.677.718 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 393.009 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 17.000.603.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $ 76.066.305.120.000 193. VATIKAN Jumlah Penduduk : 1.014 jiwa Jumlah Rekrutmen Konsultan : 39 psnl Anggaran Biaya Rekrutmen : $1.738.000 Besar Pembayaran Human Obligation : $6.084.000.000 NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH MAIN DOMICILIE AND OFFICE BA1 (OFFICIAL 1, EXHIBIT A) (9/97) Capitalized Term are used in this Notes shall have the meaning specified in Operation ALFA OMEGA A.A.A-FM.001-777, Authorized Clearance Program UBS. WORLD BANK. BANK OF INDONESIA in to OWNER CENTRAL BANKS BY BULLION BIG BANK RATU MAS KENCANA ROOM A1-1A below or in order provision of this Notes. I or We, have agreed to Pay, FOR VALUE RECEIVED, UBS (the’Maker”) company validly existing the laws of the SWITZERLAND, with its main domicilie and offices at………………….. G L O B A L A. Address-1 Ownership : Consortium Internationality SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT JL. Sultan Agung Tirtayasa, Griya Caraka K1-4 No. 24 Cirebon-Indonesia 45153 Telp. (0231) 8493503 Creator: Owner, User, Funder Lender Handling Banks Have To Provide Micro Film Medallion Helping One Hundred Years to Create the Future ACCOUNT MASTER AGREEMENT Commerzbank (Germany) Account No. 7772938241 Standing Balance Account no. 77762534AM – 605 B. Address-2 Office: Head Master Office INDONESIA OWNER CENTRAL BANKS BULLION BIG BANK RATU MAS KENCANA ROOM A1-1A Commerzbank AG Summitmas Building Tower II, 6th Floor,Jl. Jend. Sudirman Kav. 61-62,Jakarta Selatan 12190,Indonesia, DKI Jakarta Fax.(021) 2526514 Telp.(021) 2526510 Foreign Bank GERMANY BULLION BIG BANK RATU MAS KENCANA ROOM A1-1A Commerzbank AG Head Office Commerzbank AG 60261 Frankfurt/Main Phone: +49 69 136-20 Fax: +49 69 285-389 C. For Immediate Release NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH GLOBAL ASSISTANCE: UNITED NATIONS SWISSINDO -ONE PERSONAL ONLY NO COMMERCIAL O P P T -ONE PERSON PUBLIC TRUST Brian Kelly bkelly5142@gmail.com http://www.peoplestrust1776.org (619) 709-2083 Thanks to all your attentions, I want to talk you in the name of God and on behalf The Peoples Republic of Indonesia and the big five continent and or 253 Nations. (Signature of Certifying Official*) AUTHORITY VETO DEWAN IKATAN DOCUMENT OF INTERNATIONAL CERTIFICATE CODE 99.98 Big Top Royal, K.681 King Of King’s AM-1/M-1 The Greates President of the United Nation Organization President Commissaries Banks C.L.M 7650089799 F.C 56453 Special Federal Reserve Board 552552542AM Consortium International Trust Officer MR.A1.Sino.AS.S”2”.IR.Soegihartonotonegoro,ST (Name and Title) January 07, 2013 (Date) FULL EXTENT INTERNATIONALOF LAW This is covering by original with official Stamp, Seal or Medallion® Individual Interpreted is Absolute Title. The Staff is NOT Interpreted. Notary is NOT Acceptable. 66666666 AUTHORITY AMNDATE AND GENERAL POWER ATTORNEY OF ATTORNEY AM-FM IS BORN THE WORLD OF CONSTITUTION DEWAN IKATAN DOKUMEN INTERNASIONAL UN-SWISSINDO-OPPT COMPENSATION COMMITTEE BULLION BIG BANK RATU MAS KENCANA ROOM A1-1A TO PAY TO: PAYMENT 1-11 SEMAR SUPER SEMMAR DEPOSIT CONTROL STATEMENT INVEST DEPOSIT FREEDOM FOREVER 111 BENEFICIAL NAME OWNERSHIP SUGIHARTONO, IR,ST AUTHORITY MANDATE ONE PERSONAL ONLY NO, COMMERCIAL MULTI SUPER POWER PRASASTY-TRUSTEE-DYNASTY (MSPTD) NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH BENEFICIAL NAMES GLOBAL DEVELOPMENT-TREATY EVENT UN-SWISSINDO MULTINATIONAL 1. PAYMENT-1: TO COMMITTEE OF TREATY EVENT UN-SWISSINDO MULTINATIONAL. AMOUNT: US$.97,000,000,000.00. DATE NOVEMBER 20, 2012 2. PAYMENT-1: UN-DAY 24 CIREBON IN THE HOUSE REPRESENTATIVES H.R.1249 INTERNAL PROTOCOL NO. 301 OF THE GREAT PRESIDENT OF THE KINGDOM OF THE UNITED NATION ORGANIZATION. AMOUNT: US$. 500,000,000.00. DATE NOVEMBER 20, 2012 3. PAYMENT-1: INDEPENDENT CONCULTANT & CONTRACTORS EXHIBITS AB AMOUNT: US$. 9,700,000,000.00 DATE NOVEMBER 20, 2012 4. PAYMENT-1: FOR RENT OR BUY PREPARED PRIVATE & PUBLIC PROPERTY AMOUNT: US$. 97,000,000,000.00 DATE NOVEMBER 20, 2012 5. PAYMENT-1: FOR OMD-UN-SWISSINDO TREATY OF PARIS AMOUNT: US$. 97,000,000,000.00 DATE NOVEMBER 20, 2012 6. PAYMENT-1: OFFICIAL EXTRA TO UN-MEMBERS OF 193 NATIONS AMOUNT: US$. 500,000,000,000.00 TOTAL: US$. 46, 500,000,000,000.00 DATE NOVEMBER 28, 2012 7. PAYMENT-1: UN-SWISSINDO MULTINATIONAL DATE DECEMBER 24, 2012 1. NATO US$. 138,990,000,000,000.00 2. SEATO US$. 138,990,000,000,000.00 3. NON BLOCK US$. 138,990,000,000,000.00 8. PAYMENT-1: NEO MERCUSUAR DUNIA AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 9. PAYMENT-1: CONTRACT PROJECTS 1. MASTER KEY PLAN DATE DECEMBER 24, 2012 AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 2. MASTER PLAN DATE DECEMBER 24, 2012 AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 10. PAYMENT-1: GLOBAL IMMUNITY TO THE WORLD RESCUER DATE DECEMBER 24, 2012 BIG TOP 120 PERSONS WORLD RICHEST MOST POWERFULL FAMILIES AMOUNT: N$2. 10,000,000,000.00 (SINGLE CURRENCY) AMOUNT: US$. 2,250,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 FIXED RATE N$2/US$. 225 11. PAYMENT-1: QUOTES & SUBSIDIARIES DATE DECEMBER 24, 2012 1. UN-MEMBERS OF 193 NATIONS AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 TOTAL: US$. 26,825,070,000,000,000.00 2. TOP 300 ORGANIZATION-IPO AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 TOTAL: US$. 416,970,000,000,000.00 3. WORLD & INDONESIA SELECTION AMOUNT @: US$. 138,990,000,000,000.00 TOTAL: US$. 3,613,740,000,000,000.00 3.1. OPPT-ONE PERSON PUBLIC TRUST 3.2. SOEGI ALLAM GUNUNG JATI FOUNDATION 3.3. SULTAN HASANNUDIN FOUNDATION 3.4. UN-FOUNDATION 3.5. LVRI-LEMBAGA VETERAN REPUBLIK INDONESIA 3.6. U.S.O-USA 3.7. M.U.N 3.8. O.M.D 3.9. PT. WINATA PUTRA MANDIRI 3.10. PT. S. KOTES GANDASARI INDONESIA. 3.11. BULLION BIG BANK RATU MAS KENCANA ROOM A1-1A 3.12. UBS A.G. 3.13. BANK OF AMERICA 3.14. WELL FARGO 3.15. CITIBANK N.A 3.16. FEDERAL RESERVE 3.17. WORLD BANK 3.18. BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENT-BIS 3.19. INTERNATIONAL MONETARY FUNDS-IMF 3.20. ALL CENTRAL BANKS (193) & 150 TOP WORLD PRIME BANKS 3.21. INTERNATIONAL CHABER COMMERCIE-ICC 3.22. FINANCIAL ACTION TASK FORCE-FATF-GAFI 3.23. TENTARA NASIONAL INTERNASIONAL-TNI 3.24. UNITED NATION ORGANIZATION 3.25. MITRA PLUMBON HOSPITAL 3.26. 33 PROVINCIES 3.27. 29 B U M N 3.28. INDONESIA GLOBAL GOVERNMENT 3.29. PROPOSALS NATIONAL-INTERNATIONAL 4. WORLD MINING (PERTAMBANGAN) AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 5. WORLD PLANTATION (PERKEBUNAN) AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 6. WORLD AGRICULTURE (PERTANIAN) AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 7. COMMUNICATION (PERHUBUNGAN-LAND, OCEAN, AIR) AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 8. QUOTES OF 80.000 VILLAGES 1 VILLAGE AMOUNT: US$. US$. 217,391,304.00 TOTAL: US$. 17,391,304,348.00 DATE DECEMBER 24, 2012 9. GLOBAL GOVERNMENT OF 28 WORLD DEPARTMENT ONE DEPARTEMENT TOP PRESIDENT UN-SWISSINDO MULTINATIONAL AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 TOTAL : US$. 3,891,720,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 10. GLOBAL DEVELOPMENT, HUMAN OBLIGATIONS OF THE BIG FIVE CONTINENT AND REQUIRMENT EMPLOYERS OF THE CONSULTANT ON SITE OF THE TO THE BIG FIVE CONTINENT AAE.A2-ASIA. AFRICA. EUROPE. AMERICA. AUSTRALIA: 10.1. THE GREAT KINGDOM OF THE CONTINENT OF ASIA AMOUNT US$. 26,200,000,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 FOR ON BEHALF CONTINENT OF ASIA PILOT PROJECT DATE DECEMBER 24, 2012 I. INDONESIA (33 PROVINCIES) AMOUNT: US$. US$. 1,561,111,111,111,110 .00 Rp. 14,050,000,000,000,000,000.00 FIXED RATE 9000 II. TIMOR LESTE AMOUNT: US$. US$. 6,862,000,000,000.00 Rp. 61.750.000.000.000.000,00 FIXED RATE 9000 Sample of one on part country Continent of Africa * AFRICA OF SOUTH AMOUNT: US$. 330,000,000,000,000.00 10.2. THE GREAT KINGDOM OF THE CONTINENT OF AFRICA AMOUNT: US$. 6,720,000,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 PILOT PROJECT FOR AND ON BEHALF CONTINENT OF AFRICA NATION OF AFRICA AMOUNT: US$ 10.3. THE GREAT KINGDOM OF THE CONTINENT OF EUROPE AMOUNT: US$. 5,920,000,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 Sample of one on part country Continent of Africa * BOSNIA HERZEGOVINA AMOUNT US$. 36,000,000,000,000.00 FOR AND ON BEHALF CONTINENT OF EUROPE NATION OF AFRICA AMOUNT: US$ 10.4. THE GREAT KINGDOM OF THE CONTINENT OF AMERICA AMOUNT: US$. 3,400,000,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 PILOT PROJECT FOR AND ON BEHALF CONTINENT OF AMERICA NATION OF AMERICA AMOUNT: US$ 10.5. THE GREAT KINGDOM OF THE CONTINENT OF AUSTRALIA AMOUNT: US$. 145,000,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 PILOT PROJECT FOR AND ON BEHALF CONTINENT OF AUSTRALIA NATION OF AUSTRALIA AMOUNT: US$ 11. REQUIRMENT CONSULTANT & CONTRACTORS SWISSINDO J.O. OPERATION THE BIG FIVE CONTINENT. AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 12. OMB-NASA CODE OWNERSHIP G.G. USA-INDONESIA AMOUNT: US$. 138,990,000,000,000.00 DATE DECEMBER 24, 2012 THE CERTIFICATION COST BUGEDTING OPERATIONAL GLOBAL GOVERNMENT & GLOBAL DEVELOPMENT OF THE PRINCIPLE TREATIES INTERNATIONAL AGREEMENT UNDER PATENT LICENSEE SWISSINDO (SWISS-INDONESIA) AGREEMENT. TOTAL AMOUNT PERIODE 2013-2075-(2754) CERTIFY OF CASH MONEY TO COSTS BUGEDTING OPERATIONAL CASH FUNDS FROM LIST OF NUMBER PAYMENT OF 1 “TO” LITS OF NUMBER PAYMENT OF 11: NOTED: Principle Authorized FIN-103 Rem Μου αρέσει!Μου αρέσει!
 46. Χρυσή Τ.. permalink
  13 Ιουλίου, 2014 22:21

  Μετά τούς Φιλιππινέζους θά μάς σώσουν καί οι Ινδονήσιοι;Συνεννοηθείτε παιδιά ένας ένας…Πάντως αυτοί έχουν πάρει φόρα καί θέλουν νά σώσουν καί τίς..Φιλιππίνες!χαχαχαχαχα!134. PHILIPPINES
  Jumlah Penduduk : 96.388.711 jiwa
  Jumlah Rekrutmen Konsultan : 2.891.661 psnl
  Anggaran Biaya Rekrutmen : $ 127.435.515.000
  Besar Pembayaran Human Obligation : $ 578.332.266.720.000…

  Μου αρέσει!

 47. 14 Ιουλίου, 2014 13:21

  Η παράνοια του Λαμπράκη εκτείνεται και εκτός συνόρων. Μιλούσε στους ομογενείς της Γερμανίας για εξωγήινους και πυρηνικές βόμβες που εξερράγησαν στη Φουκoυσίμα. Καλά να πάθουν όμως όταν αφήνουν τις ασχολίες τους και τρέχουν ν’ ακούσουν έναν παλαβό:

  Λαμπράκης, Αμερικάνοι, Διάστημα, Εξωγήινοι και Υβρίδια

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   14 Ιουλίου, 2014 16:18

   Καί όχι μόνο..ενώ είχαν αναγγείλει μέρες πρίν ότι θά πήγαινε όλος ο θίασος εκεί τελικά πήγε μόνο ο Λαμπράκης καί έβγαλε τόν Σώρρα στό skyre λέγοντας τό αμίμητο στήν προσπάθεια νά δικαιολογήσει τήν απουσία του αποδίδοντας την σέ ταξείδια ανά τούς.. τροπικούς ότι «ο Σώρρας είναι ελαφριά ντυμένος,προφανώς δέν είναι στήν Ελλάδα αλλά κάπου πού..κάνει ζέστη»!Γιατί εδώ έχουμε βαρυχειμωνιά λόγω τών..πυρηνικών..

   Μου αρέσει!

 48. Χρυσή Τ.. permalink
  17 Ιουλίου, 2014 22:59

  Η χθεσινοβραδυνή εκπομπή τού Άγγελου Αγγελάτου μέ τόν Λευτέρη Ρήνο καί τόν Γιλωργο Γιαλτουρίδη γιά τήν υπόθεση τών απατεώνων μέ τά τρίς καθώς καί γιά τίς δραστηριότητες τής Βίκης Χαραλάμπους.Συγκλονιστικές αποκαλύψεις εχτές από τόν γιατρό γιά τόν ρόλο τής εν λόγω κυρίας καί τής εταιρείας της.https://www.youtube.com/watch?v=NalHC_mGZi4

  Μου αρέσει!

 49. Χρυσή Τ.. permalink
  18 Ιουλίου, 2014 18:10

  http://filonoi.gr/2014/07/17/f-emplekontai-synergates-toy-sorra-sto-skandalo-me-ton-nao-ths-agroteras-artemidos/ Εδώ οι λεπτομέρειες γιά τήν όλη υπόθεση.Πρόκειται γιά πολύ καλά τεκμηριωμένο άρθρο όπου μπορείτε νά δείτε τήν ιστορία τού ναού καί τήν επιχείρηση εξαφάνισής του προκειμένου νά χτιστεί τό οικόπεδο-φιλέτο μέσα στό οποίο βρίσκεται ότι απέμεινε από αυτόν.Επίσης φαίνεται καί η εμπλοκή στήν υπόθεση τής εταιρείας τής μεγάλης Ελληνίδας καί επίδοξης ευεργέτιδος-πουλλούιν του!-τής κυρίας Χαραλάμπους.

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   19 Ιουλίου, 2014 20:28

   Μάλιστα. Άνκαι θεωρώ πως η Βίκυ και οι άλλοι πρέπει να κρίνονται για τη δράση τους στα πλαίσια της συμμορίας του Σώρρα. Τι έκαναν στην προηγούμενη τους ζωή δεν ειναι πολύ σχετικό.

   Α, και αυτό το «πουλλούιν του!» υποδηλοί πως είσαι Κυπραία; 🙂

   Μου αρέσει!

 50. strovoliotis permalink*
  20 Ιουλίου, 2014 16:54

  Από τα greatest hits του Λαμπράκη:

  Μου αρέσει!

 51. kalliopi permalink
  20 Ιουλίου, 2014 22:40

  Η Ε.Ν.D, ο Λαμπρακης, οι Εβραιοι, οι Καζαροι και το Πεος Του Οσιρος
  grzradio
  Δημοσιεύτηκε στις 3 Νοε 2013
  «Ενα συγκλονιστικο ντοκουμεντο βασισμενο σε μια σωρρο-επιστημονικη αναφορα του καθηγητη του πανεπιστημιου τω σωρριδοειδων, Μανωλη Λαμπρακη που αποδεικνειει πως οταν κανεις παιρνει ναρκωτικα, χανει τα λογικα του. Ειδικα αν προκειται για πορνογερο με ελευθερη προσβαση στο βιαγκρα.»

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCXDN0ZI9zKQ&ei=IBvMU7XKNpKN4gSco4HQBQ&usg=AFQjCNEHGsI2Zw9udgLH0_wdEFS5datKPA&sig2=OX7pC2ubYJg0Mr-7vaeY7g&bvm=bv.71198958,d.bGE

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   21 Ιουλίου, 2014 02:28

   RFC Case Number: 2:2013cv04639
   File Date: Tuesday, July 30, 2013
   Plaintiff: DIMITRIOS MITCH FATOUROS
   Plaintiff Counsel:
   Defendant: EMMANUEL LAMBRAKIS, ARTEMIOS SORRAS and JOHN DOE NUMBERS 1 THROUGH 10
   Cause: 28:1332 Diversity-Libel,Assault,Slander
   Court: New Jersey District Court

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    21 Ιουλίου, 2014 02:29

    FATOUROS v. LAMBRAKIS et al
    Defendant: ARTEMIOS SORRAS, EMMANUEL LAMBRAKIS and JOHN DOE NUMBERS 1 THROUGH 10
    Plaintiff: DIMITRIOS MITCH FATOUROS

    Case Number: 2:2013cv04639
    Filed: July 30, 2013

    Court: New Jersey District Court
    Office: Newark Office
    County: Essex
    Presiding Judge: Claire C. Cecchi
    Referring Judge: Joseph A. Dickson

    Nature of Suit: Assault Libel & Slander
    Cause of Action: 28:1332 Diversity-Libel,Assault,Slander

    Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     21 Ιουλίου, 2014 03:16

     γράφει ο κ. Φατούρος σε κάποιο σχόλιό του:
     «διαβασε το βιβλιο μου απο το αμαζον να μαθεις περισσοτερα! Mitch Fatouros «A PIG’S TAIL: Days of Hell with Dr. Lambrakis.» Αν οσα ειπα ηταν ψεμματα, δεν νομιζεις πως θα με ειχαν μυνησει? Δεν με μυνηουν γιατι ΑΥΤΟΙ σας ειχαν πει ψεμματα. Ο Λαμπρακης παντως φαινεται να εχει συγγενεια με τον ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ. Αυτη ηταν η αληθεια.»

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     21 Ιουλίου, 2014 03:22

     επίσης σε κάποιο άλλο σχόλιό του ο κ. Φατούρος υποστηρίζει ότι ψευδώς Ο λαμπράκης δηλώνει ότι είναι «χειρουργός» κάτι το οποίο ομολογεί και ο ίδιος σε μια δικαστική απόφαση…

     Μου αρέσει!

 52. kalliopi permalink
  21 Ιουλίου, 2014 03:54

  ο λαμπράκης λέει για τον κ. Γιαλτουρίδη: «Ο κ. Γιαλτουρίδης κατ΄αρχήν οικονομολόγος δεν είναι, δεν έχει καμία σχέση, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από το τι σημαίνει αμερικανικό ομόλογο, δεν ξέρει τι θα πει IBOE. Όλη αυτή την εργασία και τη δουλειά την κάνανε άλλοι και του τη στείλανε ταχυδρομικώς στο σπίτι του για να την προωθήσει αυτός. »

  Δηλαδή ο ίδιος ο λαμπράκης που δηλώνει γιατρός ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ από έναν επιτυχημένο ομογενή επιχειρηματία που έχει σπουδάσει οικονομικά??>???/?

  Μου αρέσει!

 53. kalliopi permalink
  21 Ιουλίου, 2014 05:16

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.readnews.gr%2Fnewsvideoo9XErv3XYtM_o-sorras-paradechetai-schesi-me-tous-apateones-tis-oitc.html&ei=nWfMU_H-BoqH4gS2moCoBg&usg=AFQjCNGUtKu4cJoXyRxGiFHTBufbO8Duew&sig2=CzI04FkBUXRQINXdMKVilg&bvm=bv.71198958,d.bGE

  From Wikipedia, the free encyclopedia
  The Office of International Treasury Control (OITC) is a seemingly elaborate fraudulent organization which claims to be associated with the United Nations and the Federal Reserve, the central bank of the United States. It has attempted to deceive people and organizations in Ecuador, Fiji and the United Kingdom. The UN and Federal Reserve have denied any knowledge of or connection with OITC.[1][2] The purpose of the hoax is unknown.
  Curiously, the OITC purports to be a highly secret organization whose existence cannot be proven or disproven by internet research, and yet it maintains its own very public website. The OITC website does not explain why a highly secretive organization would want, or need, to maintain such a website; nor does the website explain why such an apparently wealthy organization would have such a badly designed website with many typographical errors.
  SWISSINDO Trust
  What if we all have the opportunity right now to give the best of ourselves and, at the same time, be supported and rewarded for being those multi-variant selves, no matter what our range of interests is, as long as we do no harm to another being? Whose signature do you need to see on paper to believe that this is a very real option in this precise moment of now? Consider whether you’re persuaded by the concept that sufficient funds exist and are available to us, this summer, to underwrite not only a global debt jubilee, but also to sustain a return of the people’s value to the people—because we are all equally the beneficiaries of the world’s wealth. It’s an entirely open question who really rules the world. It depends on which lens you want to use.
  Breaking News !!! In a ceremony early on the 11th of March 2014 it was announced that an agreement was formally signed to release the following global re-financing payments.
  Members of our Africa delegation below:
  Group 2
  Large Group
  Here’s the approximate translation:
  President of United Nation Swissindo World Trust International Orbit Sugihartonotonegoro ST, signed with LAOS (presidential office delegation) for the release of payment order 1:11 for channeling aid to 253 countries
  RE-EVOLUTION of world culture has started March 11, 2014, starting with changes in the Global financial system.
  With the launch of a Program Payment Order 1-11 INDONESIA LIGHTHOUSE world “DECLARATION OF TRANSACTION” N0.A5.A.A.A.A. A-303-333-742-42 International Transaction World Bank Institution 1997 for 2014:
  EXHIBITS AB
  SEMAR SUPER SEMAR
  PAYMENT ORDERS 1-11 ALPHA OMEGA
  Owner and Control
  Consortium Internationality
  WORLD SWISSINDO TRUST INTERNATIONAL ORBIT
  Z1 Financial Accounts
  MSPTD-SUPER POWERS OF MULTI PRASASTY TRUSTY DYNASTY
  BY GRANTOR
  THE NEO UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH
  THE BIG FIVE THE KINGDOM OF CONTINENT
  AND
  GRANTEE
  LAO PEOPLE’S DEMOCRATIC REPUBLIC OF
  TESTAMENTARY DEPOSITION OF INTERNATIONAL TO 243 COUNTRIES
  March 11, 2014 is the most important moment for the world and all Beings in the universe and a new history of a long historical journey Earth Nusantara early end. the real birth of the Changes and return a Global New World Order System.
  Payment Order 1-4-performance of the entire system is the gate a new Global order in financial Government. The Moment Payment 1-11 is a symbol of change all over the world in the legal order of the basic concept of the main points of UN-SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT into the concept of the universal NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH.
  Re-arrange the system to prosperity, justice, essential natural balance according the will of the creator, and in line with the UN Declaration on Human Rights 1948.
  With the main Program:
  1. the Master Plan
  2. the Master Key Plan
  3. Human Obligations
  4. Payment of the Quota to 253 State of the world.
  5. Elimination of the debt of the country.
  6. Elimination of Debt per Person.
  The Moment March 11, 2014 is a moment of great importance and happiness for mankind in the world, eliminated the Moment human Slavery and freeing the fetter the fundamental rights of human beings. This is the realization of the promise of God as creator. Manifestation of compassion to glorify and venerable neighbour.
  Welcome to the new world order of UN-SWISSINDO in the form of THE NEO UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH.
  We are all one. We are all the same. We are all brothers as a sentient God.

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0CBoQFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Ffilonoi.gr%2F2014%2F05%2F21%2Ff-ypopsifie-dhmarxe-kabalasa-k-aganikola-ofeilete-na-paraiththeite%2F&ei=IXfMU5m6DeT_ygPGp4KwAw&usg=AFQjCNGJqwqkPHUxv4Hp5g_8CKK8OZuq6g&sig2=YogvbGYyQ1tjRdF1ppC5CQ

  Μου αρέσει!

 54. kalliopi permalink
  21 Ιουλίου, 2014 06:24

  George Kotzampasakis
  Δημόσια κοινή χρήση – 9 Μαΐ 2014

  ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : ΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΟΝ / ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ :

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ/ ΚΑΒΑΛΑΣ , ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ/ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ,

  ΦΥΓΑΔΩΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ : 10/05/2014 .

  ( ΣΠΕΙΡΑ WOZNY/SINO/SORRAS/LAMBRAKIS/DIAMANTOPOULOS / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΗ 419 / ΑΡΘΡΟ 134 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. )

  ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ SINO/WOZNY/SORRAS ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ( ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ / ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ / ΒΑΓΙΑ

  ΣΟΡΡΑ) ΑΥΤΩΝ , ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ , ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ( ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ : Α.Τ. ΒΟΥΛΑΣ /ΑΤΤΙΚΗΣ /ΤΚ 16673 / ΥΔΚΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ :

  ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ )

  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ , Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΠΕΙΡΑ Ή ΜΕΡΟΣ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ 10/05/2014 ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ / ΟΜΙΛΗΤΕΣ :

  13:00 μμ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ » LUCY «/ ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ .

  19:30 μμ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ / ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ / ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ .

  ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ ( ΕΡΕΥΝΑ / ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ) ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ , ΤΗΝ

  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΠ’ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΒΑΓΙΑΣ ΣΩΡΡΑ , ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :

  Α) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ , ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

  Β) ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ .

  Γ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΤΗ 419 ,

  Δ) ΑΡΘΡΟ 134 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .

  Ε) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ROTHSCHILD ( ΙΑΚΩΒ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ) , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΙΑΚΩΒ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΦΟΥΣ /ΚΕΡΚΥΡΑΣ .

  ΠΟΙΝΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΥΤΟΦΩΡΙΚΗΣ

  ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ / ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ / ΦΥΓΑΔΩΝ :

  – WOZNY

  -SINO

  – LAMBRAKI Ε. ( ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ )

  – SORRA Α. ( ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ )

  – ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.

  – ΒΑΓΙΑΣ ΣΩΡΡΑ .

  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ , ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΙΣΧΥΣ,

  ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ/ ΗΜΕΡΑΣ :

  ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ , ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ /

  ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ /ΦΥΓΑΔΩΝ

  ( WOZNY – SORRAS -LAMBRAKIS inc. ) ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΕ

  ΑΜΕΣΑ ΕΝΟΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΥΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Ή ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ,ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ

  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ

  ΣΥΜΠΡΑΚΤΙΚΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ .

  Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ,

  ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΛΟΓΗ ΓΙΑ :

  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ

  ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΛΑΩΝ /

  ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,

  ΕΝΩ ΠΑΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ

  ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ /ΚΑΒΑΛΑΣ ,

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ,ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ

  ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΙΝΙΚΑ,ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ :

  ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ,

  ΕΝΟΧΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,

  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ,

  ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΙΑΣ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΛΥΠΟΣΤΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,

  ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ/

  ΚΛΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ /

  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΑΤΗΣ 419 /

  ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΥ 134 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. .

  ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ,

  ΟΡΙΣΤΙΚΑ ,ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ

  ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ

  ( WOZNY/ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ) ΕΠ’ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ /ΚΑΒΑΛΑΣ , ΕΙΝΑΙ :

  ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΜΕ , ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ

  ΚΑΤΟΧΗΣ \ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ( ΗΠΑ) ΟΜΟΛΟΓΩΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

  Α )

  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΑΥΤΩΝ , ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΣΤΙΚΗΣ Μ.Κ.Ο. ( »

  ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ / » EN.PSY.» ) ,

  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΝΤΟΣ

  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ( ΕΙ ΕΝD , Ε4 κα ) , ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ .

  Β )

  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ

  ( ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ) , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ( Α.

  ΣΑΜΑΡΑΣ )

  ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΥ

  ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ .

  ( ΥΠΑΡΞΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Α. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ )

  Γ )

  ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΛΑΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

  WOZNY/ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ,

  ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ /ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

  ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ROTHSCHILD( ΡΟΘΣΤΣΑΙΛΝΤ ) ,

  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ :

  – ΜΕΣΩ ΤΗΛ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΩΝ ( ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ) ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ

  ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΡΟΘΣΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 3 ΤΗΛ.210-7209520 ) , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ

  ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΙΑΚΩΒ ΡΟΘΣΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ .

  Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ , ΔΙΑΤΕΙΝΟΤΑΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΤΙ : ΜΕ ΒΑΣΗ

  ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ / ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ , ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΝΑ

  ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ/ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΩΝ

  ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

  Δ)

  ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ : ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ

  ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ , ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ :

  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ .

  Ε )

  ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

  ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΥΤΩΝ :

  ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Α.ΣΩΡΡΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ 9/2/2014 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

  ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ( ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΩΡΟΥ : ΑΘΩΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ / ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ) ,

  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ,

  ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( 19:18μμ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ

  ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ /100» ) ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ 9/2/2014 , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

  ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΥΤΩΝ ( ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ

  ΣΙΑ ) ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ , ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ

  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ , ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ Μ.Κ.Ο. ( ΕΝ.PSY.)/ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. .

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   21 Ιουλίου, 2014 20:51

   Καλλιόπη,έχε υπ’όψιν σου ότι παλαβοί δέν υπάρχουν μόνο από τήν πλευρά τών υποστηρικτών τού Σώρρα αλλά καί από τήν άλλη..δυστυχώς ή ευτυχώς διαθέτουμε μπόλικους..

   Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    22 Ιουλίου, 2014 07:40

    Χμμμμ….:

    http://www.f-1.gr/adv/CLIENT/Vodafone/Vodafone_ready.html?adman=http%3A%2F%2Fwww.kathimerini.gr%2F776648%2Farticle%2Fepikairothta%2Fellada%2Fellhnes-kaxypoptoi-ftiaxnoyn-neoys-my8oys|http%3A%2F%2Fadman.kathimerini.gr%2Fclick%2F330%2F2439%2F%2F|%5B330,2439,%22%22,50,1,2865810549,%22adman.kathimerini.gr%22,%222014-07-22T04:40:36.402Z%22,0%5D

    Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    22 Ιουλίου, 2014 15:31

    εγώ ξέρω να διακρίνω τους ανθρώπους που είναι τρελοί από τους άλλους που το παίζουν τρελοί… Αν κάποιος πουλάει τρέλα θα έχει τους λόγους του…. να σου πω …και καλά κάνει… σε αυτούς που απευθύνεται έτσι πρέπει να μιλάει…. ο τύπος είναι πανέξυπνος, με ήθος και αξιοπρέπεια…έχει το θάρρος της γνώμης του, αγαπάει την Ελλάδα και έχει κριτική σκέψη … εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να πω τίποτα αρνητικό για έναν τέτοιο άνθρωπο… ούτε να γίνω εμπόδιο στον δρόμο του… τον παρακολουθώ, τον στηρίζω και τον πάω με τα 1000 !

    Μου αρέσει!

    • Χρυσή Τ.. permalink
     23 Ιουλίου, 2014 15:38

     Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι σκοπίμως γελοιοποιεί τήν υπόθεση..τό παίζει δηλαδή κάτι σάν Λαμπράκης τής άλλης πλευράς..Νά έχουν δηλαδή καί οι άλλοι κάτι νά γελάνε..Οκ ο καθένας έχει τήν άποψή του..απλώς εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τό νά εκτοξεύονται παλαβομάρες πάνω στίς παλαβομάρες δέν ωφελεί σέ τίποτα.Μάλλον τό αντίθετο..

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     23 Ιουλίου, 2014 16:48

     πραγματικά δεν γνωρίζω ποιός είναι ο σκοπός του, δεν νομίζω ότι γελοιοποιεί την υπόθεση, ούτε ότι το παίζει ο λαμπράκης της άλλης πλευράς… μόνο ο ίδιος γνωρίζει.. πάντως παλαβός δεν είναι με τίποτα.

     Μου αρέσει!

 55. kalliopi permalink
  25 Ιουλίου, 2014 03:16

  Ο

  Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
  ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΡΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ? ΣΕΛΕΥΚΟΣ

  =
  ιστολογιo xemandrios

  Μου αρέσει!

 56. kalliopi permalink
  26 Ιουλίου, 2014 01:35

  και η βλακεία συνεχίζεται…
  λέει ο π άμπράκης για τον ψώρρα…

  «πρέπει να σας πω ότι διαχρονικά ο τρόπος με τον οποίον χειρίζεται ο Αρτέμης τα συμφέροντα του Ελληνισμού και των Ελλήνων δεν διαφέρει καθόλου από εκείνο που έκανε ο Θεμιστοκλής στον Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα ή ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες. Και δεν είναι υπερβολή αυτό που σας λέω…»

  ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ
  Posted on Ιουλίου 21, 2014 by epistimonikos

  Μου αρέσει!

 57. strovoliotis permalink*
  27 Ιουλίου, 2014 17:17

  Προκαλούν… αντί να σιωπήσουν ως όφειλαν….

  Viky Charalambous Στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί η Μηνυτήριος Αναφορά από τον Αρτέμη. Αφού κατατεθεί, είναι δικαίωμα όλων των πολιτών να προχωρήσουν σε μήνυση. Και άμεσο συμφέρον έχουν όσοι κατέχουν μετοχές των τραπεζών, οι ομολογιούχοι, αλλά και οι πολίτες έχουν μεταφερόμενο έννομο συμφέρον. Είναι έτοιμοι διάφοροι πολίτες που θα καταθέσουν μήνυση αμέσως μετά. Και πολλοί άλλοι θα δηλώσουν ως μάρτυρες. Γιατί είναι αναπόσπαστο δικαίωμα όλων να λυθεί το πρόβλημα των τραπεζών που ρουφάνε το αίμα της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου με ένα ύπουλο τρόπο. Η Ελλάδα, από το 2009 έχει εγγυηθεί αλλά και δώσει χρήματα στις τράπεζες ύψους πάνω από 265 Δις Ευρώ όταν η ίδια η αξία των τραπεζών ήταν κάτω από 50 δις στο σύνολο!!!! Και το ΤΧΣ το ίδιο, έχει πάρει 50 Δις ως Εγγύηση του Δημοσίου (δηλαδή όλων εμάς…) και έχει ήδη δημιουργήσει καταχωρημένη ζημιά 26 Δις! Και αφήνω το Dilution των μετοχών που έχουν προκαλέσει οι παράλογες και αστοιχείωτες παράνομες αγορές/ πωλήσεις των μετοχών. Να μην σχολιάσω ότι με όλες τις προπαγανδιστικές ανακοινώσεις και τον πανικό που έσπειραν στις αγορές οι δικές τους εταιρείες μείωσαν το 2008 εσκεμμένα και συστηματικά την αξία των τραπεζών και απομάκρυναν τις καταθέσεις (κατευθύνοντας τις σε άλλες δικές τους τράπεζες στο εξωτερικό) προκαλώντας έτσι ξαφνικά την μείωση των παγίων κάτω από το 1/10 της δηλωθείσας αξίας, Να μην σχολιάσω επίσης το ότι αφού μείωσαν την αξία στο κατώτατο σημείο, το ΤΧΣ προχώρησε παρανόμως σε αγορά των μετοχών των τραπεζών με τιμή που ήταν δυσανάλογα υψηλότερη από την εκτιμημένη αξία των τραπεζών τη δεδομένη στιγμή, δημιουργώντας έτσι δυσανάλογες παρενέργειες στην χρηματαγορά αφού κανένας επενδυτής δεν θα μπορούσε να αγοράσει σε υψηλότερη τιμή και άρα προδιέγραφαν έτσι την τεραστία ζημία πριν ακόμη αγοράσουν.. αφήνω επίσης το γεγονός ότι αφού αγόρασαν σε τιμή υψηλή (σε σχέση με την αξία), προχώρησαν (π.χ. Εurobank) σε πώληση με τιμή κάτω από την ελάχιστη καταχωρημένη τιμή και πάει λέγοντας… Και να μην συζητήσω το γεγονός ότι ακόμα και οι μισθοί των λιγοστών υπαλλήλων του ΤΧΣ, που στην ουσία δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ανέβηκε από τις 800.000 Ε που είχαν προϋπολογήσει ετησίως στα 2.3 εκ και επειδή βρήκαν τα δύσκολα τρέχουν να ασφαλίσουν το προσωπικό έναντι των κυρώσεων, με ασφαλιστικές εταιρείες.. και να μην συζητήσω και το γεγονός, ότι μετά που φέσωσαν το κράτος με όλη αυτή την ζημιά, πάνε να τα συγκαλύψουν και τρέχουν να κλείσουν το ΤΧΣ με διάφορες προφάσεις! Ελάτε λοιπόν.. Τέλος τα ψέματα. παρακολουθούμε κάθε κίνηση, περιμένουμε στη γωνία. Σας αφήνουμε να κάνετε βήματα για να κάνετε και άλλα λάθη. και εμείς θα σας κτυπάμε ανελέητα. Θέλω να δω, που θα σταματήσει τώρα. τι δικαιολογία θα βρουν. Που θα κρυφτούν. Όταν σε όλη την Ελλάδα οι πολίτες θα ζητήσουν την αλήθεια.. Τι θα κάνουν οι Εισαγγελείς; Είναι δυνατόν σε όλη την Ελλάδα να μην βρεθεί ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ένας ΕΛΛΗΝ Εισαγγελέας που να μην φοβηθεί και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση και να κατέβουν τα χρήματα για να διεκπεραιωθεί η πράξη; Που είναι τώρα οι δικαιολογίες άραγε; Τικ Τακ, Τικ Τακ..

  Μου αρέσει!

 58. Χρυσή Τ.. permalink
  27 Ιουλίου, 2014 21:28

  Έεε ναί!Αφού σού λέει είναι έτσι η κατάσταση νά μήν σάς φεσώσουμε κι εμείς καμμιά 600ριά δισεκατομμυριάκια;Τί στό καλό τόσα καί τόσα λαμόγια έχουν οικονομήσει εμείς θά είμαστε η εξαίρεση;

  Μου αρέσει!

 59. kalliopi permalink
  28 Ιουλίου, 2014 12:15

  σιγά σιγά την κάνουν και οι φίλοι της end….

  » ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ…
  ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…
  ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ;;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΑΒΙΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ…
  ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΖΟΥΓΚΛΑΝΘΡΩΠΟ… ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…» alfeios potamos

  Μου αρέσει!

 60. kalliopi permalink
  28 Ιουλίου, 2014 13:26

  η δικαιοσύνη είναι λέει δικιά του… εμείς είμαστε ο νόμος…. η HSBC ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ… επειδή έτσι του είπε ένας κάποιος ΛΙ που είναι και κολλητός του…από το 9 λεπτό

  ο μογγόλος …..ΒΡΙΖΕΙ …ΑΠΕΙΛΕΊ… ΘΥΜΩΝΕΙ….. θα δικάσει λέει την τροικα επειδή δεν παίρνει τα 100 δις από τα πλαστά ομόλογα… …..απειλείται λέει η ζωή του… θα μας δώσει και λίστα με τους μασόνους…να βαλουμε χ στα χρέη ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ…..ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

  http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/07/27.html

  Ο ΠΡΟΔΟΤΗΝΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
  Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ…
  Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ….
  Ο ΑΛΗΤΗΣ…. Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ… Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…..

  ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ… ΑΗΔΙΑ
  ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ…ΟΛΟΙ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ … ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ….ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ… ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ… ΤΟΥς ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

  ,

  Μου αρέσει!

 61. kalliopi permalink
  28 Ιουλίου, 2014 13:37

  ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ
  Ο ΨΩΡΡΑΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΨΕΥΤΟΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ,,,, ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ….ΚΑΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ…..ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ….

  Μου αρέσει!

 62. strovoliotis permalink*
  28 Ιουλίου, 2014 20:58

  Viky Charalambous‎ ·
  Ὁ Ἀριστοτέλης διδάσκει τόν Μέγα Ἀλέξανδρον ὡς ἐξῆς:
  «Ἐπιδίωξη τῆς τυραννίας εἶναι νά πτωχεύσουν οἱ πολίτες, ἀφ’ ἑνός γιά νά συντηρείται μέ τά χρήματά τους ἡ φρουρά τοῦ καθεστῶτος, καί ἀφ’ ἑτέρου γιά νά εἶναι ἀπασχολημένοι οἱ πολίτες καί νά μήν τούς μένει χρόνος γιά ἐπιβουλές. Σέ αὐτό τό ἀποτέλεσμα ἀποβλέπει τόσο ἡ ἐπιβολή μεγάλων φόρων, ἡ ἀπορρόφηση τῶν περιουσιῶν τῶν πολιτῶν, ὅσο καί ἡ κατασκευή μεγάλων ἔργων πού ἐξαντλοῦν τά δημόσια οἰκονομικά.»
  Διδάσκει, ὅμως, μέσα στούς αἰῶνες καί ὅλους ἐμᾶς.
  Κι ἔτσι ὁδηγούμενοι ἀπό αὐτόν, πειθόμενοι ταυτόχρονα «τοῖς κείνων ρήμασιν», τῷ Συντάγματι καί τοῖς Νόμοις, προχωράμε ακάθεκτοι στήν πραγμάτωσιν τῆς συνενώσεώς μας, τῶν ἀπανταχοῦ τῆς Γῆς Ἐλευθέρων Ἑλλήνων, μακρυά ἀπό «δόγματα, χρώματα, κόμματα» ὑποσχόμενοι τήν τήρησιν τῶν ἀρχῶν τῆς ἰσοτιμίας, ἰσηγορίας, ἰσοπολιτείας ὥστε νά λάμψῃ ἐκ νέου τό ΕΛ-ΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ ἀπανταχού τῆς γαίας καί στά πέρατα ἀυτής.
  ΚΑΛΟΥΜΕ:
  τούς ἀπανταχοῦ τῆς γῆς ἐλεύθερους Ἕλληνες νά συνενωθοῦν μαζί μας σε αὐτήν τήν παγκόσμιαν συνέλευσή μας!

  Μου αρέσει!

 63. Χρυσή Τ.. permalink
  28 Ιουλίου, 2014 21:37

  Αφού σέ αυτήν τήν χώρα οι πάντες κοιμούνται τόν ύπνο τού δικαίου(;)..Εδώ έστειλαν στόν Άρειο Πάγο καί στό ΤΧΣ εξώδικο μέ αντίγραφο τού πλαστού ΙΒΟΕ τού απατεώνα Wozny καί μάλιστα μέ παραποιημένο αριθμό φακέλλου..εδώ κυκλοφορούν στό διαδίκτυο παραποιημένη δικαστική απόφαση,,εδώ εμπαίζουν τούς θεσμούς καί τήν Δικαιοσύνη καί οι εισαγγελείς κοιμούνται..άς τό πάρουμε απόφαση..αυτό τό Κράτος καί οι μηχανισμοί του είναι τόσο παράλυτοι ώστε αφήνουν νά τούς εξευτελίζει ένας αθίγγανος από κάποιο χωριό έξω από τήν Πάτρα καί η παρέα του καί δέν συγκινείται κανείς..

  Μου αρέσει!

 64. Χρυσή Τ.. permalink
  29 Ιουλίου, 2014 15:08

  Εδώ δείτε..τά «ομόλογα» τού Wozny έχουν αντίκρυσμα σέ χρυσό!Καί ο Σώρρας κατέθεσε εγγυήσεις(!) γιά νά εκταμιευθούν τά χρήματα!Σέ πόσο ηλίθιους πιστεύουν ότι απευθύνονται αυτοί οι απατεώνες;Σέ πόσο ηλίθιους πιά;……………….Χρήστος Μπαλαντίνας
  Εσύ που λες ότι δεν έχει ο Αρτεμης Σωρρας χρήματα και που είναι τα χρήματα και γιατί δεν τα φέρνει εδώ και 3 χρόνια άκου μερικά πράγματα και μετά ερεύνησε τα να δεις και να μάθεις πως δουλεύει το σύστημα…
  Προφανώς κ δεν μελετησες κ δεν ακούσες τίποτα…ο Σωρρας δεν είπε ποτέ ότι έχει τα λεφτά στην τσέπη γιατί τα λεφτά δεν είναι δικά του είναι του Ελληνισμού άρα πως θα τα είχε στην τσέπη του; Είπε όμως ότι είναι ο μηχανισμός ότι έχει τις εγγυήσεις τις ομολογίες δηλαδή κ αυτές οι εγγυήσεις είναι οι πιο δυνατές στον πλανήτη γιατί έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό, με αυτές τις εγγυήσεις μπαίνεις εσύ Ελληνα κ κάθε δήμαρχος στα παγκόσμια ταμεία κ κατεβαζεις αμέσως τα χρήματα σου γιατί επαναλαμβάνω έχεις πλέον τις εγγυήσεις κ μάλιστα σε χρυσό άρα σε αξιογραφο για να πας στο παγκόσμιο ταμείο όπως πανε κάθε μέρα τράπεζες δόγματα μασόνοι ΚΙΣ κ όλα τα μιάσματα κ κατεβάζουν τα δικά σου λεφτά Ελληνα που τόσα χρόνια από την εργασία σου ταΐζουν κάθε μέρα αυτούς τους ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. Ξαναλέω λοιπόν ότι τα 600δις είναι ομόλογα χρυσού δηλαδή έχουν εγγύηση σε χρυσό είναι αξιογραφα κ τα ομόλογα που κατέθεσε στο παγκόσμιο ταμείο για όλους τους δήμους ο Σωρρας κ εγκρίθηκαν τα 2,3 τρις! Το ομόλογο που κατέθεσε στο ΤΧΣ κ φαινετε στο εξώδικο είναι κ αυτό με αντίκρυσμα χρυσού! Έτσι δουλεύει το σύστημα συνέλληνες έτσι είναι δομημένο έχεις αξιογραφα τότε πας στο παγκόσμιο ταμείο κ κατεβαζεις τα δικά σου χρήματα αλλά βάζεις εγγυήσεις ώστε τα χρήματα που πήρες να μην χαθούν κ αν χαθούν να υπάρχει το αξιογραφο κ όχι το χρεογραφο γιατί επαναλαμβάνω αυτά τα λεφτά είναι σε μητρικους λογαριασμούς ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ και εμείς πλέον έχουμε τόσα αξιογραφα σε χρυσό που σηκωνουμε όλο το ταμείο! Και οι λογαριασμοί των Ελλήνων σε αυτά τα ταμεία είναι πάνω 7000 λογαριασμοί! Για να μπεις όμως στο ταμείο καταθέτει κάποιος τις εγγυήσεις για εσένα κ εσύ βάζεις ως θεσμός την υπογράφει σου! Ποιοι θεσμοί αναγνωρίζονται στο παγκόσμιο ταμείο; Προθυπουργος-υπουργός οικονομικών-βασιλείας-αρχηγός αυτοκεφαλης εκκλησίας κ κάθε αναγνωρισμένου δόγματος, το ξέρεις ότι η μασονία είναι αναγνωρισμένο δόγμα; Το ξέρεις ότι η γιαχοβαδες είναι αναγνωρισμένο δόγμα; Αλλά κ η εκκλησία της Ελλαδος έχει 72 αναγνωρισμένες αυτοκεφαλες εκκλησίες που άραγε όλοι οι τραγοι να υπογράψουν να κατεβούν τα λεφτά μας;;;;; Και τώρα με τον Καλλικράτη και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ έχει πρόσβαση στο παγκόσμιο ταμείο! Δες τώρα ένα παράδειγμα που είναι πραγματικό κ πως μας κλέβουν… Η τράπεζα από το 2010 έχει το δικαίωμα να κάνει την υποθήκη του δανείου σου ομόλογο κ αυτό είναι αξιογραφο! Ποσά δάνεια δώσαμε σήμερα 50; Κανε ένα αξιογραφο τις υποθήκες τους και μετά ρίξε το στο παγκόσμιο ταμείο να κατεβάσουμε στο ιδιωτικό μας μαγαζί τα λεφτά των Ελλήνων από τους δικούς τους μητρικους καταπιατευματικους λογαριασμούς και με εγγύηση δική τους από τις υποθήκες Υβόννη σπιτιών τους κ μετά κορόιδα Έλληνες θα σας δανεισουμε τα δικά σας χρήματα με τόκο 15%!!!!! Κατάλαβες τώρα συνέλληνες πως δουλεύει το σύστημα; Καμία τράπεζα δεν έχει λεφτά είναι όλες ξεβρακωτες κ μόνο από το παγκόσμιο ταμείο κατεβαίνουν χρήματα με αξιογραφα κ μόνον!

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   29 Ιουλίου, 2014 19:16

   ο σχιζομάτης μογγόλος σώρρας, τα πλαστά ομόλογα που πήρε από τα αφεντικά του τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, τα κατέθεσε στο παγκόσμιο ταμείο με τα ανύπαρκτα ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ…….
   ….είδε και απόειδε με τους ελληνικούς θεσμούς ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ και είπε να πάει στη ΤΡΟΙΚΑ και το ΤΧΣ, γι αυτόν είναι και η ΤΡΟΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, να φανταστώ…. έχω μία πρόταση να του κάνω… να δώσει τα ομόλογα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ… αλλωστε έχει δηλώσει πάμπολες φορές οτι ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ…ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟΙ …4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΑ ΑΦΕ]ΝΤΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ….

   Μου αρέσει!

 65. kalliopi permalink
  29 Ιουλίου, 2014 20:39

  ΤΕΤΑΡΤΗ 30η ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
  Ώρα προσέλευσης 18:30 – Ώρα έναρξης 19:00
  Στην αίθουσα επί της οδού Σκουζέ αριθμό 4 στον 4ο όροφο
  [Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης μεταξύ οδού Αιόλου και Καλαμίδα]

  Θέμα: «Η μάχη των Ελλήνων για την διαγραφή των κατοχικών φόρων που επεβλήθησαν από το 2010-2014»
  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

  τέτοιες δράσεις είναι όντως αντιστασιακές…
  ας παραδειγματιστούν οι σωρρικοί…

  Μου αρέσει!

 66. strovoliotis permalink*
  30 Ιουλίου, 2014 06:54

  Έκθεση παραλογισμού:

  http://alfeiospotamos.gr/?p=8561

  9 μέρες έμειναν παλιάνθρωποι!

  Μου αρέσει!

 67. kalliopi permalink
  30 Ιουλίου, 2014 11:59

  τώρα παραδέχεται πως δεν έχει χρήματα…..γιατί δεν του δίνουν τα παγκόσμια ταμεία το αντίκρυσμα για το πλαστό ομόλογο που ήδη κατέθεσε? ….και ποιές είναι οι εγγυήσεις του σώρρα? …που βρήκε τις εγγυήσεις ο σώρρας?….γιατί δεν μας δείχνει τις φορολογικές του δηλώσεις ο σώρρας…γιατί δεν μας λέει σε πόσες ελληνικές τράπεζες έχει χρέη ο σώρρας και η σύζυγός του….γιατί δεν μας λέει αν χρωστάει χρήματα ο σώρρας….σε πόσους πολίτες πριν το 2012 αλλά και μετά ….από πότε εγινε φερέγγυος ο σώρρας για να εγγυηθεί για εμάς από τη στιγμή που χρωστάει στους πάντες??? ……ΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ….. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ…. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ…. δεν μπορει κανείς να του έχει εμπιστοσύνη· σε τίποτα…….είναι αναξιοπιστος, αναξιόχρεος, απατεών, ψεύτης και ανθέλλην……..: δεν πιστεύω να δίνει στο παγκόσμιο ταμείο τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών…. γιατί αυτό είναι ένα ακόμη αδίκημα…

  Μου αρέσει!

 68. Χρυσή Τ.. permalink
  31 Ιουλίου, 2014 04:07

  Παρακολουθήστε εδώ τήν άκρως διαφωτιστική συνέντευξη τών Καλογερόπουλου-Μπαλαντίνα..Ρωτάει ο δημοσιογράφος τί δουλειά κάνει ο κ.Σώρρας,ουδεμία απάντηση..πολύ περίεργος ο δημοσιογράφος..άκου τί δουλειά κάνει ο Σώρρας;Μά,εργάζεται γιά νά μάς σώσει μέ τά άχρηστα παλιόχαρτα τού απατεώνα πρώην δικηγόρου Wozny καί τά ανύπαρκτα «καταπιστεύματα» τών..Φιλιππίνων.. https://www.youtube.com/watch?v=bRhLrHUad2w&feature=youtu.be

  Μου αρέσει!

 69. Χρυσή Τ.. permalink
  1 Αυγούστου, 2014 01:12

  Καί γιά νά μήν μάς μένει καμμία αμφιβολία ότι ΑΥΤΟΙ γνωρίζουν πολύ καλά τό επίπεδο αυτών στούς οποίους απευθύνονται διαβάστε καί αυτό..άν μή τί άλλο θά τό διασκεδάσετε.. http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/07/30.html

  Μου αρέσει!

 70. kalliopi permalink
  1 Αυγούστου, 2014 02:12

  γνωρίζετε ποιά είναι η ανώτερη δύναμη που προστατεύει τους Έλληνες… και απενεργοποιεί τους πυραύλους των ΗΠΑ? …. Το σκάφος Αθηνά !!!… ένα διαστημόπλοιο από τον Αρκτούρο!!!!
  http://greek1.blogspot.com/2014/07/arcturian-starship.html

  Μου αρέσει!

 71. kalliopi permalink
  1 Αυγούστου, 2014 02:27

  ο λαμπράκης όλη τη μέρα διαβάζει… λίγο πάλμο, λίγο έψιλον, λίγο γιαννουλάκη, λίγο καλογεράκη, λίγο φουράκη,λίγο κεραμυδά, λίγο τουλάτο, λίγο ΟΕΑ, λίγο πλειάδες, λίγο ανδρομέδιους, λίγο γκιόλβα, λίγο λιακόπουλο, λίγο DAVID ICKE, λίγο Alex Collier …… τα έχει μπερδέψει όλα στο μυαλό του… τα έχει κάνει α χ τ α ρ μ ά…. προσθέτει μπόλικη απάτη και CIA …..και λέει …… Ο Τ Ι Ν Α’ Ν Α Ι…… είμαι σίγουρη οτι ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τις βλακείες που ξεστομίζει……τελευταία έχει φάει κόλλημα με το ιστολόγιο greek1…..

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   1 Αυγούστου, 2014 02:42

   ….προσθέτει και λίγο Ιησού Χριστό.. καθότι ψάλτης… και δένει το γλυκό!

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    1 Αυγούστου, 2014 03:12

    πάντως η αλήθεια είναι ότι ΟΛΟΙ οι παραπάνω …βασίζονται στα κείμενα Της ΟΕΑ….παραποιώντας και διαστρεβλώνοντας τις μεγαλύτερες ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….ο λαμπράκης ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ και προωθεί ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ τη διχόνοια ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣμε απώτερο στόχο τη ΜΗ ΕΝΩΣΗ των ελληνων…. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ….

    Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     1 Αυγούστου, 2014 03:17

     ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΘΕΑΤΟΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΝ
     17.4.2013
     ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92,6

     ΕΚΠΟΜΠΗ
     http://kiwi6.com/file/22m0bj0tu1

     ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ 41:58

     «…ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ! ….ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

     Μου αρέσει!

 72. kalliopi permalink
  1 Αυγούστου, 2014 04:00

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   1 Αυγούστου, 2014 04:26

   OΣO ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ….

   Μου αρέσει!

 73. kalliopi permalink
  1 Αυγούστου, 2014 04:19

  Προς τον Κύριο Λαμπράκη της END;
  Βρε Μανώλη μου, βρε Μανωλιό μου,
  Τι είναι αυτά που γράφεις τον Κανελλόπουλο;
  Γιά τήν ἐξαγορά τῆς Ὀλυμπιακῆς καταθέσαμε καί πάλιν σέ ρευστόν $75.000.000 ἒναντι $72.000.000 τοῦ ὁμίλου Βασιλάκη τῆς Aegean προσφορά πόύ ἐπίσης ἀπερίφθη ἂνευ λόγου.

  Καταθέσαμε ἐπίσης ἐπίσημη προσφορά εἰς ρευστόν γιά τήν ἐξαγορά δύο μεγάλων τηλεοπτικῶν σταθμῶν καί μετά ἀπό 75 καί πλέον ἡμέρες οὐδεμία ἀπάντησις.

  Προσφορές ἀνάλογες καί ἰδιαιτέρως συμφέρουσες γιά τήν πατρίδα κάναμε γιά τήν Ἀγροτική Τράπεζα τόν ΟΠΑΠ καί ὂχι μόνον…

  Αυτές οι προσφορές πότε γίναν και δεν το πήραμε χαμπάρι; 75 εκατομμύρια ντόλαρς προσφέρατε σε ζεστό ρευστό για την Ολύμπικ και σας απέρριψαν; Μα δεν κατάλαβες γιατί; Βρε Μανωλιό μου, έχεις μπερδέψει τα γιούρος με τα ντόλαρς. Ο Θοδωρής πρόσφερε 72 εκατομμύρια γιούρος και πήρε την Ολύμπικ. Εσείς μπορεί να προσφέρατε 75 εκατομμύρια, αλλά όπως γράφεις, σε ντόλαρς. Για βγάλε λίγο το κομπιουτεράκι.

  Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Εβδομήκοντα-δύο επί ντάλαρ-θέρι-σέβεν (όπως λένε και οι φίλοι σου στην Αστόρια) μας βγάζουν ενενήκοντα-οκτώ και κάτι σε ντόλαρς. Τώρα γιού αντερστάντ;

  Δεν πειράζει. You are new at this.

  Και κάτι άλλο έπιασε το μάτι μου. Επίσης προσφορές για Αγροτική και ΟΠΑΠ; Με τι λεφτά; Ένας χρόνος μόλις πέρασε από τότε που ζητούσες από τον ομογενή Elliott 100 εκατομμυριάκια σε δανεικά. Και για ποιό λόγο τα ζητούσες; Όπως εξήγησες και τον ίδιο, για την εξαγορά της Αγροτικής και του ΟΠΑΠ. Και με τι αντάλλαγμα; 100 εκατομμύρια ντόλαρς από τον Elliott για δύο μετοχές της Ανατολής. Αυτή ήταν η πρόταση σου. Βλέπε below:

  From: Emmanuel Lambrakis [mailto: elambrakis@yahoo.com ]
  Sent: Friday, July 15, 2011 2:52 PM
  To: Elliott, E.J.
  Subject: Re:

  …We have some very substantial developments since we spoke on Sunday and i know you are the only person on this earth who could do this

  1) The owners of the assets that you are familiar with, proposed the following since we are against the wall and the looting has began

  A )They are willing to fly to the USA to bring two original shares of the value that you are familiar with The first share will be instantly delivered to you personally with the following request.Use the share as you see fit keep it as a collateral or pledge it as a collateral to secure for the organization the operating expenses and the expenses needed for the final valuation by PWC Delloite and BDO Said amount not to exceed $100.000.000 …

  Although not profitable the agricultural Bank is up for sale for 500.000.000 million euro. The vital, life or death, importance is that the bank AGROTIKI) is holding mortgages against 65% of Greek agricultural land If the Germans get hold of it they will foreclose and occupy Greece for ever as they will never sell the land back to the Greeks.The successful bidder has to invest 1.000.000.000 billion euro to the bank

  The second asset is extremely profitable Its name is OPAP and has gross sales 17.000.000.000 billion euro
  and profit 8-9 billion a year The sale price is 2.000.000.000 billion euro Both assets the minister has agreed
  to transfer it to you if you make the bid…

  …HERE IS OUR INCAPACITY WE DO NOT HAVE THE MONEY.

  Τελικά τσίμπησε ο ομογενής; Αμφιβάλλω. Αλλά του λάχιστον ήσουν ειλικρινής μαζί του στο θέμα ρευστού. Του ομολόγησες ότι δεν υπάρχει σάλιο. You wrote it, not me.

  Αλλά να σου πω τώρα τι με προβληματίζει.

  Τον Elliott τον είχες κάνει την πρόταση σου για τα 100 εκατομμύρια ντόλαρς στις 15/7 του 2011. Επίσης στο ίδιο email του είχες ευχηθεί και ταχεία ανάρρωση γιατί όπως καταλαβαίνουμε, λίγο πριν ο ομογενής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (Manoli i am happy your are o- k from the surgery and wish you speedy recovery). Το καταστατικό της END (End National Debt) το υπογράψατε μόλις τρεις μέρες αργότερα, στις 18/7 του 2011. Ο ένας εκ των συμβαλλομένων ήταν και ο Elliott. Πως μπόρεσε ο ηλικιωμένος ομογενής από την Florida να βρεθεί στη Ζεφύρου 56 στο Παλαιό Φάληρο στις 18/7 γιά να υπογράψει το καταστατικό και ιδίως κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του; Και δεύτερον, βλέπω την υπογραφή του Elliott στο καταστατικό της END. Την συγκρίνω με άλλες υπογραφές που ο ίδιος είχε βάλει πρόσφατα για λογαριασμό της εταιρίας του στην Florida (βλ. Florida Division of Corporations), και λυπάμαι που το λέω, αλλά η υπογραφή του Elliott στο καταστατικό της END δεν έχει καμιά σχέση με άλλες υπογραφές του.

  MANOLIS LAMBRAKIS, WE HAVE A PROBLEM!

  -Γιώργος

  ΥΓ. Μάκη, δεν σε ξέχασα 😉

  Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com

  comments
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
  2 Φεβρουαρίου 2013 at 20:22 · Απάντηση
  ΟΡΕ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ Η ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΓΕΝΕΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΕ ΤΡΕΛΟΒΛΑΜΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ Η ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΠΕΙΘΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ {ΒΛΕΠΕ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ] ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ {Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΟΥ] ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΕ ΒΡΕ ΨΥΧΑΛΙΣΜΕΝΕ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΜΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΣΝΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΕΜΟΝΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΛΗΣΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΥΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ END ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΗΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Mitch Fatouros
  2 Φεβρουαρίου 2013 at 22:15 · Απάντηση
  ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΤΙ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΣΗΧΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΒΡΟΜΕΣΑΝΥΧΤΑΚΗΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Η ΔΙΚΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩς ΟΦ ΜΑΒΡΟΜΕΣΑΝΥΧΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΘΡΤΣΑΙΛΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ

  ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ
  2 Φεβρουαρίου 2013 at 21:15 · Απάντηση
  Μάκη, δεν σε ξέχασα 😉

  Τάκης Θεοδώρου
  2 Φεβρουαρίου 2013 at 21:51 · Απάντηση
  Δεν ντρέπεσαι ρε μικροπατεωνάκο Σώρρα να τα βάζεις με το Γιαλτουρίδη και τον κάθε έναν που σου κάνει ερωτήσεις; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Έχεις σπουδάσει τίποτα; Είσαι οικονομολόγος και δεν το γνωρίζουμε; Ποιες γνώσεις της διεθνούς οικονομίας έχεις ρε κακομοίρη; Τι είναι τα ομόλογα, ντομάτες; Τι έχεις κάνει στη ζωή σου εκτός από απάτες (αυτές με τα αυτοκίνητα και τα χωράφια μάγκα), κεχριμπάρια, πίνακες ζωγραφικής και άλλα κουλά;

  Σπούδασες στο πανεπιστήμιο της ζωής να φανταστώ ή τα είχες έμφυτα όταν σε έστειλαν στη Γη. Ο παιδικός σταθμός καλά; Τα εφετεία τα χάσαμε για την αρχαιοκαπηλία, την πλαστογραφία και τις απάτες; Τι λέει η απεργία τελείωσε, στον Αρειό Πάγο τι θα κάνουμε;

  Το παραμύθι θα τελειώσει εδώ. Μπορεί να είσαι ακόμη έξω γιατί κρύβεις τα ομόλογα και δεν τα εμφανίζεις στην Αμερική, αλλά για ρώτα τον Λαμπράκη για πότε θα σε χώσουνε μέσα αν μιλήσει ο τύπος που πήγατε να του φάτε τα 100 εκατομμύρια με αντάλλαγμα ποσοστά από την μπίζνα.

  Ο μεγαλύτερος ψυχασθενής είναι αυτός που πιστεύει τα ψέματα του. Και το σίγουρο είναι ότι όσο τρισεκατομμυριούχος και να νομίζεις ότι είσαι, το πρωί ξυπνάς χωρίς μία στην τσέπη και σε ταΐζει ο Αλεξάντερ. Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή, με πιάνεις λαμόγιο;

  Αντί να απαντάς σε αυτά που σου λέει ο Γιαλτουρίδης, αρχίζεις τα παραμύθια και τα βρισίδια. Αυτό το χαρτί δείξατε στο Κανάλι 9, αλλά είσαστε τόσο άσχετοι που δεν ξέρατε ότι μπορεί κάποιος να το αποθηκεύσει. Πάρε τώρα τα 100 δις μου για τον κρυφό κωδικό σου. Άσχετε συνεργάτη του Wozny και των απατεώνων του. Ελπίζω τουλάχιστον να μην σου φάγανε τα «δανεικά» για τα πλαστά ομόλογα. Κακομοίρη.

  Άφραγκοι και απατεώνες, το χειρότερο είδος απατεώνα είναι αυτό που μπλέκει την οικογένεια του. Ο ένας σας έχει βάλει την έδρα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας σας στο οδοντιατρείο της αδερφής του στην Αθήνα (μη κερδοσκοπική.. ξέρεις τι είναι εσύ που δεν είσαι φιλάνθρωπος;) και ο άλλος έχει μπλέξει τη γυναίκα του και την κυνηγάει η δικαιοσύνη για πλαστογραφία. Θες να βγάλω και τις αποφάσεις των δικαστηρίων ρε; Θες να δεις τις πλαστές υπογραφές στο καταστατικό σας και αλλού μήπως; Αλλά αυτά τα ξέρετε, εσύ με το φιλαράκι σου το «χειρούργο». Μόνο μωρέ (από το μωρός) αν πάθεις τίποτα μην τον αφήσεις να σε χειρουργήσει… για καμιά συνταξούλα καλός είναι, καταλαβαινόμαστε μάστορα;

  Εκμεταλλευτές του πατριωτικού αισθήματος των Ελλήνων και καπηλευτές της Ελληνικής Ιστορίας, συνεχίστε να κατουράτε κατουρημένες ποδιές μπας και μείνετε εκτός φυλακής. Αλλά να θυμάστε την προδοσία αγάπησαν πολλοί, τον προδότη ουδείς.

  Εγώ να δεις τι σως θα σου βάλω για να γλιστράει, κακομοίρη. Και πλήρωσε και κανένα κινητό ρε τρισεκατομμυριούχε επενδυτή.

  Mitch Fatouros
  2 Φεβρουαρίου 2013 at 22:17 · Απάντηση
  ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΞΗ ΣΤΗ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • strovoliotis permalink*
   1 Αυγούστου, 2014 07:12

   Καλλιόπη, όταν άρχιζα να γράφω για το Σώρρα, είχα την απορία αν πρόκειται για ομάδα παλαβών, ή συμμορία απατεώνων. Τώρα είμαι σίγουρος!

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    1 Αυγούστου, 2014 14:50

    εγώ ουδέποτε τους θεώρησα παλαβούς… είναι επικίνδυνοι πράκτορες πολλαπλών συμφερόντων…. μόνο τη μούρη του λαμπράκη και τη μούρη του σώρρα να δει κανείς… καταλαβαίνει ποιός μας τους έφερε στην Ελλάδα.

    Θέλω να σε ευχαριστήσω στροβολιώτη, που φιλοξενείς στο ιστολόγιό σου τις απόψεις μου, πολλές από τις οποίες- το γνωρίζω καλά- δεν σε βρίσκουν σύμφωνο…γι αυτό και μόνο σε εκτιμώ ακόμη περισσότερο.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • strovoliotis permalink*
     3 Αυγούστου, 2014 14:36

     Υπονοείς κάτι … για τις μούρες; 🙂

     Μου αρέσει!

 74. kalliopi permalink
  1 Αυγούστου, 2014 04:32

  Μου αρέσει!

 75. kalliopi permalink
  1 Αυγούστου, 2014 23:40

  Μου αρέσει!

 76. 3 Αυγούστου, 2014 15:19

  Που σαι ρε Πούτιν με τα τρις που κατέβασες από τα «παγκόσμια καταπιστεύματα» να σώσεις από τη χρεωκοπία την Labirint Travels, έτσι όπως «έσωσες» και την Κύπρο και την έκανες Μονακό όταν ζήτησε τη βοήθειά σου; 🙂

  Αλλά όταν υπάρχουν ηλίθιοι που ακολουθούν τυφλά τους λωποδύτες Σώρρα και σία τα λόγια είναι περιττά.

  Μου αρέσει!

 77. 4 Αυγούστου, 2014 14:31

  Εν το μεταξύ, την ίδια ώρα που ο Πούτιν κατεβάζει τα τρις από τα παγκόσμια καταπιστεύματα για το λαό του, την ίδια ώρα όλοι οι οίκοι ανοχής και τα στριπτιτζάδικα της Ευρώπης είναι γεμάτα Ρωσίδες. Χώρια εκείνες που έρχονται στην Ελλάδα είτε να γνωρίσουν κάποιον Έλληνα να παντρευτούν και ν’ αποκτήσουν την βίζα ώστε να γλυτώσουν από τη μιζέρια και τη φτώχεια στη Ρωσία, είτε έρχονται ως εργαζόμενες, δουλεύοντας κοντά σε ηλικιωμένους ως αποκλειστικές.

  Να μιλήσουμε μήπως γιά τη φτώχεια στην Ρωσία; Εδώ:

  Disturbing Trend For Putin, Russian Poverty Rising
  http://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2012/04/12/disturbing-trend-for-putin-russian-poverty-rising/

  Russian Parliament Leaves Minimum Wage Below Poverty Line
  http://en.ria.ru/russia/20131122/184873012/Russian-Parliament-Leaves-Minimum-Wage-Below-Poverty-Line.html

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   4 Αυγούστου, 2014 20:46

   Θα τα αξιοποιήσω αυτά, αφού και εδώ στην Κύπρο υπαρχουν πολλοί που δείχνουν τυφλή εμπιστοσύνη στον Βλαδίμηρο…

   Μου αρέσει!

   • 4 Αυγούστου, 2014 21:18

    Ναι, δυστυχώς δεν πήραν το μάθημα τους με την «χυλόπιτα» που σέρβιρε ο Πούτιν στη Κύπρο σχετικά με την οικονομική βοήθεια γιά το χρέος.

    Επιλέον επιχείρημα, και ηχηρό μάλιστα, είναι η πρωτοβουλία από μέρους του Πούτιν για την ίδρυση Τράπεζα Επενδύσεων από τις λεγόμενες χώρες ως BRICS. Ενώ οι παλαβοί ισχυρίζονται ότι ο Πούτιν κατάφερε να οικοδομήσει την «αυτοκρατορία» του κατεβάζοντας 134 τρις από τα δήθεν «παγκόσμια καταπιστεύματα», εντούτοις το κοινό αποθεματικό ταμείο της Τράπεζας Επενδύσεων θα φτάνει μόλις τα 100 δισεκατομμύρια! 🙂

    Η Ρωσία μάλιστα των 134 τρις (sic) θα συνεισφέρει μόλις με 18 δις, όταν η Κίνα που δεν έχει κάνει χρήση των δήθεν καταπιστευμάτων, θα συνεισφέρει με 51 δις. Αλλά είπαμε όσο υπάρχουν ηλίθιοι, θα υπάρχουν πάντα και απατεώνες αετονύχηδες να τους εκμεταλλεύονται.

    Το σχετικό απόσπασμα με την συνεισφορά των BRICS στο κοινό αποθεματικό ταμείο της Τράπεζας Επενδύσεων:

    The $100 billion crisis lending fund, called the Contingent Reserve Arrangement (CRA), was also established. China will contribute the lion’s share, about $41 billion, Russia, Brazil and India will chip in $18 billion, and South Africa, the newest member of the economic bloc, will contribute $5 billion.
    http://rt.com/business/173008-brics-bank-currency-pool/

    Μου αρέσει!

 78. kalliopi permalink
  4 Αυγούστου, 2014 16:23

  όποιος αδυνατεί/δεν επιθυμεί να πληρώσει τους άδικους κατοχικούς φόρους:

  1.

  Click to access EksodikoYPOIK.pdf

  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΣ said

  Αυγούστου 4, 2014 at 9:03 πμ
  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ , ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!!

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΜΑ !!!
  Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013, 20:36
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΒΌΣΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΗΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ .

  ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

  ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν.105

  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΣ Δ.Ο.Υ………………………………
  Ο/Η κατωθι υπογεγραμμενως, φερων/ουσα τον υπ’αριθμον…..ΑΦΜ και
  τον υπ’αριθμον………ταυτοτητας,οστις κατοικω στην διευθυνση…….και
  αριθ.τηλ…….σας δηλωνω υπευθυνα οτι δεν υποβαλλω φορολογικη δηλωση ,οχι επειδη ειμαι φοροφυγας ουτε φοροδιαφυγας.
  Δεν θα υποβαλλω φορολογικη δηλωση ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
  Η χωρα μου Ελλας,τα 3 τελευταια χρονια βρισκεται υπο ΚΑΤΟΧΗ.
  Υπο υπουλη και ιδιωτυπη οικονομικη κατοχη.
  Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χωρας μου εχει παραβιασθει και καταφορα,εχει
  ακυρωθει καθοτι το κοινοβουλιο λειτουργει με ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ
  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,ο,τι και υποδηλωνει οτι δεν νομοθετει η βουλη,παρα υπακουει σε εντολες δυναμεων ΚΑΤΟΧΗΣ.
  Ως ενεργος πολιτης αυτης της χωρας επικαλουμαι το αρθρο 120 παραγραφος 4 του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Επικαλουμαι το ακροτελευτειο αρθρο που μου λεει ΟΧΙ μονο να σεβομαι
  και να τηρω το Συνταγμα μου,αλλα και να το ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ
  ΜΕΣΟΝ οταν αυτο ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ.
  Τουτη η στιγμη με καλει να κανω τουτο.
  Σας κανω γνωστο οτι οταν η πολιτικη ομαλοτης αποκατασταθει στην χωρα μου,οταν μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αναλαβει την διακυβερνηση
  και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μου αποκατασταθει,τοτε και γω θα αναλαβω τις
  φορολογικες μου ευθυνες και υποχρεωσεις,αν υπαρχουν, προς ττην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  Ο/Η ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ……………………………………………………………

  ——–/——-/—–

  Υ.Γ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ
  ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.
  ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ
  ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΩΛΟΥ.

  Υ.Γ2 Με τον αριθμο πρωτοκωλου εχουμε αποδειξη οτι δεν αδιαφορησαμε
  και δεν αρνηθηκαμε να υποβαλλουμε φορολογικες δηλωσεις(γιατι
  ετσι μας …..καπνισε) η διοτι δεν εχουμε να πληρωσουμε??
  ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
  ΠΡΕΠΕΙ Ο Λ Ο Ι ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

  ΠΡΟΣ: ΤΗΝ Δ.Ο.Υ:…………………………………………..
  «Αρνούμαι να καταβάλω τα ποσά που εμφανίζονται στο παρόν εκκαθαριστικό και αυτό διότι:
  Συνιστούν κεφαλικό φόρο που παραπέμπει σε καθεστώς ξένης κατοχής και ως τέτοιο αρνούμαι να τον νομιμοποιήσω.

  Αφορούν σε ύλη ή οποία έχει ήδη φορολογηθεί και ως εκ τούτου στερούνται παντελώς και συνταγματικής νομιμότητας.

  Έχουν αμφιλεγόμενο προορισμό διότι αν και εγώ ο ίδιος είναι «φύσει και θέσει» δικαιούχος κοινωνικής αλληλεγγύης, εν τούτοις καλούμαι να πληρώσω με χρήματα που δεν διαθέτω έτσι κι αλλιώς.

  Επιβλήθηκαν από μια κυβέρνηση ουσιαστικά έκπτωτη, αφού από την πρώτη μέρα της εκλογής της έχει προβεί σε αλλεπάλληλες παραβιάσεις του Ελληνικού Συντάγματος, και ως τέτοια αρνούμαι να της αναγνωρίσω το δικαίωμα διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών της χώρας.

  Αντίθετα με βάση το ίδιο το Σύνταγμα, υποχρεούμαι ως Έλληνας πολίτης, στην υπεράσπισή του με κάθε μέσον έναντι κάθε παραβίασης, και ως εκ τούτου θεωρώ πρώτιστη και αυτονόητη υποχρέωσή μου, να εμποδίσω και έμπρακτα τη νομιμοποίηση της συνταγματικής εκτροπής που επιχειρείται συστηματικά, αρνούμενος τη συνενοχή μου ακόμη και με την πληρωμή σε χαράτσια που στερούνται κάθε νομιμότητας.

  Επιφυλάσσομαι για την πιθανή διεκδίκηση νομίμων απαιτήσεών μου έναντι του Ελληνικού Δημοσίου στο μέλλον, στο βαθμό που μια άλλη κυβέρνηση που δε θα στερείται δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας, θα παραπέμψει για επανεξέταση νομιμότητας τις διοικητικές αποφάσεις της παρούσας καθώς και τις συμβάσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας που προσυπέγραψε.»

  Ο ΔΗΛΩΝ

  Click to access DAVAGIS.pdf

  said

  Αυγούστου 4, 2014 at 12:54 μμ
  – ‘Εξώδικο κατά των εφοριών και του Δημοσίου γενικότερα

  – Γιατί σήμερα ο τρόπος που εφαρμόζουν τα Αρθρα 61, 62 και 86 ειναι παράνομος και αντισυνταγματικός και μαλιστα με δικαστικές αποφάσεις απο το Ανώτατο δικαστήριο του Στρασβουργου ….

  -> ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΟΘΕΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  &
  ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
  &
  ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΘΩΣ
  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ

  ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ– ΑΙΤΗΣΗ– ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ– ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ– ΔΗΛΩΣΗ{ΕΔΑΚΠΔ}

  τα παραπάνω τα βρήκα σε σχόλια του άρθρου Φορολόγηση και Σύνταγμα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ

  Ελληνίδες και Ελληνες αντισταθείτε και προστατεύστε τα σπίτια σας, την οικογένειά σας, τα παιδιά και τα εγγόνια σας και προπαντός τη χώρα σας!!!!!!! Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΘ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ…. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

  3.

  3.

  Μου αρέσει!

 79. strovoliotis permalink*
  6 Αυγούστου, 2014 06:53

  Α, εδώ ο Μάκης ξεπερνά ακόμα και το Λαμπράκη!

  Μου αρέσει!

  • 6 Αυγούστου, 2014 13:08

   Το αστείο είναι ότι ο τίτλος στο βιντεάκι είναι: «Ο Αρτέμης Σώρρας σε Ρωσικό κανάλι!». Μάλιστα και με θαυμαστικό στο τέλος για να τονιστεί με έμφαση η «διεθνής εμβέλεια και απήχηση» του «σωτήρα» με τα διαστημόπλοια και τα οπλικά συστήματα. Μόνο που δεν πρόκειται βέβαια για ρωσικό κανάλι αλλά για μία ρώσικη ιστοσελίδα που την έχουν στήσει ρώσοι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα. Ορίστε και η διεύθυνση που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα:

   Διεύθυνση: Str. Κάνιγγος 19, 1ος όροφος 10677 Αθήνα, Ελλάδα

   O δε τίτλος που εμφανίζεται στο βιντεάκι είναι ό ίδος με αυτόν της ιστοσελίδας των μεταναστών και μεταφράζεται ως «Ρωσική Αθήνα». Όσο γιά την κοπέλα, προφανώς μετανάστρια. Να δούμε η παλαβομάρα τους τι άλλο θα σκαρφιστεί. 🙂

   Μου αρέσει!

   • 6 Αυγούστου, 2014 13:39

    Μία μικρή διόρθωση, ο τίτλος “Ο Αρτέμης Σώρρας σε Ρωσικό κανάλι!” δεν είναι στο βιντεάκι αλλά εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=8677

    Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     12 Αυγούστου, 2014 01:00

     ΣΩΡΡΑΣ:

     ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΠΟΦ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,… ΕΛΛΗΝΑΣ,… Ο ΟΠΟΙΟΣ ……ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ»,,,,,,,,,, Η ΡΩΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ…………….. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΩ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ, ΕΠΙ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 134 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ…]

     Μου αρέσει!

   • strovoliotis permalink*
    7 Αυγούστου, 2014 07:06

    Μαθαίνω πως προκλήθηκε σάλος στη Ρωσία και ο Πούτιν ακύρωσε όλες της δημόσιες του εμφανίσεις 🙂

    Μου αρέσει!

 80. 6 Αυγούστου, 2014 13:23

  Κι άλλη χρεωκοπία ρωσικού τουριστικού γραφείου…φόβοι γιά ντόμινο.Πρόκειται γιά τον Intaer που ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά ότι αναστέλλει τη λειτουργία του:
  http://www.lifo.gr/now/world/51172?utm_source=lifo.gr&utm_medium=topstories&utm_campaign=bbar

  Ρε παλαβοί δεν επιλέγατε άλλη χώρα γιά να ξεδιπλώσετε την παλαβομάρα σας; Την Ρωσία βρήκατε; Λουστείτε τα τώρα. 🙂

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   6 Αυγούστου, 2014 19:13

   Έγραψες λέμεεε!ότι καί νά κάνουν δέν γλυτώνουν..θά τούς ξεσκεπάζουμε!

   Μου αρέσει!

 81. kalliopi permalink
  6 Αυγούστου, 2014 19:45

  ι σωρρας εμπαίζει του θεσμούς, κάνει απάτες, έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία και αρχαιοκαπηλία, υφαρπάζει υπογραφές και υπεξαιρεί χρηματικά ποσά, κατηγορεί δικαστές, πολιτικούς, και δημάρχους, συνεργάζεται με αλλοδαπές μυστικές υπηρεσίες, έχει γιάφκα με παράνομο οπλικό εξοπλισμΌ- ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ…. και δρα με την ανοχή και αρωγή των κυβερνώντων… δύσκολο να πει κανείς για ποιόν δουλεύει….

  Μου αρέσει!

  • strovoliotis permalink*
   7 Αυγούστου, 2014 07:07

   Για να είσαι τρομοκράτης θέλει και λίγο αρχίδια, αυτός μάλλον θρασύδειλος μου φαίνεται.

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    7 Αυγούστου, 2014 10:34

    ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ …. η μόνη προϋπόθεση είναι να κατέχεις παράνομο οπλισμό. ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και σαφής. … όσοι έχουν συλληφθεί με παράνομο οπλισμό είναι ήδη στη φυλακή με βροχή από κατηγορίες βάσει των νόμων περί όπλων και περί τρομοκρατίας … το περίεργο με το σώρρα ..είναι.. ότι όχι μόνο έχει στην κατοχή του οπλικά συστήματα .. αλλά το ομολογεί και από πάνω…. και το πιο εξωφρενικό προσκαλεί και τον κόσμο να γίνει μέλος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, της Ε5!!!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΦΑΣΗ….Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗς ΒΟΥΛΕΥΤΗς της ΧΑ είναι σήμερα στη φυλακή!!!! ΓΙΑ παράνομη μετατροπή των δυο νομίμων κυνηγετικών καραμπίνων σε πυροβόλα…»Κατείχε λειτουργικά πυροβόλα όπλα χωρίς να διαθέτει την κατά το νόμο απαιτούμενη άδεια»….οι καραμπίνες ήταν νόμιμες ΑΛΛΑ τού προσάπτουν πως είχε «μετασκευάσει και τροποποιήσει» τα δύο όπλα «κατά τρόπο ώστε να χαρακτηρίζονται πυροβόλα»……Ο ΣΩΡΡΑΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ…ΑΛΩΝΊΖΕΙ ΕΛΕΥΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ…ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ…Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ….ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ….

    ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ???
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ…ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ… ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ

    Μου αρέσει!

 82. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 02:22

  Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ (ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ) ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ

  ΞΕΡΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ….
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ…ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,,,

  Ο ΔΕ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

  ΣΤΟ 41 ΚΑΙ 30 ΜΕΧΡΙ 50 ΚΑΙ 45

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   7 Αυγούστου, 2014 10:50

   Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΛΕΕΙ «ΟΙ Π[ΕΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΎ»… ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ » ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» … ΑΠΑΤΕΩΝ
   ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ…. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ… ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ…

   ΣΤΡΟΒΟΛΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ… ΜΕΤΑ ΤΟ 50 ΚΑΙ 46

   Μου αρέσει!

 83. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 03:20

  πόσες ημέρες μας απομένουν?

  Μου αρέσει!

 84. strovoliotis permalink*
  7 Αυγούστου, 2014 07:47

  Η φοιτσιάρικη είδηση της ημέρας: η απόλυτη απόδειξη: ο Σώρρας επιμένει πως ο Πούτιν έχει ….αντικατασταθεί, έχουμε να κάνουμε με κλώνο και αυτό αποδεικνύεται από το …φτιν του! Α, και για να μη ξεχνιόμαστε: αύριο λήγουν τα περίφημα ομόλογα των 600 δις. Θα αρχίσει να βρέχει ευρουλάκια σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Δεν ξέρω αν φαίνεται: https://plus.google.com/u/0/+YiannosCIoannou/posts/a8rMJZxDtVT?pid=6044680270315574226&oid=115067480746130522213

  Μου αρέσει!

 85. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 11:50

  EI END ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ) ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
  Posted on Ιουλίου 28, 2014 by epistimonikos

  Η ΚΑΡΕΝ ΧΟΥΝΤΕΣ

  Επειδή ίσως σε αυτή την φάση είναι δύσκολο να ελέγξουν τις πραγματικές αξίες, είναι κάτι που θέλω να πω τώρα. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει, θυμάστε την Κάρεν Χιούντες; Η Κάρεν Χιούντες ήτανε μία πραγματική αγωνίστρια η οποία τα έβαλε με την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το εκπληκτικό είναι ότι είναι χαζαρίνα. Ότι είναι εβραία και χαζαρίνα. Επομένως ρωτάει κανείς πως είναι δυνατόν να τα βάλει η Κάρεν Χιούντες να τα βάλει με την Νέα Τάξη Πραγμάτων; Είναι δυνατόν γιατί είναι στο στρατόπεδο το άλλο. Είναι στο στρατόπεδο που θέλει να επαναφέρει την βάση των αξιογράφων και όχι των χρεογράφων. Προσέξτε όμως τώρα που βρίσκεται η διαμάχη με τον Ελληνισμό. Η καινούρια ομάδα Πούτιν, Ινδία, Κίνα και τα λοιπά και αυτοί μέσα στο αποστατικό στρατόπεδο διεκδικούν την κυριότητα των σκληρών περιουσιακών στοιχείων του πλανήτη, του χρυσού, του αργύρου και των πολύτιμων μετάλλων. Αυτή η κυριότητα ανήκει στους Έλληνες. Αυτοί λοιπόν τώρα τι προσπαθούν να κάνουν. Δηλαδή η CIA έχει δέκα πράκτορες στην Άπω Ανατολή, έχει την Κάρεν στην Ουάσιγκτον, έχει και πολλούς άλλους οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν την ανθρώπινη διανόηση ότι η ιδιοκτησία των σκληρών περιουσιακών στοιχείων προέρχεται από τον Σολομώντα (δεν ξέρω που βρήκε ο Σολομών τόσο χρυσάφι…) και όχι από τον Μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαίους Έλληνες. Αυτή είναι η διαμάχη τώρα. Η Κάρεν Χιούντες δεν ασχολείται τόσο με το παγκόσμιο καταπίστευμα και τα λοιπά, ασχολείται με την ιδιοκτησία της βάσεως. Η βάση, δηλαδή τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία τα διεκδικούν οι εβραίου και οι Έλληνες. Οι εβραίοι μέσω του Σολομώντος και οι Έλληνες δικαιωματικά μέσω όλων των στοιχείων ιδιοκτησίας που έχουν. Η Κάρεν Χιούντες λοιπόν αυτό που κάνει – και δεν μιλάω συγκεκριμάνα για την Κάρεν γιατί είναι πραγματική αγωνίστρια – είναι ότι βρίσκεται μέσα σε αυτό το δεύτερο στρατόπεδο, στο αποστατικό πεδίο το οποίο προσπαθεί να εγκαταλειφθεί βέβαια η πολιτική των χρεογράφων, να έρθει η πολιτική των αξιογράφων αλλά να πείσει συγχρόνως και το ανθρώπινο γένος ότι η ιδιοκτησία των σκληρών στοιχείων ανήκει στους εβραίους και όχι στους Έλληνες. Αυτή είναι οι διαφορά. Έτσι πιστεύω πως τώρα οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποια ακριβώς είναι η Κάρεν Χιούντες και ποιος ακριβώς είναι ο Πούτιν, ποιος είναι ο Κινέζος πρωθυπουργός. Προσπαθεί ο καθένας να οικειοποιηθεί την ιδιοκτησία των σκληρών περιουσιακών στοιχείων.

  Αντ. Βαλσαμάκης: Η κυρία Κάρεν θέλει να επανέλθουνε τα αξιόγραφα, δηλαδή θέλει να επανέλθουνε οι πραγματικές αξίες που προκύπτουν από τον χρυσό, τον άργυρο και όλα αυτά τα μέταλλα αλλά την βάση, την αξία, τα μέταλλα αξίας να είναι στην κυριαρχία των εβραίων. Προσπαθούν να φτιάξουν ένα δεύτερο στρατόπεδο, να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από το πρώτο που χρησιμοποίει την πολιτική των χρεογράφων, να φέρουν την καινούρια πολιτική-ιδεολογία στην χρηματοπιστωτική που θα είναι αξιόγραφα αλλά οι αξίες να είναι δικές τους. Αυτό προσπαθεί να πετύχει. Είναι πονηρά σχέδια δικά τους.

  Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Αυτή είναι η κλασική θέση των χαζάρων. Θυμάστε ο λόγος για τον οποίο οι χαζάροι πήραν την εβραϊκή θρησκεία είναι επειδή θέλανε να είναι το αντίβαρο μεταξύ χριστιανισμού και μουσουλμανισμού. Πάντα λοιπόν έχουν τις δύο αντιμαχόμενες μερίδες και αυτοί προτείνουν την μέση λύση. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι με την πρόταση αυτή της μέσης λύσεως έχουν συστοιχηθεί πάρα πολύ με τα προηγούμενα 15-20-30 χρόνια. Να αποδιώξουμε βεβαίως τους κακούς (τους Μπους, τους Κίσινγκερ, τους Ροκφέλερ, τους Ρόντσιλτ) αλλά το σύστημα που θα επαναφέρουμε, που θα αναγνωρίζει τις εθνικές ταυτότητες, που θα βασίζεται στην συνεργασία των λαών, να βασίζεται σε ένα καθεστώς ιδιοκτησιακό το οποίο θα είναι στα χέρια των εβραίων. Ενώ αυτά τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία προϋπήρχαν της αποστασίας και ανήκουν στους Έλληνες. Αυτή είναι η διαφορά. Αυτές είναι οι δύο δυνάμεις στον πλανήτη. Λοιπόν, εμάς μας συμφέρει αυτή την στιγμή να συστοιχηθούμε με την δεύτερη ομάδα, να περάσουμε απέναντι και κατόπιν θα τα βρούμε εμείς εκεί. Μην ανησυχείτε¨….

  Μου αρέσει!

 86. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 12:36

  έτσι για να ολοκληρώνουμε τα θέματα και να τακτοποιούμε τη πληροφορία… παραπάνω είδαμε ποιά είναι η γνώμη του λαμπράκη για την κάρεν ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥς ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩς ON AIR ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ……ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ!!.. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ….ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΎΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ… ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ… ΑΛΛΑ Α ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ …Α ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ …ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ…..

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   7 Αυγούστου, 2014 13:03

   ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Η ΚΑΡΕΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΡΕΝ….ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΡΓΝΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ…ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ … ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ….ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ!

   Μου αρέσει!

 87. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 12:40

  ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑΝΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ….
  ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ???/

  ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ???

  Α
  Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ …
  ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ… ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

  Μου αρέσει!

  • Ανώνυμος permalink
   7 Αυγούστου, 2014 21:49

   2014/07/30
   ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ:Οταν το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό!
   ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ:Οταν το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό!

   Η ΕΩΑ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ Α ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ

   Το φαινόμενο της εώας (πρωινής) επιτολής του Σειρίου κατά το οποίο μία φορά τον χρόνο ο Ήλιος μας ανατέλλει ταυτοχρόνως με τον αστέρα Α Σείριο, (απο πλανήτες του οποίου κατάγονται οι Ελληνες, η οποίοι κατήλθαν στην Γη το 127.000 π.Χ).

   Ο Α Σείριος έχει διάμετρο τριπλάσια του δικού μας Ήλιου, βρίσκεται στον Αστερισμό του Κυνός και απέχει 8,57 έτη φωτός απο την Γη.
   Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών,μάθαμε ότι η Επιτολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 06:29 το πρωί, αν και για την περιοχή της Θεσσαλονίκης το φαινόμενο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2898 (2014) και ώρα 06:21 το πρωί

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    11 Αυγούστου, 2014 16:35

    ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΤΑ ΒΡΉΚΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ

    Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ σχολίασε ένα βίντεο στο YouTube.
    Δημόσια κοινή χρήση – 5 Αυγ 2014

    Πολύ ωραίο το βίντεο, πολύ ωραίες εικόνες (Πήλιο έιναι αυτό, το βουνό των Θεών), πολύ ωραίος κι εσύ αγόρι μου! Αλλά πες μου κάτι να μου φύγει η περιέργεια: Αν σου πει κάποιος άλλος ότι στις 31 Ιουλίου στις 6.29 το πρωί, σε όλη την υφήλιο οι άνθρωποι θα κατουράνε σαμπάνια, θα πας να δοκιμάσεις εσύ και να το διαπιστώσεις; Μην το βάλεις σε μπουκαλάκι εκεί! Πιες κατ΄ευθείαν από την πηγή! Δεν μας είπες τελικά! Πόσο γλυκό ήταν; Βρε αθεόφοβοι, αν εκλείψει το αλάτι από τη θάλασσα έστω και για ένα δευτερόλεπτο, θα μείνει η θάλασσα χωρίς καράβια! Θα βυθιστούν όλα αύτανδρα!!! Μιλάμε ότι το μαρούλι, σύμφωνα με αυτό το βίντεο, διαθέτει περισσότερη νοημοσύνη..

    Μου αρέσει!

 88. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 12:46

  ttps://www.youtube.com/watch?v=dzCInxFCmmA

  h

  Μου αρέσει!

 89. kalliopi permalink
  7 Αυγούστου, 2014 12:50

  Μου αρέσει!

 90. strovoliotis permalink*
  7 Αυγούστου, 2014 20:51

  ΔΟΚΤΟΡ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

  υπάρχει όμως πολύ μεγάλη υποψία ότι ο Πούτιν δεν είναι ο πραγματικός Πούτιν ,είναι ένας κλώνος.

  Στο ερώτημα τι είναι κλώνος, η απάντηση είναι ότι η κλωνοποίηση του ανθρώπου είναι εφικτή από το 1933. Είναι τεχνολογία, η οποία παραδόθηκε στο ανθρώπινο γένος από μία υποφυλή των δρακονιανών που ονομάζονται Grays. Με αυτή την τεχνολογία έχεις τη δυνατότητα σήμερα στο εργαστήριο να παραλάβεις δύο ή τρία κύτταρα από την παρειά ενός ανθρώπου, μέσα δηλαδή από το βλεννογόνο του στόματος. Ερεθίζεται με ένα πολύ μικρό αλλά συγκεκριμένο ποσό ηλεκτρισμού και αυτό επανέρχεται σαν αρχικό γενετικό κύτταρο και αρχίζει να δημιουργείται ένα άτομο το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με τον άνθρωπο από τον οποίο πήρες τα κύτταρα. Τρείς μήνες μετά από την πρώτη ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα του οργανισμού, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χημικό μέσο, αυτό που τώρα είναι ένα έμβρυο, εμφυτεύεται σε μία «μήτρα», ας την ονομάσουμε μήτρα, και τελικά σε ένα χρονικό διάστημα έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να αντικαταστήσει αυτόν που ήταν προηγουμένως. Αυτή η τεχνολογία είναι κάτι που είναι δύσκολο να την εξηγήσουμε τώρα.

  Έχουμε λοιπόν πολύ σοβαρές πληροφορίες ότι για τον Πούτιν όλη αυτή η διαδικασία έγινε αφότου έχασε την πρώτη εκλογική μάχη. Έγινε στο ενδιάμεσο διάστημα. Όσο για τις πληροφορίες που έχει ο καθένας στον εγκέφαλό του, είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν από τον ένα εγκέφαλο στον άλλο
  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/2882013-end-3-4.html

  Μου αρέσει!

  • 8 Αυγούστου, 2014 01:03

   Δεν θα πίστευα ποτέ ότι τέτοιου είδους παλαβομάρες θα κινητοποιούσαν κόσμο σε εκλογικές αναμετρήσεις. Τελικά ο Albert Einstein θα μείνει ξακουστός στο διάβα των αιώνων όχι τόσο γιά τη διατύπωση της Ειδικής και της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας όσο γιά αυτό που τοσο έυστοχα είπε: «Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες» 🙂

   Μου αρέσει!

 91. strovoliotis permalink*
  7 Αυγούστου, 2014 20:53

  THE CHANCERY ROLLS – ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ
  Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΨΥΧΗΣ & Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

  ΔΟΚΤΟΡ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

  Υπάρχει λοιπόν στο Βατικανό μία κατάστασις όλων των ανθρώπων που υπάρχουν στον πλανήτη. Αυτό ονομάζεται “the Chancery Rolls” . Δηλαδή υπάρχει ένας συγκεκριμένος κατάλογος όπου, όλων τα ονόματα είναι κατανεμημένα με αλφαβητική σειρά και πρέπει να σας πώ ότι: άλλα μεν ονόματα είναι με μικρά γράμματα, άλλα είναι με κεφαλαία το πρώτο και το τελευταίο, και άλλα είναι με κεφαλαία ολόκληρα. Αυτές οι δύο καταστάσεις οι δεύτερες υπονοούν ότι η ψυχή αυτού του ανθρώπου έχει παραδώσει την ελευθερία του στον θεματοφύλακα που λέγεται Βατικανό. Θα αναλύσουμε το θέμα αυτό διεξωδικά στό εγγύς μέλλον. Το αναφέρω για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε που βρισκόμαστε.

  Εκείνοι των οποίων τα ονόματα αρχίζουν με κεφαλαίο το πρώτο και κεφαλαίο το τελευταίο είναι το 99% της ανθρωπότητας! Αυτοί λοιπόν έχουν παραδώσει την ελευθερία τους, δηλαδή έχουμε δύο οντότητες, έχουμε την οντότητα της ελεύθερης ψυχής και την οντότητα της παραδομένης ψυχής. Αυτή ήταν η θέση του Βατικανού, την οποία πάντα απαίτησε και είχε από τις αρχές ακόμα από την εποχή προ της μεταφοράς της πρωτευούσης από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη. Η πρωτοκαθεδρία της Ρώμης πάντα απαιτούσε ότι αυτή ήταν οι αντιπρόσωποι του Θεού εις την Γην, άρα είχαν τη δικαιοδοσία της εκπροσώπησης του ανθρωπίνου γένους. Αυτό διαχρονικά έφερε μεγάλες αντιρρήσεις με την Ανατολική Ορθόδοξο Εκκλησία, μέχρι που έγινε το Σχίσμα. Όλοι σας λένε ότι το Σχίσμα έγινε για το ότι εκπορεύεται και εκ του Υιού, το οποίο είναι αστείο. Δεν αναγνώρισε ποτέ η Ανατολική Εκκλησία αυτή την ιδιότητα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Τα πράγματα όμως, μετά το 1018 που έγινε το οριστικό Σχίσμα, πήρανε άλλη μορφή. Το 1015 έγινε η πρώτη συνθήκη της Βερόνας η οποία καθόρισε με συμφωνία –υποτίθεται- όλων των εθνών ότι είναι ένας φεουδάρχης, αυτός στον οποίο ανήκει ο πλανήτης Γη είναι ο Δημιουργός και αυτός που είναι θεματοφύλακας και κηδεμόνας του ανθρωπίνου γένους είναι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

  Μου αρέσει!

 92. strovoliotis permalink*
  7 Αυγούστου, 2014 20:57

  Ολυμπιος Γονος
  August 4
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΞΕΡΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΑΣΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ [ ΟΤΑΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ] ΤΑ ΖΩΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ [ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΣΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΛΑΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΛΥΨΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΧΝΟΣ ΑΡΜΥΡΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΘΑΛΛΑΣΩΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ 1 ΜΟΙΡΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΓΗΣ ΜΑΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΖΩΗ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΣΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ [ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΑΥΑΓΟΙ ΘΑ ΕΠΙΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ] Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΧ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΟΛΗ 6.21 Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΕ ΤΗΝ ΔΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 98% ΝΕΡΟ [ 75% ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΕΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 98% ΝΕΡΟ ] ΑΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ [ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΟ ΥΔΩΡ ] ΤΟ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ΧΛΩΡΙΟ ΦΘΟΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΑ ΣΩΡΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ????????????????????????????????????? ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ [ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΕΓΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΦΑΙΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  Μου αρέσει!

 93. strovoliotis permalink*
  7 Αυγούστου, 2014 22:39

  Artemis Sorras‎Ε5
  Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΡΗΝΟΥ ΓΙΑΛΤΟΥΡΕΞ ΜΙΤΣΕΛ ΦΙΛΟΝΟΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΤΑΘΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΑΔΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΗΘΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 MAIL ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ MAIL ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΗΖΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΠΙΑ ΓΕΝΗ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣΤΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ MAIL ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΒΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΑΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 / 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΣΑΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕ ΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΞΕΤΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΕΝΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ Η ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΡΗΝΟ Η ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΡΗΝΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΙΑΣΜΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΨΕΙ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΖΟΜΠΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ( ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ) ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  Μου αρέσει!

  • 8 Αυγούστου, 2014 00:41

   Διακρινω πανικό στον «εθνοσωτήρα» με τα «τρις και τα διαστημοπλοια», τώρα που λήγουν τα τα ψευτοομόλογα του. Σχετικά με την αυτόφορη διαδικασία που αναφέρει, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, ψευτοαπειλές είναι…τροφή γιά τους λιγοστούς γραφικούς που έχουν απομείνει και τον χειροκροτάνε. Αν ήταν, θα το είχε ήδη κάνει. Θα το είχε κάνει με τους συντάκτες του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» που τον χαρακτήριζαν απατεωνα με τα πλαστά ομόλογα. Θα το είχε κάνει με την εκπομπή «Ζούγκλα» που τον χαρακτήριζε επίσης απατεώνα. Δεν τολμά να το κάνει όμως, γιατί ότι έγγραφα κατέχει είναι απλά κουρελόχαρτα.

   Μου αρέσει!

   • Χρυσή Τ.. permalink
    8 Αυγούστου, 2014 03:09

    Κατά τήν γνώμη μου, είναι πιθανόν νά θέλει νά κάνει ηρωϊκή έξοδο..ότι καί καλά κυνηγάνε τόν «εθνοσωτήρα»..μπορεί καί νά σκέφτηκε ότι καλύτερα νά τόν κυνηγάνε γιά απειλές κλπ παρά γιά τά υπόλοιπα..αλλά άπαξ καί μπλέξεις,δέν ξεμπλέκεις εύκολα..ειδικά άν έχεις λερωμένη τήν φωλιά σου..

    Μου αρέσει!

    • 8 Αυγούστου, 2014 03:18

     Ναι, συμφωνώ. Πάντως εύχομαι να μην ξεμπλέξει…

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     8 Αυγούστου, 2014 20:20

     νομίζω πως προσπαθεί να ξεσηκώσει τον κόσμο για ένοπλο αγώνα …θέλει στην Αθήνα το απόλυτο μπάχαλο… μόνο έτσι θα γλιτώσει… αυτός θα το παίζει ήρωας κρατούμενος από το προδοτικό κράτος .. αντίσταση αντιμνημόνιο και βάλε….και θα φωνάζει στους οπαδούς … τα φανατικά βλαμμένα της υπόθεσης… ότι αυτός δεν είναι πράκτορας, δεν είναι απατεώνας, δεν είναι πλαστογράφος, δεν είναι αρχαιοκάπηλος, δεν είναι ανθέλλην, οπαδός της διάσπασης και του ΝΟΜΟΥ ΝΕΣΑΡΑ…. ΑΛΛΆ ΠΟΛΙΤΙΚΌς ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟς….ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΡΡΙΣΤΑΝ….

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     8 Αυγούστου, 2014 20:29

     ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΙ ΔΗΛΑΔΉ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ….ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ…. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ… ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ…ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ….ΟΠΟΥΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑ…ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ….ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… END -XA STH FYLAKH…Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΩΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ….ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΒΑΣΗ…ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ….ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ….ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ….

     Μου αρέσει!

    • kalliopi permalink
     8 Αυγούστου, 2014 20:42

     διοτθώνω: ηρωοποίηση

     Μου αρέσει!

 94. Χρυσή Τ.. permalink
  8 Αυγούστου, 2014 00:57

  Αυτοί ή κάτι πίνουν ή έχουν πανικοβληθεί καί αντιδρούν σπασμωδικά..ή μπορεί καί τά δύο..αλλιώς δέν εξηγείται τό παραλήρημα..Διάβαζα προηγουμένως στό ΦΒ τό υβρεολόγιο καί τίς απειλές εναντίον τού γιατρού από τόν Μπαλαντίνα..γελοία ανθρωποειδή πού ξερνάνε τήν χολή τους πιστεύοντας ότι θά τρομάξουν τούς άλλους..

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   8 Αυγούστου, 2014 11:50

   ΧΡΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ FACEBOOK?

   Μου αρέσει!

 95. strovoliotis permalink*
  8 Αυγούστου, 2014 07:12

  Μα γίνεται να μην υπάρχει ούτε μια είδηση για την λήξη/ανανέωση /χρεοκοπία των ΗΠΑ λόγω των ομολόγων του Σώρρα; http://www.reuters.com/finance/markets/us

  Μου αρέσει!

 96. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 11:53

  ….τσιμουδιά και από την ίδια την end… λέτε να μην τους ανανέωσαν τα ομόλογα????

  Μου αρέσει!

 97. Χρυσή Τ.. permalink
  8 Αυγούστου, 2014 15:12

  Επειδή πρόκειται γιά φωτογραφία τού σχολίου τού Μπαλαντίνα καί δέν μπορώ νά τό κάνω copy-paste,τό αντιγράφω ακριβώς γιά νά δείτε τό επίπεδο αυτής τής συμμορίας τών θρασύδειλων αλητοτραμπούκων.Τό υβρεολόγιο είναι γραμμένο αυτούσιο αλλά επειδή σέβομαι τήν σελίδα,τόν διαχειριστή καί τούς φίλους σχολιαστές θά βάλω τελείες στίς επίμαχες λέξεις.Κρατώ επίσης τό συντακτικό(;) τά σημεία στίξης(;), τήν ορθογραφία καί τόν τονισμό(;)……Χρήστος Μπαλαντίνας κοινοποίηση σέ Νικ.Κ…. Ρε ανωμαλε εβραιε Ρηνο τολμησες να παρενοχλησεις συναγωνιστρια,ρε χοιρομερι με ματιά γ…ω την εβραιοπουλα την μανα σου μπασταρδε θα φτυσεις αιμα ρε ανωμαλαρα που κανεις και σεξουαλικη παρενοχληση δια τηλεφωνου τι θελεις ρε ανωμαλε απο την συνελληνιδα Βικη Χαραλαμπους τολμησες και εμφανιστηκες στην Αθηνα ρε ανωμαλε ραντεβου με τα πουστ…κια της στοας εχεις μαλλον ε,ολες οι ομαδες και ολοι οι συναγωνιστες σε ψαχνουν για να σε χορτασουν στις κλοτσιες ρε ανωμαλαρα που παρενοχλεις τηλεφωνικως την συναγωνιστρια Χαραλαμπους ακους ρε χοιρομερι με ματιά μεχρι και ο Σωρρας σε ψαχνει θα σου σπασουμε ολα τα κοκκαλα ρε αρρωστημενε εκανες τετοιο λαθος και ηρθες Αθηνα μωρη ανωμαλαρα του κερατά να δω που θα κρυφτεις γιατι απο αεροδρομιο και λιμανι δεν φευγεις απο εδω παλιοεβραιε πρακτορακο της δεκαρας θα φτυσεις το γαλα της εβραιας μανας σου ρε ανωμαλε εισαι επικυριγμενος απο ολους τους Έλληνες να δώ τώρα που θα κρυφτεις αρρωστημενε ολοι οι δρομοι ειναι γεματοι με Έλληνες και ολα τα πρακτοροστεκια σας σαταμπαρισμενα έλα που ξερω και που θα πας αποψε ρε ανωμαλε και εκει να δεις τι σε περιμενει

  Μου αρέσει!

  • 8 Αυγούστου, 2014 15:48

   Δε γίνεται να του καταθέσει μία καλή αγωγή να τελειώνουμε με αυτόν τύπο; Αρκετά παρατράβηξε το αστείο με αυτούς.

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    8 Αυγούστου, 2014 18:20

    εμένα πάντως …..ένα πράγμα με ανησυχεί…. είχα συνηθίσει να διαβάζω τις βρισιές τους σε κεφαλαία… γιατί να αλλάξουν τις συνήθειές τους…σίγουρα ο μπαλαντίνας συνέταξε το υβρεολόγιο?…η γραφή σώρρας μου μυρίζει…

    Μου αρέσει!

 98. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 18:21

  ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ….ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ….ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…ΑΛΗΤΕΣ… ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ….ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑ Ο Κ. ΡΗΝΟΣ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ… ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ END… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ….ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ …ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ … ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ….ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ….ΓΙΑ .ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  Μου αρέσει!

 99. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 19:40

  επικηρυγμενος από κανέναν δεν είναι ο κ. Ρήνος….’όλοι οι Έλληνες του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας άνοιξε τα μάτια…και τον στηρίζουμε στον αγώνα του!…όταν και εφόσον χρειαστεί τη βοήθειά μας παρακαλώ να μας το πει…

  Μου αρέσει!

 100. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 19:59

  μήπως και οι ίδιοι τελικά να ξέχασαν ότι τα ομόλογα έληγαν σήμερα? βάσει του αμερικανικού δικαίου ….. μέχρι πότε έχουν δικαίωμα να «ζητήσουν» από τον ομπάμα τη δήθεν ανανέωσή τους??

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   8 Αυγούστου, 2014 20:09

   …α!! …μωρέ …τί χαζή που είμαι … τα μπέρδεψα ….ο ομπάμιας θα ζητήσει και πάλι γονατιστός στο σώρρα να μην χρησιμοποιήσει τον οπλισμό του και καταστρέψει την αμερική με την τρομοκρατική Ε5….ικετεύει γονυπετής το ψώρρα να μην καταστρέψει την αμερική…και να δεχθεί μια παράταση στην πληρωμή,,,των ψευτο-ομολόγων της cia, sino, etc

   Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   8 Αυγούστου, 2014 20:24

   Μού φαίνεται ότι όντως έχουν ξεχάσει τά «ομόλογα»..τώρα τελευταία τό έχουν ρίξει στά.. καταπιστεύματα!

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    8 Αυγούστου, 2014 20:36

    ναι αλλά ο μπαλαντίνας είπε ότι τα χρήματα από τα καταπιστεύματα είναι στον ΡΟΖ(χαχαχα!!!-έτσι γράφει η ψευτοαπόφαση) πανθηρα…άρα πάλι …και για τα καταπιστεύματα ισχύουν …όλα όσα έχουμε πει και για τα ομόλογα… ανύπαρκτες εταιρείες, άκυρες εξουσιοδοτήσεις, διεθνής σπείρα οικον. δολοφόνων, ανύπαρκτη τράπεζα, ανύπαρκτοι τραπεζίτες, κατατρεγμένοι από τη δικαιοσύνη εμπλεκόμενοι κλπ κλπ κλπ…….

    Μου αρέσει!

 101. Χρυσή Τ.. permalink
  8 Αυγούστου, 2014 20:21

  Ο γιατρός άφησε νά εννοηθεί ότι θά πήγαινε σήμερα στόν εισαγγελέα καί πιθανόν νά έχει ήδη πάει,δέν τό γνωρίζω..καί φυσικά είναι χρέος μας νά τόν στηρίξουμε όπως καί όπου μπορούμε καθώς καί νά δηλώσουμε τήν αμέριστη υποστήριξή μας στό πρόσωπό του..Κατά τά άλλα Καλλιόπη πιστεύω ότι όποιος έχει σκοπό νά κάνει οποιοδήποτε κακούργημα δέν τό δηλώνει..αυτά είναι-ή τουλάχιστον έτσι θέλω νά ελπίζω- κούφιοι λεονταρισμοί θρασύδειλων ανθρωποειδών πού βλέπουν νά πέφτουν στό κενό τά σχέδιά τους εξ αιτίας τού πατριωτισμού καί τής αγάπης γιά τήν αλήθεια κάποιων συμπατριωτών μας..

  Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   8 Αυγούστου, 2014 20:38

   θέλουν την αθήνα μπάχαλο και καμίνι, επειγόντως….

   Μου αρέσει!

  • kalliopi permalink
   8 Αυγούστου, 2014 21:14

   ΧΡΥΣΉ, λες ότι όποιος έχει σκοπό νά κάνει οποιοδήποτε κακούργημα δέν τό δηλώνει.

   διαφωνώ….το δηλώνει ο σκληρός πυρήνας της παρέας, σώρρας, μπαλαντίνας….κλπ….για να το κάνουν οι άλλοι….οι μικροί …οι φανατισμένοι…οι θερμοκέφαλοι… …..υποκινούν…….δρούν ως ηθικοί αυτουργοί…. ως εντολείς… που επιτρέπουν τέτοιες πράξεις…εντός της ομάδας….

   Μου αρέσει!

   • kalliopi permalink
    8 Αυγούστου, 2014 21:34

    με αυτόν ακριβώς τον τρόπο άρχισε και η δράση της ΧΑ… Η END λειτουργεί ως παρακλάδι της ΧΑ, υιοθετωντας τις ίδιες πρακτικές: ΜΙΣΟΣ ΒΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ….. ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ Η ΧΑ ΠΑΡΕΚΤΡΆΠΗΚΕ… ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΜΈΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΉΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΊΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΜΈΣΑ ….ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ….ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ …..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ…ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…ΝΑ ΑΘΞΑΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ….

    Η END ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ …ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΧΑ…ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟ…. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ …ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ….

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ….ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ …ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ…ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!!

    Μου αρέσει!

  • 8 Αυγούστου, 2014 21:21

   Α ναί; Πως γίνεται να μάθουμε με σιγουριά;

   Μου αρέσει!

 102. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 21:36

  ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ Ο Κ. ΡΉΝΟΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΆΨΕΙ ΕΔΏ ΈΝΑ ΜΉΝΥΜΑ….

  Μου αρέσει!

 103. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 21:42

  “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ
  ΜΕ ΤΗΝ Ε5 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ”

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ…

  Μου αρέσει!

 104. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 22:46

  Ε ΠΑΙΔΙΑ… ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ? …ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η …ΜΕΤΑ???

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ …ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ …ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ…. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ…ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ…ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ….ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ….

  Μου αρέσει!

 105. kalliopi permalink
  8 Αυγούστου, 2014 23:01

  τελικά η αμερικα πτώχευσε ή όχι?

  Μου αρέσει!

 106. Χρυσή Τ.. permalink
  9 Αυγούστου, 2014 00:31

  Δείτε καί αυτό..προσπαθούν μέ κάθε τρόπο νά συσπειρώσουν κόσμο γύρω τους.. Χρήστος Μπαλαντίνας

  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΝ.Φ.Ι.Α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠ” ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΝΕΝΟΙ;

  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣ, ΣΕ ΜΠΛΟΚ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ!

  ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!
  7 κοινοποιήσειςΜου αρέσει!Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

  Μου αρέσει!

 107. kalliopi permalink
  9 Αυγούστου, 2014 01:11

  Μου αρέσει!

  • 9 Αυγούστου, 2014 18:51

   Άκρως αποκαλυπτική η συνέντευξη που δείχνει ότι θα έχει συνέχεια. Οι απειλές των μαφιόζων και τα χρήματα που “τρώνε” από τους αφελείς απελπισμένους. Και επίσης ο φάκελος που απεδείκνυε την πλαστότητα των εγγράφων της συμμορίας, που όμως ο Άδωνις δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο για να τον προσκομίσει, με αποτέλεσμα ο θίασος αυτός να αθωωθεί.

   Μου αρέσει!

 108. kalliopi permalink
  9 Αυγούστου, 2014 02:56

  Ρε Μάκη, για εξήγησε μας τι γίνεται εδώ. Ορίστε το ορίτζιναλ UCC1 του Wozny με τα 2,876 τρις:

  ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.katohika.gr%2F2014%2F08%2Fucc1-wozny-2876-re-maki-gia-eksigise-mas-ti-ginete-edo.html&ei=p2PlU67eJKifygPb54KwCw&usg=AFQjCNEEnIpE-AbbvNTJ_tLQ_CSpLgHXLA&sig2=NudpbNrzLpVX6R7ndjn57A&bvm=bv.72676100,d.bGQ

  Μου αρέσει!

 109. kalliopi permalink
  9 Αυγούστου, 2014 02:59

  “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ
  ΜΕ ΤΗΝ Ε5 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ”… ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ Η ΑΚΟΜΑ????…

  Μου αρέσει!

 110. strovoliotis permalink*
  9 Αυγούστου, 2014 14:38

  Θεοδόσης Βογιατζής-Τζελεπάκης shared a link.
  11 hours ago
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI END ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ.
  ΕΛ ΛΑΣ
  Δική σου Έλληνα η ευκαιρία,
  που άλλη μια θα αργήσει να ‘ρθει!
  Το φως των προγόνων στα χέρια σου πάρε,
  μ’ αστέρια γράψε στην νύχτα Ελλάς!
  Μάνα, μητέρα, μανούλα Ελλάς!
  Καζάροι γίναν οι αρχηγοί σου,
  σου ‘κλέψαν τα πάντα και τα πουλάν!
  Σε κάνανε Έλληνα χίλια κομμάτια,
  κι ούτε τη γλώσσα σου πια δεν μιλάς!
  Μάνα, μητέρα, μανούλα Ελλάς!
  Στο δόγμα σε ρίξαν, βαθιά σε κοιμήσαν,
  μέσα στην ύλη, φυλακή σε κρατούν!
  Μα η γνώση σου Έλληνα ποτέ δεν εχάθη,
  Ξανά προς τη δόξα εσύ τραβάς!
  Μάνα, μητέρα, μανούλα Ελλάς!
  Δική σου Έλληνα η ιστορία
  όλης της γαίας ο πολιτισμός!
  Οι τέχνες, δικές σου και η παιδεία.
  Το δίκιο του κόσμου στα χέρια κρατάς!
  Μάνα, μητέρα, μανούλα Ελλάς!
  Γι αυτό σήκω πάνω και στάσου ορθός,
  σπορά των θεών εσύ είσαι αυτός!
  Τα δεσμά των τυράννων, κομμάτια κάνε…
  Θυμήσου ποιος είσαι και φώναξε.
  Μάνα, μητέρα, μανούλα Ελλάς.

  Μου αρέσει!

  • Χρυσή Τ.. permalink
   9 Αυγούστου, 2014 19:59

   Μάνα μητέρα μανούλα Ελλάς μή μάς βλέπεις καί γελάς!.. .γιά κλάμματα είμαστε!

   Μου αρέσει!

 111. Χρυσή Τ.. permalink
  9 Αυγούστου, 2014 17:00

  Άν μπούμε καί ψάξουμε λίγο στό UCConline search θα ανακαλύψουμε καί άλλα ενδιαφέροντα πράγματα..πχ ότι ο Wozny έχει πουλήσει καί σέ άλλους μέρος τού υποτιθέμενου χρέους τού Δικηγορικού συλλόγου αλλά θά βρούμε επίσης καί δήλωση τού Δικηγορικού συλλόγου πού λέει ότι ο Wozny είναι ένας διαγραμμένος δικηγόρος τού συλλόγου ο οποίος ψευδώς ισχυρίζεται ότι τού οφείλεται αυτό τό ποσόν λόγω παραβίασης τού νόμου περί μή εξουσιοδοτημένης χρήσης τού ονόματός του πράγμα πού είναι νομικά ανυπόστατο.

  Μου αρέσει!

 112. Χρυσή Τ.. permalink
  9 Αυγούστου, 2014 19:46

  Νομίζω πώς χάθηκε η μπάλλα..Άν μπούμε στό https://fortress.wa.gov/dol/ucc/Default.aspx στήν αριστερή στήλη κάνουμε κλικ στό search by file number.Συμπληρώνουμε τόν αριθμό φακέλλου 200422643063 καί αφού κάνουμε κλίκ στό σήμα τού pdf μάς εμφανίζει τό ΙΒΟΕ τού Wozny..Άν τώρα κάνουμε κλικ στό pdf μέ αριθμό 2004 226 4562 3 καί ακολούθως στό 2004 226 4563 0 βλέπουμε ότι ο Wozny πούλησε-ανέθεσε από 1/3 σέ κάποιον Wade-Doran Boyd καί σέ κάποιον Emil Franz Riemer καί τό υπόλοιπο 1/3 τό κράτησε ο ίδιος!Δηλαδή τά πήρε τά «ομόλογα»από τόν Σώρρα καί τά έδωσε αλλού;αυτό σημαίνει; Επίσης άν δούμε τό Νο 2004 238 7505 0 καί τό 2005 031 0082 9 βλέπουμε τήν δήλωση τού Δικ.συλλόγου Ουάσινγκτον ότι τό χρέος είναι ψευδές καί δέν αναγνωρίζεται από τόν ΔΣ..

  Μου αρέσει!

 113. Χρυσή Τ.. permalink
  9 Αυγούστου, 2014 21:06

  Μέ τήν ευκαιρία άς βάλουμε καί τό τραγούδι τής ημέρας..έτσι,νά τό γλεντήσουμε!https://www.youtube.com/watch?v=vBmoZOiJT8w

  Μου αρέσει!

 114. Χρυσή Τ.. permalink
  10 Αυγούστου, 2014 01:18

  Τελικά είναι πολύς κόσμος ανακατεμένος μέ αυτά τά ΙΒΟΕ..άν κοιτάξουμε ένα ένα τά έγγραφα από τό UCC βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα..διάφοροι πουλάνε εκατομμύρια καί δισεκατομμύρια από τό αρχικό χρέος σέ διάφορους,μετά τά παίρνουν πίσω καί γενικώς ένας χαμός γίνεται..μονο κάποιος πού γνωρίζει τήν υπόθεση μπορεί νά μάς τά εξηγήσει..

  Μου αρέσει!

 115. strovoliotis permalink*
  10 Αυγούστου, 2014 10:42

  Υπάρχουν τα εργαλεία….Κρίμα Βίκυ:

  Από: Βίκυ Χαραλάμπους

  Προς: Ιωσήφ Παπαδόπουλο/ Rib & Sea

  Ιωσήφ!
  Επειδή τα ερωτήματα που έθεσες κρύβουν και ελλοχεύουν υπόνοιες κεκαλυμμένες και για να μην γίνονται τα λεγόμενα σου έναυσμα παρερμηνειών, εσκεμμένα ή από άγνοια, σου απαντάω όσο προσεκτικά αλλά και αναλυτικά μπορώ:

  «Ήδη με προσέγγισε και άλλο πρόσωπο, που ισχυρίζεται ότι διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία και έγγραφα ντοκουμέντα, για την παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, τα οποία θα θέσει σύντομα υπ’ όψη μου»…

  Και τι έγινε με αυτό; Δεν υπάρχουν θεσμοί; Δεν υπάρχουν νόμοι; Και καλά αν δεν υπάρχουν εδώ δεν υπάρχουν ούτε στο εξωτερικό; Κάθε μέρα τέτοιοι παρουσιάζονται, με ένα σωρό παραποιημένες έννοιες και στοιχεία.
  Και αυτοί οι υποτιθέμενοι «ναυαγοσώστες», οι οποίοι θα σώσουν τους «παραπληροφορημένους Έλληνες» από τον Σώρρα και τους υπολοίπους από το βέβαιο πνιγμό της προσπάθειας… τι έχουν κάνει εκτός από το να λοιδορούν, κατηγορούν και να παραφυλολογούν μέχρι σήμερα; Τι έχουν κάνει ή τι κάνουν για τον Ελληνισμό; Γιατί επιμένουν να βιάζουν την Ανθρώπινη Ελληνική υπόσταση με τις βλακείες που κάθε μέρα σκαρφίζονται που μόνο γέλια προκαλούν και έλκουν του ομοίους τους;

  Εμείς ότι λέμε το κάνουμε. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τον Αρτέμη και τον EI-END για να μπορέσουν να κατατεθούν θα έπρεπε να συνοδεύονται με άπειρες μελέτες (μελέτες αναπτυξιακές, μελέτες ρίσκου, μελέτες βιωσιμότητας, ανασυγκρότησης, προοπτικής, κ.ο.κ., χιλιάδες ώρες εργασίας, απίστευτα έξοδα (από ίδια κεφάλαια), έγιναν πάνω από 500 ταξίδια μόνο σε όλη την Ελλάδα και άλλα πολλά σε όλη την υφήλιο, συνεχόμενες ώρες και μέρες αϋπνίας, ατέρμονες συναντήσεις συζητήσεις και πολέμους σε πολλά επίπεδα, εκπαιδεύσεις και εξασκήσεις και πολλά άλλα. Άτομα με νόηση και διανόηση, χωρίς να φαίνονται, καθημερινά και σιωπηλά εργάζονται σαν τις μέλισσες και προετοιμάζουν πολλά πεδία που ούτε το 1 του εκατομμυρίου δεν φαίνεται. Θα φανεί η εργασία αυτή, όταν είναι η σωστή η ώρα. Και δεν χρειάζονται κανένα να τους χειροκροτήσει ούτε για να τους επιβραβεύσει.
  Τους επιβραβεύει η Ελληνική τους διάνοια και διαύγεια, η Πέμπτη αυτή διάσταση που κανένα από τα άλλα παρασιτικά ζωντόβολα όσο και αν προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφαιμάξουν κάθε ενέργεια και να μπορέσουν να ενταχθούν στις δονήσεις αυτές και να γίνουν ένα με την φύση, δεν τους βγαίνει.
  Και τι θα πεις και με όλους τους Έλληνες σε όλη την υφήλιο που απαριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες (πέραν των 2 εκατομμυρίων) που πολεμάνε με λάβαρο που φέρει ψυχή και σώμα σε αυτόν τον ατέρμονο αγώνα;

  Μήπως ζητήθηκε κάτι από κάποιον από όλους αυτούς τους καταχραστές της ανθρώπινης υπόστασης και δεν το ξέρω; Μήπως χρωστάμε κάτι σε αυτούς που λοιδορούν και συκοφαντούν και τους δίνει το δικαίωμα να το κάνουν;
  Ποιος άραγε δίνει σε αυτά τα παραποιημένα τσιράκια έτοιμες πληροφορίες για να τις διαχειριστούν και να τις δημοσιοποιούν;
  • Ποιος άραγε τους χρηματοδοτεί το χρόνο που χάνουν με κάτι που όπως λένε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν και κάνουν τα μύρια για να αποδείξουν ότι είναι ψέματα; Αφού όλοι υποστηρίζουν, ότι κανείς «νοήμων» δεν θέλει να χάνει από τον πολύτιμο του χρόνο, έστω και ένα λεπτό από τη ζωή του, για να αντικρούει κάτι που δεν είναι αλήθεια… Άρα γιατί ασχολούνται με κάτι που δεν πιστεύουν ότι είναι αλήθεια; Είναι απλή Παρανόηση ή άλλο; Τόσες ειδήσεις είναι ψεύτικες δίπλα μας καθημερινώς και δεν είδα κανένα να ασχολείται με αυτά, αλλά ασχολείται με την υπόθεση Σώρρα και της EI-END…;
  • Και τι είναι αυτό που τελικά δημιουργεί την δική τους ροπή να ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Και γιατί αυτά τα άτομα, είναι σχετικοί και άμεσα συνδεδεμένοι με το ίδιο κύκλωμα και σπείρα των εγκληματιών που από ανέκαθεν έχουν στιγματιστεί με σωρεία από αδικήματα, προδοσίες και δολοπλοκίες, οντότητες προβληματικές, με ψυχασθένειες και διατροφές (σχετικοί και σχετιζόμενοι με παιδεραστία, βιασμούς, σεξουαλικά διεστραμμένα άτομα, ναρκωτικά, ρουφιανιές, προδοσίες και πρακτοριλίκια της κακιάς ώρας),
  • που επιδοτούνται από τα παραφύσει μιάσματα (που δεν μπορούν να ονομαστούν ως άνθρωποι αλλά μόνο ως παραποιημένα υβριδικά είδη) που χρηματοδοτούν και ενορχηστρώνουν τον κάθε πόλεμο, που μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε, το φαγητό που τρώμε, τα γράμματα που μαθαίνουμε, καλλιεργούν τα ναρκωτικά, μολύνουν με αρρώστιες τους ανθρώπους, καπηλεύονται τον πλούτο κάθε χώρας, φοράνε ποδίτσες, πιστεύουν και υποκλίνονται σε υποχθόνιες οντότητες και πάει λέγοντας;;;

  Να δούμε την ουσία; Τα μέλη της EI-END έκαναν τις μελέτες και έχτισαν το ΌΡΑΜΑ για μια Ανεξάρτητη Ελλάδα, περήφανη και αγέρωχη όπως της αρμόζει, ένα κράτος δικαίου με συστημική δυναμική όπου ο Ελληνισμός δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά δανεικά και θα οδεύσει προς το ΦΩΣ γιατί είναι πλασμένος τόπος και λαός του Φωτός.
  Και δια μέσου όμως αυτού του μεγάλου ταξιδιού προς την πολυπόθητη «Ιθάκη» γίνεται παράλληλα και η «Κάθαρσις» γιατί η « Έλευσις» θα πρέπει να γίνεται σε καθαρό πεδίο..
  Για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το ΜΕΓΑ-ΟΡΑΜΑ μιας ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΣΑΣ Ελλάδας, θα έπρεπε να υπάρχει η απαραίτητη ύλη. Ο Αρτέμης προσέφερε απλόχερα το δικό του χαρτοφυλάκιο όπου πάνω στο οποίο μπορεί να δομηθεί η απαραίτητη χρηματοδότηση για να υλοποιηθούν όλα όσα προανέφερα.
  Για να δομηθεί αυτή η χρηματοδότηση, χρειάζεται πρώτα να τα βρεις με την ίδια σου την κρατική μηχανή, που εσύ αποφάσισες να σε αντιπροσωπεύσουν και να κάνουν ότι είναι καλύτερο προς όφελος της ισοκρατίας, ισοπολιτείας και ισονομίας και προς όφελός σου..
  Οι διοικούντες αυτού του Κράτους, οι πράξεις αυτών, ο τρόπος χειρισμού στα διάφορα θέματα, η προδοσία αυτού του τόπου που χτίστηκε δια μέσου των αιώνων, θα πρέπει πάντοτε να περιφρουρείται και να ελέγχεται από την κοινότητα των πολιτών, γιατί αυτοί είναι το κύτταρο και ΜΟΝΟΝ και αυτοί μπορούν να αποφασίζουν εάν όλα όσα πράττουν οι διοικούντες είναι νόμιμα, ορθά και αν πράττουν όλα όσα υποσχέθηκαν με τον όρκο τους να πράττουν.
  Ο Αρτέμης Σώρρας και ο EI-END έχουν δημιουργήσει τα εργαλεία που με αυτά θα μπορέσει να δομηθεί η ύλη και που όλοι οι πολίτες που είναι οι «πλάστες του γλυπτού», μπορούν να κάνουν τα πάντα. Μόνον αν είναι ενωμένοι.
  Ο Αρτέμης και EI-END δεν είναι η λύση, αλλά παρέχουν τα εργαλεία με τα οποία μπορεί να δημιουργηθεί η λύση. Την λύση όμως μπορεί και την φέρει ο κάθε Έλλην πολίτης. Γιατί είναι κομμάτι Θεού και απλά το ξέχασε. Την λύση την έχει ο κάθε Έλλην που αν σέβεται την Θεία του καταγωγή μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορεί να γίνει Ηρακλής να κόψει τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας που παραμονεύει σε κάθε σημείο και επίπεδο και σε κάθε πράξη που υλοποιείται. Μόνον ο εαυτός μας θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την πορεία προς το ΦΩΣ και την Ειρήνη.
  Άρα όλα τα άλλα είναι στην ουσία άχρηστα. Εσύ θα δώσεις την λύση και όχι ο από μηχανής θεός. Με τα εργαλεία που σου δίδονται μπορείς να γίνεις Ηρακλής και οπότε μην περιμένεις άλλο. Άρπαξέ τα και ξεκίνα.

  «Δική μου απορία είναι, ωστόσο, γιατί δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο μηνυτής του Αρτέμη Σώρρα Άδωνης Γεωργιάδης και γιατί, αφού αδυνατούσε να παραστεί ο ίδιος, δεν έδωσε τα στοιχεία που διέθετε στους δύο μάρτυρες κατηγορίας με αποτέλεσμα ο Αρτέμης Σώρρας να αθωωθεί»;
  Καλά, τι είδους απορία είναι αυτή και τι θέλει να μας πεις; Υπονοείς ότι επειδή δεν είχε παραστεί ο Γεωργιάδης αυτό είχε συνέπεια στο να αθωωθεί ο Αρτέμης;
  Για να μπορέσει να νικήσει κανείς όποια δίκη, θα πρέπει να έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτό που λέει, πράγμα που η άλλη πλευρά δεν έχουν και γι’ αυτό δεν μπορεί να καταφέρει κανείς τους να επιτύχει κάτι νόμιμα και προσπαθούν υπογείως να δημιουργήσουν πληθώρα δεδομένων για να υποστηρίξουν τις γελοίες τους θέσεις. Όσο και αν προσπαθήσουν να το ζωγραφίσουν τεχνηέντως για να έχει μια σχετική αληθοφάνεια δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο από το να εδραιώνουν ακόμα παραπάνω την δική μας αλήθεια και να ξεσκεπάζονται οι δικές τους δολοπλοκίες.
  Σε κάθε περίπτωση πρόκειται περί ανοησιών και σε ΚΑΝΕΝΑ δικαστήριο δεν μπορεί να σταθεί ή όποια τους κατηγορία. Τα στοιχεία του φακέλου του Αρτέμη είναι ατράνταχτα και αδιαμφισβήτητα και δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ να αξιώσει οποιαδήποτε κατηγορία. Εξού και ο λόγος που σε όποιο δικαστήριο παραστεί το κερδίζει. Ακόμα και αυτή η εσκεμμένη καθυστέρηση του Κράτους για να πάρει τα 600 Δις και της σιγής ιχθύος που επιμελώς επιτελούν, επικυρώνει ακόμα την προδοσία που εκτελούν και αυτό υπογράφει την καταδίκη τους!
  Η Νέμεσης όταν θα επέμβει, θα επέμβει σε αποδεδειγμένα στοιχεία. Κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο πολλές αποδείξεις στοιχειοθετούνται και τόσο πιο πολύ επικυρώνεται το κακούργημα, ο δόλος, η γενοκτονία, το προμελετημένο κατά συρροή έγκλημα, η σύσταση συμμορίας, το ποινικό και αστικό αδίκημα και πάει λέγοντας.

  «Δική μου απορία είναι – αν βεβαίως υποθέσουμε ότι τα ομόλογα των 600 δις δεν είναι «φούσκα» – γιατί ο Αρτέμης Σώρρας δεν ψάχνει να βρει κάποιον άλλο τρόπο, προκειμένου να βοηθήσει τους Συν-Έλληνές του, αφού γνωρίζει πως ο ένας από τους όρους που θέτει, να γίνει δηλαδή λογιστικός έλεγχος του χρέους και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, είναι αδύνατον να ικανοποιηθεί από την δικομματική μειοψηφική κυβέρνηση-οπερέτα που παρανόμως διοικεί και εκποιεί σήμερα την Ελλάδα;»

  Ποτέ κανένας δεν είπε ότι ο Αρτέμης ήλθε εδώ ως ευεργέτης, όπως άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος σε κάθε του ομιλία. Ο ίδιος έχει το χαρτοφυλάκιο που απλόχερα το διαθέτει για να μπορέσει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός να πράξει τα δέοντα. Και αν βοηθήσει κάποιους Έλληνες, πως αυτό άραγε θα αλλάξει τα δεδομένα; Ποιος είπε ότι όλοι αυτοί που αφιλοκερδώς εργάζονται νυχθημερόν είχαν σαν όραμα απλά να βοηθηθούν κάποιοι Έλληνες; Και ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες που αν βοηθηθούν θα φέρουν την ολική αλλαγή στην Ελλάδα; Και ποιος είπε ότι η αλλαγή που κάποιοι Έλληνες οραματίζονται για την Ελλάδα αρκούνται με μια απλή βοήθεια και την κατασκευή κάποιων έργων;
  Ε λοιπόν δηλώνουμε εμείς ως Έλληνες: Εμάς αυτό το σκηνικό ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , γιατί όσοι σεβόμαστε τον όρο ΈΛΛΗΝ στην καταγωγή και στην ψυχή δεν μπορεί να μειώνει την αξία σε ένα τόσο τιποτένιο εγχείρημα! Δεν θα έδινα λεπτό από τη ζωή μου για να πετύχω απλά ένα τόσο χαμηλού επιπέδου στόχο! Αυτό θα μπορούμε να το κάνουμε σε ελεύθερο χρόνο, στα δικά μας καφενεία και στις μεταξύ μας συνέργειες και συνεργασίες.. Αν εσείς έχετε άλλη έννοια του όρου Έλλην, τότε δεν συμπλέουν οι απόψεις μας αλλά ούτε και τα φρονήματά μας!
  Θέλουμε και Απαιτούμε την κάθαρση για να επέλθει η συνολική λύση. Με τον δύσκολο τρόπο και με όποιο τρόπο χρειαστεί και ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ να φτάσουμε μέχρι το τέλος!
  Γιατί αν δεν το πράξουμε, δεχόμαστε να καούμε ακόμα και από το ίδιο μας το ύδωρ, αυτό που είμαστε φτιαγμένοι και που μπορεί να μετατραπεί σε πυρ εάν ενεργοποιηθεί συντονισμένα και εφόσον δεν πράττουμε τα δέοντα!

  «Δική μου απορία επίσης είναι τι μέλλει γενέσθαι αύριο (9 Αυγούστου 2014) που, σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο κ. Εμμ. Λαμπράκης, λήγουν τα αμερικανικά ομόλογα των 600 δις δολλαρίων, τα οποία φέρεται να έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας από την πώληση της υψηλής τεχνολογίας των αρχαίων ημών προγόνων (!?) στους Αμερικανούς. Εάν μεν τα ομόλογα αυτά είναι γνήσια, όπως ισχυρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του, θα πρέπει να ρευστοποιηθούν. Εάν όμως είναι πλαστά, κάποιοι, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, θα φροντίσουν να τα «ανανεώσουν». Μια τέτοια ανανέωση, όμως, προϋποθέτει έκδοση νέων ομολόγων. Πώς θα γίνει αυτό αν τα ομόλογα είναι πλαστά;»

  Πόσο πολύ φαίνεται ότι αγαπητέ μου, έχεις υποστεί και εσύ πλύση εγκεφάλου από τους ανεγκέφαλους!
  Παγκόσμιος νόμος αλλά και Ελληνικός..
  Όταν έχεις ένα τίτλο χρέους, είτε αυτό ονομάζεται επιταγή, είτε συναλλαγματική είτε άλλο, η ημέρα λήξης δεν σημαίνει τίποτα άλλο πέραν του να δηλώσει ότι προ της ημέρας λήξης, δεν μπορείς να το εισπράξεις χωρίς να χάσεις ποσοστό γιατί στην προείσπραξη η τράπεζα ή αυτός που θα το προεξοφλήσει δικαιούται παρακράτηση κάποιου ποσοστού από την αναγραφόμενη αξία.
  Μετά την λήξη, αυτό το χρεόγραφο μετατρέπεται σε κοινή ομολογία και διατηρείται ενεργό για 20 χρόνια εάν ο δικαιούχος δεν το διεκδικήσει. Και ο οφειλέτης υποχρεούται να τηρεί ενεργή την υποχρέωση, ανά πάσα στιγμή απαιτηθεί.
  Στην περίπτωση του Αρτέμη και των χρεογράφων που διαθέτει, όπως αυτά έχουν κατατεθεί κάτω από την κηδεμονία του φύλακα κηδεμόνα, δεν μπορούν να παρθούν πίσω γιατί έχουν κατατεθεί υπό όρους που οφείλει να τους τηρήσει. Ο ίδιος κηδεμόνας, υποχρεούται αν πληρούνται οι όροι, και κατόπιν έννομης ενεργής σχέσης των εμπλεκομένων μελών, υποχρεούται να το μεταφέρει με ασφάλεια, ελευθέρων βαρών και διεκδικήσεων τρίτων στον νέο δικαιούχο και να εκτελέσει τους όρους της εντολής που του έχει ανατεθεί. Το κράτος και ο Αρτέμης Σώρρας θα πρέπει να έλθουν πρώτα σε μια κοινή συμφωνία η οποία θα αποτελέσει τη νόμιμη σχέση για να μπορέσει το Κράτος αντί να δώσει ελληνικά ομόλογα να καταχωρήσει τα χρεόγραφα του Αρτέμη/ US Treasury στα πάγιά του και με αυτά αφού είναι ελεύθερα βαρών και υποχρεώσεων να προβεί στην προείσπραξη ή να τα χρησιμοποιήσει ως αντασφάλεια για να χρηματοδοτηθεί από τις αγορές και όπως αυτά θα συμφωνηθούν.
  Εάν το Κράτος δεν τα απαιτήσει, δεν μπορεί να ρευστοποιηθούν από μόνα τους. Παραμένουν όμως ενεργά και ισχυρά για ακόμα 20 χρόνια, εκτός και αν γίνουν από τον δικαιούχο άλλες ενέργειες με τον οφειλέτη προς αλλαγή της συμφωνίας αυτής.
  Για τους υπόλοιπους τίτλους του φακέλου, ο Αρτέμης εάν το αποφασίσει, μπορεί να απαιτήσει την πληρωμή όποτε αποφασίσει αφού ενημερώσει την πλευρά του οφειλέτη (απλά για τα χρηστά ήθη).. Όμως, με την Αμερική υπάρχει συμφωνία αποδεχτή για του τι θα γίνει. Και αυτήν ο Αρτέμης τηρεί. Όμως, αυτές οι συμφωνίες θα τηρηθούν για θέμα ισορροπιών μέχρι και που η άλλη πλευρά σέβεται τα θέματα που έχουν συμφωνηθεί. Γιατί εάν δεν γίνεται αυτό, πολλά μπορούν να αλλάξουν και είναι εξάλλου δικό του δικαίωμα να πράξει ότι αποφασίσει εντός των ορίων της συμφωνίας, των δικαιωμάτων που απορρέουν από το συμβόλαιό του αλλά και του νόμου που διέπεται αυτή η συμφωνία.

  «Αυτό το σήριαλ φαίνεται πάντως πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Το τραγικό θα είναι να αποδειχθεί πως η υπόθεση Σώρρα είναι άλλη μια «φούσκα» στις τόσες που έχουν κατά καιρούς αιωρηθεί και σκάσει σ’ αυτή τη θεότρελη γωνιά του πλανήτη. Γιατί, αν είναι έτσι, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στη σημερινή απογοητευμένη και παραπαίουσα ελληνική κοινωνία που φαίνεται πως δεν έχει πια από πουθενά να κρατηθεί…»

  Επίλογος:
  Ο Αρτέμης Σώρρας και οι προσπάθειες που συνοδεύουν όλες τις πράξεις όπως αναφέρθηκα πιο πάνω από τα μέλη της Ei-END αλλά και όλων των ενεργών πολιτών, δεν αποτελούν τη λύση. Απλά δίδονται τα εργαλεία έτοιμα προς χρήση και ευτυχώς που υπάρχουν! Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τα πρέποντα και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Όλα τα άλλα είναι άχρηστα. Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας, η δύναμη είμαστε όλοι εμείς. Με την συνένωση και την συστηματική επεξεργασία των δεδομένων, την διεκδίκηση και την συνεχόμενη και αυξανόμενη σύνδεση των Ελλήνων στο παγκόσμιο επίπεδο, την κινητοποίηση των ανθρώπων που έχουν γνώση και μπορούν να συμπορευθούν για την πορεία προς το ΦΩΣ, τα πάντα είναι εφικτά. Οπότε μην χάνετε χρόνο στις ανοησίες, επικεντρωθείτε στην ουσία και όλα θα πάνε εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει και όπως πρέπει!

  Καλή συνέχεια

  Βίκυ Χαραλάμπους
  09-08-2014

  Μου αρέσει!

  • 10 Αυγούστου, 2014 12:36

   Απίστευτο τρολάρισμα γιά γερά νεύρα!

   Μου αρέσει!

  • 10 Ιανουαρίου, 2015 10:25

   Καλή η επιστολή της κυρίας Βίκυς Χαραλάμπους. Την απάντηση του Ιωσήφ Παπαδόπουλου προς την κυρία Χαραλάμπους την γνωρίζετε;

   Σας ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε και τον χρόνο που σπαταλήσατε για να σχολιάσετε τις δικές μου ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Με τιμά αυτό. Σας απασχόλησαν, προφανώς, περισσότερο από όσο οι απαντήσεις της Άννας Δαβίτη.

   Ακούστε κυρία Χαραλάμπους. Δεν έχω κανένα λόγο να αντιτίθεμαι, προσωπικώς, στα υπέροχα αυτά πράγματα που λέτε εσείς και ο Αρτέμης Σώρρας. Έχω όμως κάθε λόγο, σαν σκεπτόμενο άτομο, σαν ερευνητής δημοσιογράφος και σαν συνειδητοποιημένος Έλλην πολίτης, που έχει νοιώσει στο πετσί του την κατάχρηση εξουσίας ανάλγητων και προδοτικών κυβερνήσεων, έχει κολυμπήσει στα θολά νερά ευκαιριακών «σωτήρων», έχει δει τους συμπολίτες του να τρέχουν πίσω από ένα βυτίο για να εξασφαλίσουν λίγες σταγόνες αντικαρκινινού νερού και έχει υποστεί τις συνέπειες της επιλογής του να μην ενδώσει στην εκδοτική και τηλεοπτική μαφία, να αναζητήσω τις αλήθειες και τα ψέματα αυτής της ιστορίας. Ελπίζω να μου το επιτρέψετε!

   Δεν έτυχε να ασχοληθώ μέχρι την 6η Αυγούστου 2014 με τον Αρτέμη Σώρρα και την E.N.D. και το έκανα, πιστέψτε με, ενσυνείδητα. «Βοήθησε» μάλλον σ’ αυτό και το γεγονός ότι, όταν προ δύο περίπου ετών ζήτησα να μιλήσω στον Αρτέμη Σώρρα ή κάποιον από τους συνεργάτες του, μέσω του νομικού του συμβούλου κ. Γ. Παπαδάκη, με παρέπεμψαν στις καλένδες και έκτοτε έβρισκα πάντα πόρτες ερμητικά κλειστές (αλήθεια, ο κ. Παπαδάκης συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του στον Αρτέμη Σώρρα;).. Φαίνεται πως έπρεπε να βγει προς τα έξω η πρόσφατη συνέντευξη της Άννας Δαβίτη για να ανοίξουν οι πόρτες αυτές. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

   Στις ανυπόστατες, όπως λέτε, κατηγορίες αυτών που αμφισβητούν τη γνησιότητα των ομολόγων που κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας θα έπρεπε, κατα την ταπεινή μου γνώμη, να απαντάτε με επιχειρήματα και όχι με αφορισμούς και χαρακτηρισμούς. Δεν έχετε δικαίωμα να λέτε πως μου έκαναν πλύση εγκεφάλου οι ανεγκέφαλοι, γιατί θα μπορούσα, κάλλιστα, με βάση τα δικά σας «επιχειρήματα», να αντιστρέψω αυτή σας τη «λογική» και να πω ότι την πλύση εγκεφάλου την έχετε υποστεί εσείς! Συγχωρήστε με, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτοί που ευαγγελίζονται την αναγέννηση της Ελλάδας και του Ελληνισμού το κάνουν χρησιμοποιώντας τους όρους της δικής σας διαλεκτικής!

   Όσο για την αποχή του κ. Γεωργιάδη από την ακροαματική διαδικασία και τις συνέπειες που ενδεχομένως είχε αυτή στην έκδοση της συγκεκριμένης απόφασης, θα μου επιτρέψετε να επιμείνω. Ουδείς γνωρίζει ποια θα ήταν η εξέλιξη της συγκεκριμένης δίκης εάν είχαν κατατεθεί τα έγγραφα που είχε στα χέρια του ο κ. Γεωργιάδης και τα οποία – εσείς λέτε – ήταν κατασκευασμένα από «πράκτορες» και «παραποιημένα τσιράκια». Αυτό έμελλε να το κρίνει το δικαστήριο, το οποίο, ωστόσο, έκρινε πως τα χρήματα υπάρχουν επειδή το κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης, χωρίς να μπει στη διαδικασία να ερευνήσει εάν τα ομόλογα είναι γνήσια και υπαρκτά!

   Αγαπητή κυρία Χαραλάμπους, θα σας συμβούλευα – εάν βεβαίως το επιτρέπετε αυτό σε έναν 62χρονο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ – να προσέξεετε πολύ προτού με συμπεριλάβετε ξανά στους «προδότες», στους «πράκτορες», στους «ανεγκέφαλους» και στα «παραποιημένα τσιράκια». Δεν με γνωρίζετε. Δεν γνωρίζετε την πορεία και τους αγώνες που έχω δώσει μέχρι σήμερα και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτική. Κάνετε μια αναδρομή στην ιστορία του Αρτέμη Σώρρα και στη συνέχεια κάνετε την ίδια αναδρομή στη δική μου. Θα με βρείτε, δεν είναι δύσκολο. Μπορεί η εκδοτική και τηλεοπτική μαφία των μέσω της μαζικής μας αποχαύνωσης να με έχει απομονώσει, το διαδίκτυο όμως είναι ελεύθερο (ακόμη) και ανοικτό.

   Έάν εσείς, ο κ. Αρτέμης Σώρρας ή οποιοσδήποτε άλλος συνεργάτης του θέλει να καθίσει στην ίδια καρέκλα που κάθισε προ ημερών η Άννα Δαβίτη, δεν έχει παρά να μου το ζητήσει. Να είστε σίγουρη ότι το αίτημά του θα γίνει ευχαρίστως δεκτό. Αφορισμούς και ανόητες κατηγορίες, όμως, δεν θα τις ανεχθώ.

   Και κάτι άλλο. Μαζέψτε τους φανατικούς και παρωπιδοφόρους οπαδούς σας που βρίζουν χυδαία και ασχημονούν μέσα στον λογαριασμό μου στο YouTube. Προφανώς γνωρίζετε ποια «παλληκάρια» κρύβονται πίσω από τις μάσκες και τα παρατσούκλια…

   Με εκτίμηση
   Ιωσήφ Παπαδόπουλος
   Ένας μη οσφυοκάμπτης (και γι’ αυτό άνεργος και απομονωμένος) δημοσιογράφος

   Μου αρέσει!

 116. kalliopi permalink
  10 Αυγούστου, 2014 13:29

  ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΩΡΡΑ: «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΗΞΑΝ…», «Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ»

  Nikolaos Gonos 1 8/10/2014 11:11:00 π.μ.

  Ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του εξαπολύουν οι γνωστοί οικονομολόγοι Γιώργος Γιαλτουρίδης (από τις ΗΠΑ) και Κυριάκος Τόμπρας, με αφορμή τα 600 δις δολάρια και τα περίφημα ομόλογα τα οποία λήγουν στις 14 Αυγούστου. Με ειρωνικούς-χλευαστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Σώρρα, χωρίς να διστάζουν να αποκαλέσουν τον ίδιο και την ομάδα του «απατεώνες» και «προδότες του Έθνους», επιμένουν ότι ήταν…φούσκα οι εξαγγελίες του Αρτέμη Σώρρα για την ύπαρξη 600 δις δολαρίων που θα έσωζαν την Ελλάδα από τα χρέη! Με όσα μάλιστα αναφέρουν οι Γιαλτουρίδης-Τόμπρας για τον Σώρρα, τον εμφανίζουν ως…μπατήρη!

  Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Σώρρα.

  Δείτε τι γράφουν οι δύο οικονομολόγοι, λίγες μέρες πριν λήξουν τα περίφημα ομόλογα του επιχειρηματία:

  ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ: Να σας δω τωρα ρε μαγκες. Ειπα να σας αφησω να «εξαργυρωσετε» τα πλαστα ομολογα του Wozny κ να γινετε μονοι σας ρεζιλι. Εδω ομως θα καταλαβεις γιατι πρεπει να φοβασαι την ΑΛΗΘΕΙΑ.

  Δεν σας παιρνει μαζι μου. Το ξερετε για αυτο κρυβεστε τοσο καιρο. Τερμα οι καλοσυνες. Πλατωνα ετοιμασου κι εσυ. Δεν ξεχναω… Θα καταλαβετε τωρα τι φοβαται η ΕΤΕ στα δικαστηρια, εκει που εσεις παραιτειστε και κρυβεστε απο πισω μου.

  Ελα να βλεπω «αντρες» τωρα…

  Ρε αληταράδες της END εγώ σας προκαλώ σε δημόσιο διάλογο εδώ και δυο χρόνια και τώρα εσύ η μπαλαντέζα έχεις το θράσος να προκαλείς δημάρχους;

  Προκαλείς ρε κοπρόσκυλο; Διάλογο εδώ και τώρα! Εσύ φέρε όλα τα τσομπανόσκυλα από το μαντρί της END και εγώ θα φέρω τον Ρήνο.

  Είσαι; Έχεις τα κότσια;

  Προδότες του Έθνους. Που είναι τα 600 δις ρε αλήτες; Αύγουστο 2014 έχουμε. Τα ομόλογα έληξαν. Που είναι τα λεφτά ρε απατεώνες;

  ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ 14/08/2014 !!! ΠΟΥ ΝΑΡΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ;;;

  Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

  Τελειώνει την ερχόμενη Πέμπτη ο μύθος του τρισεκατομμυριούχου μπατιρομεγιστάνα από την Πάτρα !!! Του Έλληνα κροίσου που δανείζει εκατοντάδες Δις στον Ομπάμα, που διαθέτει διαστημική τεχνολογία ψεκασμού για καύσιμα διαστημοπλοίων και για ανθρώπους, που είναι δικαιούχος εκατοντάδων τρις καταπιστευμάτων στον πλανήτη Γη και σε άλλους συμβεβλημένους Γαλαξίες και που είναι το νέο αφεντικό, ο αφανής μέτοχος της Deutsche Bank και ο νταβάς της Μέρκελ !!!

  Ρε Αρτέμη, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη θα είσαι στο Λευκό Οίκο, καλεσμένος του Ομπάμια και της Ομπάμιενας, για να εισπράξεις τα Μαϊμουδόχαρτα που στην αρχή ήταν Ομόλογα, μετά έγιναν CDR και στο τέλος ΙΒΟΕ ;;;

  Ρε Αρτέμη, θάχει ο Ομπάμιας τόσα λεφτά να σου δώσει, ή θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος επειδή θα καταρεύσει εξ’ αιτίας σου η Αμερική ;;;

  Ρε Αρτέμη, τι θα γίνει ρε συ με τα διαστημόπλοια, μόλις σε κλείσουν στο ψυχιατρείο ή στη φυλακή ;;;

  Από που θα βάζουν καύσιμα οι αστροναύτες ;;;

  Να τους πούμε νάρχονται στο βενζινάδικο στην Πάτρα, εκεί που άφησες φέσι 2 γεμίσματα ;;;

  Ρε Αρτέμη, ποιος θα μου χαλάσει τώρα εκείνο το κωλο500ρικο, που σε παρακαλάω να μου χαλάσεις από πρόπερσι ;;;

  Ρε Αρτέμη, ποιος θα αυγατίζει μετά τον 15Αύγουστο τα μηδενικά στα καταπιστεύματα ;;;

  Ποιος θα προεδρεύει στις επόμενες γενικές συνελεύσεις της Deutsche Bank ;;;

  Ποιός θα τραβήξει το αυτί της Μέρκελ ;;;

  Ποιός θα κλέβει τυρόπιτες από τα Everest στην Πατησίων ;;;

  Ρε Αρτέμη, ποιος θα πληρώσει τον ντελιβερά στην Καλλιθέα, μ’εκείνους τους κωλοκαφέδες που παραγγείλατε μαζί με τον άλλο μεγιστάνα, το δικηγόρο σου, στο σπίτι του Γιώργου Σαρρή ;;;

  Θυμάσαι που του έδωσες ομόλογα αλλά δεν είχε ο χριστιανός ρέστα και έμεινε απλήρωτος ;;;

  Ρε Αρτέμη, ποιος θα ψεκάζει από την ερχόμενη Πέμπτη τους Έλληνες ;;;

  Ποιος θα τους κρατάει ήσυχους στον καναπέ, να περιμένουν τα 600 Δις από τα χεράκια σου για να σωθούν ;;;

  Ρε Αρτέμη, έχουν ορίσει αντικαταστάτη σου οι Υπηρεσίες που σε έβαλαν να κοροϊδεύεις τον κοσμάκη επί 2,5 ολόκληρα χρόνια ;;;

  Ποιος θα στήνει τώρα μαϊμού δίκες με τον Άδωνι, για να βγάζει άλλα γι’άλλα αποφάσεις, που όμως θα επιβεβαιώνουν ότι λεφτά υπάρχουν ;;;

  Ρε Αρτέμη, θάσαι στην Αθήνα στις 25 που θα βγει το ένταλμα, ή θάχεις καβαλήσει το διαστημόπλοιο και θα την κάνεις για τζάμπα καφέδες και τυρόπιτες αλλού ;;;

  Καλά ο Αρτέμης, τη δουλειά του έκανε.

  Μεροκάματο από τις υπηρεσίες έβγαζε.

  Του τρόμου μεν, αλλά πάντα μεροκάματο.

  Εσείς όμως όλοι, πως μπορέσατε να πιστέψετε τόσες παπαριές και τόσα ψέμματα ;;;

  Και να πει κανείς ότι δεν σας ενημερώσαμε ;;;

  Μάλλιασε η γλώσσα μας να σας τα λέμε και να τα ξαναλέμε !!!

  Ήταν πιο εύκολο να πιστέψετε στα διαστημόπλοια, παρά στον εαυτό σας ;;;

  Ήταν πιο εύκολο να πιστέψετε στα δις των μαϊμουδόχαρτων του Αρτέμη, αντί να σηκωθείτε από τον καναπέ και να διεκδικήσετε τα δις που σας κλέβουν οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί απατεώνες, εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια ;;;

  Ήταν πιο εύκολο να περιμένετε την είσπραξη των καταπιστευμάτων, αντί να διεκδικήσετε το καταπίστευμα της προσωπικής σας αξιοπρέπειας ;;;

  Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αργά.

  Αρκεί το πάθημα να γίνεται μάθημα και οι νεώτεροι να ακούν και να μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους.

  Έχει γεννήσει πολλούς Αρτέμηδες η Ελλάδα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

  Και ο πιο διάσημος δεν ήταν ο Ψώρρας.

  Ήταν ο Εφιάλτης !!!

  katoxika nea

  Μου αρέσει!

 117. kalliopi permalink
  10 Αυγούστου, 2014 13:36

  στροβολιώτη δέχομαι καθημερινά παράπονα από ανθρώπους που δεν μπορούν να βρούν το άρθρο και να διαβάσουν τα σχόλια . στην ενότητα ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
  θα μπορούσες να το συμπληρώσεις στη λίστα? ευχαριστώ

  Μου αρέσει!

 118. kalliopi permalink
  10 Αυγούστου, 2014 13:38

  για όσους ακόμη ανησυχούν….επικοινώνησα με τον κ. Ρήνο και είναι καλά!

  Μου αρέσει!

 119. Χρυσή Τ.. permalink
  10 Αυγούστου, 2014 15:52

  Πολύ συγκινητικά τά γραφόμενα τής κας Χαραλάμπους..Δυστυχώς γι αυτήν όμως υπάρχουν άνθρωποι πού έχουν καταλάβει!Τό αστείο είναι ότι αφήνεται σιγά σιγά νά εννοηθεί ότι επιχειρείται νά παιχτεί ένα παιχνίδι στά πρότυπα τής Φιλικής Εταιρείας..όπως δηλαδή ο Σκουφάς μέ τό παραμύθι τής υποστήριξης τής Ρωσίας κατάφερε νά ανδρωθεί η Εταιρεία καί νά απλωθεί σέ όλη τήν Ευρώπη προκαλώντας στήν ουσία τήν Ελληνική Επανάσταση έτσι καί αυτοί μέ τό παραμύθι τών «ομολόγων» καί τών «καταπιστευμάτων» προσπαθούν νά ξεσηκώσουν τούς Έλληνες!Δυστυχώς γι αυτούς μόνο γέλιο προκαλεί ο παραλληλισμός αυτός.Οι Φιλικοί δέν ευτέλισαν τό κίνημά τους τάζοντας χρήμα μέ τή σέσουλα.Ελευθερία έταζαν.Ούτε δίχασαν τόν Ελληνισμό ξεχωρίζοντας τούς Έλληνες σέ φωτει